خدا خیرت بده که بالاخره این صفرها را درست گذاشتید
نمایش نسخه قابل چاپ
خدا خیرت بده که بالاخره این صفرها را درست گذاشتید
اصلاح شد.
ببخشيد.
ثبت دامين به صورت 100% آنلاين و به نام مشتری و در پنل مشتری، همچنان ادامه داره.
خدماتی که از امروز در مجموعه ايران هويز ارائه خواهند شد:
هاست ويندوز نامحدود، هاست لينوکس نامحدود، هاست ايميل، 4 سرويس مختلف ssl و سرويس سايت ساز خاص ريسلر کلاب
تمامی سرويس های بالا با پشتيبانی شرکت دايرکتی ارائه ميشوند و ايران هويز به عنوان نماينده اين شرکت محصولات فوق را با قيمت مناسب در ايران ارائه ميدهد.
ساير محصولات فوق به صورت آنلاين به فروش رسيده و به صورت آنلاين به مشتری تحويل داده ميشوند.
شما مطمئنيد كه پشتيباني هاست رو براي مشتريان ريسلر خود دايركت آي بر عهده مي گيرد؟
چون من خودم يك مدت ريسلري دايركت آي داشتم. ولي اين چيزي كه شما مي فرمائيد رو نديدم.
چيزي كه من ديدم اين بود كه پشتيباني مشتريان ريسلر با خود ريسلر بود. اصلا مشتري به صفحه ي پشتيباني دسترسي نداره. يعني نه از وجود اين صفحه خبر دار ميشه نه مي تونه لاگين كنه!
اما پشتيباني ريسلر با دايركت آي بود.
بله!
ازونجايي که مشتری روی سرور های خود دايرکتی قرار ميگيره پس پشتيبانی هم با خودشون هستش :دی
اگر قرار بود پشتيبانی با ما باشه بايد دسترسی سرور خودشون رو به ما ميدادند تا ما بتونيم مشتری رو پشتيبانی کنيم. به نظر شما ميدن :دی ؟
بله اين حرف شما درسته كه اگر قرار بود پشتيبانی با ما باشه بايد دسترسی سرور خودشون رو به ما ميدادند.
ولي متاسفانه با اين وجود پشتيباني مشتري با ريسلره!!
براي اينكه مطمئن بشيد از پنل Customer لاگين كنيد و روي Request Support كليك كنيد تا ببينيد چه مي شود!
http://www.parsimg.com/uploads/12925130671.bmp
بعد از پنل خودتان (پنل ريسلري) هم همين كار رو تكرار كنيد تا تفاوت را احساس كنيد!
سلام
من می خوام نمایندگی بگیرم - باید چطوری پنل رو شارژ کنم ؟
حداقل شارژ چقدر هست ؟
لطفا توضیح بدین
شايد زمانی که شما هاست داشته باشيد تو سفارش هاتون اين دسترسی رو داشته باشيد.
ببينيد ما هم تا حالا اين سرويس رو نداشتيم ولی در قاعده و قانون کار مشخص هستش :دی اگر قرار باشه ما پشتيبانی بديم بايد دسترسی سرور داشته باشيم.
خود دايرکتی که اين سرويس رو ميفروشه فکر همه جاش رو هم ميکنه. شما تا خالا هاست داشتيد از دايرکتی ؟ (ما که خودمون نداشتيم)
ولی برای مثال زمانی که ssl ميگيريم دقيقا با فروشنده اصلی که شرکت thawte بوده طرف شديم نه با خود ريسلر کلاب!
با تشکر
علی امیری
---------- Post added at 07:11 PM ---------- Previous post was at 07:10 PM ----------
نکته ديگه اينکه از سايت iranwhois.net شما ميتونيد به عنوان ساب ريسلر عضو بشيد.
---------- Post added at 07:13 PM ---------- Previous post was at 07:11 PM ----------
برای عضويت به عنوان ريسلر بايد از سايت iranwhois.net اقدام کنيد.
شارژ پنل هم حداقل 9500 تومان هستش و شارژ هم تنها از طريق درگاه آنلاين زرين پال ممکن هستش.
با تشکر
علی امیری