-
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی 256مگابایت رم فقط 6900 تومان ماهیانه ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
boy67
واقعا جوابی برای این سوال نیست !
اگه یه سفارش بود دو ثانیه جواب میدادن ولی چون قرار نیست پولی رد و بدل شه همه ساکتن
فرق چندانی نداره !!
قیمت بالا اصلا" نشان دهنده کیفیت سرور نیست , صرفا" به قول خودشون یه سیاست فروشه
من قبلا" از جایی vps با دوبرابر قیمت اینجا تهیه می کردم که کیفیتی به مراتب پائین تر داشت ( البته به غیر از 3 روزی که سرور انگلیس قطع بود !! )
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
korosh-MD
فرق چندانی نداره !!
قیمت بالا اصلا" نشان دهنده کیفیت سرور نیست , صرفا" به قول خودشون یه سیاست فروشه
من قبلا" از جایی vps با دوبرابر قیمت اینجا تهیه می کردم که کیفیتی به مراتب پائین تر داشت ( البته به غیر از 3 روزی که سرور انگلیس قطع بود !! )
سیاست!!!!!!!!!!!
اونم با دوبرابر قیمت دادن سرور ها !!!
منطقی نیست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
boy67
سیاست!!!!!!!!!!!
اونم با دوبرابر قیمت دادن سرور ها !!!
منطقی نیست
چرا نمیشه !
تعداد مشتری های کمتر ولی با همون درآمد و در ضمن دردسر کمتر از نظر پشتیبانی !!
البته شاید اعتبار اسمی و سابقه اونها هم در گرونتر کردن سرویس هاشون تاثیری داشته باشه
باید امتحان کنید و کیفیت سرویس های ارزون قیمت و گرون قیمت رو مقایسه کنید
-
توی سایتتون میزنه
اوه, مشکلی پیش آمد...
خارج از دسترسی
هیچ سرویسی علناً ارائه نمیشه!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
boy67
واقعا جوابی برای این سوال نیست !
اگه یه سفارش بود دو ثانیه جواب میدادن ولی چون قرار نیست پولی رد و بدل شه همه ساکتن
اگر تاپیک را مطالعه میکردید به پاسختون میرسیدید! ولی خب ظاهرا تاپیک زیاده از حوصله شما خارجه!
سرورها با کانفیگ بالا حداقل 48 گیگ رم و سی پی یو 16 و 24 هسته ای هستند! خب بالطبع هزینه تمام شده این سرور ها به نسبت سایر فروشنده هایی که سرورشون با 16 و 24 گیگ رم هست و سی پی یو 8 هسته ای دارند بالاتر هست ولی هزینه ریز سرویس ها کمتر در میاد! در کنار این موضوع سود بسیار پایین ما و ارائه سرویس سلف منیج و حذف هزینه پشتیبانی و تعویض سیستم عامل و... تونستیم قیمت سرویس پایینی را ارائه بدیم
---------- Post added at 03:20 AM ---------- Previous post was at 03:18 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dm800pvr
توی سایتتون میزنه
اوه, مشکلی پیش آمد...
خارج از دسترسی
هیچ سرویسی علناً ارائه نمیشه!
برای خرید سرویس به بخش فنی فروش تیکت نمایید تا سفارش به صورت دستی به پروفایلتون اضافه بشه
-
سرویسهاشون کاملا تایید میشود امروز وارد 7 ماه سرویسم شدم و کاملا راضی هستم.
-
درود بر کاربران عزیز جوان سرور
بالاخره کنترل پنل تحت وب مدیریت سرور مجازی جوان سرور راه اندازی شد.
دسترسی به این کنترل پنل به کاربرانی که سرویس های این ماه خود را تمدید نمایند، داده میشود.
مدت زمان ست آپ کنترل پنل تحت وب حداکثر 48 ساعت بعد از ارسال درخواست به واحد فنی جوان سرور میباشد.
ارسال تیکت به بخش فنی جوان سرور: Javan Server | جوان سرور - ارسال تیکت پشتیبانی
کنترل پنل رایگان بوده و از کاربر هیچ هزینه ای دریافت نمیشود. پس از ست آپ کنترل پنل ایمیلی حاوی اطلاعات لاگین برای کاربر به ایمیل وی ارسال میگردد.
موفق باشید
جوان سرور
JavanServer.Com
Javan Server | جوان سرور - اطلاعیه ها
-
این کنترل پنل چه مزایایی نسبت به ریموت شدن رو خود ویندوز دار؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p30speed
این کنترل پنل چه مزایایی نسبت به ریموت شدن رو خود ویندوز دار؟
امکانات کنترل پنل: ریست ،Power OFF , Power ON و مشاهده آنی منابع مصرفی وی پی اس ها و کنترل تمامی سرورهای مجازی شما در یک کنترل پنل
-
سلام
بفرمائید که اوبونتو هم نصب میکنید روی سرویس هاتون ؟
ممنون
-
جاب مسودی هر وقت میخای سرورهارو قط کنی قبلش یک ندا بده یک خاکی تو سرمون کنیم
x-(
-
سلام من تیک زدم ولی بعد از 24 ساعت هنوز جواب گو کسی نیست>؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rotel
سلام من تیک زدم ولی بعد از 24 ساعت هنوز جواب گو کسی نیست>؟
دوست عزیز تیکت برای چی زدی برای پنل؟
من 23:30 برای پنل تیکت زدم ساعت 1:11 برام ایمیلش اومد.
-
کیفیت سرورها مجموعا خوبه اما اخیرا جوان سرور مشکلات جدی پیدا کرده که اصلا به انتقادها توجهی نداره و این رویه کم کم داره بدتر میشه
روند پاسخ به تیکت ها کند شده
لحن برخورد تند و شاید پرخاش گرانه شده
توجه به مشتری هم بسیار اندک شده
بر فرض مثال سرور بنده نمیدونم دیروز خاموش شده بود چی شده بود که نه ریموت میشد نه پینگ میداد
تیکت زدم درخواست کردم مشکل رو حل کنند و علت رو هم جویا شدم
ساعاتی بعد که وارد پنل شدم دیدم بدون درج هیچ گونه پاسخ تیکت بسته شده و مشکل سرور حل شده!!
دست گلتون درد نکنه مشکل سرور حل شده بود اما دست کم نباید جواب ما رو میدادین میگفتین دلیل اینه؟یا اصلا دلیل نداره؟
در مجموع خواهشی که از جوان سرور دارم اینه که لحن برخورد رو اندکی منعطف تر کنند و در ارتباط با قطعی ها و پشتیبانی اگر دوباره مثل روزهای اول باشند خیلی خوبه
درسته که حجم بالای مشتریان/سفارشات/پشتیبانی/..... کار رو سخت کرده اما اگر دوباره به کارتون مثل سابق حساس بشید همه چی درست میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranian-portal
روند پاسخ به تیکت ها کند شده
لحن برخورد تند و شاید پرخاش گرانه شده
توجه به مشتری هم بسیار اندک شده
اگه چندتا تاپيك قبلي منو نگاه كنيد گفتم خوبن و .... اما الان ميگم ....
-
سرور چهار انگلستان مشکل پیدا کرده بود که ریست شد! برای این سرور جایگزینی در نظر گفته شده که به محض آماده شدن سرور جدید ما سرورهای مجازی روی این سرور را جایگزین میکنیم!
در مورد بحث لحن پاسخ! فقط با کسی که تند صحبت میکنه باهاش تند برخورد میشه! هر کس محترمانه تیکت کرده باشه و بد جواب گرفته مسلما اشتباه بوده و پ.خ کنند بنده شخصا عذرخواهی میکنم!
بحث در مورد سرورها و بعضی سوالات که بسته میشه عموما سوالات متفرقه هست که در بخش مورد نظر نباید پاسخ داده بشه و نیازمند تیکتی جداگانه در مورد موضوع هست!
در مورد پشتیبانی بیشتر به کیفیت کار دقت میکنیم! چندین فرد جهت پشتیبانی در نظر گرفته شده اند که باید بعد از تحقیقات به ما بپیوندند! شما اون طرف هستید و فقط چند مورد رو میبینید! ولی ما اینجا اولین مورد اعتماد و حفظ اطلاعات و امنیت کاربرامون و کیفیت مناسب رو میبینیم! شاید یک ماه کاربر سختی ببینه ولی مسلما تا مدت ها مشکلی پیدا نخواهد کرد! که تمامی موارد تا یکی دو هفته آینده حل میشود! اولین حرکت هم راه اندازی کنترل پنل تحت وب بود که با تمامی امکانات مورد نیاز کاربران هماهنگ و آماده شد. شاید یک وقفه سه ماهه افتاد ولی خب الان دیدید که هم جامع هست و هم بدون نقص!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p30speed
دوست عزیز تیکت برای چی زدی برای پنل؟
من 23:30 برای پنل تیکت زدم ساعت 1:11 برام ایمیلش اومد.
بعد یعنی به ترتیب جواب داده میشه به تیکت ها؟؟؟!
من ساعت 20:35 تیکت دادم هنوز جوابی برای پنل ندادن بعد شما 23:30 تیکت دادی اینقدر سریع جواب دادن؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeedxxx
من ساعت 20:35 تیکت دادم هنوز جوابی برای پنل ندادن بعد شما 23:30 تیکت دادی اینقدر سریع جواب دادن؟؟؟
شما شماره تیکت را بفرستید بررسی بشه!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itjavani
شما شماره تیکت را بفرستید بررسی بشه!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeedxxx
کنترل پنل شما آماده شد و مشخصات ارسال شد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeedxxx
بله دوست عزیز اگر خواستید عکسشم برات میذارم ببینی
در ضمن مال سه شنبه شب نه چهارشنبه شب که شما تیکت زدید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p30speed
بله دوست عزیز اگر خواستید عکسشم برات میذارم ببینی
در ضمن مال سه شنبه شب نه چهارشنبه شب که شما تیکت زدید
من فکر کنم اقای مسعودی برای شما پشتیبان خصوصی گذاشته که اینقدر دارین از ایشون حمایت میکنید و همه سرورا داون میشن ولی فقط سرور شما داون نمیشه
همه کاربران میدونن که سابقه اقای مسعودی در جواب دادن به تیکت ها چطوری ولی شما مخالفید یا تند جواب میدن یا با غرور
خوش به حالتون که اقای اینقدر با شما خوبه !!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
carbon7
من فکر کنم اقای مسعودی برای شما پشتیبان خصوصی گذاشته که اینقدر دارین از ایشون حمایت میکنید و همه سرورا داون میشن ولی فقط سرور شما داون نمیشه
همه کاربران میدونن که سابقه اقای مسعودی در جواب دادن به تیکت ها چطوری ولی شما مخالفید یا تند جواب میدن یا با غرور
خوش به حالتون که اقای اینقدر با شما خوبه !!!!
نه دوست عزیز نه پشتیبان خصوصی گذاشته نه پسرخاله هستیم.
همنجور که از کسی تعریف میکنم همنجورم اگر بد باشه انتقاد میکنم.
سرور مجازی من رو سرور شماره یک بوده برای همین تو مشکلات پیش اومده سرور من براش مشکلی پیش نیامده.
در مورد برخورد آقای مسعودی اون به خود ایشون ارتباط داره نه من که بخوام در موردش حرف بزنم تو پست قبلی جواب سوالتون داده.
تا حالا که من با ایشون به مشکل بر نخوردم و امیدوارم هم هستم بر نخورم. وقتی ازشون چیزی ندیدم بیام الکی بد بگم.
مطمئن باشید اگر بدی ببینم درجا با یوزر خودم (نه مثل بعضی دوستان که یوزر جدید می سازند) در جا در همین تایپیک انتقاد میکنم. واز کسی هم نمیترسم که سرورم خاموش کنه یا...:68:
امیدوارم جواب سوالاتتون رو گرفته باشید. از این بعد به خاطر روی گل دوستان تو این تایپیک نظر خوب نمیدم که مشکل پیش نیاد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p30speed
بله دوست عزیز اگر خواستید عکسشم برات میذارم ببینیدر ضمن مال سه شنبه شب نه چهارشنبه شب که شما تیکت زدید
سلام دوست عزیز.فقط جهت اطلاع بگم، تیکت بنده همون سه شنبه شب ساعت 20:35 زده شد! لطفا بدون اطلاع از چیزی اینقدر با قطعیت صحبت نکنید!
-
پیش فروش سرورمجازی هلند با پورت 10Gbps + جایزه
و این بار مفتخریم از کشور هلند میزبان شما باشیم...
سرورهای جدید جوان سرور از کشور هلند پیش خرید شده و تا ده روز آینده آماده میشوند لذا جوان سرور در اقدامی تصمیم برآن گرفته است تا سرورهای مجازی هلند را بصورت پیش فروش به فروش برساند.
ابر سرور جدید جوان سرور دارای مشخصات زیر میباشد:
Cpu: Dual E5-2620 - 2x6x2x2.00+ Ghz
Ram: 128GB DDR3
HDD: 4x3TB SATAII
Port: 10Gbps
هیچ محدودیتی در فروش وجود ندارد و تعداد دو عدد از این سرور خریداری شده است و میزبان در مجموع 200 سرور مجازی خواهند بود
سرورهای مجازی به صورت پیش فروش برای ماه اول شامل 15 درصد تخفیف خواهند بود. کد تخفیف: NL15P
تحویل سرورهای مجازی از 5Jun الی 10 Jun می باشد
خاطر نشان میکنیم در صورتی که سرور ما زودتر آماده شود سرورهای مجازی را زودتر میتوانیم تحویلتان بدهیم
در صورت خرید بیش از 10 سرور میزان تخفیف 25 درصد می باشد
این تخفیف فقط برای ماه اول و پیش فروش بوده و بعد از آماده سازی سرور این تخفیف برای پیش فروش برداشته خواهد شد و سرورها با قیمت جدیدی ارائه خواهند شد
امکان پیش خرید سرور و تحویل در زمان خاص نیز وجود دارد بدین صورت که شما بعد از پیش خرید سرور میتوانید درخواست دهید تا سرور در روز خاصی به شما تحویل داده شود
تمامی سرویس ها دارای کنترل پنل تحت وب جهت ریست ، خاموش و روشن و همینطور کنسول میباشند.
در صورت داشتن هرگونه سوال میتوانید به بخش فروش تیکت نمایید:
Javan Server | جوان سرور - ارسال تیکت پشتیبانی
جهت خرید نیز میتوانید به صفحه سرورمجازی هلند در وب سایت جوان سرور به آدرس زیر مراجعه نمایید
شرکت فناوران صنعت جوانی - جوان سرور - فروش ویژه سرور مجازی هلند
خاطر نشان میکنیم به 5 نفر از خریداران سرورمجازی هلند کارت هدیه بانک پارسیان به قید قرعه تقدیم میگردد.
موفق باشید
جوان سرور
-
خوشحالم که بالاخره مشکلاتتون حل شد و آفرهای جدیدتون رو ارایه کردید.
و مهمتر اینکه با فروش سرویس به قیمت واقعی به کار خودتون ارزش دادید!
-
پورت 10گیگ بین 200 سرور شیر می باشد دیگه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p30speed
پورت 10گیگ بین 200 سرور شیر می باشد دیگه؟
خیر! دو عدد سرور با پورت ده گیگ در نظر گرفته شده بر روی هر سرور 100 عدد سرور مجازی قرار خواهد گرفت که در مجموع ظرفیت دو سرور با هم 200 سرور مجازی می باشد.
-
تاریخ دقیق ارائه این سرور ها مشخص نیست ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
astro.alireza
خوشحالم که بالاخره مشکلاتتون حل شد و آفرهای جدیدتون رو ارایه کردید.
و مهمتر اینکه با فروش سرویس به قیمت واقعی به کار خودتون ارزش دادید!
یعنی تاحالا غیرواقعی بود قیمتها ؟ یا کار کاسبی شما زیاد جالب نبود با حضور جوان سرور :65: خوب شما هم یاد بگیرین از جوان سرور سرور با کانفینگ کامل حاضر و آماده تحویل میدن اونم با این قیمت خوب :69:البته شما هم پشتیبانیتون خوبه
-
ضمن عذرخواهی از آی تی جوانی به خاطر اینکه تاپیکشون منحرف میشه اما ازشون اجازه می خوام که توضیحاتی رو ارایه کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
penfulmega
یعنی تاحالا غیرواقعی بود قیمتها ؟ یا کار کاسبی شما زیاد جالب نبود با حضور جوان سرور :65: خوب شما هم یاد بگیرین از جوان سرور سرور با کانفینگ کامل حاضر و آماده تحویل میدن اونم با این قیمت خوب :69:البته شما هم پشتیبانیتون خوبه
قصدم بررسی سیاست فروش جوان سرور نیست اما بهتره در همین حد بدونید این روش فروش جوان سرور باعث شد که تعداد زیادی از مشتریان ما از افرادی باشند که سرورهاشون رو توی جوان سرور کنسل کردند. پس می تونیم بگیم که اتفاقا کار جوان سرور برای ما خوب بوده چون یوزر غیر حرفه ای رفته سرور با حداقل پشتیبانی با قیمت پایین خریده بعد که دیده نمی تونه مدیریت کنه اومده هزینه زیاد تری به ما داده تا تو بعضی از کارای ابتدایی کمکش کنیم.
ما هزینه بالاتری می گیریم چون پشتیبانی بالاتری می دیم. ایشون هزینه پایینی می گیرند و پشتیبانی رو به صورت بسته های پشتیبانی ارایه می دند که این هم یه روش هست.
در ضمن سرورهای ما در صورت درخواست کاربر کانفیگ شده تحویل داده می شه.
سیاست کاری ما و جوان سرور کاملا متفاوت هست و همین سیاست متفاوت مشتریان کاملا متفاوتی می طلبه! یعنی راحت بگم جوان سرور رقیب ما نیست بلکه مکمل ماست! ایشون ترجیح می دن سرورهای بسیار بزرگ بخرند و ۱۰۰ تا یوزر روش بدن ما سرورهای کوچیک می خریم و ۳۰ تا یوزر روش می دیم. اصلا نمی شه مقایسه کرد روشها رو! اینجا مشتری هست که باید انتخاب کنه.
سیاست ما فروش کمتر با هزینه بالاتر ولی در عوض پشتیبانی بیشتر هست.
نظر شما در مورد سرویس های ما توی پست زیر موجود هست!
http://www.webhostingtalk.ir/f15/438...tml#post427862
توصیه می کنم این بحث رو تو اینجا ادامه ندیم
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
penfulmega
تاریخ دقیق ارائه این سرور ها مشخص نیست ؟
این سرورها پنج روز دیگر به دست ما باید قاعدتا برسند ولی خب عموما اروپایی ها آدم های خوش قولی نیستند ما از 5Jun اعلام کردیم که سرورها رو تحویل میدیم! یک بازه تعریف شده که کاربر سردر گم نشه و یا ما بدقول نشیم! در حال حاضر 30 درصد سرور پیش فروش شده! خیلی ها پیغام خصوصی زدند که جایزه واقعی هست یا نه :دی باید خدمتشون عرض کنم هدیه ای که در نظر گرفته شده به کاربران خوش شانس حتما ارسال میشود!
-
سلام
بنده یک پیشنهاد میخوام بدم اگر مورد توجه قرا گرفت که خوشحال میشم.
شخصا خودم احتیاج به یک سرور ویندوز برای کارهای شخصی دارم و در ماه 5 گیگ هم پهنای باند استفاده نمیکنم و حتی در ماه شاید کل استفاده من ده بار لاگین به دسکتاپ ویندوز باشه و کارهای شخصی پس برام این هزینه زیاد هست اگر سرویسهایی هم که با پهنای باند محدود و رم کمتری برای کسانی که برای فروش سرویس و یا کاسبی و درآمد از سرور استفاده نمیکنند و هیچ گونه فشاری هم بر روی سرور نمیارن ارائه میشد برای افرادی مثل من عالی میشد که پهنای باند محدود در حد 5 گیگ ارائه بشه و قیمت مناسب باشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
astro.alireza
ضمن عذرخواهی از آی تی جوانی به خاطر اینکه تاپیکشون منحرف میشه اما ازشون اجازه می خوام که توضیحاتی رو ارایه کنم
قصدم بررسی سیاست فروش جوان سرور نیست اما بهتره در همین حد بدونید این روش فروش جوان سرور باعث شد که تعداد زیادی از مشتریان ما از افرادی باشند که سرورهاشون رو توی جوان سرور کنسل کردند. پس می تونیم بگیم که اتفاقا کار جوان سرور برای ما خوب بوده چون یوزر غیر حرفه ای رفته سرور با حداقل پشتیبانی با قیمت پایین خریده بعد که دیده نمی تونه مدیریت کنه اومده هزینه زیاد تری به ما داده تا تو بعضی از کارای ابتدایی کمکش کنیم.
ما هزینه بالاتری می گیریم چون پشتیبانی بالاتری می دیم. ایشون هزینه پایینی می گیرند و پشتیبانی رو به صورت بسته های پشتیبانی ارایه می دند که این هم یه روش هست.
در ضمن سرورهای ما در صورت درخواست کاربر کانفیگ شده تحویل داده می شه.
سیاست کاری ما و جوان سرور کاملا متفاوت هست و همین سیاست متفاوت مشتریان کاملا متفاوتی می طلبه! یعنی راحت بگم جوان سرور رقیب ما نیست بلکه مکمل ماست! ایشون ترجیح می دن سرورهای بسیار بزرگ بخرند و ۱۰۰ تا یوزر روش بدن ما سرورهای کوچیک می خریم و ۳۰ تا یوزر روش می دیم. اصلا نمی شه مقایسه کرد روشها رو! اینجا مشتری هست که باید انتخاب کنه.
سیاست ما فروش کمتر با هزینه بالاتر ولی در عوض پشتیبانی بیشتر هست.
نظر شما در مورد سرویس های ما توی پست زیر موجود هست!
http://www.webhostingtalk.ir/f15/438...tml#post427862
توصیه می کنم این بحث رو تو اینجا ادامه ندیم
با تشکر
بله خوب پاسخ میدادین ولی ما که ندیدم کانفینگ رایگان ارائه بدید!!! ضمنا من بالا گفتم پشتیبانی شما خوبه ولی تو خیلی مسائل هم پاسخگو نبودید !!! و وسط کار که رسیدم یه چنتا مساله پیش اومد که به کل پشیمون شدم سرویس بگیرم ازتون !!! جوان سرور تنها ایرادی که داشت نداشتن پنل تحت وب بود که خدارشکر اون هم درست شده در قبال تیکت ها هم تا جایی که بتونن پاسخ دادن و کار مارو راه انداختن پشتیبانی خیلی خوب بوده !! ولی درسته هرکی سیاست کاریش متفاوته .... چه خوب که برای شما هم خوب بوده و مکمل شماست!!! ایشالا که بیشتر موفق باشین تو این عرصه :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amin885
سلام
بنده یک پیشنهاد میخوام بدم اگر مورد توجه قرا گرفت که خوشحال میشم.
شخصا خودم احتیاج به یک سرور ویندوز برای کارهای شخصی دارم و در ماه 5 گیگ هم پهنای باند استفاده نمیکنم و حتی در ماه شاید کل استفاده من ده بار لاگین به دسکتاپ ویندوز باشه و کارهای شخصی پس برام این هزینه زیاد هست اگر سرویسهایی هم که با پهنای باند محدود و رم کمتری برای کسانی که برای فروش سرویس و یا کاسبی و درآمد از سرور استفاده نمیکنند و هیچ گونه فشاری هم بر روی سرور نمیارن ارائه میشد برای افرادی مثل من عالی میشد که پهنای باند محدود در حد 5 گیگ ارائه بشه و قیمت مناسب باشه.
256 ماهانه 10 تومان زیاده ؟
چه قدر مدنظر شماست یه نمونه قیمت بگید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
256 ماهانه 10 تومان زیاده ؟
چه قدر مدنظر شماست یه نمونه قیمت بگید
قیمت ده هزار تومن بسیار مناسب هست لینک خرید کجاست؟ :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amin885
قیمت ده هزار تومن بسیار مناسب هست لینک خرید کجاست؟ :)
والله تاپیک فروش ما نیست منم قیمت اول تاپیک فروش سرورجوان دیدم به شما گفتم
http://www.webhostingtalk.ir/f15/34901/
اولش زده 256 به قیمت 10 تومان برید تو سایتش فکر کنم پیدا کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itjavani
این سرورها پنج روز دیگر به دست ما باید قاعدتا برسند ولی خب عموما اروپایی ها آدم های خوش قولی نیستند ما از 5Jun اعلام کردیم که سرورها رو تحویل میدیم! یک بازه تعریف شده که کاربر سردر گم نشه و یا ما بدقول نشیم! در حال حاضر 30 درصد سرور پیش فروش شده! خیلی ها پیغام خصوصی زدند که جایزه واقعی هست یا نه :دی باید خدمتشون عرض کنم هدیه ای که در نظر گرفته شده به کاربران خوش شانس حتما ارسال میشود!
سلام
سرعت دانلود تو این سرورها با پورت 10 گیگی که داره چقدره حدودا ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HADNEZ-ICT
سلام
سرعت دانلود تو این سرورها با پورت 10 گیگی که داره چقدره حدودا ؟
فکر میکنم سرورها هنوز تحویل گرفته نشده..
پی نوشت: اما اصولا تست کردن پورت رو... خودشون میان میگن خدمتتون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m_dg_farari
فکر میکنم سرورها هنوز تحویل گرفته نشده..
پی نوشت: اما اصولا تست کردن پورت رو... خودشون میان میگن خدمتتون
بله می دونم , اما اصولا تست کردن پورت رو... خودشون میان میگن خدمتتمون
شاید تجربه قبلی کار با پورت 10 دیتاسنتری که می خواهند سرویس ارائه بدهند داشته باشند و روی این حساب پرسیده شد ;)