به eth1 شبکه بدید
نمایش نسخه قابل چاپ
به eth1 شبکه بدید
مک ادرس رو در ماشین مجازی اضافه کنید همچنین شما باید کانفیگ شبکه لینوکس رو همون موقعه نصب انجام میداید عزیز !
اگر هم اشتباهی رخ داده باشه فایل زیر رو ادیت کنید
nano /etc/sysconfig/network-scripts/ifcfg-eth0
با تشکر
مک آدرس رو تصویرش رو براتون گذاشتم که من حتی در وی ام ویر هم مک ادرس رو قرار داده بودم.کانفیگ شبکه لینوکس بعد از نصب هم میشه انجام داد ولی خب من همون اول انجام دادم و بعد از نصب هم با توجه به توضیحات دوستان مثال تغییر دادن ان بوت و ... رو هم الآن انجام دادم و دیدین که چه مشکلی وجود داشت.نقل قول:
مک ادرس رو در ماشین مجازی اضافه کنید همچنین شما باید کانفیگ شبکه لینوکس رو همون موقعه نصب انجام میداید عزیز !
ببینین من حتی توی متنم گفتم که این مشکل جدید در حال حاضر روی یه سرور از دیتاسنتر او وی اچ برام بوجود اومده.نقل قول:
شما در پست اول فرمودید هتزنر و در پست بعدش عکسی ک قرار دادید گیت وی نشان از ovh lبود سرور میداد.
نت ماسک سرور را 255.255.255.255 تنظیم نموده اید ؟
ساب نت ماسک رو هم همون حالتی که گفتین من خودم از اون اول گذاشته بودم.و هم 255.255.255.0 هم یه بار مجدد تست کردم و از مرحله یک مجدد مراحل رو انجام دادم.
یه اسکرین شات از همین فایل که فرمودین هم من گذاشتم و فکر نمیکنم دیگه اشتباهی رخ داده باشه.نقل قول:
اگر هم اشتباهی رخ داده باشه فایل زیر رو ادیت کنید
nano /etc/sysconfig/network-scripts/ifcfg-eth0
این 255.255.255.0 اشتباه است باید 255.255.255.255 باشد.
الان مشکل شما فقط روی سرور ovh است ؟
اطلاعات بدید براتون چک کنیم.
سلام
در ovh اول باید در پنل ovh تون برای ای پی مورد نظر مک بسازید و سپس مک رو در ستینگ vm قرار بدید
همچنین علاوه بر ویرایش فایل ifcfg-eth0 باید فایل route-eth0 ساخته شود.
همینطور dns ovh هم باید ست کنید
اموزش کامل:
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=86029
موفق باشید
vm شما 5.0 است که متاسفانه ما این ورژن را نصب شده نداریم.
یک vps که 5.0 نصب شده باشد ارسال نمایید تا مورد شما حل شود.