پاسخ : سایت جدید شتاب دات بیز درگاه پرداخت آنلاین (www.shetab.biz)
آقای ملت مدیر شتاب یه چیزی بگو تا قانع شیم !یه کاری کن تا از جمع شدن سایتت مانع شیم !
این دیگه چجورشه عزیز ! اینکار عملا یه نوع ***یه ! بیا شفاف سازی کن !
میری تا دم در خونتون بعد میای به اعضای سایتت میل میزنی من رفتم دوبی ! به ما چه شما کجا میری ! این اصلان ربطی به اعضای سایت داره ؟؟!! که میای میل میزنی ببخشید من نبودم رفته بودم دوبی فلان ... !
یه سایت باز کردی سالی یه بار سر میزنی اون فقط میای پولارو جمع میکنی میری ! پس پشتیبانی چی ؟
طرف وبلاگ میزنه بیشتر از اینا بهش رسیدگی میکنه ! حالا شما !
هرچه سریعتر شفاف سازی کنید !
این تاپیک هم شده محل رقابت سایر سیستم های واسطه با شتاب.بیز :دی
من واقعا تبریک میگم به این اقای ملت که توانسته این همه دشمن داشته باشه ! چون اگه کارش تو چشم سایرین نبود و موفقیتش موجب رنجش بقیه نمی شد هر روز یکی نمیومد یه بدگویی بکنه :دی
نکته جالب دیگه اینه که اقا اگه کارمزدش بالاست استفاده نکنید ؟ دیگه گلایه کردن اینجا معنیش چیه ؟ خوب میدونید که درگاه به اکثر سایت ها داده نمیشه و همه راهی رو رفتید درگاه نتونستید بگیرید پس یکی از گزینه ها همینه شتاب.بیزه که باز اختیار با خودتونه ...
تکته دیگه اینکه این بنده خدا یه سرویسی داره ارائه میده اختیارش رو داره که هرچقدر سیاست کاریش هست کارمزد بگیره ؟ این دیگه کلاه برداری اسمش نیست شما نمیخوای استفاده نکن !؟
نکته دیگه مگه سایت های واسطه دیگه 3 یا 4 روزه واریز نمی کنند ؟ همین سایت فلان که اسم نمی برم هم چند روز طول میده تا واریز کنه ...
در کل این تاپیک دور از انصافه !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali2k
من واقعا تبریک میگم به این اقای ملت که توانسته این همه دشمن داشته باشه ! چون اگه کارش تو چشم سایرین نبود و موفقیتش موجب رنجش بقیه نمی شد هر روز یکی نمیومد یه بدگویی بکنه :دی
نکته جالب دیگه اینه که اقا اگه کارمزدش بالاست استفاده نکنید ؟ دیگه گلایه کردن اینجا معنیش چیه ؟ خوب میدونید که درگاه به اکثر سایت ها داده نمیشه و همه راهی رو رفتید درگاه نتونستید بگیرید پس یکی از گزینه ها همینه شتاب.بیزه که باز اختیار با خودتونه ...
تکته دیگه اینکه این بنده خدا یه سرویسی داره ارائه میده اختیارش رو داره که هرچقدر سیاست کاریش هست کارمزد بگیره ؟ این دیگه کلاه برداری اسمش نیست شما نمیخوای استفاده نکن !؟
نکته دیگه مگه سایت های واسطه دیگه 3 یا 4 روزه واریز نمی کنند ؟ همین سایت فلان که اسم نمی برم هم چند روز طول میده تا واریز کنه ...
حرف حق
بهتره از جایی استفاده کنید که امنیت داشته باشید.
تیم قوی داشته باشه...
پاسخگو باشه...
توشرایط خاص بتونه کمکتون کنه...
من پی لاین و پیشنهاد میدم ول کنید این طرفو وقتتون و تلف میکنید و ذهنتون و درگیر آخه چرا؟
سلام من با whmcs مشکل دارم پرداخت میشه ولی تو whmcs میزنه پرداخت نشده راستی در مرحله آخر که میخوای برگردی به سایت پزیرنده سه سایت دیگه میره فکر کنم میگه پرداخت کامل نیست واسه همین علته
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali2k
باید بگم این حرف شما نشان از عدم اطلاع کافی شما از این موضوع و بحث ماست
اولا عزیز شما اومدی گفتی : نکته جالب دیگه اینه که اقا اگه کارمزدش بالاست استفاده نکنید ؟
باید بگم حرف این دوستان سر این نیست از این درگاه استفاده کنند یا نه ! شما ظاهران مستقیم اومدی اینجا یه چیزی گفتی رفتی بی آنکه کلا بدونی قضیه از چه قراره !
حرف این دوستان اینه موقع دریافت وجه به جای ۳ درصد ۴ درصد میزنه ! ا
حرف این دوستان اینه درخواست واریز وجه دادن زده واریز شده اما واریز نشده
حرف این دوستان اینه این ۵۰۰ تومان اضافی برای چیست !؟
دوم اینکه گفنید : خوب میدونید که درگاه به اکثر سایت ها داده نمیشه و همه راهی رو رفتید درگاه نتونستید بگیرید
شما بازم از همه چی بی خبری .... عزیز درگاه پارسیان تو ایران تنها درگاهیه که به راحتی هر شرکتی بخواهد میتونه بگیرد و سایت پرداخت آنلاین راه بندازد .. همه راهی رو رفتین نتونستن درگاهو بگیرن نیست عزیز
راجع به این اشارتون که غیر مستقیم به جی پال بود باید بگم
اگر ایشون درگاه پارسیان رو اضافه نمیکنند دلیلش اینه دارن برنامه ریزی میکنن تا طبق اصول و مهیا بودن تمام شرایط درگاه اضافه بشه نه اینکه مثل سایت فوق همینجوری یه درگاه بندازن و برن عشق و حال !
همین سایت جی پال که شما نام نمیبری :) ! تمامی واریز هاش برنامه ریزی شده و منظم هست و از همه مهم تر زمان واریز و شماره پیگیری هم در اختیار مشتری میزارد !
نه اینکه درخواست واریز و بزنی بعد ببینی آقا زده واریز شده اما واریز نشدست !
پوزش بابت تندی .. هدف ما نتیجه گیری سودمند هست ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amireza21
باید بگم این حرف شما نشان از عدم اطلاع کافی شما از این موضوع و بحث ماست
اولا عزیز شما اومدی گفتی : نکته جالب دیگه اینه که اقا اگه کارمزدش بالاست استفاده نکنید ؟
باید بگم حرف این دوستان سر این نیست از این درگاه استفاده کنند یا نه ! شما ظاهران مستقیم اومدی اینجا یه چیزی گفتی رفتی بی آنکه کلا بدونی قضیه از چه قراره !
حرف این دوستان اینه موقع دریافت وجه به جای ۳ درصد ۴ درصد میزنه ! ا
حرف این دوستان اینه درخواست واریز وجه دادن زده واریز شده اما واریز نشده
حرف این دوستان اینه این ۵۰۰ تومان اضافی برای چیست !؟
دوم اینکه گفنید : خوب میدونید که درگاه به اکثر سایت ها داده نمیشه و همه راهی رو رفتید درگاه نتونستید بگیرید
شما بازم از همه چی بی خبری .... عزیز درگاه پارسیان تو ایران تنها درگاهیه که به راحتی هر شرکتی بخواهد میتونه بگیرد و سایت پرداخت آنلاین راه بندازد .. همه راهی رو رفتین نتونستن درگاهو بگیرن نیست عزیز
راجع به این اشارتون که غیر مستقیم به جی پال بود باید بگم
اگر ایشون درگاه پارسیان رو اضافه نمیکنند دلیلش اینه دارن برنامه ریزی میکنن تا طبق اصول و مهیا بودن تمام شرایط درگاه اضافه بشه نه اینکه مثل سایت فوق همینجوری یه درگاه بندازن و برن عشق و حال !
همین سایت جی پال که شما نام نمیبری :) ! تمامی واریز هاش برنامه ریزی شده و منظم هست و از همه مهم تر زمان واریز و شماره پیگیری هم در اختیار مشتری میزارد !
نه اینکه درخواست واریز و بزنی بعد ببینی آقا زده واریز شده اما واریز نشدست !
پوزش بابت تندی .. هدف ما نتیجه گیری سودمند هست ..
من نه دفاع میکنم نه تخریب. به عنوان یک مشتری دارم حرف میزنم
اولا توی قالب توی همون صفحه ی اول پنل کاربران درصد هارو درست کردن . چندین بار هم من خودم به شخصه نشستم و حساب و کتاب کردم درصد ها درست بود اگه یه کم ریاضیتون خوب باشه و درصد هارو درست کسر کنید خودتون متوجه میشید . دوما من ندیدم مشکلی در واریز باشه . شده یه روز دیر زده باشن ولی خطا و اشکالی نبوده . اگه برای شما هست پیگیری کنید و دیگه هم استفاده نکنید از شتاب
خب شما خودت اگه بری بازار و ببینی یک مغازه دار داره یه جنس رو 2 3 هزار تومن گرون تر میده و میدونی بقلی جنسش بهتر و ارزون تر هست با این حال از همون مغازه ی اول بیای و بخری و بری بگی آخ گرون داد بهم وای جنسش خوب نبود وای ***ه و کلاهبردار واقعا به نظرتون عقلانی هست ؟
چند بار تست کردید دیدید بد هست خب دیگه استفاده نکنید نه اینکه مدام بیاید بگید آخ این 1000 تومن چی هست وای اون 3 درصد چی هست و ... /
من هم از شتاب درگاه دارم هم جی پال . جفتش هم فعال هست روی سایتم ناراضی هم نیستم چون زرین پال و پارس پال حساب هامو بستن پی لاین هم درگاه بهم نداد . خب در بیابان لنگه کفش غنیمتِ / شما اگه سایتت مورد دار نیست بهترین درگاه ها از نظر من پی لاین هست و پارس پال . اگر هم مشکل داره که دیگه اینقدر طلبکار بودن نداره
شما وقتی حسابتون رو درخواست تصویه زدید و حساب صفر شد از جی پال استفاده کن از این به بعد که مشکلی هم برای واریزی هاتون پیش نیاد
اگه حرف من غیر منطقی هست بگید . یه کم انصاف خوب هست . اصلا طرف میخواد بگه 10 درصد کارمزد میگیرم با 5 هزار تومن هزینه ی انتقال . سایت خودشه اختیار دار هست . شما میتونی از این به بعد از جی پال استفاده کنی چون من دیدم بیشتر مشکلات و این کارمزد ها شما شاکی اولیه اش هستی توی این تاپیک
امیدوارم به جای جبهه گیری دوباره یه کم منطقی باشید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali2k
کاملا متوجه منظور شما شدم که چی می خوای بگی
خود شما به عنوان یه برنامه نویس سایتی تجاری راه اندازی می کنی طی یه مدت فعالیت تعدادی یوزر و جذب می کنی
از طرفی وقتی که امنیت اطلاعات شخصی یوزرات مهم نباشه و بارها و بارها توسط هر ننه قمری هک شه و اطلاعات یوزر ها تو اینترنت منتشر شه چه احساسی داری
یکی بیاد کنترل کامل مدیریت سایت و در دست بگیره چه احساسی داری من نوعی به عنوان یه مخاطب و کاربری که از سایت استفاده می کنم به هیچ عنوان دوست ندارم اطلاعات شخصی ام منتشر شه تکلیفم چیه..
این موضوع بر هیچ کسی پوشیده نیست که این سایت بار ها و بار ها هک شده
اگر فقط اگر یه مقدار به امنیت سایتش اهمیت می داد چه اشکالی داشت
ظاهر سایت مهمه ولی وقته که امنیت نداشته باشی هیچ ارزشی هم نداری
چند وقت پیش بود که دوباره ایمیل داده بود پسوردو عوض کنید
تو سایت اعلام کرده بود پس و تغییر بدید
دوم اینکه اگر قرار کارمزدی یا هزینه ایی در یافت شه کاملا مشخص هست که این هزینه بابت چیه و به چه منظور کم می شه
تو سایت زده شده که 3 درصد بعد که در خواست می دی به جای 3 درصد 4 در صد کم می شه جالب تر اینکه 1500 تومن نا معلوم کم می کنه (1500 تومن پولی نیست و ارزشی هم نداره ولی در طی مدتی مثلا یک ماه 10 بار 1500 کم شه اونوقته بشه 150،000 تومن اگر 100 تا اینجوری یوزر داشته باشی 1،500،000 ) +4% کارمزد
چرا این کاربران با دیگر سایت های مشابه این مشکل و ندارن
این همه کاربر مرض که ندارن با یه نفر دشمن بشن بخوان پدرشو در بیارن
بهتره به جای اظهار نظر کردن بی خودی یکم مطالعه کن بد نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farzin11
کاملا متوجه منظور شما شدم که چی می خوای بگی
دوم اینکه اگر قرار کارمزدی یا هزینه ایی در یافت شه کاملا مشخص هست که این هزینه بابت چیه و به چه منظور کم می شه
تو سایت زده شده که 3 درصد بعد که در خواست می دی به جای 3 درصد 4 در صد کم می شه جالب تر اینکه 1500 تومن نا معلوم کم می کنه (1500 تومن پولی نیست و ارزشی هم نداره ولی در طی مدتی مثلا یک ماه 10 بار 1500 کم شه اونوقته بشه 150،000 تومن اگر 100 تا اینجوری یوزر داشته باشی 1،500،000 ) +4% کارمزد
چرا این کاربران با دیگر سایت های مشابه این مشکل و ندارن
این همه کاربر مرض که ندارن با یه نفر دشمن بشن بخوان پدرشو در بیارن
بهتره به جای اظهار نظر کردن بی خودی یکم مطالعه کن بد نیست
عزیزم یکبار دیگه چیزایی که نوشتی بخون :)
مگه این اقا از شما میترسه که بنویسه 3% بعد بیاد 4% بگیره ؟ اختیار سایتش رو داره اگر 4% بخواد بگیره ازت میگه 4% کارمزده دیگه دلیلی نداره که بخواد طبق حرف شما 3% بگه و 4% بگیره ... بازم میگم شما که میدونی این مشکل هست چرا استفاده میکنی ؟ هدفت از مرتب اینجا نوشتن این حرفها چیه ؟؟
اون 1500 تومنی که شما حساب کردی بازم جزو اختیارات این سایته دوست داره هم % بگیره هم یه مبلغ ثابت شما اگه خوشت نمیاد استفاده نکن ؟ دیگه اختیار سایت دیگران رو نداری که بگی چرا میگره ؟ حالا چرا نشستی حساب کردی چقدر درامدش میشه ؟ یعنی با درامد طرف هم مشکل داری ؟
واقعا ادم های عجیبی هستید ! اگر نمیخواید با این شرایط استفاده کنید خب مسئله ای نیست عقل دارید برید جای دیگه ؟ ولی اصل حرف من اینه که شما بیشتر دنبال خراب کردن این سایت هستید و هدفتون چیز جز خراب کردن این سایت نیست ...
در ضمن بنده هم نه مشتری ایشان هستم نه درگاه از ایشان گرفتم نه چیز دیگه ... فقط دیدم که این تاپیک بی انصافی هست و یه نکته دیگه ادب داشته باش این جمله یعنی چی ؟ "اظهار نظر کردن بی خودی" همیشه ادب داشته باش و باز هم ادب داشته باش ... توی زندگیت ادب از هر چیزی بیشتر بدردت میخوره ...
به نظر من هم اختیار سایتتشون رو دارن ولی با این حساب کتاب های شما اگر بخواهم یه سایت مثل شتاب بزنم چی میخواد هزینه اش چند خوب توش پول داره :d