پاسخ : چند سوال در مورد سرور مجازی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mgt1234
خیلی ممنون از پاسخگوییتون
حالا دوتا سوال دیگه هرچند مبتدی اما بهرحال سواله :
1. آی پی توی هر سرور اینکه میگن خرید هر آی پی اضافه و براش قیمت تعیین میکنن برای چیه؟ یعنی یه سرور که بعنوان هاست دانلود استفاده میشه چندتا آی پی باید داشته باشه اصلا کارایی این آی پی ها چیه؟
2. برای یه هاست دانلود که ماهیانه تقریبا 300-400 گیگ پهنای باید نیاز داره،رم چند باشه کافیه؟ رم 512 یا 1 گیگ جواب میده؟ چون فقط برای هاست دانلود میخوام،سایت روش نیست!
ممنون میشم این دوتا سوال ابتداییم جواب بدید :d
1.آی پی اضافه به کار شما نمیاد! والا من خودم تا به حال آی پی اضافه نخواستم آی پی اضافه یعنی علاوه بر آی پی قبلیتون یک آی پی دیگه هم داشته باشید(شما یک سرور با یک آی پی کافیه براتون!:d)
2.رم سرور ربطی به پهنای باند مصرفی نداره شما باید ببینید چند تا یوزر و چند تا یوزر آنلاین دارید! اگر تازه شروع کردید و یوزری ندارید با رم 1 گیگ شروع کنید خوب هسترم 512 هم اگر کیفیت سرور خوب باشه بله جواب میده!(مورد داشتیم رم 512 از رم 2 بهتر کار کرده چون ظاهرا رم دو بوده آما خالی از کیفیتhttp://www.webhostingtalk.ir/images/...s_IPBPRO/4.gif)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sitetheme
1.آی پی اضافه به کار شما نمیاد! والا من خودم تا به حال آی پی اضافه نخواستم آی پی اضافه یعنی علاوه بر آی پی قبلیتون یک آی پی دیگه هم داشته باشید(شما یک سرور با یک آی پی کافیه براتون!:d)
2.رم سرور ربطی به پهنای باند مصرفی نداره شما باید ببینید چند تا یوزر و چند تا یوزر آنلاین دارید! اگر تازه شروع کردید و یوزری ندارید با رم 1 گیگ شروع کنید خوب هسترم 512 هم اگر کیفیت سرور خوب باشه بله جواب میده!(مورد داشتیم رم 512 از رم 2 بهتر کار کرده چون ظاهرا رم دو بوده آما خالی از کیفیت:d)
خیلی ممنون
فعلا تا همینجاشو میخواستم بدونم.
پس شد سرور ویندوز با رم 1 گیگ با یه آی پی
اگه بازم چیزی به ذهنم رسید میپرسم :d
بازم ممنون:53:
درود خسته نباشید
از سرور مجازی بخوایید بعنوان هاست دانلود استفاده کنید باید iis نصب و کانفیگ کنید و نسخه 2003 ویندوز سرور پیشنهاد میشه
کشور ها مختلف هست بستگی به پینگشون به ایران و کیفیت اون دیتاسنتر داره ! مثلا آلمان و انگلیس گزینه های خوبی هستند
پورت برای سرور مجازی همون 1000 مگابایت هست ولی با کمی قدرت کم تر !
موفق باشید
نظرات رو خوندم دوستان فقط به پینگ سرور های در لوکیشن های مختلف اشاره کرده بودند.
به نظر بنده علاوه بر پینگ خوب کیفیت هارد و به طور کلی سخت افزار سرور بسیار حائز اهمیت است.
۱- توصیه می شود از لینوکس به علت پایداری و قدرت مانور بالاش استفاده شود
۲- هر چه کشور به شما نزدیکتر پینگ کمتر و زمان دریافت داده کمتر
۳- خوب پورت هم که مشخصه چی می شه هر چه پورت پرسرعتر بهتر
با سلام
خدمت شما دوست عزیز عرض کنم طبق صحبت هایی که دوستان کردن محیط ویندوز برای شما که کاربر عادی هستید بهتر و کاربردی تر هست و کار اسان تر اما در ضمینه سرور های مجازی توصیه من به شما اینه که از لحاظ قیمت و کیفیت باید به چند نکته توجه کنید .
قیمت اولیه و ثانویه و تعادل این دو
و ....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mgt1234
سلام به همه دوستان عزیز
من یه وب سایت موزیک دارم که تا الان از هاست دانلود براش استفاده میکردم اما حالا میخوام بجای هاست دانلود از سرور مجازی استفاده کنم اما هیچ اطلاعاتی در مورد سرور مجازی ندارم و تا بحالم با سرور مجازی کار نکردم!
1. میخوام از سرور صرفا به عنوان هاست دانلود استفاده کنم و خود سایت فعلا روی هاست میزبانی می مونه. با این اوصاف ، برای استفاده از سرور مجازی به عنوان هاست دانلود،ویندوز رو پیشنهاد می کنید یا لینوکس؟
2. سرورهای مجازی توی کشورهای مختلف چه تفاوت هایی باهم دارند؟ مثلا الان توی
این سایت چند نوع سرور مجازی داره بعضیاشو نوشته انگلیس بعضیاشو نوشته کانادا بعضیاش هلند و ...! یا مثلا سرورهای مجازی میهن وب هاست همشون توی آمریکا هستن... تفاوت این کشورها چیه؟ توی چی تاثیر داره و کدوم کشور بهتره؟
3. برای سرورهای مجازی میهن وب هاست نوشته شده که "پورت ارتباطی 1000mbps، برای سرورهای مجازی باقی سایت ها سرعت پورت رو ننوشته،خواستم بدونم سرعت تمام سرورهای مجازی توی تمام سایت ها همینه؟
فعلا همینا به ذهنم رسید همینا رو جواب بدید تا باتوجه به جواباتون بازم سوال بپرسم.;) خیلی خیلی ممنون:77:
ببینید لوکشین بهتر هست اروپایی باشه امریکایی هم بود مشکلی نداره البته به دیتاسنتری که سرور در آن میزبانی میشود و مشخصات و نوع سرور بستگی دارد
اینکه ننوشته شاید منظورش اطلاع رسانی بوده که میخواسته بگه پورت ما 1 گیگ هست و برای همه همینطوره ..
سلام
ممنون از پاسخ همگی یه چندتا سوال جدید دارم :
1. آیا میشه روی سرور مجازی ، اسکریپت انتقال فایل نصب کرد و فایل ها رو از سرور سایت های دیگه توسط این اسکریپت انتقال داد به سرور؟
2. سرعت آپلود فایل از سرور مثلا 20 مگابایت بر ثانیس،آیا سرعت دانلود هم همینجوری بالاست یا به سرعت اینترنت خودمون بستگی داره؟
در کل میخوام بدونم آیا میتونم مثلا یه فایل 1 گیگابایتی رو از یه سایت اول انتقال بدم به سرور خودم بعد از سرور خودم اون فایلو با سرعت بالا دانلود کنم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mgt1234
سلام
1. آیا میشه روی سرور مجازی ، اسکریپت انتقال فایل نصب کرد و فایل ها رو از سرور سایت های دیگه توسط این اسکریپت انتقال داد به سرور؟
2. سرعت آپلود فایل از سرور مثلا 20 مگابایت بر ثانیس،آیا سرعت دانلود هم همینجوری بالاست یا به سرعت اینترنت خودمون بستگی داره؟
در کل میخوام بدونم آیا میتونم مثلا یه فایل 1 گیگابایتی رو از یه سایت اول انتقال بدم به سرور خودم بعد از سرور خودم اون فایلو با سرعت بالا دانلود کنم؟
1- بله میشه - نرم افزار هایی مثل فایل زیلا
2- بستگی به شبکه سرور داره و به سرعت اینترنت شما ارتباطی نداره .. معمولا سرعت دانلود و اپلود در سرور های مختلف بین 1-100 مگابایت بر ثانیه است
3- این کار رو میتونید بکنید ولی دانلود فایل به سرعت اینترنت شما بستگی داره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mgt1234
سلام
1 . این مورد که شما میگید مربوط به لیچر ها میشه و فکر نمیکنم ربطی به Ftp و filezilla داشته باشه
2 . بستگی به شرایط اینترنت شما دارد بعضی مواقع هست که سرعت سرور بسیار بالایست اما دانلود از آن از سمت ایران مشکل دارد
درصورتی که دانلود از سرورتون مشکلی نداشته باشه بله
;)