پاسخ : فروش ماژول W3esxi برای مجازی ساز ESXI & ESX تحت WHMCS
نقل قول:
سلام
ماژول فوق العاده ای هست. واقعا کار ساپورت رو کم می کنه همین چند تا دکمه !!! دست گروه سازنده و آقا رحمان درد نکنه
فقط چندتا مورد هست که خیلی خوبه توی نسخهای جدید مد نظر باشه:
سلام
ممنون علیرضا جان نسخه را که ارائه کنیم هم خیلی نیازهای را برطرف خواهد کرد هم 180 درجه متفاوت تر شده , با دیدن نسخه جدید اینو بهتون قول میدم که از خریدی که داشتید هیچ زمان پشیمون نمی شدید , به دلیل اینکه ما هر رو در حال اضافه کردن امکانات جدید هستیم و در این نسخه ماژول را از اون حالت اولیه و سادگی خارج کردیم تا همه نیازهای مدیران سایتها و کاربران را برطرف کنه
نقل قول:
۱- تعداد انجام عملیات مربوط به پاور رو بشه محدود کرد توی بازه های زمانی. مثلا بشه تنظیم کرد که یوزر توی هر دو دقیقه فقط یکبار بتونه از دکمه ها استفاده کنه. چون بعضی ها نمی دونند زمان می بره تا سرور مجازی بالا بیاد، هی سرور رو ریستارت می کنن
این مورد در این نسخه اعمال شده و میزان زمان اعمال دکمه ها مطابق نیاز مدیرسایت قابل تغییر است و یک مورد دیگر در همین رابطه که بهتر فعلاً اعلام نکنم
نقل قول:
۲- امکان حذف کامل سرور (terminate) رو داشته باشه
این هم در نسخه جدید اعمال شده و به راحتی می تونید انجام بدید
نقل قول:
۳- فکر می کنم ظاهر بخش کاربری با قالب جدید whmcs 5 سازگار نیست و به هم ریختگی داره
این مورد از طریق style.css به راحتی قابل انجام است اما در نسخه جدید سعی شده با تمام مرورگر ها و نسخه ها هماهنگ کنیم
هرچند که شما نیز با اندکی تغییرات در فایل مربوط به style.css که ما ارائه می کنیم و هماهنگ کردن اون با فایل اصلی قالب در صورت عدم هماهنگی مشکل را برطرف کنید
اگر زیادی تعریف کنم شاید باب میل خیلی ها نباشه اما این نسخه واقعاً نسبت به قبل 180 درجه متفاوت شده
تنها دوستانی که می تونن در کد کردن نسخه جدید به روش های نوین به ما همیاری کنند لطفاً به من پیام خصوصی ارسال کنن
در این ضمینه یک مشکل خیلی جدی در یکی از فایلها داریم , در صورتی که کسی ایده نو داره به من اطلاع بده
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Warez-Host.IR
سلام
ممنون علیرضا جان نسخه را که ارائه کنیم هم خیلی نیازهای را برطرف خواهد کرد هم 180 درجه متفاوت تر شده , با دیدن نسخه جدید اینو بهتون قول میدم که از خریدی که داشتید هیچ زمان پشیمون نمی شدید , به دلیل اینکه ما هر رو در حال اضافه کردن امکانات جدید هستیم و در این نسخه ماژول را از اون حالت اولیه و سادگی خارج کردیم تا همه نیازهای مدیران سایتها و کاربران را برطرف کنه
این مورد در این نسخه اعمال شده و میزان زمان اعمال دکمه ها مطابق نیاز مدیرسایت قابل تغییر است و یک مورد دیگر در همین رابطه که بهتر فعلاً اعلام نکنم
این مورد از طریق style.css به راحتی قابل انجام است اما در نسخه جدید سعی شده با تمام مرورگر ها و نسخه ها هماهنگ کنیم
هرچند که شما نیز با اندکی تغییرات در فایل مربوط به style.css که ما ارائه می کنیم و هماهنگ کردن اون با فایل اصلی قالب در صورت عدم هماهنگی مشکل را برطرف کنید
اگر زیادی تعریف کنم شاید باب میل خیلی ها نباشه اما این نسخه واقعاً نسبت به قبل 180 درجه متفاوت شده
تنها دوستانی که می تونن در کد کردن نسخه جدید به روش های نوین به ما همیاری کنند لطفاً به من پیام خصوصی ارسال کنن
در این ضمینه یک مشکل خیلی جدی در یکی از فایلها داریم , در صورتی که کسی ایده نو داره به من اطلاع بده
موفق باشید
سلام
جناب ما مشتاقانه منتظر نسخه جدید هستیم که خریداری کنیم کی انجام میشه ؟
کاش لایسنس ماهانه هم بذارید
نقل قول:
به نظر من نزارن بهتره که گفتند هم که ممکن نیست .
نقل قول:
فروشنده که قصد کار دائمی و فعالیت همیشه داشته باشد 100% برای همیشه به چنین امکاناتی نیاز خواهد داشت
اما فروشندگان فصلی و ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinvps.com
به نظر من نزارن بهتره که گفتند هم که ممکن نیست .
فروشنده که قصد کار دائمی و فعالیت همیشه داشته باشد 100% برای همیشه به چنین امکاناتی نیاز خواهد داشت
اما فروشندگان فصلی و ...
بله موافقم فروش ماهانه خوبه چون هم سودش واسه فروشنده بیشتر هم خریدار بیشتر فقط پیشنهاد بود ما که به هر حال نیاز داریم و به محض ارائه خریداری میکنیم فقط یه سوال آیا با ورژنهای مختلف whmcs و vmware مشکلی نداره
whmcs = 5
vmware esxi 4.1
نقل قول:
سلام
جناب ما مشتاقانه منتظر نسخه جدید هستیم که خریداری کنیم کی انجام میشه ؟
سلام
در چند پست قبل در مورد این موضوع توضیح ارائه شده
نقل قول:
بله موافقم فروش ماهانه خوبه چون هم سودش واسه فروشنده بیشتر هم خریدار بیشتر فقط پیشنهاد بود ما که به هر حال نیاز داریم و به محض ارائه خریداری میکنیم فقط یه سوال آیا با ورژنهای مختلف whmcs و vmware مشکلی نداره
whmcs = 5
vmware esxi 4.1
در مورد پیش نیازها در پست اول قبلاً توضیح کامل ارائه شده :
نیازمندی های سرور :
1 - ESX/ESXi 3.5 به بالا
2 – PHP 5.2 به بالا
3 – WHMCS 4.4.2 به بالا
4 – ION Cube Loader
5 – دارا بودن سرورمجازی به صورت اختصاصی برای انجام تنظیمات مطابق نیاز ماژول (( بر روی هاست اشتراکی گاهاً به دلیل بعضی از محدودیت ها مشکل ایجاد می شود ))
6 – دارا بودن کنترل پنل WHM/Cpanel برای انجام راحت تر تنظیمات php + Apache + Firewall
اگر مشکلی ایجاد نشود , اواسط هفته آینده ابتدا برای کاربران و بعد برای عموم قرار خواهیم داد
کد نویسی های ماژول تمام شده تنها همان مواردی که در پست های قبل اعلام کردم باقی مانده
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Warez-Host.IR
سلام
موفق باشید
خیلی عالیه!
از نسخه فعلی که کاملا راضی هستم. اونجوری که می فرمایید نسخه جدید می ترکونه!!!
۲ مورد دیگه رو که فکر می کنم باگ نسخه فعلی باشه:
۱- وقتی ماژول نمی تونه به سرور لاگین کنه (به دلایل مختلف) اجازه مدیریت مشخصات سرور رو به ادمین نمی ده و صفحه مربوط به سرور مجازی به هم می ریزه.
۲- ماژول ریپورت مناسبی از عملیات انجام شده ارایه نمی داد. مثلا وقتی unsuspend می کردم در جواب توی یه کادر قرمز (که معمولا واسه اعلام خطا استفاده می شه) می نوشت «۱»!
همچنین لطفا بگید که به یوزری غیر از root توی esxi چه دسترسی هایی داده بشه تا بتونه از ماژول شما استفاده کنه. از نظر امنیتی اصلا خوب نیست با یوزر روت از ماژول استفاده کرد
با تشکر
نقل قول:
خیلی عالیه!
از نسخه فعلی که کاملا راضی هستم. اونجوری که می فرمایید نسخه جدید می ترکونه!!!
۲ مورد دیگه رو که فکر می کنم باگ نسخه فعلی باشه:
۱- وقتی ماژول نمی تونه به سرور لاگین کنه (به دلایل مختلف) اجازه مدیریت مشخصات سرور رو به ادمین نمی ده و صفحه مربوط به سرور مجازی به هم می ریزه.
۲- ماژول ریپورت مناسبی از عملیات انجام شده ارایه نمی داد. مثلا وقتی unsuspend می کردم در جواب توی یه کادر قرمز (که معمولا واسه اعلام خطا استفاده می شه) می نوشت «۱»!
همچنین لطفا بگید که به یوزری غیر از root توی esxi چه دسترسی هایی داده بشه تا بتونه از ماژول شما استفاده کنه. از نظر امنیتی اصلا خوب نیست با یوزر روت از ماژول استفاده کرد
با تشکر
سلام
علیرضا جان این دو مورد هم رفع شده
هر چیزی که فکر کنی رفع کردیم
در مورد ساخت یوزر جدید سعی میکنم داخل داکیومنشن جدید این مورد را آموزش بدم
موفق باشید
سلام خوبید ؟
من خیلی وقته ازتون ماژول گرفتم
طبق اموزش توی خود ماژول هم پیش رفتم اما مثل اینکه یه موردی هست که اجازه نمیده ماژول کار کنه
توی قسمت محصولات کاربر که میرم برای تنظیمات صفحه قالبش نیست اصلا اونجا سفید هست و فقط متون رو نشون میده ....
و توی پنل کاربری هم ارور میده ....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Nik0TiN
سلام خوبید ؟
من خیلی وقته ازتون ماژول گرفتم
طبق اموزش توی خود ماژول هم پیش رفتم اما مثل اینکه یه موردی هست که اجازه نمیده ماژول کار کنه
توی قسمت محصولات کاربر که میرم برای تنظیمات صفحه قالبش نیست اصلا اونجا سفید هست و فقط متون رو نشون میده ....
و توی پنل کاربری هم ارور میده ....
من هم خریدم و به این مشکل برخوردم و حتی دادم خودشون نصب کنند
گفتن که با سرور هاست ما سازگار نیست .. که مجبور به برگشت هزینه کردیم
که نصف پول هم نگرفتیم .. به هر حال فکر کنم شما هم مشکل منو دارید;)
100% مشکل از کانفیگ سرورتون هست
تنظیمات سرور رو بصورت زیر انجام بدید مشکلی پیش نخواهد اومد
شرکت نوآوران شبکه بینالود : وارزهاست .::. Services warez-host.ir - دانلودها
هرچند داکیومنت این ماژول در مورد نحوه صحیح کانفیگ سرور ناقص هست