پاسخ : نياز به امنيت در lxadmin
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M4$T3R
شما یه clamav نصب کنید
سلام، آموزش نصب را گذاشتم.
لینک : http://webhostingtalk.ir/showthread.php?p=7013
موفق باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
erroring
چطور ميتونم php و آپاچي رو آپديت كنم ؟ و آيا اين آپديت اختلالي در كار lxadmin ايجاد نميكنه؟
من خودم ميتونم يه اسكريپت php بنويسم (و دارم مينويسم) كه كل فايل هاي php و html رو سرچ كنه براي يافتن اسكريپت هاي آلوده كننده. اما مسئله اينه كه مي خوام سرور طوري باشه كه اصلا اينطوري قابل هك نباشه :(
آموزش ارسال شد : http://webhostingtalk.ir/showthread.php?p=7015
با احترام.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
P-CO
اين اموزش نصب به كمك easyapache و cpanel هست. من چطور تو lxadmin آپديت كنم؟
توی Forum ال ایکس دنبالش بگردین هست...
calmav فايل هاي آلوده رو پيدا كرد. حالا چطور ميتونم جلو اينكه دومرتبه اين اتفاق بيوفته رو بگيرم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
erroring
calmav فايل هاي آلوده رو پيدا كرد. حالا چطور ميتونم جلو اينكه دومرتبه اين اتفاق بيوفته رو بگيرم؟
خب شانس آوردید که تروجان زیاد جدیدی نیست !
تنها راهش اینه که فایل های پی اچ پی شما قوی و بدون باگ باشند و آپاچی و پی اچ پی سرور هم همیشه آپدیت بشند !
مثلا من تا حالا ندیدم که وی بولیتین به اینجور چیزا آلوده بشه ، چون ساختار بسیار محکمی داره و همیشه تیم ساپورتش اون رو آپدیت می کنند و باگ هاش رو رفع می کنند . :gun_bandana:
ولی تعدادی از اسکریپ هایی که ساپورت خوبی ندارند و حفره هایی زیادی دارند مثل اسکریپت های رایگان و .... براحتی آلوده میشند !
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
is24.ir
این اسکریپت های تروجانی رو این آنتی ویروس clamav نمی تونه شناسایی و پاک کنه !
چونکه :
clamav trx فقط میتونه ویروس های و اسکریپتهایی که در سیستم عامل لینوکس قابل اجرا هستند را شناسایی کنه !
این اسکریپت ها فقط قابلیت اجرا در سیستم ویندوز رو دارند یعنی سایت ها رو آلوده می کنند و از طریق اونها کامپیوترهای کاربران رو ویروسی می کنند و .......... :wacko:
ببخشید میشه یه جوابی در این مورد به من بدید که منظور شما چیه؟:rolleyes:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
is24.ir
خب شانس آوردید که تروجان زیاد جدیدی نیست !
تنها راهش اینه که فایل های پی اچ پی شما قوی و بدون باگ باشند و آپاچی و پی اچ پی سرور هم همیشه آپدیت بشند !
مثلا من تا حالا ندیدم که وی بولیتین به اینجور چیزا آلوده بشه ، چون ساختار بسیار محکمی داره و همیشه تیم ساپورتش اون رو آپدیت می کنند و باگ هاش رو رفع می کنند . :gun_bandana:
ولی تعدادی از اسکریپ هایی که ساپورت خوبی ندارند و حفره هایی زیادی دارند مثل اسکریپت های رایگان و .... براحتی آلوده میشند !
موفق باشید
من يه چيزايي در مورد آپديت هردوش تو نت پيدا كردم. اما فكر كنم اگه بدم دست يه نفر با تجربه بهتر باشه. كسي هست برام apache و php رو آپديت كنه؟ پنل هم lxadmin است. :rolleyes:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m4$t3r
ببخشید میشه یه جوابی در این مورد به من بدید که منظور شما چیه؟:rolleyes:
سلام
خب فکر می کنم توضیحات واضح بود !
چه توضیحی لازم هست؟
به من پی ام بده یه نگاه بندازم