پاسخ : مشکل امنیتی در whmcs
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SoltanHost.Net
سپاس از همه دوستان ، اقای ام - صادقی من همین کار رو کاملا درست انجام دادم ولی وقتی میزنم وارد پنل ادمینم بشه مثل
http://my damin name.com/adminpanel
یعنی ادمین رو به ادمین پنل اسم پوشه رو تغیر دادم ولی حالا که این ادرس رو میزنم می نویسه
Language Folder Not Found چیکار کنم الان ؟
نوشته زبان فولدر پیدا نشد چک کنید ببینید درست وارد کردید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arvin_b
سلام
در مورد اسم
باید هم اسم فایل را تغییر بدید هم در فایل کانفیگ $customadminpath = ' name admin'; را اضافه کنید دقیق انجام بدید نباید مشکلی باشه
موفق باشید
سپاس دوست گلم ، درست شد ! همین رو گزاشتم و ست کردم ردیف شد اما مشکل سومم اینه
مشکل هنگام پرداخت بر میخورم توی انجمن هم تاپیک ها رو مشاهده و طبق گفتهشون پیش رفتم همه چیز درسته ولی نمی دونم چرا این ارور رو میده
اینم ارور :
Gateway Module '' is Missing or Invalid
ـــــــــــــــــ نمی دونم چطوری حلش کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SoltanHost.Net
سپاس دوست گلم ، درست شد ! همین رو گزاشتم و ست کردم ردیف شد اما مشکل سومم اینه
مشکل هنگام پرداخت بر میخورم توی انجمن هم تاپیک ها رو مشاهده و طبق گفتهشون پیش رفتم همه چیز درسته ولی نمی دونم چرا این ارور رو میده
اینم ارور :
Gateway Module '' is Missing or Invalid
ـــــــــــــــــ نمی دونم چطوری حلش کنم
سلام
فکر میکنم ماژولتون مشکل داره
ماژول برای چه درگاهی هست ؟
کلا ارور میده یا اینکه در مرحله انتقال برای پرداخت بانکی ارور میده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arvin_b
سلام
فکر میکنم ماژولتون مشکل داره
ماژول برای چه درگاهی هست ؟
کلا ارور میده یا اینکه در مرحله انتقال برای پرداخت بانکی ارور میده
وقتی که محصول رو سفارش میدم به مرحله ای میرسه که فاکتور رو نشون بده این ارور رو میده / از درگاه پی لاین استفاده میکنم payline.ir
آپ ... فعلا تاپیک رو بالا نگه داشتم مشکل جدی دارم !
دوباره آپ ... دوستان پاسخ بدن مشکل اسای هستش مشتریانم موندن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SoltanHost.Net
وقتی که محصول رو سفارش میدم به مرحله ای میرسه که فاکتور رو نشون بده این ارور رو میده / از درگاه پی لاین استفاده میکنم payline.ir
api را چک کنید که مشکلی نداشته باشه ای پی سرور با آی پی اعلامی هم خوانی داشته باشه
در صورت امکان یک یوزر با دسترسی ادمین و همچنین اطلاعات ورود به هاست را برای بنده پ خ ارسال کنید تا سریعتر برسی بشه و مشکل در صورت امکان رفع بشه
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arvin_b
api را چک کنید که مشکلی نداشته باشه ای پی سرور با آی پی اعلامی هم خوانی داشته باشه
در صورت امکان یک یوزر با دسترسی ادمین و همچنین اطلاعات ورود به هاست را برای بنده پ خ ارسال کنید تا سریعتر برسی بشه و مشکل در صورت امکان رفع بشه
موفق باشید
سلام سپاس دوست عزیز فایل table.sql در دیتابیس امپورت نشده بود بخاطر همین ! سپاس از همه دوستان ... ( امنیت رو تا 90٪ پیش بردم ! :D )