سلام میخوام سرور مجازی ایران سفارش بدم همش این ارور میزنه
ما هم اکنون این محصول را برای سفارش تمام کرده ایم و این محصول تا زمانی که مجددا محصول تهیه شود غیرفعال است. برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام میخوام سرور مجازی ایران سفارش بدم همش این ارور میزنه
ما هم اکنون این محصول را برای سفارش تمام کرده ایم و این محصول تا زمانی که مجددا محصول تهیه شود غیرفعال است. برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.
سلام وقت بخیر
از ایشون برای یکی از مشتریان سرور ایران تهیه کردیم، بیش از سه ماه استفاده کردیم و میکنیم و تاکنون مشکلی نبوده،
به این طریق خواستم از این همکار عزیز بابت خدماتشون تشکر کنم.
موفق باشید.
با سلام یک سال مشتریشون بودم توی یک سال ۳ بار سرور داون شد هر بار هم ۱ الی ۲ روز طول کشید تا وصل بشه هر بار هم میگفتن تقصیر خودته! درخواست مرجوعی مبلغ ندارن حواستون باشه. بار اخر هم سرور کلا بالا نیومد ۴۰ گیگ اطلاعات مثل آب خوردن پرید پیشنهاد میکنم از شرکت های معتبر سرور تهیه کنید
شما بیخود کردی که مشکل از سمت ما بوده است ، شما به قدری ادم غیر منطقی هستید که متوجه نمیشید ای پی که یکسال قبل به شما سالم تحویل دادیم و روی اینترنت ایران ***** شده است تقصیر ما نیست و به ما تهمت زدید که ما عمدا اینکار را کردیم ، اینو به هرکس بگید به شما میخنده! شما از ما سرور امریکا خریداری کردید و ما روی سرور NVMe آمریکا به هیچ وجه قطعی نداشتیم و شما ادعای بیخود دارید و اگر اینطور بود تاپیک فروش ما پر از شکایت بود.
شما یک سرور مجازی آمریکا با 50% تخفیف از ما خریداری کردید و انتظار دارید تمامی مشکلات مدیریتی شمارا هم ما برای شما انجام بدیم! ما فقط به شما سرور فروختیم و مدیریت سرور با خود شما است ! مشکلات مدیریتی مربوط به کانفیگ سرورتون روهم قصد دارید به گردن ما بیندازید در صورتی که مدیریت سرور با خود شما است و ما هیچ گونه کانفیگی برای شما انجام ندادیم ، زدید سیستم عامل رو ترکوندید و کارت شبکه سرور رو معلوم نیست چکار کردید که راه اندازی نمیشود و الانم با کمال پررویی اومدید اینجا و ادعای بیخود دارید ، اولا که سرور شما همراه با دیتای آن موجود است و سرور شما اینترنت نمیگیرد دوما مگر وظیفه بکاپ گرفتن از دیتای شما وظیفه ماست؟ شما که اینقدر دیتاتون براتون مهمه باید همیشه بکاپ داشته باشید تا به چه کنم چه کنم نیفتید...
سرور شما موجود و روشن است و این از بیسوادی شماست که نمیتونید دیتاتون رو بردارید و مقصر این مساله ما نیستیم ، با تهمت زدن فقط بیسوادی خودتون رو نشون میدید...
تمام تیکت های شما موجود است و اگر ادعایی دارید میتونم اینجا منتشر کنم تا دیگران ببینند شما چه فرد ناسپاسی هستید ، کار کردن با افرادی مثل شما تمام انرژی ما را میگیرد و ماهم ترجیح میدیم با افراد غیر منطقی و نمک نشناس کار نکنیم...
اولا ادب رعایت بشه چون فوش منم بلدم بدم دوما شبکه سرور قطع شده تقصیر شماست که نمیتونید متصل بشید و ربطی به محتوا نداره سوما نصف سرور های ایران لایسنس اشتراکی استفاده میکنند و شما اصرار داری مشتری ۹۰ تومن از شما لایسنس بخره. گور پدر اطلاعات ولی اون ۱۲۰ تومن هم خرج دوا و درمان میشه کارما ایز بک خوشگل پسر
من بی عدبی به شما نکردم فقط پاسخ تهمتهای شما را دادم خودتونم میدونید که حق با شما نیست و با تهمت زدن قصد دارید کارتون رو پیش ببرید، تهمت زدن کاری نداره اگر مدرکی دارید که مشکل سرویس شما از سمت ما است بزارید همه ببینند.
شبکه کلی سرور مربوط به ما است که مشکلی ندارد و آپتایم 100% داریم و هیچ گونه قطعی نداریم ، لطفا با مدرک حرف بزنید.
اگر نیاز هست بنده مستندات بزارم تا همه ببینند.
اصلا هم نیازی نداریم شما از ما لایسنس تهیه کنید و ما چنین پیشنهادی به شما ندادیم که از ما لایسنس تهیه کنید ، بنده مشکل لایسنسهای اشتراکی رو خدمت شما گفتم ولی شما کج فهمی داری که متوجه نشدی بنده چی گقتم! شما راحت باش
اوکی طبق ادعای شما من بیخود کردم بی سوادم غیر منطقی ام کج فهمم چرا؟ چون دسترسی vnc دادید خودتونم نمیتونید وارد بشید. شما مگه با سواد نیستی؟ وارد شو اطلاعات ما رو دانلود کن. حالا فرض کنیم اصلا سرور ترکیده ۱ روز نبود که تمدید کرده بودم درخواست لغو سرور دادم گفتید نمیدم اگه واسه ۱۲۰ تومن شما بچه مایه دار میشی شدی دیگه با افرادی مثل شما حرفی ندارم زر مفت نزن
پسر خوب شما اگر یکم لینوکس بلد بودی میدونستی که با تعویض سیستم عامل و مانت کردن هارد وی پی اس قبلی روی وی پی اس جدید میتونید دیتاتون رو بردارید! ما به شما گفتیم سیستم عامل رو دوباره براتون نصب کنیم و شما قبول نکردید...
نیاز هست تیکت های شما را بزارم همه ببینند که کی حرف و ادعای بیخود داره؟
سرویسی که به شما تحویل دادیم مگر مثل روز اول است لغو کنیم؟ از ای پی سرور تست گرفتیم ای پی سرویس شما روی اینترنت ایران ***** شده است و این آی پی دیگر بدرد ما نمیخورد و ما به هیچ وجه این سرویس رو لغو نمیکنیم و بهتر بود مسئولیت کارتون رو بپذیرید ولی شما بجای اینکار مارو مسئول ***** شدن آی پی دونستید! وقتی سرویس تحویل شما است مسئولیت آن و مدیریت آن و استفاده از آن و تبعات آن هم با شما است.
شما برو به هرکس که خودت قبول داری بگو آی پی سرورم ***** شده است ببین چه جوابی بهت میدن ، بعد بیا ادعا کن که سرور ما مشکل دارد...
در ضمن شما داری زر میزنی که اومدی توی تاپیک فروش ما بدون مدرک تهمت میزنی و بیسوادیتو به همه نشون میدی...
آی پی ***** شده مال ۶ ماه پیش بود که پول گرفتید آی پی جدید دادید بحث اون نیست. آی پی جدید ***** نیست من به شما گفتم چه کنیم گفتید تعویض سیستم عامل. حرف از مانت و فلان نشده بعدشم راهکار رو که شما بلدی چرا انجمن میگی؟ تیکت میگفتی فلان قدر پول میگیرم کارتون رو راه میندازم. آی پی ***** نیست شبکه سرور قطع شده بعد میگن مشکل خودته و مرجوعی نداریم هه