-
پاسخ : مشکل جدید برداشت در فریلنسر - ایرانیهای فریلنسر بیاین همفکری بکنیم
دوستان برای تغییر کشور در اکانتی که لیمیت نشده چه مدارکی لازمه؟
-
دوستان با توافقی که امروز بین ایران و غرب رخ داد و عقب نشینی ایران و در نتیجه عدم افزایش تحریم ها تا اطلاع ثانوی ، به نظرتون چقدر این احتمال وجود داره که شرایط به نفع کاربرای ایرانی فری لنسر تغییر کنه و مشکلات فعلی بر طرف بشه؟ فقط برداشت شخصیتون رو بگید لطفاً.
به نظر خود من ، حل و فصل این مشکل در گرو رفع کامل تحریم های پولی و بانکی هستش. اگه بعد از 6 ماه ، توافق مضاعف رخ بده این احتمال خیلی زیاده که تا 6 الی 9 ماه دیگه تحریم های بانکی هم کاهش پیدا کنه و مشکل کاربرای ایرانی نه فقط با این سایت بلکه با خیلی سایت ها و موسسات از جمله پی پال حل بشه که در اینصورت همه بدون دردسر میتونن از داخل کشور ایران و با هویت ایرانی حساب پی پال داشته باشند.
-
بنده به مذاکرات خوشبین نیستم، لکن آن را رد هم نمی کنم!
-
پیپل که باز نمیشه، مطمئن هستم، چون ربطی به تحریم های اخیر (ناشی از برنامه ی هسته ای ایران) نداره، ایران هم جزء سازمان تجارت جهانی نیست هنوز.
فری لنسر هم به دلیل قوانینی که خودش داره ایران رو تحریم کرده، قوانین استرالیا برای مبارزه با تروریسم... با این اوصاف بنده خیلی خوشبین نیستم، مگر اینکه یک گروه جمع بشیم و از فری لنسر خواهش کنیم قاچاقی و زیر میزی ما رو راه بده! :)
-
آقا خیلی هم دیگه بدبین نباش. من منظورم لغو اخیر تحریم ها نبود. منظورم این بود که اگه در ادامه ، مثلاً چند ماه دیگه ، همه تحریم ها به خصوص تحریم های شورای امنیت و تحریم های بانکی و مالی لغو بشه ، چه دلیلی وجود داره که سایتی مثل فری لنسر ایرانی ها رو راه نده؟!!!
اون قانون ضد تروریسم استرالیا که شما میگی تابعی از تحریم های بین المللی علیه ایرانه که شورای امنیت وضع کرده. همه اینا به هم مربوطه.
-
دوستان اکانت من لیمیت شده و از من مدارک میخواهد کپی درایور لایسنس از اینجور چیز ها
من با آیپی فرانسه عضو شدم
کسی هست که بدونه چجور این مشکل رو میشه حل کرد؟
-
من که از خدام هست که همه چی درست شه، از وقتی فری لنسر اکانت های ایرانی ها رو بسته، من وضعیت اقتصادیم از این رو به این رو شده، وضعیتم واقعاً داغون شده... ولی تا وقتی تحریم ها بخواد کلاً برداشته بشه من و شمایی نموندیم که تو فری لنسر کار کنیم! برای نوه ها و نتیجه هامون شاید باز بشه! :d
-
از دوستان تا حالا با مشکل لیمیت تو فریلنسر برخورد کرده ؟
برداشته لیمیت کرده مدارک می خواد حالا مدارک خاجی دادم تا دو سه روز دیگه معلوم می شه با آی پی ایران هم که نمی شه لاگین کرد >:p
کسی مدارک خارجی خواست من دارم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
metalancerx
از دوستان تا حالا با مشکل لیمیت تو فریلنسر برخورد کرده ؟
برداشته لیمیت کرده مدارک می خواد حالا مدارک خاجی دادم تا دو سه روز دیگه معلوم می شه با آی پی ایران هم که نمی شه لاگین کرد >:p
کسی مدارک خارجی خواست من دارم
از چه کشوری؟
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mst_ab
از چه کشوری؟
پاسپورت با فیش تلفن Bill سوئد استرالیا بنگلادش فرانسه انگلیس
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
metalancerx
بی زحمت شرایط رو برام ارسال کنید. ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
karaoke
بی زحمت شرایط رو برام ارسال کنید. ممنون
ارسال شد.
چند اکانت وریفای شده پرفکت مانی هم برای فروش موجود هست اگر کسی خواست
-
الان من میخوام یه اکانت تازه باز کنم، ولی جدیداً شماره تلفن همراه هم باید وارد بشه و وریفای پیامکی بشه، این کار رو هم می تونید انجام بدید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mst_ab
الان من میخوام یه اکانت تازه باز کنم، ولی جدیداً شماره تلفن همراه هم باید وارد بشه و وریفای پیامکی بشه، این کار رو هم می تونید انجام بدید؟
بله
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
metalancerx
بله
هزینه های تمامی سرویس هایی که می تونید برای باز کردن یک حساب جدید فری لنسر + یک حساب پیپل یا پرفکت در اختیار بنده بذارید، برای بنده پخ کنید.
ممنون.
-
سیم کارت امریکا انگلیس من دارم خواستی بگو
-
2 فایل پیوست
با سلام
دوستانی که بصورت فریلنسر کار میکنند، نیاز به نقد کردن پولشون دارن،من میتونم با کمترین هزینه اینکار رو براتون انجام بدم
نقد کردن به طریقه Western Union هست با کارمزدی بسیار کمتر از Paypal
فایل پیوست 17119
اگر کارفرمای شما داخل اروپا باشه هزینه انتقال پول بصورت آنلاین کمتر از ۲ یورو خواهد بود.
این هم Proof Email ارسال پول به ایمیل
فایل پیوست 17120
برای اطلاعات بیشتر پ.خ کنید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
metalancerx
لطفا شرایط و جزئیات uk را برای من ارسال کنید .
باتشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iutalireza12
لطفا شرایط و جزئیات uk را برای من ارسال کنید .
باتشکر
سلام دوست عزیز ارسال شد
----------------------
مدارک واقعی و جدید موجود از کشورهای سوئد . استرالیا . بنگلادش . فرانسه . انگلیس . هند و نروژ هستند و هیچ مسئولیتی بعد از فروش متوجه ما نیست چراکه عموما از این مدارک جهت وریفای در سیستم هایی استفاده می شود که ایران در آن تحریم و یا مسدود می باشد و نکته قابل توجه درصد موفقیت وریفای در مدارکی که دستکاری می شوند 1 درصد است
فروش اکانت های وریفای شده پرفکت مانی
فروش اکانت های Solid Trust Pay وریفای شده بزودی ....
سرویس لایک فیس بوک هر 5 هزار لایک فقط 100 هزار تومان
YM:metalancer
-
اگه کسی (اکانت وریفای شده فریلنسر) + (مدارک) داره من خریدارم.
-
تا حالا کسی اکانت فریلنسرش رو وریفای کرده با مدارک ؟
تو قسمت وریفای سه مرحله داره که اولی مشخصات رو با پاسپورت و دومی آدرس رو با قبض و سومی می بایست یک عکس باشه که آی دی کارت یا پاسپورت تو دست باشه و چهره هم نشون داده بشه نه ؟
-
برای شماره تماس یک شماره اختصاصیی از اسکایپ بخریید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
xxxman
برای شماره تماس یک شماره اختصاصیی از اسکایپ بخریید
امکانش هست که از هر کشوری که میخوایم شماره بگیریم؟
-
یه چندین کشوریی است
من استرالیا دارم
انگلیس استرالیا المان سعودیه امریکا فرانسه و یه 3 تا کشورد دیگه بود یادم رفت
در صورت نیاز میتونم براتون تهه کنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mst_ab
امکانش هست که از هر کشوری که میخوایم شماره بگیریم؟
یک اکانت اسکایپ بسازین و قیمت خرید شماره برید لیست کشورها رو می بینید ضمنا تو گوگل جستجو کنید سرویس پولی و غیر پولی زیاده برای فوروارد اس ام اس یا تماس
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
karaoke
اگه کسی (اکانت وریفای شده فریلنسر) + (مدارک) داره من خریدارم.
من مدارک کامل جهت وریفای دارم پاسپورت + قبض + مهمترین قسمت اینکه عکسی باشه که چهره و در دست بودن پاسپورت نشون داده بشه این هم دارم همه واقعی برای آلبانی هست برای کشورهای دیگه هم موجوده به جز گزینه سوم
خودم دنبال وریفایش نرفتم
-
سلام به همه ی دوستان.
من حدود 20 صفحه از این تاپیک رو خوندم اما بالاخره نفهمیدم مشکل freelancer با آدرس ایران هست یا IP ایران !
من همین الان یک اکانت باز کردم و ایمیل و شماره تلفن و پی پال و کردیت کارتم رو وریفای کردم.هیچ جایی هم وجود نداشت که از من بخواد پاسپورت یا اسکن کردیت کارت یا هیچ داکیومنتی ارسال کنم.
این بحث ارسال داکیومنت بعد از لیمیت شدن هست؟
دوستانی که به مشکل برخوردند امکان این رو دارند که موجودی اکانتشون رو به اکانت دیگری انتقال بدند؟ اگر این امکان وجود داره شاید با اکانت من بشه پول این دوستان رو دریافت کرد.
اون دوستانی هم که یا اکانت جدید باز کردند و یا اکانت قبلی خودشون رو با هر روشی مجددا اکتیو کردند و در زمینه دریافت پول مشکل دارند من می تونم با اکانت پی پالم پولشون رو دریافت کنم و به قیمت روز بهشون ریال پرداخت کنم.اکانت پی پال ما مربوط به شرکت ماست که خارج از ایرانه.
دوستانی که تمایل به همکاری دارند از طریق پ خ در تماس باشند.
پیام بازرگانی : کسی از دوستان برنامه نویس مسلط به php و آشنا با whmcs سراغ نداره؟ :-) چون من قصدم از ساخت اکانت توی freelancer پست کردن یک پروژه در این رابطه بود.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Techno Pars
سلام به همه ی دوستان.
من حدود 20 صفحه از این تاپیک رو خوندم اما بالاخره نفهمیدم مشکل freelancer با آدرس ایران هست یا IP ایران !
من همین الان یک اکانت باز کردم و ایمیل و شماره تلفن و پی پال و کردیت کارتم رو وریفای کردم.هیچ جایی هم وجود نداشت که از من بخواد پاسپورت یا اسکن کردیت کارت یا هیچ داکیومنتی ارسال کنم.
دوستانی که به مشکل برخوردند امکان این رو دارند که موجودی اکانتشون رو به اکانت دیگری انتقال بدند؟ اگر این امکان وجود داره شاید با اکانت من بشه پول این دوستان رو دریافت کرد.
اون دوستانی هم که یا اکانت جدید باز کردند و یا اکانت قبلی خودشون رو با هر روشی مجددا اکتیو کردند و در زمینه دریافت پول مشکل دارند من می تونم با اکانت پی پالم پولشون رو دریافت کنم و به قیمت روز بهشون ریال پرداخت کنم.اکانت پی پال ما مربوط به شرکت ماست که خارج از ایرانه.
پیام بازرگانی : کسی از دوستان برنامه نویس مسلط به php و آشنا با whmcs سراغ نداره؟ :-) چون من قصدم از ساخت اکانت توی freelancer پست کردن یک پروژه در این رابطه بود.
مشکل زمانی شروع میشه که دلار به حساب شما بیاد و شما بخوای اون دلار رو Withdraw کنی. هم با آدرس ایران مشکل دارن و هم با آی پی ایران
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
techno pars
سلام به همه ی دوستان.
من حدود 20 صفحه از این تاپیک رو خوندم اما بالاخره نفهمیدم مشکل freelancer با آدرس ایران هست یا ip ایران !
توضیحات پروژه رو برام پ.خ کن تا چک کنم. برای سرویس خودمون من چندتا کدنویسی واسه whmcs داشتم.
-
دوستانی که تو سایت پول دارن و اکانتشون basic نیست برید downgrade کنید چون این نامردا ماهانه اکانتتون رو تمدید میکنن و از موجودیتون کم میکنن تا بالانستون صفر بشه. بالاخره شاید بتونید یه روزی پولو بکشید بیرون
-
ممنون از تذکرتون. کسی اقدام تازه ای کرده اینجا؟
-
سلام
اکانت من هم ۲ روز پیش لیمیت شده بود. الان لاگین کردم که پاسپورت و ... آپلود کنم دیدم 595 دلار از حسابم کم شده و بالانسم شده منفی 47 !!!
ترنسکشن هارو چک کردم دیدم همش reversal به کارفرماییه که اکانتش لیمیت شده!
خیلی واقعا جالبه. بازم دم پیپال گرم وقتی آدمو لیمیت می کنه موجودی رو بالا نمی کشه :))
یک تیکت هم در باره لیمیت شدن زده بودم که بدون پاسخ بسته شده!
درسته 600 دلار مبلغ زیادی نیست ولی من برای همین مبلغ هم یکی دو ماه وقت گذاشته بودم :(
-
Looool
چون اکانت کارفرما مشکل داشته پول رو از حساب من کم کردن! جالبه که اگه یه پروژه 500 دلار بوده و من بابتش 50 دلار فی پرداخت کردم (مجموعا 450 دلار به من دادن) باز همون 500 تا رو کم کردن یعنی من نتنها هیچ پولی نگرفتم بلکه 100 دلار هم ضرر کردم :))))))
نقل قول:
hello there,
thank you for contacting freelancer.com support desk.
The payments you had from your employer '************' for the projects below were reversed to their freelancer.com account.
1. ***************************vps - ****473
2. **************************ost - ****481
3. *******************ers - ****952
4. *********sed - ****344
we can only reinstate the reversed payments once your employer settles their account issue.
Since this is being already handled by the proper department, we cannot go further into details.
I also suggest that you ask your employer to contact us directly; so we can assist them in settling their account issue the soonest possible time. As an extension of our support, we have written to your employer on your behalf. Kindly use this ticket id for your reference: Zea-***-*****.
-
اینا همشون یه سری آدمای خنگن که فقط بلدن بگن بر اساس قوانین فلان کار رو کردیم و موفق باشید!
چون میدونن دستمون به جایی نمیرسه این کارا رو می کنن، باید پیله کنی و رو مغزشون راه بری تا جواب بده، هر کی که حرف غیر منطقی زد، براش توضیح بده و بگو که میخوای با فرد بالا دستش صحبت کنی، اون بالاتریا یکم عقل و شعور دارن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mst_ab
اینا همشون یه سری آدمای خنگن که فقط بلدن بگن بر اساس قوانین فلان کار رو کردیم و موفق باشید!
چون میدونن دستمون به جایی نمیرسه این کارا رو می کنن، باید پیله کنی و رو مغزشون راه بری تا جواب بده، هر کی که حرف غیر منطقی زد، براش توضیح بده و بگو که میخوای با فرد بالا دستش صحبت کنی، اون بالاتریا یکم عقل و شعور دارن
به قول دوستان واقعا اینا آبدارچین :d
من یه تیکت زدم 4~5 تا سوال نوشتم جلوی هر سوال هم شماره زدم.
الان دیدم برام جواب اومده میگه فلان سوال مربوط به دپارتمان ما نمیشه! خوب عزیزم شما بقیه سوالا رو جواب بده من اون سوال رو از دپارتمان مربوطهش می پرسم! واقعا پشتیبانیش ضعیفه.
-
سلام دوستان
می خوام سعی کنم بخشی از درامدهای فریلنسریمو بردرام. توصیه ای برای لیمیت نشدن دارین؟ از شماره تلفنی در خارج هم استفاده می کنم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ameri
سلام
اکانت من هم ۲ روز پیش لیمیت شده بود. الان لاگین کردم که پاسپورت و ... آپلود کنم دیدم 595 دلار از حسابم کم شده و بالانسم شده منفی 47 !!!
ترنسکشن هارو چک کردم دیدم همش reversal به کارفرماییه که اکانتش لیمیت شده!
خیلی واقعا جالبه. بازم دم پیپال گرم وقتی آدمو لیمیت می کنه موجودی رو بالا نمی کشه :))
یک تیکت هم در باره لیمیت شدن زده بودم که بدون پاسخ بسته شده!
درسته 600 دلار مبلغ زیادی نیست ولی من برای همین مبلغ هم یکی دو ماه وقت گذاشته بودم :(
کارفرمای شما کلاهبرداری کرده از فری لنسر به این صورت که وقتی پروژه تموم شده رفته به پی پال یا بانکش شکایت کرده پولارو کشیده بیرون فری لنسر هم اکانتشو لیمیت کرده پولا رو هم از شما پس گرفته.
شما اگه باهاشون مکاتبه کنی شاید فی هارو پس بدن ولی پول های برگشت داده شده خیر.
-
این فریلنسر فقط پول رو به پیپال میزنه؟ چون حساب بانکی دارم اگر بخواید میتونم شماره IBAN وSwift بدم واریز کنید ریال بدم بهتون
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
-
دوستانی که میخوان تو freelancer یا هرسایتی که وریفای از طریق تلفن میخواد رو انجام بدن من تلفن دایورت شده از انگلیس میفروشم و خودم هم چندین اکانت فری لنسر تلفنی وریفای کردم . هزینه ۲۰ هزار تومان .