این putty رو هم از اینجا دانلود کردم. ولی طبق آموزش اون تاپیک نمیدونم کجا باید یوزر پس رو وارد کنم.
عکس:
http://i42.tinypic.com/2djx6if.jpg
نمایش نسخه قابل چاپ
این putty رو هم از اینجا دانلود کردم. ولی طبق آموزش اون تاپیک نمیدونم کجا باید یوزر پس رو وارد کنم.
عکس:
http://i42.tinypic.com/2djx6if.jpg
دوست عزیز شما روی Session کلیک کنید شامل چندتا فلید است.که به ترتیب میگم
Host Name در این فلید شما باید ای پی سروری که بهش میخواین لاگیم کنید را بزنید بعد port است که به صورت معمول 22 است و قسمت connection type هم نوع کانکت که ssh است را انتخاب کنید بعد قسمت save Session داره که شما میتونید ای پی سرورتون را به نام دلخواهتون که در لیست زیر اون میاد ذخیره کنید که هر بار لاگین نیاز به تایپ مجدد ان نباشه.
و در مرحله قبل از لاگین یه Ssh روی Open کلیک کنید.
که چنانچه دفعه اول لاگین باشه از شما سوالی میپرسد که مبنی بر کش شدن بروی ریجستری میباشد که شما Yes کنید. و بعد login as: میاد که نام کاربری سرورتون را وارد میکنید و در مرحله بعد کلمه عبور را میخواد که بصورت هایدن میباشد بعد از وارد کردن کلمه عبور محیط ترمینال لینوکس برای شما نمایان میشود.
فکر میکنم برای دفعه اول کافی باشه:sweatdrop:
حس کردم دوستان یکم پیچیده گفتن براتون... ساده بگم که شما پوتی را که باز کنی وسطش نوشته host name (or ip address) شما تو این قسمت آیپی سرورت رو وارد کن. بعد هم enter بزن (یا همون دکمه open)
بعد یه صفحه سیاه میاد که چند لحظه که صبر کنید نام کاربری میخواد که میزنی root بعد از چند لحظه هم پسورد میخواد که پسورد سرورت رو وارد میکنی... (پسورد رو نمینویسه ولی میفهمه که چی دارین مینویسین) بعد از چند لحظه هم وارد میشه به ssh
بعد وارد شدید انگاری و دیگه میتونید دستورات رو وارد کنید.
پی نوشت: برنامه پوتی هم یک برنامه هست که توسط اون میتونید به ssh متصل شوید و این صفحه سیاه که جلوتونه صفحه ای هست که دستورات ssh رو مینویسید توش.
امیدارم واضح توضیح داده باشم. عکس هم آپلود میکنم.
در مورد عکس.
1- برنامه که باز میکنید اتوماتیک این قسمت را انتخاب کرده ولی اگه قسمت دیگه بود اینو انتخاب کنید.
2- آیپی سرور رو وارد کنید.
3- اگه ایپی سرور رو وارد کنید و save زده باشید آیپی شما ذخیره میشه در قسمت 3 که بعدا میتونید روش دابل کلیک کنید و وارد ssh بشید
سوالی داشتید بپرسید تا من یا دوستان جواب بدیم...
ممنون از هر دو عزیز.
نمیدونم چرا لاگین نشد. Access Denied داد.
با یوزر روت میرید؟
شما سرور دارید دیگه؛ درسته؟
بله پسورد که اشتباه وارد کنید میگه رمز قبول نیست و دوباره باید رمز رو بزنید.
خواستید آیپی و پسوردتون رو پ.خ بفرستید ببینم من میتونم لاگین شم یا نه...
من هم يه مشكل با اين برنامه دارم
اون هم اين كه بعد از وارد كردن يوزر و پس ، پيام وارد شدن مياد ولي بلافاصله صفحه داس بسته ميشه!!!!!
چيكار بايد كرد؟