یه سوال :d
کسی که با حسابش خوب کار کنه وام بش نمیدین ؟ :71:
نمایش نسخه قابل چاپ
یه سوال :d
کسی که با حسابش خوب کار کنه وام بش نمیدین ؟ :71:
نه، ولی پيش اونايي که وام ميدن شهادت ميديم که با حسابت خوب کار کردی.
اصلا خواستی نامه رسمی ميدم بری شعبه بانک صادرات تو کرج بدی به کارمند شعبه کلی تحويل بگيره :دی
---------- Post added at 10:43 PM ---------- Previous post was at 10:37 PM ----------
بله، متاسفانه تو همين مدت کوتاه هم تجربه نشون داده که کاربرانی که با چشم پوشی تاييد شدند مشکلات مالی ايجاد کردند از جمله تراکنش هایی که مربوط به کارت های سرقتی بود يا فروش *** و موارد غير مجاز در زرين پال. البته سوء تفاهم نشه اما متاسفانه مواردی بوده که ما رو مجبور کرده در مورد تاييد اطلاعات سخت گيری نشون بديم.
البته در مورد شماره تلفن معمولا دو شماره تلفن جداگونه گرفته ميشه.
شدنیه ؟نقل قول:
نه، ولی پيش اونايي که وام ميدن شهادت ميديم که با حسابت خوب کار کردی.
بدبخت بیچاره دیشب پست نگهبانی داشت :))نقل قول:
اصلا خواستی نامه رسمی ميدم بری شعبه بانک صادرات تو کرج بدی به کارمند شعبه کلی تحويل بگيره :دی
این Card Skimmer ها پیدا شده دهنشونو سرویس کردن :))
کار شما کار بسیار خوب و معقولی هست (از نظر انسانی و معرفتی :d) ولی خودتون که دارید میبینید مشتریان رو ناراضی میکنه! به نظر من این کار از لحاظ حفظ مشتریاتون و پیشرفت سایتتون و سیستمتون کار خوبی نیست! مسئول ***یده شدن کارت یه بنده خدای دیگه که شما نیستی! ایشون باید حواسش رو جمع کنه و از سایت های معتبر خرید کنه! 100% مطمئن باشید ایشون ناشی بودند و هیچ اطلاعی از جایی نداشتند که اینطوری با یه پیج فیک گول خوردن! کسی که اینقدر ناشی باشه باید یا اطلاعاتش رو زیاد کنه یا حد اقل خرید رو به کس دیگه بسپاره!
با سلام
آقای امیری کار شما بسیار درسته ...
من یه انتقال استباه 680 هزار تومانی داشتم و با ساپرت بسیار خوب ایشون مشکل ما رفع شد.
موفق باشید...
آخه مشتری زمانی راضی ميشه که پول بدون کسر هيچ درصدی همون لحظه به حساب بانکیش واريز بشه. :دی
ببينيد ما هدفمون اين هستش که کاربران رو تشويق کنيم که پول رو داخل خود سيستم زرين پال استفاده کنن!
با توجه به اين سياست کاری، پول آنلاين به حساب زرين پال کاربر اضافه ميشه (با اينکه هنوز به حساب بانکی ما واريز نشده) و همچنين هيچ کارمزدی ازش کسر نميشه.
اونو که 100% :d کاریشم نمیشه کردم. ولی حد اقل خیلی ها هستند به تسویه حساب فوری اهمیت نمیدن (مثل خود من :P) حالا 4 روز عقب جلو بشه چی میشه (نه دیگه 4 روزم خیلیه :d)نقل قول:
آخه مشتری زمانی راضی ميشه که پول بدون کسر هيچ درصدی همون لحظه به حساب بانکیش واريز بشه. :دی
اما خوب به نظر من یکم تسویه رو زود کنید یا قانونی بذارید که شرکت سامانه سیستم مسئول دزـدی های شما نمی باشد دوست عزیز :d
ميگم بهر حال ما بايد از سورس پول مطمئن بشيم و فعلا امکان اين کار نيست.
شايد در آينده تصميمات بهتری گرفته بشه اما در حال حاضر شرايط به اين صورت هستش.
یه سوال؟
با موجودی که تو حساب زرین پال داریم نمیشه کسایی که زرین پال دارن خرید کنیم؟
این قابلیت اضافه بشه خوبه ها