وقتی ویندوز نصب میکنی برنامه هایی که نصب می شود هم در رجیستری و هم system 32 تغییرات انجام میدهد
نمایش نسخه قابل چاپ
وقتی ویندوز نصب میکنی برنامه هایی که نصب می شود هم در رجیستری و هم system 32 تغییرات انجام میدهد
منم رم 8 گیگ و Cpu intel i5-2410m 2.30GHz (سیستم عامل هم ویندوز 8.1 64بیتی) اما مشکل سرعت دارم ، طبق بررسی هایی که انجام دادم در نهایت مجبور به تعویض هارد شدم ، الان خیلی بهتر شده.
مدل لپ تاپ هم Hp Pavilion dv6 6050se
سلام.
جهت اطلاع.
ویدئو رو اجرا کنید.
http://yourls.ir/WiZVZ
ضمنا قطعه فوق برای اکثر لپ تاپ ها موجود است.
http://yourls.ir/tV1xb
واو ممنون دوستان بابت پاسخ گوییتون . خیلی حال کردم
فایده نداره داداش این کار.چون بنده ویندوز عوض کردم حل نشدنقل قول:
از msconfig تمام فایل غیر نیاز رو ببندید ببینید سرعت چگونه می شود؟
نه داداش از این هاردها استفاده نمیکنم.5400rpm هستشنقل قول:
سلام از هارد ssd و ide همزمان استفاده میکنید؟
خب داداش هر لپتاپیو شما نگاه کنید همین مدل هارد رو دارننقل قول:
سلام به احتمال 99 درصد هارد هست
الان من یک لپتاپ سری n ایسوس دارم با سی پی یو I7 با 8 گیگ رم و 2 گیگ گرافیک
ولی سرعت راضی نیستم همش هم به خاطر هارد هست
به همین علت قصد خرید جدید دارم
دقت کنید که از هارد های با سرعت بالا 7200 ساتا و یا هارد ssd و sshd استفاده کنید
البته میتونید هارد رو عوض کنید
مگه سه تومن قیمتش باشه
میشه لپتاپ هایی ک سرعت هاردشون بالاتره رو بدین چند مدل از لنوو یا ایسوس
داداش من نمیدونستم اینقدر سرعت هارد مهمهنقل قول:
همانطور که دوستان گفتند 99.9999 درصد از هارد است.
همیشه میگن سی پی یو برای سرعت هستش!
ببخشید هارد اس اس دی 50 گیگ قیمتش چقدر در میاد؟نقل قول:
اگر بتونید یه هارد ssd بشه براش بگیرید و تست کنید فکر کنم بهتر باشه
اگر میخواهید ویندوز نصب کنید 8 ، 64 بیت نصب کنید یا 7، 64 بیت
بتونین یه هارد 50 گیگ بگیرید برای درایو ویندوزش و از اون فقط واسه ویندوز استفاده کنید خیلی بهتره
ینی بصورت اکسترنال هستش؟اونوقت چجوری برای درایو ویندوز ینی سی بزارمش؟
وقتی ویندوز عوض میکنم و اون وصل باشه شناخته میشه ک ویندوز توی اون نصب بشه؟
لپتاپ بنده Lenovo هستشنقل قول:
البته همه ی لپتاپ ها امکان اضافه کردن هارد ندارن
- - - Updated - - -
لنوو زد 510نقل قول:
اگر مدل لپ تاپ مشخص بشه راحت تر میشه گفت
شاید مشکل سخت افزاری داره
شاید مشکل نرم افزاری ( البته میگن با تعویض ویندوز بهتر نشده ، البته من ویندوز 8.1 رو قبول ندارم !!)
خیلی ینی چقدر فرق کرده؟نقل قول:
منم رم 8 گیگ و Cpu intel i5-2410m 2.30GHz (سیستم عامل هم ویندوز 8.1 64بیتی) اما مشکل سرعت دارم ، طبق بررسی هایی که انجام دادم در نهایت مجبور به تعویض هارد شدم ، الان خیلی بهتر شده.
مدل لپ تاپ هم Hp Pavilion dv6 6050se
خب لپتاپ باید باز بشه این از قیمتش کم نمیکنه؟مثه گوشیه دیگه
در ضمن من با یک اسکترک کردن فایل رار دیسک رو میزنه 100%
یکی از ملاک افزایش سرعت ، همین هارد است.
شما با همین هاردتون یک فول بک اپ بگیرید.
در صورت توان یک ssd بگیرید. و یک فول بک اپ نیز با هارد فوق بگیرید.
حتما متوجه سرعت میشوید.
ضمنا شما اگر قصد خرید ssd دارید بهتره با توجه به چیپ مادربورد اقدام به خرید ssd کنید که از نهایت سرعت هارد بهره مند شوید. و همچنین به حرف برخی از دوستانی که در زمینه فروش قطعات کامپیوتر فعال هستند زیاد توجه نکنید (جسارت نشود به کسی)
چون برخی از دوستان می گویند چون مادربورد ساتا 3 - 6گیگ هست تمام هارد ساتا 3 رو ساپورت می کنه. در حالی که برخی از مادر بورد های ساتا 3 قادر به استفاده از نهایت سرعت هارد ssd نیستند.مثلا روی جعبه هارد زده سرعت خواندن و نوشتن 500 مگ بر ثانیه در حالی که روی یک سیستم با نرم افزار تست سرعت ssd سرعت خواندن 150 مگ بر ثانیه و سرعت نوشتن هارد 80 مگ بر ثانیه است.
درود
خوب از همون اول می گفتید z510 لنوو مشکل هاردی داره و مشکل از نوع ارتباطش هست که اکثرا توی ایران دستکاری می شوند..
این مشکلیه که همه دارند تنها شما نیستید یا هارد اس اس دی با نگه دارندش بزارید رو لپتابتون با تشکر.
ببین عزیز اینطور نیست که چون cpu و رم قدرتمندی داری حتما سرعت بالایی هم باید داشته باشی.من بشخصه این مورد رو تجربه کردم. سرعت اجرای نرم افزارها و سیستم عامل یک کامپیوتر به سرعت هارد بستگی داره ، سرعت پردازش داده ها هنگام فراخوانی یک فایل یا یک نرم افزار هست که در اون cpu و رم تاثیر دارن.شما اگر از سرعت راضی نیستی باید ssd بگیری.چون هاردهای ssd کلا در یک رده قیمت گرونی هستند ، یک 64 گیگابایتش رو بگیری برای نصب یک ویندوز هم کافیه تا سرعت کامپیوترت بالا بره
تذکر خیلی جدی: اگر ssd گرفتین ، تو درایوی که روی ssd سوار شده ، هیچ فایلی (حتی 1 عکس ) هم اضافه نکنین و فقط بگذارین ویندوز و فایلهای سیستمی روش سوار باشه
برای نصب نرم افزارها و نگهداری فایلها از یک درایو دیگه استفاده کنین.اگر نرم افزار ها یا حالا هر چیزی رو روی ssd بریزین این احتمال وجود داره که در زمانی کوتاه ویندوزتون بپره و دیگه به هیچ طریقی هم بالا نیاد.چون سرعت خوانش ssd خیلی بالاتر از هاردهای دیگست و این اختلاف سرعت باعث اختلال در کار سیستم میشه و باعث میشه ارور های غیر منطقی ببینید بطوری که انگار سیستم در حد قدرت خودش ظاهر نمیشه.اگر این نکته رو رعایت کنید ، مطمئنا هیچ وقت طعم ssd رو از خاطر نمی برید! ssd یعنی لذت از رایانه نه cpu و رم بالا(هر چند این ها هم در جایگاه خودشون موثر هستند اما ssd اثر ملموستری داره.بخصوص بر روی سرعت اجرای ویندوز و نرم افزارها)
اینها فقط تجربیات شخصیم بود و برای من اتفاق افتاد شاید برای شما موثر نباشه.من نمیتونم در این زمینه توصیه موکد بکنم و مسئولیتی قبول کنم.صرفا انتقال تجربه کردم.تصمیم با شماست بدرود
خب داداش لپتاپ بنده گفتم زد 510 هستش شما بگین چه مدل بخرم
و قیمتش چقدر میشه
- - - Updated - - -
وقتی لپتاپ روشن میکنم از هاردش صدا میاد خرت خرت میکنه
هارد اس اس دی با نگه دارندش چقدر میشه؟
ینی علاوه بر هارد 1 ترابایتم یک هارد 32 گیگ اس اس دی روش بزارم حله؟
درضمن ینی لپتاپ ایسوس هم ک 5400دور هست هاردش این مشکلاتو نداره؟
- - - Updated - - -
فعلا میخام روش ویندوز 7 نصب کنم شاید بهتر بشه
ممنون بابت توضیحات کاملت از همتون تشکر میکنم
اره داداش اون لذترو اصلا نمیبرم من خودم میرم دانشگاه وقتی کامیپیوتره اونا ک سی پی یو i3 و رم 4 هستش نگاه میکنم روی صفحه دسکتاپ رفرش میکنی
اصلا عین خیالش نیست
اما مال من با رم 8 و سی پیو بالاتر اینقدر کند عمل میکنه ادم میخاد سکته کنه تازه گرافیک من 2 هستش اونا 1 گیگ
ادم زورش میاد :|
سلام
به احتمال 99% از هارد باید باشه. مخصوصا اگه سالم هم باشه باز 5400 دور زیاد جالب نیست. پیشنهاد میکنم یه ssd بگیرید یا یه هارد از برندهای خوب و 7200 دور با کش بالا.