پاسخ : کسپرسکی سر نیویورک تایمز هم کلاه گذاشت .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jaheshserver
چرا مطلب رو خوندم کلا خواستم بپرسم چرا اینقدر رابطه خوبی با کسپر ندارید که دوستان گفتند ظاهرا مربوط به کار و تجارت شماست.
من اطلاعات دقیق از ویروس ها و شرکت های انتی ویروس ندارم اما طبق تجربه شخصی کسپر رو تایید می کنم.
پس طبیعتآ نباید خودتون رو در جایگاهی قرار بدین که درباره شرکتهای امنیتی اظهار نظر کنین . درسته ؟! چون تائید اشتباه باعث وارد شدن خسارت میشه . منم نباید تو موضوعی که تبحر ندارم اظهار نظر کنم . یا باید با احتیاط قدم بر دارم .
ربطی به کسب و کار نداره . ربطه به کسپرسکی داره .
تقریبآ صد در صد خبرها و گزارشهایی که کسپرسکی منتشر میکنه یا دروغه یا ویروس رو از ی شرکت دیگه ***یده و اسمش رو عوض میکنه و میگه خودش شناسایی کرده .
چند باری هم از مشتری ها و نماینده هاش کلاهبرداری کرده .
همه مواردی که خدمتتون گفتم با مدارک و منابع معتبر و موثق ارسال شده ولی برخی دوستان از روی کج فهمی یا لجبازی باز حرف خودشون رو میزنن و مدام میخوان مطلب رو به حاشیه ببرن .
جالب اینه تو کل دنیا فقط ایشون میفهمه
یعنی بین چندین میلیارد آدم ایشون فقط کارشناسه
شما میگید یک ویروسه اسم عوض کرده کسپر که تبلیغات کنه
خب شما هم هیچی ندارید یه مشت خبر میزنی تو نت تا تبلیغات کنی
این به اون در
ولی کار اونا یکم بهتره حداقل آبروریزی نیستش
بعدم مفهوم بچه یکم سنگینه این موضوع رو فاکتور میگیرم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
xphost
جالب اینه تو کل دنیا فقط ایشون میفهمه
یعنی بین چندین میلیارد آدم ایشون فقط کارشناسه
شما میگید یک ویروسه اسم عوض کرده کسپر که تبلیغات کنه
خب شما هم هیچی ندارید یه مشت خبر میزنی تو نت تا تبلیغات کنی
این به اون در
ولی کار اونا یکم بهتره حداقل آبروریزی نیستش
بعدم مفهوم بچه یکم سنگینه این موضوع رو فاکتور میگیرم
خبر منبع داره . سواد نداری بخونی یا چشم نداری ببینی مشکل شماست نه من .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirsafari
پس طبیعتآ نباید خودتون رو در جایگاهی قرار بدین که درباره شرکتهای امنیتی اظهار نظر کنین . درسته ؟! چون تائید اشتباه باعث وارد شدن خسارت میشه . منم نباید تو موضوعی که تبحر ندارم اظهار نظر کنم . یا باید با احتیاط قدم بر دارم .
ربطی به کسب و کار نداره . ربطه به کسپرسکی داره .
تقریبآ صد در صد خبرها و گزارشهایی که کسپرسکی منتشر میکنه یا دروغه یا ویروس رو از ی شرکت دیگه ***یده و اسمش رو عوض میکنه و میگه خودش شناسایی کرده .
چند باری هم از مشتری ها و نماینده هاش کلاهبرداری کرده .
همه مواردی که خدمتتون گفتم با مدارک و منابع معتبر و موثق ارسال شده ولی برخی دوستان از روی کج فهمی یا لجبازی باز حرف خودشون رو میزنن و مدام میخوان مطلب رو به حاشیه ببرن .
واقعا همچین موردی داشته باشه شرکت های بزرگی مثلا شرکت مخابرات خراسان رضوی در کل استان میاد روی چندین هزار سیستم این آنتی ویروس رو نصب کنه !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirsafari
دوباره کسپرسکی اسم ی ویروس رو عوض کرده و دربارش خبرسازی کرده و موج تبلیغاتی درست کرده . فقط مسئله اینه که به 24 ساعت نکشیده موضوع لو رفت . ( مثل همیشه )
- - - Updated - - -
شما ملتی ؟ . :d
برو بچه جان . خبر مثل همیشه منبع داره . حرف اضافه نزن .
- - - Updated - - -
پس شما موافق کلاهبرداری هستی ؟! حتمآ هستی دیگه . درسته ؟! حتمآ هم خودت از این کارا میکنی ؟! آره ؟
ببین عزیز جواب حرف بالات رو نمیدم چون زیاد دوست ندارم به جدال کشیده بشه
این طور که شما بیان میکنی از کلاه برداری های این شرکت پس حداقل یک سایت ایرانی معتبر(جز دیسنا)باید این خبر بزرگ رو منتشر کنه
ولی نه در رسانه های ملی بلکه رسانه های خارجی نیز حتی یک مورد از کلاهبرداری شرکت کسپرسکی اعلام نشده
ما موافق کلاه برداری هیچ شرکتی داخلی و خارجی نیستیم بلکه میگیم یک منبع بگید که دقیقا اسم کسپرسکی رو به عنوان کلاهبردار گفته باشه(دیسنا منظورم نیستش)
امید وارم طرز بیان رو یاد بگیری اون متن کلاه برداری کرده دمش گرم هم من نگفتم یکی از بازدید کننده های مطلبتون گفته برید یه نگاه بکنید میفهمید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jaheshserver
واقعا همچین موردی داشته باشه شرکت های بزرگی مثلا شرکت مخابرات خراسان رضوی در کل استان میاد روی چندین هزار سیستم این آنتی ویروس رو نصب کنه !
شما کلآ بی خبر از همه جایی .
در ضمن مخابرات ایران همچین شرکت معتبری نیست .
وقتی حرف از اعتبار میزنیم یعنی سیسکو ، اینتل ، سایمنتک ، ترندمیکرو ، توشیبا ، میکروسافت و .... نه خراسان رضوی . :d بهر حال شوخی باحالی کردین .
مخابراتی ها تو ایران دنبال ی ضد ویروس میگردن نمایندش بره اونجا براشون بماله و ارزون هم باشه و هر وقت عشقشون کشید بهش پول بدن .
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
xphost
ببین عزیز جواب حرف بالات رو نمیدم چون زیاد دوست ندارم به جدال کشیده بشه
این طور که شما بیان میکنی از کلاه برداری های این شرکت پس حداقل یک سایت ایرانی معتبر(جز دیسنا)باید این خبر بزرگ رو منتشر کنه
ولی نه در رسانه های ملی بلکه رسانه های خارجی نیز حتی یک مورد از کلاهبرداری شرکت کسپرسکی اعلام نشده
ما موافق کلاه برداری هیچ شرکتی داخلی و خارجی نیستیم بلکه میگیم یک منبع بگید که دقیقا اسم کسپرسکی رو به عنوان کلاهبردار گفته باشه(دیسنا منظورم نیستش)
امید وارم طرز بیان رو یاد بگیری اون متن کلاه برداری کرده دمش گرم هم من نگفتم یکی از بازدید کننده های مطلبتون گفته برید یه نگاه بکنید میفهمید
سایت دیسنا خبر رو با ارائه دلایل ، شواهد و منابع و مستندات منتشر میکنه . شما خوبی ؟ چیزی میزنی ؟ دوباره تکرار کنم ؟!
سایت دیسنا خبر رو با ارائه دلایل ، شواهد و منابع و مستندات منتشر میکنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirsafari
شما کلآ بی خبر از همه جایی .
در ضمن مخابرات ایران همچین شرکت معتبری نیست .
وقتی حرف از اعتبار میزنیم یعنی سیسکو ، اینتل ، سایمنتک ، ترندمیکرو ، توشیبا ، میکروسافت و .... نه خراسان رضوی . :d بهر حال شوخی باحالی کردین .
مخابراتی ها تو ایران دنبال ی ضد ویروس میگردن نمایندش بره اونجا براشون بماله و ارزون هم باشه و هر وقت عشقشون کشید بهش پول بدن .
بحث عزیز توی ایرانه ! توی ایران هم از مخابرات معتبر تر سراغ دارین؟ (شاید هم علتی که مخابرات کسپر رو انتخاب کرده همینه که این شرکت روسی هست و خطر جاسوسی و تحریم و ... کمتره)
الان چیه انتظار دارید مایکروسافت و اینتل و ... از یک انتی ویروس روسی استفاده کنه ؟!!!!!
به روباه می گن شاهدت کیه می گه دمم
خو مرد حسابی منبع خبر سایت خودته !! خخخخخخ
هویز دامینت رو هم می زارم نگی دروغ می گه (به اسم ثبت کننده دامین توجه بفرمایید)
الان دوباره بگو منبع داره خبر
% This is the IRNIC Whois server v1.6.2.
% Available on web at Query Whois Server - IRNIC
% Find the terms and conditions of use on ایرنیک (IRNIC) – ایرنیک
%
% This server uses UTF-8 as the encoding for requests and responses.
% NOTE: This output has been filtered.
% Information related to 'disna.ir'
domain: disna.ir
ascii: disna.ir
remarks: (Domain Holder) Amir Safari foroshani
remarks: (Domain Holder Address) South 3th Floor, No. 3, Haleh Alley, Sazgar Alley, North Bahar St.,, Tehran, Tehran, IR
holder-c: as176-irnic
admin-c: as176-irnic
tech-c: as176-irnic
nserver: myhost1.durantash.com
nserver: myhost2.durantash.com
last-updated: 2013-12-17
expire-date: 2015-04-06
source: IRNIC # Filtered
nic-hdl: as176-irnic
person: Amir Safari foroshani
e-mail: http://who.is/dimages/text/ccac18e71300602.png@gmail.com
address: South 3th Floor, No. 3, Haleh Alley, Sazgar Alley, North Bahar St.,, Tehran, Tehran, IR
phone: +98 21 77507501
fax-no: +98 21 77507501
source: IRNIC # Filtered
جناب این که بگید سایت خودم هیچ خبری رو بدون دلیل و منبع انتشار نمیده دلیل بر تایید نمیشه .
خیلی از وبسایت های خبری ایران که سابقه زیادی هم دارن اخبارشون 100% مورد تایید نیست و بسیاری از مواقع شایعات رو منتشر می کنن و بعد هم تصحیح بعد شما میگید من همه چیم خوبه ؟
بنده برم سایت بزنم بعد هرچی دلم خواست بنویسم و بیام اینجا بگم این سایت همه چیش خوبه شما باور می کنی ؟
حالا اگه باور می کنی چرا سطح عقل بقیه رو مثل خودتون فرض می کنید ؟
خبر شما 100% هم درست باشه دلیل و منطق شما درست که نیست هیچ بیشتر شبیه شوخی هست .
موفق باشید
اگه چیزی ک گفتند صحت داشته باشه باید در سایت های خبری پخش شده باشه نه فقط یک سایت که کسی بش اعتماد نداره :دی
مدیران عزیز لطفا پیگیری کنند
همکارن عزیز هم یکم با این کنار بیاید درسته چیزی که گفتند صحت ندار اما اون به مدیر ارجاع بدید