پاسخ : فروش فوق ویژه/شروع قیمت از 3900/رم 512 >5900تومان!/مزایده ی دو دامنه 3erver.ir , VP3.ir
دوستان عزیز من طبق قولی که داده بودم سرور آلمان رو حاضر کردم
و حاضرم به کسانی که پولشون این وسط پایمال شده تا آخرین روز قراردادشون سرویس بدم
درسته پول منم خورده شده و مشتری گناهی نکرده
هر کس میخواد میتونه در سایت خود من که با بکاپ Onevps هست تیکت بزنه مطمئن باشید هر کاری بتونم براتون انجام میدم
clients.esfahanweb.com
با یوزر و پسورد خودتون تیکت بزنید
پاسخ : فروش فوق ویژه/شروع قیمت از 3900/رم 512 >5900تومان!/مزایده ی دو دامنه 3erver.ir , VP3.ir
نقل قول:
شما هم سرویس داشتید؟
چون تاریخ عضویتتون امروزه.
شما اگر توجه کرده باشید من واقای رضا اولین نفراتی بودیم که امروزفهمیدیم ایشون کلاه بردار هستن و پست هامون هم شاهد ماجراست تازه همین جناب شریفی به من شاکی شد که چرا میگید کلاه بردار سپس چند ساعت بعد دریافتن که بله کلاه گنده ای هم سر خودشون رفته.
ما هم برای یه بیچاره از هیچی بی خبر وی پی اس گرفتیم آبروی ما هم پاک ریخت.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
من چون نزدیکم مستقیم شکایت میکنم.. دوستان هم از طریق لینک زیر پلیس فتا میتونن شکیات و پیگیری ایمیلی کنند قضیه رو.. خواهشن همه با هم بفرستید تا مچ این آقای به اصطلاح زرنگ رو بگیریم بکشیمش دادسرا.. تا به خاطر 400 هزار تومان د ز دی نکنه..
پلیس فتا - پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران |
---------- Post added at 02:14 AM ---------- Previous post was at 02:10 AM ----------
من عمرا مشتری ایشون بشم..نه تنها مشتری ایشون بلکه مشتری هر کسی که تازه وارد هست و نمیشناسمش.. من سرویسهامو جمع میکردم و دیگه سرویس نمیدادم .مال دوستم رو باید منتقل میکردم یک جایی بعد سرور رو خاموش میکردم. و تحویل.. عجله داشتم. نمیتونستم به خاطر دو تا سرور مجازی کلی هزینه تمدید بدم.. تا اینکه بعد درگیری با ایشون خودشون رو معرفی کرد و بچه رشت و.. برای دوستم سفارش دادم چون همشهری دوستم بود..کسی همشهری کسی باشه راحت تر میشه اعتماد بهش کرد.برای همینم میگم ازش شکایت میکنم و راحت قابل پیگیری هست چون ایشون رشت تشریف دارند و شماره ایشون همراه اول و راحت توسط سپاه قابل پیگیری هست.شاید از همکارشون هم خواستم برای شناسایی خونش کمک کنه.. البته بعد شکایت.
بنده قبلا از یک همشهری سرویس گرفتم برای بار اول و اخر :d
ظاهرا این مورد برای شما هم مشکل ساز شد که رو حساب همشهری بودن سرویس گرفتید
با شکایت حل میشه.
---------- Post added at 02:29 AM ---------- Previous post was at 02:17 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Iran Web Host
هر کس میخواد میتونه در سایت خود من که با بکاپ Onevps هست تیکت بزنه مطمئن باشید هر کاری بتونم براتون انجام میدم
clients.esfahanweb.com
اگه 400 طلب دارید به فکر اون باشید فردین مرده است!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
plastic
اگه 400 طلب دارید به فکر اون باشید فردین مرده است!
خوب خیلی ممنون اینم از آخر عاقبت کار خیر
دوستانی که به زرین پال یا حساب بنده پول واریز کردند لطف بفرمایید تیکت بزنید سرویس از آلمان بهتون تقدیم میشه یا همدیگه رو راضی میکنیم
ولی دوستانی که از قبل هستند خواهشا تیکت ندید
به حساب های ابوالفضل شریفی اگر واریز شده حتما تیکت بزنید جوابگو خواهیم بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Iran Web Host
clients.esfahanweb.com
پسر خوب میخواستی خوبی کنی به جای آلمانت همین سرور قطع شده رو میگرفتی روش ادامه میدادی هم کلی مشتری داشتی هم اینقدر دنگ و فنگ نداشت..رفتی رو سرور آلمان سریع؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
من از بک آپ گزشتم..:67: میرم با آرامش بخوابم.فردا صبح میرم شکایت.شماره تلفنهای ایشون و تاپیکها و کلی مدارک موجود است.نیرو انتظامی خوب بلده ترانکش حساب این آقا رو در بیاره که اصلا برای چه جیزی بوده. .پای هر کسی هم این وسط بیاد به من مربوط نیست.چه همکارشون چه دوستشون چه خانوادشون.. همراه با خسارت پولم رو میخوام. در ضمن ایشون بدونن من انزلی زندگی میکنم و جناب د ز د رشت هستند.. فکر نکنه مثل بقیه بیخیالش میشم.کل خرجش برای آمدن دنبالش 1000 تومان پول تاکسی هست و یک ربع راه!! خودت خواستی هادی نژاد جان.
شب همگی خوش.
بعد حتما می خوای بری بگی سرور گرفتم وی پی بفروشم دمت گرم عجب زرنگی هستی ;)
من برا این که سرور ها دستم خودم باشه ماهی 100 هزار بیشتر هزینه می کنم تا کسی اینطوری ورشکست بشه فرار کنه و... به مشکل نخورم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
پسر خوب میخواستی خوبی کنی به جای آلمانت همین سرور قطع شده رو میگرفتی روش ادامه میدادی هم کلی مشتری داشتی هم اینقدر دنگ و فنگ نداشت..رفتی رو سرور آلمان سریع؟
عزیزم
عرض کردم که Aria حتی تمدید کردن یا نکردن سرور رو هم به من نگفت
چجوری تمدید میکردم؟
بعدشم هزینه آلمان کجا اونا کجا
نمیدونم راست میگفت یا نه
ولی سهم من از 2تا سرور امریکا چیزی حدود 350 میشد
یعنی 700 دو تا سرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
diges
بعد حتما می خوای بری بگی سرور گرفتم وی پی بفروشم دمت گرم عجب زرنگی هستی ;)
من برا این که سرور ها دستم خودم باشه ماهی 100 هزار بیشتر هزینه می کنم تا کسی اینطوری ورشکست بشه فرار کنه و... به مشکل نخورم
پسر خوب دارم میرم آگاهی نه ارشاد!! ببخشید مگه مجبوری بگی روی سرور چه کاری میکردی؟ اصلا دلم میخواست سرور رو همینطوری بخرم برای قشنگی!! از کسی نمیپرسند سرور رو برای چی گرفتی ..یقه د ز د ه رو میگرند که چرا پول ایشون رو بالا کشیدی!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
پسر خوب دارم میرم آگاهی نه ارشاد!! ببخشید مگه مجبوری بگی روی سرور چه کاری میکردی؟ اصلا دلم میخواست سرور رو همینطوری بخرم برای قشنگی!! از کسی نمیپرسند سرور رو برای چی گرفتی ..یقه د ز د ه رو میگرند که چرا پول ایشون رو بالا کشیدی!
مگه کسی از دیوار خونه شما بالا رفته بری آگاهی شکایت کنی هر جا بری شما رو پاس میدن به جرایم اینترنتی ! اونجا هم 100% می پرسن چه اطلاعاتی رو سرور شما بود چقدر خسارت دیدید یا باید واقعیت بگی یا :66: تازه من کسی رو می شناختم قرارد رسمی داشت آخر خودش بی خیال شد.
بعدش هم اینقدر باید بیای بری زیر پات علف سبر بشه وقتی کس می یاد با این قیمت دلار وی پی اس می خره 3 هزار تومان باید به فکر اینجاش هم باشه منظورم شما نیستی در کل ....
اگه یوزری اطلاعات براش خیلی مهم هست هزینه بده نیست هم هزینه زیادی نیست که بره دنیال این کار ها و ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
داداش بیخود خودتو اذیت نکن برو تخت بگیر بخواب
درباره اون یوزراتم هرکی اومد بهت پی ام داد گفت مشکل دارم با یکم زرنگی میتونی از خودش یوزر پسورد و تاریخ خریدنشو در بیاری و همون لحظه ثبت کنی تو لاگ یاهر مسنجرتم بگردی کمکت میکنه
دوستان این سرورا هم دیگه زنده بشو نیست زور نزنید (مگه 3 نفر بیاید نفری 100 تومن بدید که عقلانی نیست)
یه اشتباهی کردیم واسمون تجربه میشه البته من فقط به لیچر روش نصب کرده بودم که همینجور این ماه اپ تایم سرورش دستم بیاد وگرنه انقد دریدنمون که مام گرگ شدیم
پول سرور هم که کلا 5 تومن بود اصلا مهم نباشه واست بالاخره کاسبیه دیگه یه روز سود داره یه روز ضرر ولی سودش چند برابره ضررشه
دنبال شکایتم نرو اذیت میشی به زحمتش نمیارزه بعد میخوای اونجا چی بگی ؟ این اقا 5تومن منو خورده!! یکم زشته
بعد اینجوریم فک نکن که با محتویات سرورت کار ندارن فرضا شما شکایت کنی طرفم بکشی دادگاه به نظرت واسه اینکه حالتو بگیره اونجا جلو قاضی نمیگه واسه چه کاری استقاده میکرد (البته گقتم که دستت بیادا وگرنه کل قضیه دادگاه و اینا یه بچه بازیه محضه )
بیخیال داداش فردا یه روزه جدیده
موفق باشی