پاسخ : سامانه ساده پرداز برای استفاده از پرداخت آنلاين زرين پال
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amiri113
debug رو طبق روش توضيح داده شده در نوشته اول فعال کنيد تا مشخص بشه مشکل از چی هستش.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
سلام مجدد
فعال می کنم این ارورو میده:
نقل قول:
Missing Controller
Error: ManagersLogin.phpController could not be found.
Error: Create the class ManagersLogin.phpController below in file: app/controllers/managers_login.php_controller.php
<?php
class ManagersLogin.phpController extends AppController {
var $name = 'ManagersLogin.php';
}
?>
Notice: If you want to customize this error message, create app/views/errors/missing_controller.ctp
خستم کرده. همه چیز رو چک کردم. چه کار کنم؟
اینطوری فروش شب عیدمو از دست میدم.
لطفا کمک کنین.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vrsh
سلام مجدد
فعال می کنم این ارورو میده:
خستم کرده. همه چیز رو چک کردم. چه کار کنم؟
اینطوری فروش شب عیدمو از دست میدم.
لطفا کمک کنین.
آدرس جایی که نصب کرديد رو بديد!
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
http://pay.vrsh.net
http://pay.vrsh.net/managers/login
---------- Post added at 07:28 PM ---------- Previous post was at 07:22 PM ----------
آقای امیری دوباره با مدیر سرور تماس گرفتم. گفت به دلیل اینکه soap برای ما مشکل بوجود میاره نصبش نکردن. اما گفت ما داریم از پرداخت آنلاین استفاده می کنیم و مشکلی نیست. می خواستم ببینم که:
1. جایگزینی برای soap وجود داره، با توجه به اینکه من از یک هاست معمولی استفاده می کنم؟
2. اگر هیچ راهی برای نصب زرین پال رو هاستم وجود نداره، چه جوزی پرداخت آنلاین ایجاد کنم؟
البته مدیر سایت در مورد نصب ماژول و اینجور چیزا یه حرفایی زد که سر در نیاوردم!
چیکار باید بکنم؟
با تشکر-خیلی شرمدم به خدا
اگر هیچ راهی نداره:
آیا می تونم از کد آسان پرداخت برای چند محصول استفاده کنم؟ یعنی برای هر محصول یه کد درست کنم و بعد از طریق کنترل پنل زرین پال سفارش ها رو بررسی کنم؟
سلام.
ممنون از سرویس و نرم افزار خوبتون
من میخوام پین کد بفروشم.
آیا اسکریپت شما پین کد ها رو کد میکنه؟
کجا ذخیره میکنه؟
برای اضافه کردن هر پین کد باید محصول جدید اضافه کنم یا میتونم تمامی پین ها رو تحت عنوان یک محصول اضافه کنم؟
یعنی
فیلد اضافه کردن پین کد به صورت هر خط یک پین کد هستش یا کلاً اون فیلد برای یک پین کد هستش
(من 1000 تا پین میخوام بفروشم)
راستی بستن قرارداد چند روز طول میکشه؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vrsh
http://pay.vrsh.net
http://pay.vrsh.net/managers/login
---------- Post added at 07:28 PM ---------- Previous post was at 07:22 PM ----------
آقای امیری دوباره با مدیر سرور تماس گرفتم. گفت به دلیل اینکه soap برای ما مشکل بوجود میاره نصبش نکردن. اما گفت ما داریم از پرداخت آنلاین استفاده می کنیم و مشکلی نیست. می خواستم ببینم که:
1. جایگزینی برای soap وجود داره، با توجه به اینکه من از یک هاست معمولی استفاده می کنم؟
2. اگر هیچ راهی برای نصب زرین پال رو هاستم وجود نداره، چه جوزی پرداخت آنلاین ایجاد کنم؟
البته مدیر سایت در مورد نصب ماژول و اینجور چیزا یه حرفایی زد که سر در نیاوردم!
چیکار باید بکنم؟
با تشکر-خیلی شرمدم به خدا
الان که به نظر مياد اسکريپتتون کامل هم نصب نشده.
debug رو طبق روش توضيح داده شده در صفحه اول سايت فعال کنيد تا مشخص بشه مشکل از چی هستش.
1. nusoap هستش ولی سامانه ساده پرداز فقط با soap نصب شده. نميدونم soap چه مشکلی بوجود مياره. اما ما اين سامانه رو فقط با soap منتشر کرديم.
2. اگر ميخواين از درگاه پرداخت استفاده کنيد يا بديد کسی براتون سامانه رو به Nusoap تبديل کنه (يکی رو پيدا کنيد با هزينه اينکار رو انجام بده.) يا از ماژول های ما که به صورت nusoap هم منتشر شده استفاده کنيد يا هاست خودتون رو عوض کنيد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vrsh
اگر هیچ راهی نداره:
آیا می تونم از کد آسان پرداخت برای چند محصول استفاده کنم؟ یعنی برای هر محصول یه کد درست کنم و بعد از طریق کنترل پنل زرین پال سفارش ها رو بررسی کنم؟
ميتونيد ولی آسان پرداز به شما تاييد تراکنش نميده. يعنی اينکه مشتری بعد از واريز بايد حتما شماره تراکنش رو بهتون بده تا چک کنيد.
آسان پرداز برای فروش توصيه نميشه و بيشتر به درد donate کردن ميخوره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mfarzanegan
آیا اسکریپت شما پین کد ها رو کد میکنه؟
کجا ذخیره میکنه؟
برای اضافه کردن هر پین کد باید محصول جدید اضافه کنم یا میتونم تمامی پین ها رو تحت عنوان یک محصول اضافه کنم؟
یعنی
فیلد اضافه کردن پین کد به صورت هر خط یک پین کد هستش یا کلاً اون فیلد برای یک پین کد هستش
(من 1000 تا پین میخوام بفروشم)
راستی بستن قرارداد چند روز طول میکشه؟؟
خواهش ميکنم!
پين کد ها کد ميشن ولی کد شدنش قابل بازگشت هستش. هيچ نرم افزار فروش کارت شارژی نميتونه مثلا پين ها رو md5 کد کنه که غير قابل بازگشت هستش. چون فراره خودش ازش استفاده کنه بنابراين بايد قابل بازگشت باشه.
پين ها در ديتابيس mysql ذخيره ميشن.
شما ميتونيد تو فيلد پين کد هر چيزی بريزيد يا هر چيزی بنويسيد.
روال کار در زرين پال از عضويت تا گرفتن درگاه پرداخت (اگر شما مدارک رو کامل و بدون مشکل ارسال کنيد) حداکثر 48 ساعت خواهد بود.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
سلام آقای امیری خواستم ببسنم می شه رو گیگفا هم نصب کرد اگه می شه چه طوری؟؟؟
soapرو چه طوری فعال کنم
و می خوام ساده پرداز رو نصب کنم دومین سیستم که قیمت هم می ده باید چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟
لینک دانلود خرابه
اگه می شه خودتون برام نصب کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bab_fatboy
سلام آقای امیری خواستم ببسنم می شه رو گیگفا هم نصب کرد اگه می شه چه طوری؟؟؟
soapرو چه طوری فعال کنم
و می خوام ساده پرداز رو نصب کنم دومین سیستم که قیمت هم می ده باید چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟
لینک دانلود خرابه
اگه می شه خودتون برام نصب کنید
با سلام
لينک دانلود سالم هستش و تا الان هم 639 بار دانلود شده.
من نميدونم گيگفا چه امکاناتی ميده. روی هر سروری که soap فعال باشه قابل نصب هستش. soap رو هم از مدير سرور بايد پيگيری کنيد که نصب هستش يا نه.
ما نميرسيم نصب کنيم. اگر دوست داريد دوستانی رو معرفی کنم که با هزينه اينکار رو برای شما انجام بدند.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
برای چی بعد از آپلود کردن این صفحه باز میشه ؟
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, cpanel@main-hosting.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
احتمالا به خاطر soap هستش.
debug رو طبق روش توضيح داده شده در صفحه اول فعال کنيد.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری