پاسخ : حذف شدن کلی سرور ( راهنمایی)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
!MihanIt!
دوست عزیز برای برخی سرور قبول میکنند هرکس درتماس باشه نمیکنه یا اگرم بکنه هزینه خیلی زیادی دریافت میکنه
ایشون فرمودن با پرداخت هزینه مشکلی ندارن!
بنابر این وظیفه بنده به عنوان یک همکار این هست که نهایت راهنمایی هایی که میتونم بهشون ارائه بدم!
شاید هزینه ای که باید بابت Remote Hands بپردازن کمتر از این باشه که دست رو دست بزارن و مبلاغی به عنوان جریمه یا خسارت به مشتری هاشون بپردازن.
Remote Hands معمولا هر نیم ساعت هزینه ای حدود 20 تا 80 دلار داره که بازم بستگی به دیتاسنتر و رابطه شما با اونا داره.
واویلا شده که .
تنها راحتون صحبت با دیتاسنتره . یه سر به سایت کامپایلر . آی آر هم بزنین شاید اونجا بهتر راهنماییتون کنن .
اگر کسی از دوستان میتونه از طرف ما با دیتاسنتر برای بازگردانی اطلاعات در تماس باشند لطفا با بنده هماهنگی کنند . سر هزینه تقریبا مشکلی نداریم و میتونیم در صورت بازگردانی تمامی اطلاعات صحبت کنیم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M.D.A
ایشون فرمودن با پرداخت هزینه مشکلی ندارن!
بنابر این وظیفه بنده به عنوان یک همکار این هست که نهایت راهنمایی هایی که میتونم بهشون ارائه بدم!
شاید هزینه ای که باید بابت Remote Hands بپردازن کمتر از این باشه که دست رو دست بزارن و مبلاغی به عنوان جریمه یا خسارت به مشتری هاشون بپردازن.
Remote Hands معمولا هر نیم ساعت هزینه ای حدود 20 تا 80 دلار داره که بازم بستگی به دیتاسنتر و رابطه شما با اونا داره.
مشکل اینجاس دیتاسنتر که این امکان رو فراهم نکرده هرکس خواست , درخواست ریکاوری بده.
بهترین کار
نقل قول:
واویلا شده که .
تنها راحتون صحبت با دیتاسنتره . یه سر به سایت کامپایلر . آی آر هم بزنین شاید اونجا بهتر راهنماییتون کنن .
بهتره با یزرگترای این کار که حداقل 5 سال سابقه دارند مشورت کنید چون شاید براشون پیش آمده
ارادت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
!MihanIt!
مشکل اینجاس دیتاسنتر که این امکان رو فراهم نکرده هرکس خواست , درخواست ریکاوری بده.
بهترین کار
بهتره با یزرگترای این کار که حداقل 5 سال سابقه دارند مشورت کنید چون شاید براشون پیش آمده
ارادت
بنده نمیدونم شما تجربه در این کار دارید یا خیر
اما ما که حدود 6 سالی تو این کار بودیم گاها دیده شده دیتاسنتر حاضره در صورتی که خودش نتونست ریکاوری انجام بده در صورتی که مشتری حاضر به پرداخت هزینه باشه،دیتاسنتر هارد رو به مراکز تخصصی ریکاوری اطلاعات ارسال میکنه (حتی هارد های سوخته شده یا بدسکتور شده)
برای یک دیتاسنتر حرفه این اتفاق نه تنها چیز عجیبی نیست بلکه میفهمه که اطلاعات موجود در هارد ها میتونه تا چقدر برای اشخاص مهم باشه!
یک دیتاسنتر حرفه اینقدر پرسنل رو داره که بتونه به چنین مواردی رسیدگی کنه و پولش رو هم میگیره!
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fadakweb
اگر کسی از دوستان میتونه از طرف ما با دیتاسنتر برای بازگردانی اطلاعات در تماس باشند لطفا با بنده هماهنگی کنند . سر هزینه تقریبا مشکلی نداریم و میتونیم در صورت بازگردانی تمامی اطلاعات صحبت کنیم .
با KVM هم شاید بتونید یک کارایی بکنید اما شانسی...
KVM دسترسی دارید؟
دوست عزیز من هم رو این کلمه
نقل قول:
اما ما که حدود 6 سالی تو این کار بودیم گاها دیده شده دیتاسنتر حاضره در صورتی که خودش نتونست ریکاوری انجام بده در صورتی که مشتری حاضر به پرداخت هزینه باشه،دیتاسنتر هارد رو به مراکز تخصصی ریکاوری اطلاعات ارسال میکنه (حتی هارد های سوخته شده یا بدسکتور شده)
عزیزم کار شما رو کسی رد نمیکنه و جواب هاتون هم منطقی هست ولی من هم دارم میگم در برخی موارد
موفق باشید
لطفا مدل هارد سرور تون هم بفرمایید ببینم میتونم اطلاعاتی در مورد وضعیتش برای ریکاوری اطلاعات واستون گیر بیارم یا نه
اطلاعات هارد به صورت کامل قابل ریکاوری است
من یک بار هارد لپ تاپ رو ریکاوری کردم تماما مثل روز اول برگشت 500 گیگ
منتها مشکل اینجاست ببینید دیتاسنتر حاضره به مراکز بازیابی اطلاعات مراجعه که یا نه
که مایه باشه چرا که نه