پاسخ : سرور هاستینگ با پورت 1Gbps یا 100Mbps ? ( کدام بصرفه و کارایی بالاتری دارد ) [ تجربه شما ]
سلام
اینی که شما میگین پهنای باند اختصاصی هست! وگرنه پورت به تنهایی اینقدر تفاوت قیمت نداره
پاسخ : سرور هاستینگ با پورت 1Gbps یا 100Mbps ? ( کدام بصرفه و کارایی بالاتری دارد ) [ تجربه شما ]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
یعنی من جز خواص هستم که 80 سنت بم میده ؟ :d
شما که حسابت جداست ... در رده ی از ما بهترون قرار داری :d
ببینید دوست عزیز ، بنده هم همین طور در همین جایی که شما وایسادی وایساده بودم حدود 2 ماه پیش. با تحقیقاتی که انجام دادم معلوم شد که پورت 10 برای هاستینگ خیلی خیلی مناسب هست. پورت 1 به درد هاست دانلود (اونم دانلود وسیع مثلا کسی که روزانه + 100 گیگ پهنای باند میبره!) ، وی پی اس توپ ، چیز پی ان با یوزر های خیلی بالا ، و کلا هاست هایی که دانلود میکشن و نیاز به پورت دارن میخوره! در ضمن دوستمون اشاره کردن که اون قیمتی که بهتون دادن برای پشهنای اختصاصی بوده وگرنه پورت که اینقدرا هم نیست! البته باز بگم یه دیتا سنتر پورت 100 مگابیت میده و همه ی 12 مگابایت رو جواب میده ، یه دستا سنتر هم هست که پورت 1 گیگ میده و پول 1 گیگ هم میگیره و این 1 گیگش بین 10 تا شیر هست که بهت همون 12 تا رو هم به زور میده!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m_dg_farari
ببینید دوست عزیز ، بنده هم همین طور در همین جایی که شما وایسادی وایساده بودم حدود 2 ماه پیش. با تحقیقاتی که انجام دادم معلوم شد که پورت 10 برای هاستینگ خیلی خیلی مناسب هست. پورت 1 به درد هاست دانلود (اونم دانلود وسیع مثلا کسی که روزانه + 100 گیگ پهنای باند میبره!) ، وی پی اس توپ ، چیز پی ان با یوزر های خیلی بالا ، و کلا هاست هایی که دانلود میکشن و نیاز به پورت دارن میخوره! در ضمن دوستمون اشاره کردن که اون قیمتی که بهتون دادن برای پشهنای اختصاصی بوده وگرنه پورت که اینقدرا هم نیست! البته باز بگم یه دیتا سنتر پورت 10 مگابیت میده و همه ی 12 مگابایت رو جواب میده ، یه دستا سنتر هم هست که پورت 1 گیگ میده و پول 1 گیگ هم میگیره و این 1 گیگش بین 10 تا شیر هست که بهت همون 12 تا رو هم به زور میده!
شما اول سعی کن اطلاعات فنی خودت رو زیاد کنی ...
پورت 10 مگابیت الان کلا منسوخ شده ... پورت 12 هم نداریم ...
فعلا پورت معمولی اکثر سرورها 100 هست ولی بیشتر دیتاسنترها دارن پورت 1000 رو هم ارائه میدن !
پورت 1 گیگ مصلما بهتره ولی پورت 100 مگ هم کار هاستینگ رو راه میندازه .
سرور با پورت یک گیگابیت ، رم 8 گیگ ، پردازنده 4 هسته ای زنون و 2 تا هارد 750 گیگ و پهنای باند 10 ترابایت ، ماهانه 200 تومن
این کجاش گرونه ؟ :d
اما در مورد انتخاب بین 100 و 1000 ، من که حتما" 1000 رو انتخاب میکنم
روی سرور هاستینگی که دارم همین الان هم گاهی سرعت دانلود از سرور به 20 مگابایت میرسه که قطعا" پورت 100 مگ جوابگو نخواهد بود (مخصوصا شب ها تا صبح که پهنای باند اینترنت در اکثر آی اس پی ها رایگان هست و مردم فایلها رو میذارن برای دانلود !)
پرت هاشون قیمتش بالاست ولی خصوصیت عالیشون اختصاصی بودنش هست ... پورت اختصاصی 100 مگ بهتر از 1گیگ شر هست ..به نظرم خودم (البته برایوب هاستینگ) ...
نظر شما چیه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tukanet
شما اول سعی کن اطلاعات فنی خودت رو زیاد کنی ...
پورت 10 مگابیت الان کلا منسوخ شده ... پورت 12 هم نداریم ...
فعلا پورت معمولی اکثر سرورها 100 هست ولی بیشتر دیتاسنترها دارن پورت 1000 رو هم ارائه میدن !
با سلام
ممنون از تذکرتون. در مورد 10 اشتباه تایپی بود که اصلاح شد.
دوما آقای استاد همه چی دون! شما هنوز فرق مگابیت و مگابایت رو نمیدونی. اومدی نظر میدی!!!!
اول برو یاد بگیر بیت چیه ، بایت چیه بعد بیا از ما ایراد بگیر مهندس ;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
doublex
پرت هاشون قیمتش بالاست ولی خصوصیت عالیشون اختصاصی بودنش هست ... پورت اختصاصی 100 مگ بهتر از 1گیگ شر هست ..به نظرم خودم (البته برایوب هاستینگ) ...
نظر شما چیه ؟
پورتی که دیتاسنتر ovh میده کاملا" اختصاصی هست :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RezaFH
پورتی که دیتاسنتر ovh میده کاملا" اختصاصی هست :)
خیر اینطور نیست شر هستش .... برو پلن آخریشو نگاه کن ...پورتش 10 Gbps هست با عقل جور در میاد اون قیمت بده ؟؟؟؟