پاسخ : نظرتون در مورد سورهای جدید OVH با اسم Soyoustart
سلام
این سرور ها از نظر سخت افزاری کیفت قابل قبول تری دارند، رید سخت افزاری نیز روی برخی مدل ها ارائه می شود
برخی مدل ها تا 48 گیگ رم دارند
مشکل قابل تامل صرفا عدم ارائه آی پی و هزینه 2 یورویی هر آی پی می باشد!
تعداد قابل توجهی از سرور های 32 گیگ برای هاست دانلود و سایت های فیلم ارائه شده است، تا کنون مشکلی مشاهده یا گزارش نشده است،
esx 5.0 قابل نصب و راه اندازی است، برای استفاده های شخصی یا سایت های فیلم که 2 وی پی اس ویندوز و لینوکس دارند و همچنین اراده 5 vds می تواند مورد استفاده قرار گیرد.
موفق باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arc1o0
سلام
این سرور ها از نظر سخت افزاری کیفت قابل قبول تری دارند، رید سخت افزاری نیز روی برخی مدل ها ارائه می شود
برخی مدل ها تا 48 گیگ رم دارند
مشکل قابل تامل صرفا عدم ارائه آی پی و هزینه 2 یورویی هر آی پی می باشد!
تعداد قابل توجهی از سرور های 32 گیگ برای هاست دانلود و سایت های فیلم ارائه شده است، تا کنون مشکلی مشاهده یا گزارش نشده است،
esx 5.0 قابل نصب و راه اندازی است، برای استفاده های شخصی یا سایت های فیلم که 2 وی پی اس ویندوز و لینوکس دارند و همچنین اراده 5 vds می تواند مورد استفاده قرار گیرد.
موفق باشید.
یک مورد رو هم ذکر نکردید هیچ پشتیبانیی از طرف دیتاسنتر نخواهید داشت مگر تعویض سخت افزار
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
InterServer.ir
یک مورد رو هم ذکر نکردید هیچ پشتیبانیی از طرف دیتاسنتر نخواهید داشت مگر تعویض سخت افزار
1- پشتیبانی سرور ها با ماست!!
2- کی گفته که هیج پشتیبانی نخواهید داشت؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arc1o0
1- پشتیبانی سرور ها با ماست!!
2- کی گفته که هیج پشتیبانی نخواهید داشت؟!
1-ایشون حالت کلی رو پرسیدند من هم حالت کلی رو گفتم !
2-این جمله رو هم پشتیبان دیتاسنتر ovh کانادا به ما پشت تلفن گفت که فقط هارد نصب می کنیم و سرور رو روشن می کنیم بعدش با خود شماست به ما ربطی نداره و پشتیبانی نخواهید شد ! ( البته فکر کنم به جز مشکلات شبکه خود دیتاسنتر و مشکلاتی که مربوط به سرور نیست )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
InterServer.ir
1-ایشون حالت کلی رو پرسیدند نگفتند از شما سرویس تهیه می کنند که ! من هم حالت کلی رو گفتم !
2-این جمله رو هم پشتیبان دیتاسنتر ovh کانادا به ما پشت تلفن گفت که فقط هارد نصب می کنیم و سرور رو روشن می کنیم بعدش با خود شماست به ما ربطی نداره و پشتیبانی نخواهید شد !
1- درحالت کلی هم می توانیم در خدمت عزیزان باشیم، (رایگان) به زودی اطلاع رسانی خواهد شد
2- این مورد صحت ندارد، شما حتی اگر سرور ها نداشته باشید می توانید از لینک زیر برای معمولی ترین موارد درخواست پشتیبانی کنید Le serveur pour tous vos projets - So you Start
موفق باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arc1o0
1- درحالت کلی هم می توانیم در خدمت عزیزان باشیم، (رایگان) به زودی اطلاع رسانی خواهد شد
2- این مورد صحت ندارد، شما حتی اگر سرور ها نداشته باشید می توانید از لینک زیر برای معمولی ترین موارد درخواست پشتیبانی کنید
Le serveur pour tous vos projets - So you Start
موفق باشید.
من چیزی که از پشتیبان دیتاسنتر شنیدم رو عنوان کردم جز این چیزی نبود ! همین 2-3 هفته پیش در این مورد که کیفیت این سرور ها چطور هست و تفاوتش با سرور های اصلی چیه از پشتیبانی سوال کردیم که گفتند فرق چندانی ندارند فقط تنها تفاوتشون پشتیبانی هست که سرور های اصلی پشتیبانی دارند ولی این سرور ها نه!
با سلام خدمت استارتر عزیز.
اول به این موضوع که در اخبار دیتاسنتر و تویتر منتشر اشاره کنیم گفتند که : آیا شما حاضر هستید برای ماهیانه 40 یوور ( حداقل سرور 39.99 تا بود قبلا ) چند ساعت روزانه کار کنید.و این بها بسیار پایین و غیر اقتصادی بوده که ما تصمیم گرفتیم برای کاهش هزینه ها و افزایش مشتری مداری اقدام به ایجاد برند جدید به مانند کیم سوفی کرده ایم.سرور های ارزان قیمت به این برند منتقل شده که بیشتر بتوانیم به مشتریان ویژه سایت اصلی بپردازیم و پشتیبانی بهتری نیز داشته باشیم.
خوب چیزی که واضح هست برای رها شدن از حجم وسیع فاکتور و پشتیبانی بالا که برابر 0 شده بود پشتیبانی این کار کردند سرور ها همان سرور های قدیمی دیتاسنتر هستند که بعضا سرور های که کنسلی یا ... هستند.
یا سرور جدید تهیه می کنند و شبکه همان شبکه هست تامین کننده سخت افزار همان تامین کننده سخت افزار سابق که کمپانی اصلی استفاده می کرده نگرانی نیست که بی کیفیت باشد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
InterServer.ir
من چیزی که از پشتیبان دیتاسنتر شنیدم رو عنوان کردم جز این چیزی نبود ! همین 2-3 هفته پیش در این مورد که کیفیت این سرور ها چطور هست و تفاوتش با سرور های اصلی چیه از پشتیبانی سوال کردیم که گفتند فرق چندانی ندارند فقط تنها تفاوتشون پشتیبانی هست که سرور های اصلی پشتیبانی دارند ولی این سرور ها نه!
بله
احتمالا منظورشون از پشتیبانی سیستم تیکتینگ بوده
به هر حال مشکل خاصی نبوده و کاربران می تونند بدون نگرانی تهیه کنند.
سلام
لازم به توضیح است که آی پی های قابل سفارش در برند سویو استارت به 16 عدد ارتقا یافت.
با تشکر