تو هر فولدر ممكن هست يكي ازش ايجاد شده باشه ، فايل error log مربوط به پوشه اي رو بذاريد كه فايل هاي اون بخش همين مشكل رو دارند
نمایش نسخه قابل چاپ
ویرایش:
همه ی بخش ها مشکل دارن :d
ارور لاگ تو control هست من چک کردم تو پوشه members هم هست ولی اون پوشه با ورود مشکلی نداریم
error log گذارشي از خطا هاي ايجاد شده در موقع اجراي اسكريپت هست؛يكي از خطا ها ايني بود گفتم و هر پوشه ممكنه اين فايل رو داشته باشه و بسته به تعداد خطا ها و تعداد بار گذاري صفحه ممكنه حجم فايل error log به اعداد نجومي هم برسه !
تو اين اسكريپت p30rank فايل index.php فايل هاي پوشه lib رو نداشتم كه ببينم session_start رو گذاشتند يا نه
شما بعد از <?php در index.php اينو بذار
ببين درست ميشه يا نهکد PHP:
@session_start();
اسكريپت براي شناسايي اينكه كاربر وارد شده يا نه از يك روش خيلي ساده استفاده كرده كه زياد جالب نيست ! فكر كنم با همين گذاشتن session_start مشكل شما حل بشه؛اگر نشد مشخصات رو پ.خ كنيد از رو هاستتون چك كنم
---
@مهدی پاتر : شما فايل .htaccess رو تغيير ندادين ؟ آدرس پيش فرض ذخيره سشن ها درسته ؟ موقع لوگين به اينكه آدرس www داره يا نداره دقت مي كنيد؟
قبلا اين مشكل رو تو فروم هاي خارجي در مورد whmcs ديده بودم (فكر كنم انجمن رسمي خودش بود) ، ظاهرا تا اونجا كه يادمه برنامه طوري نوشته شده كه بايد ساعت سرور و سيستم شما هر دو درست باشند.
خیر فايل . htaccessنقل قول:
@مهدی پاتر : شما فايل .htaccess رو تغيير ندادين ؟ آدرس پيش فرض ذخيره سشن ها درسته ؟ موقع لوگين به اينكه آدرس www داره يا نداره دقت مي كنيد؟
قبلا اين مشكل رو تو فروم هاي خارجي در مورد whmcs ديده بودم (فكر كنم انجمن رسمي خودش بود) ، ظاهرا تا اونجا كه يادمه برنامه طوري نوشته شده كه بايد ساعت سرور و سيستم شما هر دو درست باشند.
رو تغییر ندادم سوال دوم رو نمیدونم :D
3. خیر دقت نمیکنم :D
---------- Post added at 03:00 PM ---------- Previous post was at 01:40 PM ----------
error log
وجود نداره :D
مشكل p30rank كه با همون session_start كه كم بود حل شد.
در مورد whmcs بهتره از پشتيباني خودشون بپرسيد چون من سورسش رو نديدم تا حالا ؛ فايل .htaccess اش رو هم بذاريد يك نگاه بندازم
پشتیبانی کجاش بپرسم؟ اگه منظورت پشتیبانی whmcs هست باید بگم ناله :Dنقل قول:
مشكل p30rank كه با همون session_start كه كم بود حل شد.
در مورد whmcs بهتره از پشتيباني خودشون بپرسيد چون من سورسش رو نديدم تا حالا ؛ فايل .htaccess اش رو هم بذاريد يك نگاه بندازم
بیا من آدرس پنل رو بدم خودتون برید نگاه کنید به خدا سرعتم پایین حال و حوصله ی آپلود و دانلود و ... ندارم
ممنون میشم
اگر ممکنه خودتون نگاه کنید بگید بهتون پیغام شخصی بدم
رمز ادمینش چیه؟
با تشکر
از phpmyadmin ببینید
---------- Post added 10-10-22 at 12:13 AM ---------- Previous post was 10-10-21 at 11:56 PM ----------
یه نکته راجع به این اسکریپت بگم ; رمز عبوری که کاربرا تو این سیستم استفاده میکنن کد نمیشه و به همان صورت تو دیتابیس ذخیره میشه ! که خیلی از کاربرا همون پسورد ایمیل و هاستشون رو میدن ، که همه هم وبمستر هستن ، کافیه یکی به دیتابیس دسترسی پیدا کنه ...
و نکته دیگه ای در مورد این اسکریپت
همگی آلوده به شل و همگی نفوذپذیر و با امنیت پائین
اگه از این سایت های اسکریپت دانلود کردی اصلا استفاده نکن