پاسخ : ***رنج نامه من در دنیای مجازی***
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ne&in
درسته کاملا بزرگوار خیلی زیبا بیان کردین ،اتفاقا پیشرفت علم خوبه...
بنده هم منکرش نیستم کاش قوانین رو رعایت کنیم...بنده هم حرفم بد اخلاقی هست...چرا این تخلفات در کشور ما بیشتر هست و همه در کشورهای دیگه فرصت پیشرفت رو دارن ...چون اگر همون 15 ساله هم فعالیت میکنه برای تعطیلات فعالیت نمیکنه و بازارو بی اعتبار بلکه داره واقعا کار میکنه...چون بهش حتی اون تازه کار درست بها داده میشه...
ارزش ها،ارزش کار اومده پایین
وگرنه اصلا چرا منه کامران باید حتی فکر این بیاد تو ذهنم که یه بچه میتونه بازارو خراب کنه؟
شاید باورتون نشه ولی من الان از خودم سایت ندارم.تو سایتای دوستانم مدیر هستم همه جوره دسترسی دارم اما خودم ندارم.هیچوقت هم تو فکرش نبودم که داشته باشم چون اصلا رشته تحصیلیم ارتباطی به این قضایا نداشته علاقه ی خاصی هم نداشتم.وگرنه اگر اون زمون که وارد اینترنت شدم یه سایت برای خودم باز میکردم الان سایتم یک سایت پونزده ساله بود با کلی اعتبار و درامد
پیشرفت علم خیلی چیزا رو راحت کرد اما..........
انشا الله چند سال دیگه یاد می گیرید توی فضای نت ایران کار کردن خیلی سختر از اونیه که فکر می کنید و خیلی راحتر از اونی که خیال می کنید :) .. چم و خم داره ...
ولی توصیه فضای فکریتون رو از کار محدود در فضای محدود ایران بیرون بیارید . سریعتر موفق می شید ...
همون وقتی که برای انجمن دینی صرف کردید یکم معلومات زبانتو بالا می بردین توی فضای خارج از ایران همون رشته فعالیت می کردید خیلی موفقتر بودید ..
اینقدر سخت نگیرید.
منم 8 ساله کامپیوتر دارم و 6 ساله تو دنیای مجازی سر و کله میزنم.تازه من رشتم کامپیوتر هم نبوده.
حدود 1.5 ساله که مودم واسه اینترنت پرسرعت(تر) دارم،چون قبلش خدمت سربازی بودم و قبلش هم اصلا اینترنت تو منطقه ما نبود و با دیال آپ و جی پی ار اس دوران میگذروندیم.
نمیگم سرمایه ی زیادی به دست آوردم ولی تو کارهایی که انجام دادم(میزبانی و طراحی وب) با افراد مختلفی آشنا شدم که چیزهای خوبی ازشون یاد گرفتم و حداقلش این بود مسیر زندگیم رو روالی که دوست داشتم قرار گرفته.
پس یه خورده اگر نگاهتون رو بازتر کنید و انتظار رو از خودتون داشته باشید نه دیگران احساس آرامش بهتری خواهید.
به قول اون مدیر عامل پولدار معروف که میگه: "من در رقابت با هیچ کس نیستم،هدف من مغلوب نمودن آخرین کاری است که انجام داده ام" شما هم سعی کاری که انجام میدید بهتر از کار قبلیتون باشه.منظور از کار پروژه نیست.
این نکته رو هم از خود من داشته باشید: هیچوقت خودتون رو وارد بازی های کوچک نکنید
سلام
داداش مطلبت جالب و ناراحت کننده بود.
متاسفانه تا نصفه خوندم. ولی مطلب رو گرفتم.
بهت حق میدم این دنیا واقعا خیلی ها توش با نامردی خرابش میکنن ... و نمیخوان دوستشون و برادرشون چیزی یادبگیره.
من خودم اینجوری نیستم تا جایی که بدونم طرفم رو کمک میکنم بتونه پیشرفت کنه.
ایول کارت هم درسته تو انجمن مذهبی فعالیت کردی خیلی هم ثواب داره. :x
آیدی بنده در پروفایلم موجود هست اگر دوست داشتید میتونید ادد کنید.
خوشحال میشم.
یا حق
درود
دقت کنید دانش شما فقط کمکتون میکنه اما انتخاب شما مهمه واسه ی دیگران کار کردن برای اول کار خوبه اما اگر یک مسیری رو تا تهش برین و سپس روش مانور بدین به نتیجه میرسید به عنوان مثال برنامه نویسیتون رو قوی کنید سپس رو یک ایده کار کنید.شما تو هر بازاری باشید و بهترین علم اون کارم داشته باشید اما ایده نداشته باشید شکست خواهید خورد تعارف نداریم بیشتر بخش هایی ایتی دست توش زیاده و باید تلاش زیادی کنید
موفق باشید
از تک تک عزیزان متشکر که خوندن رنج نامه بنده و از تک تک نظرات ممنونم و کمک بزرگی خواهد بود هم برای من همه برای تمام عزیزانی که شاید نیاز به راهنمایی داشتند...
همه چی بی ارزش شده مثال:
طراحی چتروم : با 10 تومن بهت میدن ؟ حالا طراحی هم نیست فقط بکاپ بالا میارن
طراحی سایت: قالب تا دلت بخواد + آموزشش هم هست + وردپرس که الان شده هرکسی
کد نویسی: همه شده کپی دیگه کاری نداره+ هر چی پروژه بخواب توی نت هست
فتوشاپ : لایه باز تا دلت بخواد هست
انجمن: شده یه چیز چرت - هیچ کس تخصصی کار نمیکنه
هاستینگ : شده ماهی 10 تومن
دامنه: از رایگان داریم تا 40 تومن
نتیجه همه اینها چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه بچه 12 یا 13 ساله میاد تو بازار کار و اسم خودشو میذاره ؟ طراح چتروم- طراجی سایت- طراحی قالب - راه اندازی سایت - طراحی قالب پی اس دی - راه اندازی انجمن - هاستینگ میزنه با همه امکانات
و در آخر گند میزنن به هرچی که هست
قبلا میگفتن هر ایرانی یک وبلاگ که به بلاگفا ختم میشد الان شده هر ایرانی همه اون مواردی که بالا گفتم یعنی همه چی توی نت شده همه کس
اونوقت ما تا موقعی که رایگان میدیم همه چی عالیه و زمانی که میگیم فلان چیز حتی 5000تومان همه میگن اقا این هنوز جای کار داره هنوز میتونه بهتر بشه اصلا جالب نیست و از این حرفا
هرکسی اهل کمک هست بسم الله ...در لینک زیر به بنده کمک کنید برای پیشرفت کاریم:
طراحی و فروش قالب های psd
- - - Updated - - -
ببینید پس فقط ژست کمک کردن گرفتن کافی نیست پس باید شده با راهنمایی اگر علمی داریم به همه کمک کنیم...
ببینید ضعف بزرگی که بنده در شما دیدم این بود که شما سعی کردید تو زمینه های مختلف وارد بشید ولی توی هیچکدوم از این زمینه ها به سطح بالایی نرسیدید .
توی فضای مجازی افراد زیادی هستند که می تونن کار های مختلف رو بسیار عالی انجام بدن و خوب بدون شک افراد برای نیاز های خودشون به سمت این افراد میرن .
اصل فعالیت توی فضای مجازی این هست که شما توی یک زمینه بهترین و یا حداقل یکی از بهترین ها باشید .
با یادگیری چندین چیز به صورت سطحی به جایی نمیتونید برسید .
به عنوان مثال کنکور رو اگر دقت کنید شما باید یک مبحث رو کاملا بلد باشید تا بتونید بزنید و با خوندن کلی کل یک درس به جایی نمیرسید .
فضای مجازی هم به این شکل هست . شما باید یک مبحث رو به صورت کامل و عالی بلد باشید و در اون زمینه کار کنید .
درست هست این بین شکست هایی هست ، مشکلاتی هست ولی دلیل بر ادامه ندادن و نا امید شدن نمیشه .
اگر قرار بود شکستی نباشه که الان همه رئیس جمهور بودن .
توصیه می کنم زمینه فعالیتی که بهش علاقه دارید رو ادامه بدید و سعی کنید توی اون زمینه به بهترین و یا یکی از بهترین ها تبدیل بشید .
در مورد خراب کردن بازار حرفتون خنده دار هست .
شما دارید عدم توانایی خودتون رو گردن تعدادی بچه میندازید .
میدونید دقیقا چرا یک تعداد بچه مدرسه ای کار شما رو خراب می کنن ؟
چون شما کار خودتون رو اونقدر که باید درست و اصولی انجام نمیدید وگرنه چطور امکان داره یک بچه بی تجربه مدرسه ای بیاد کار شما رو زیر سوال ببره ؟
چرا هیچ جای دنیا چنین اتفاقی دیده نمیشه ؟
مسئله اینجاست ما توی ایران یاد گرفتیم بدون دلیل خودمون رو بی نقص بدونیم و هر مشکلی پیش میاد رو به گردن سایر افراد بندازیم . تنها دلیل که بازار خراب میشه وجود افرادی هست که عدم توانایی خودشون رو گردن 4 تا بچه دیگه میندازن .
مشتری به خاطر اون 4 تا بچه بی اعتماد نمیشه به خاطر اون فروشنده و سرویس دهنده ای بی اعتماد میشه که نمیتونه مشتری خودش رو نگه داره و اونقدر که نیاز هست اعتمادش رو جلب کنه .
به جای تاسف خوردن برای 4 تا بچه مدرسه ای بهتر هست به حال افرادی تاسف بخورید که به عنوان افراد حرفه ای در زمینه شناخته می شن ولی کابوس شب هاشون 4 تا بچه مدرسه ای هست .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
navid2zp
ببینید ضعف بزرگی که بنده در شما دیدم این بود که شما سعی کردید تو زمینه های مختلف وارد بشید ولی توی هیچکدوم از این زمینه ها به سطح بالایی نرسیدید .
توی فضای مجازی افراد زیادی هستند که می تونن کار های مختلف رو بسیار عالی انجام بدن و خوب بدون شک افراد برای نیاز های خودشون به سمت این افراد میرن .
اصل فعالیت توی فضای مجازی این هست که شما توی یک زمینه بهترین و یا حداقل یکی از بهترین ها باشید .
با یادگیری چندین چیز به صورت سطحی به جایی نمیتونید برسید .
به عنوان مثال کنکور رو اگر دقت کنید شما باید یک مبحث رو کاملا بلد باشید تا بتونید بزنید و با خوندن کلی کل یک درس به جایی نمیرسید .
فضای مجازی هم به این شکل هست . شما باید یک مبحث رو به صورت کامل و عالی بلد باشید و در اون زمینه کار کنید .
درست هست این بین شکست هایی هست ، مشکلاتی هست ولی دلیل بر ادامه ندادن و نا امید شدن نمیشه .
اگر قرار بود شکستی نباشه که الان همه رئیس جمهور بودن .
توصیه می کنم زمینه فعالیتی که بهش علاقه دارید رو ادامه بدید و سعی کنید توی اون زمینه به بهترین و یا یکی از بهترین ها تبدیل بشید .
در مورد خراب کردن بازار حرفتون خنده دار هست .
شما دارید عدم توانایی خودتون رو گردن تعدادی بچه میندازید .
میدونید دقیقا چرا یک تعداد بچه مدرسه ای کار شما رو خراب می کنن ؟
چون شما کار خودتون رو اونقدر که باید درست و اصولی انجام نمیدید وگرنه چطور امکان داره یک بچه بی تجربه مدرسه ای بیاد کار شما رو زیر سوال ببره ؟
چرا هیچ جای دنیا چنین اتفاقی دیده نمیشه ؟
مسئله اینجاست ما توی ایران یاد گرفتیم بدون دلیل خودمون رو بی نقص بدونیم و هر مشکلی پیش میاد رو به گردن سایر افراد بندازیم . تنها دلیل که بازار خراب میشه وجود افرادی هست که عدم توانایی خودشون رو گردن 4 تا بچه دیگه میندازن .
مشتری به خاطر اون 4 تا بچه بی اعتماد نمیشه به خاطر اون فروشنده و سرویس دهنده ای بی اعتماد میشه که نمیتونه مشتری خودش رو نگه داره و اونقدر که نیاز هست اعتمادش رو جلب کنه .
به جای تاسف خوردن برای 4 تا بچه مدرسه ای بهتر هست به حال افرادی تاسف بخورید که به عنوان افراد حرفه ای در زمینه شناخته می شن ولی کابوس شب هاشون 4 تا بچه مدرسه ای هست .
با حرفهای شما کاملا موافقم در رابطه با خودم و واقعا میخوام با کمک و راهنمایی شما عزیزان یک مسیر درست و آینده ساز رو انتخاب و پیش برم با هر سختیش،
ولی پست زیر در مورد بچه بازی هارو بخونید:
http://www.webhostingtalk.ir/f118/13...ml#post1251177
و هدف بنده در رنچ نامه با اینکه مبتدی هستم ولی با مبتدی بودنم نامرد بودن دنیای مجازی رو گفتم از دید خودم ولی این لینکی که دادم از اول بخونید تاپیک رو از زبان آدم خیلیییییییییی حرفه ای هست و حرفه های دیگر ...بنده به حرفه ای بودن این بزرگواران ایمان دارم...
با خوندن این چیزها آدم سست میشه حتی بخواد تلاش کنه توی انتخاب یک مسیر و ادامه دادن در اون مسیر...