پاسخ : دایرکت ادمین بهتر از سی پنل
مشک آن است که خود ببوید --- نه آنکه عطار (هاستینگی) بگوید ...
نقل قول:
باگ های بی شمار ! قبلا یه کدی آخر آدرسش می زدی می رفتی تو admin ... سرعتش خیلی پایین هست برا ssl !
تا جایی که ما میدونیم پلسک امنیت بالایی داره حتی تمامی سرور های آشیانه پلسک هست و حرفی که من تنها نمیزنم
بهروز کمالیان , علی صالح و ...
---------- Post added at 07:51 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ifaco.net
این بیت از کدوم شاعر بود ؟ :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ifaco.net
هیچ هاستینگیه نمیگه هاست من ترشه ( هیچ بقالی نمیگه ماست من ترشه ) :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
™StarHost
هیچ هاستینگیه نمیگه هاست من ترشه ( هیچ بقالی نمیگه ماست من ترشه ) :d
اینجا مگه بجز هاستینگ کسی دیگه ای هم هست ؟ 90% هاستینگ دارند 10% دیگه اینجا دارن دوره آموزشی می بینند که در آینده هاستینگ بزنند
در ضمن خودم سرور سی پنل دارم
دیگ به دیگ می گه روت سیاه ( چه ربطی داشت :106: )
لطفا نرید تو ضرب المثل .
نتیجه تا اینجا شده : دایرکت ادمین امنیتش . قیمتش ( اصفهانی ها خوب می فهمنً ) .سرعتش و زیبایش بهتره سی پنل هست .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr.he3am
---------- Post added at 07:51 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------
[/COLOR]
این بیت از کدوم شاعر بود ؟ :d
مال شاعری بود که همه کنترل پنل ها رو آزموده بود و میدانست که هر پنلی نقاط ضعفی و همچنین نقاط قوتی دارد ! پس هر کسی را از هر پنلی خوش آید آن برایش به باشد . والسلام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
IFACO.Net
دقيقا!من فكر كنم اين حرفا رو فقط ميزنن كه دايركت بدن مشتري از شر مشتري و هزينه لايسنس گرون ترش خلاص بشن :d
پلسك كه پدرم رو در آورد!به خصوص بخش آپلودش افتضاحه!البته با ftp تا حدودي مشكل حل ميشه.قيافه آيكوناش قشنگه :دي
دايركت ادمين خيلي خوبه ولي بي انصافي هست از سي پنل بهتر بدونيمش،تو سي پنل خيلي راحت مانور مي دم!البته شايد چون خيلي بيشتر باهاش كار كردم اين احساس رو دارم ولي بخش آپلودش خيلي بهتره،فايل منيجر قدرتمندتري داره،تو ساخت ساب دومين سي پنل خيلي بهم حال داده!
نظر شخصي خودم رو تجربه كار كردن يكي دو سال با اينها بود!ممكن ـه از نظر بقيه مقبول نباشه ولي براي من صدق كرده!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hello
دقيقا!من فكر كنم اين حرفا رو فقط ميزنن كه دايركت بدن مشتري از شر مشتري و هزينه لايسنس گرون ترش خلاص بشن :d
پلسك كه پدرم رو در آورد!به خصوص بخش آپلودش افتضاحه!البته با ftp تا حدودي مشكل حل ميشه.قيافه آيكوناش قشنگه :دي
دايركت ادمين خيلي خوبه ولي بي انصافي هست از سي پنل بهتر بدونيمش،تو سي پنل خيلي راحت مانور مي دم!البته شايد چون خيلي بيشتر باهاش كار كردم اين احساس رو دارم ولي بخش آپلودش خيلي بهتره،فايل منيجر قدرتمندتري داره،تو ساخت ساب دومين سي پنل خيلي بهم حال داده!
نظر شخصي خودم رو تجربه كار كردن يكي دو سال با اينها بود!ممكن ـه از نظر بقيه مقبول نباشه ولي براي من صدق كرده!
ما نمیگیم بده اما نسبت به دردسر هاش دایرکت ادمین بهتره
در ضمن کسی که مثلا ماهی 200 هزار تومان داره پول سرور میده 15 هزار زیاد یا کمش فکر نمیکنم فرق داشته باشه
هیچکدوم فقط کلوکسو امکانات عالی قیمت رایگان تحریم محریم هم نداره
اخه این سی پنل چی فک کرده خداییش الان که با دایرکت ادمین و کلوکسو اشنا شدم اگه لاینسس سی پنل مفت هم بشه ازش استفاده نمیکنم(البته اگه سی پنل ماهی 15 دلار بهم بده شاید قید دایرکت و کلکسو را بزنم )
نقل قول:
هیچکدوم فقط کلوکسو امکانات عالی قیمت رایگان تحریم محریم هم نداره
اخه این سی پنل چی فک کرده خداییش الان که با دایرکت ادمین و کلوکسو اشنا شدم اگه لاینسس سی پنل مفت هم بشه ازش استفاده نمیکنم(البته اگه سی پنل ماهی 15 دلار بهم بده شاید قید دایرکت و کلکسو را بزنم )
آخر خودت هم نمیدونی میخوای چیکار کنی سی پنل خوبه یا نه؟ :d