ممنون از نظر شما و نظرات دوستان عزیز.
انشالا سعی میکنیم تمامی ضعف های کنترل پنل هارا رفع کنیم و تمامی نقاط قوت را استفاده و تقویت کنیم.
باتشکر./
نمایش نسخه قابل چاپ
تشکر میکنم از تمامی دوستانی که نظر دادن و حتما اونها رو لحاظ خواهیم کرد و این رو هم بگم که واقعا از سخنان دوستان روحیه گرفتم (هم بنده هم مهدی جان)
منتظر نظرات باقی دوستان نیز هستیم - البته در مورد اسم هنوز نظری داده نشده به نظر شما پارس پنل میتونه نامی مناسبت باشه یا خیر؟ پیشنهاد شما چی هست ؟
اولا چیزی که باید رعایت کنید اینکه پشت کار داشته باشین ... سریع دلسرد نشید و پروژه رو حتما تموم کنید خیلی ها اومدن حرف شما رو زدن و خبری ازشون نیست !
تا جایی که امکان داره با cgi نوشته بشه یا perl بهتره با خود php نباشه .
زیبایی کار رو اصلا فراموش نکنید یوزر اولین چیزی که مد نظرش هست زیبایی کار هست .
لازم نیست کارتون رو با امکانات آنچنانی شروع کنید در حد اینکه نیاز های اولیه یوزر با پنل انجام بشه کافیه و بعدا می تونید توصعه بدین .
میخواستم در مورد اسم نظرم رو بگم فکر کردم قطعی شده..
بنظرم کلمه های نظیر پارس، فارسی، ایران، ایرانی، پرشین و غیره برای عنوان یک برند منسوخ شدند. ( نظر شخصی است نه کارشناسی! )
به دنبال کلمه ها و عنوان های کوتاه و به یاد ماندنی باشید. مثال: دیوار، twitter, cpanel
پیشنهاد: Palen ( همین الان رسید به ذهنم! چه جالب دامنه .ir اش هم آزاده :d )
سلام
در مورد سوالتون که گفتید ارزش وقت گذاشتن داره یا نه
البته که ارزش داره ولی به شرطی که نیمه کاره رها نشه
نه مثل سایر دوستانی که قصد چنین کاری داشتن ولی ادامه ندادن
سعی کنید تیمی حرفه ای و همدل داشته باشید!!!
سجاد ایده جالبی هست ؛چند ماه پیش هم گفته بودی به نظرم اینده داره.
اما امکاناتی که میخوای توش قرار بدی به این صورت باشه :
پنل قابلیت نصب در لینوکس و ویندوز سرور داشته باشه چون اگر بتونیم همزمان استفاده کنیم خیلی بهتر میشه.
من خودم اگر بخوام از این پنل رایگان استفاده کنم برای سرور دانلود استفاده میکنم چون اکثر کاربرا برای هاست دانلودشون پنل نیاز دارن. و امکان هاست دانلود در میزبانی وب نیست.
بگذریم خب گرافیک پنل هم نسبتا خوب باشه در حد سی پنل یا دایرکت ادمین باشه.
کاربری پنل مثل دایرکت یا سی پنل باشه اگر پایین تر باشه زیاد جالب نیست چون همه راحتی رو دوست دارن.
اسم پنل هم پارس پنل جالب نیست به نظرم مخفف باشه بهتره. مثل آی پنل یا آی آر پنل که همون مخفف ایران هست.
امکان ااضافه کردن ماژول یا پلاگین هم بهش باشه. مثلا بشه نمایندگی ارائه داد. یا ...
درود مهرشاد جان - اینکه همزمان رو ویندوز و لینوکس بشه نصبش کرد اتفاقا یکی از فکر های خودم هم بود و تو فکرش بودم که تو ویندوز بیام از سی استفاده کنم به عنوان یه کرنل برای کامپایلر جدا که اینطوری راحت بشه همون سورس های رو لینوکس رو برد رو ویندوز بدون نیاز به ویرایش اما اگه اینکار عملی نشد مجبور میشیم تبدیل کنیم یه مقدار که اون هم زمان میبره ...
----
باز هم از تمامی دوستانی که با نظرات ارزشمندشون به ما یاری رسوندند سپاسگذارم.
هر کمکی چیزی نیاز داشتید میتوانید روی ما حساب کنید سرور mirro یا هر چیزی در خدمتم