پاسخ : فروش اسکریپت اشتراک vip مخصوص سایت های فیلم و موزیک و ...
درود
این اسکریپت هم برای شماست ؟
http://vipsystem.ir/
دوستان تائید می کنید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jafar-alizadeh
سلام
بله توسط بنده کد نویسی شده
------------------------------------------
لطفاً دوستانی که اسکریپت MegaPlus رو خریداری کردند و روی مگاپلاس مشکلی دارند که با آپدیت های Hotfix رفع نشده پ.خ بدهند که به صورت رایگان منتقلشون کنم روی اسکریپت vipsystem.ir
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lizard.tiny
سلام
بله توسط بنده کد نویسی شده
------------------------------------------
لطفاً دوستانی که اسکریپت MegaPlus رو خریداری کردند و روی مگاپلاس مشکلی دارند که با آپدیت های Hotfix رفع نشده پ.خ بدهند که به صورت رایگان منتقلشون کنم روی اسکریپت vipsystem.ir
وضعیت پشتیانی شما چطور هست در ارائه اسکریپت ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jafar-alizadeh
وضعیت پشتیانی شما چطور هست در ارائه اسکریپت ؟
تا تاریخ 5 مرداد پاسخگویی به تیکت های پشتیبانی کمی کند خواهد ( در این مدت ممکن هست پاسخگویی چند روز هم زمان ببره ) بود و امکان پشتیبانی تلفنی خیلی هم هست
اما از 5 مرداد به بعد روال پشتیبانی طبق روال قبل خواهد بود و پاسخگویی به تیکت های پشتیبانی در ساعت اداری زیر 1 ساعت و خارج از ساعت اداری حداکثر 8 ساعت و در مواردی که نیاز به کدنوسی و رفع مشکل به صورت فنی باشد حداکثر 48 ساعت کاری ( این مورد شامل موارد آپدیتی نیست )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lizard.tiny
تا تاریخ 5 مرداد پاسخگویی به تیکت های پشتیبانی کمی کند خواهد ( در این مدت ممکن هست پاسخگویی چند روز هم زمان ببره ) بود و امکان پشتیبانی تلفنی خیلی هم هست
اما از 5 مرداد به بعد روال پشتیبانی طبق روال قبل خواهد بود و پاسخگویی به تیکت های پشتیبانی در ساعت اداری زیر 1 ساعت و خارج از ساعت اداری حداکثر 8 ساعت و در مواردی که نیاز به کدنوسی و رفع مشکل به صورت فنی باشد حداکثر 48 ساعت کاری ( این مورد شامل موارد آپدیتی نیست )
بنده قصد خرید دارم ولی متاسفانه چن روزه در تلگرام شما پیامی داده م اصلا پاسخگو نیستید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jafar-alizadeh
بنده قصد خرید دارم ولی متاسفانه چن روزه در تلگرام شما پیامی داده م اصلا پاسخگو نیستید
درود
بله, متاسفانه مشکلی پیش آمده که تا تاریخ اعلام شده پشتیبانی دچار مشکل هست و این مورد تا تاریخ 5 مرداد رفع خواهد شد
البته در خرید سیستم مشکلی نیست و بلافاصله بعد از خرید میتونید دانلود کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lizard.tiny
درود
بله, متاسفانه مشکلی پیش آمده که تا تاریخ اعلام شده پشتیبانی دچار مشکل هست و این مورد
تا تاریخ 5 مرداد رفع خواهد شد
البته در خرید سیستم مشکلی نیست و بلافاصله بعد از خرید میتونید دانلود کنید
خب بنده دانلود کردم چطوری نصب کنم ؟ این موارد باید توسط شما صورت گیرد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jafar-alizadeh
خب بنده دانلود کردم چطوری نصب کنم ؟ این موارد باید توسط شما صورت گیرد
سیستم به صورت بسته نصبی هست
اگه خرید رو انجام دادید اطلاعات رو ارسال کنید تا الان که دسترسی دارم واستون سریع نصب کنم
پس چرا هیچکسی پس از خرید پاسخگو نیست ؟ ما باید چیکار کنیم ؟
نه تیکت نه تلفن و نه تلگرام رو پاسخ نمیدید
پشتیبانی صورت گرفته از طرف ذوستمون قابل تایید هست .
کمی کند ولی انجام میشه . دوستان توجه کنید که در هر پشتیبانی اسکریپتی با چنین حجم بالایی ممنه روال کند باشه ولی به هر حال داره انجام میشه