پاسخ : ارائه درگاه پرداخت اختصاصی و واسطه با قابلیت مدیریت اطلاعات
سلام
یکی ازمن خرید کرده ولی انگار در برگشت از بانک مشکل پیش اومده و پول از حساب اون طرف کسر شده ولی به حساب من واریز نشده توی فریر هم اطلاعات پرداخت ثبت نشده طرف دروغ نمی گه چون من پیشش بودم خرید انجام داد و دیدم اس ام اس بانک جهت کسر حساب به موبایلش اومد حالا باید چه کار کنم ؟؟؟؟
هر چی با پشتیبانی و تلفن ثابت شرکت و مدیریت تماس گرفتم هیشکی جواب نمیده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pouy4n
سلام
یکی ازمن خرید کرده ولی انگار در برگشت از بانک مشکل پیش اومده و پول از حساب اون طرف کسر شده ولی به حساب من واریز نشده توی فریر هم اطلاعات پرداخت ثبت نشده طرف دروغ نمی گه چون من پیشش بودم خرید انجام داد و دیدم اس ام اس بانک جهت کسر حساب به موبایلش اومد حالا باید چه کار کنم ؟؟؟؟
هر چی با پشتیبانی و تلفن ثابت شرکت و مدیریت تماس گرفتم هیشکی جواب نمیده
با سلام خدمت شما،
تمامی تراکنش ها، در صورتی که در فروشگاه پذیرنده تایید نشوند بین 10دقیقه تا 72ساعت برگشت داده خواهند شد.
بازه زمانی زیاد این عملیات بابت تفاوت در بانکها می باشد.
اگر اطلاعات دقیقتری از تراکنش اعلام کنید، بهتر میتوان بررسی و پیگیری را انجام داد.
+در ضمن، بنده به عنوان مدیریت (09197840979) در اکثر مواقع پاسخگو هستم.
+تلفن شرکت و شماره پشتیبانی هم در روز ها و ساعات اداری پاسخگو می باشد.
پیروز باشید
دوستان مشکلی میبینن تو درگاه ؟
بله درگاه جی پال و شارژ ایران ایراد دارند بقیه رو تست نکردم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parti_baz
دوستان مشکلی میبینن تو درگاه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
caspiannets
بله درگاه جی پال و شارژ ایران ایراد دارند بقیه رو تست نکردم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ata3929
بله درگاه مشکل داره
با سلام خدمت کاربران گرامی،
با توجه به تغییرات انجام شده و انتقال به ساب دامین شاپرک، هم الکنون درگاه های بانک های ملت و سامان و پاسارگاد به شاپرک انتقال یافت.
در درگاه بانک پارسیان مشکلاتی جهت انتقال وجود دارد که هم اکنون در حال بررسی می باشد.
پس از حل مشکلات بانک پارسیان، انتقال به شاپرک در درگاه پارسیان نیز انجام خواهد شد.
سایر درگاه های بانکی نیز با برخی شرکت های psp یکی خواهند شد.
موفق و پیروز باشید
درود
لطفا بفرمائید زمانی که دامنه سایت فروشنده فیلـــ ـــــتر میشه تو کدوم فایل دامنه رو تغییر بدیم ؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
theunforgiven
درود
لطفا بفرمائید زمانی که دامنه سایت فروشنده فیلـــ ـــــتر میشه تو کدوم فایل دامنه رو تغییر بدیم ؟؟؟
پوشه include
فایل configuration.php
سلام
یه خسته نباشید میگم به آقا سپهر بابت این همه پشتیبانی تو این سایت
قسمت تیکت شما که کار نمیکنه بماند
تلفنا که یا در دسترس نیستند یا اشغالند یا پاسخگو نیستند
تاریخ 29/9/92 کل تراکنش ما مبلغ 3 میلیون و پانصد هزار تومان بود که تو سایت جی پال تقسیم شد به 2 تا درخواست 3 میلیونی و پانصد تومانی
فرداش ساعت 10 شب 500 تومن واریز شد ولی 3 میلیون نشد
ما زنگ زدیم جواب دادید گفتید بررسی میشه تا ساعتی دیگه واریز میشه ولی نشد فرداش زنگ زدیم گفتید باز بررسی میشه بازم نشد
روزه سوم ایمیل دادیم گفتید انتقال خودکار مشکل داره ما فردا (روز چهارم) به صورت دستی میریزیم
از روزه 4 به بعد شما نه به ایمیل ما جواب میدید نه تفلن های ما البته تو این چند روز با بیش از 20 خط زنگ زدیم که به هیچ کدوم پاسخ ندادید
ولی خب بعد از اون روز همه رو تصفیه کردید همانند قبل از شما تشکر داریم حتی درگامون رو هم به احترام همکاریمون تا الان عوض نکردیم
چون مطمئنیم مشکلی پیش آمده و جای هیچ فکر دیگه ای رو به خودمون راه نمیدیم
لطفا هر چه زودتر پیگیری کنید خواهشا اعتماد سایت ما همه زیر سوال رفته
شماره پذیزنده :2767
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoud021
سلام
یه خسته نباشید میگم به آقا سپهر بابت این همه پشتیبانی تو این سایت
قسمت تیکت شما که کار نمیکنه بماند
تلفنا که یا در دسترس نیستند یا اشغالند یا پاسخگو نیستند
تاریخ 29/9/92 کل تراکنش ما مبلغ 3 میلیون و پانصد هزار تومان بود که تو سایت جی پال تقسیم شد به 2 تا درخواست 3 میلیونی و پانصد تومانی
فرداش ساعت 10 شب 500 تومن واریز شد ولی 3 میلیون نشد
ما زنگ زدیم جواب دادید گفتید بررسی میشه تا ساعتی دیگه واریز میشه ولی نشد فرداش زنگ زدیم گفتید باز بررسی میشه بازم نشد
روزه سوم ایمیل دادیم گفتید انتقال خودکار مشکل داره ما فردا (روز چهارم) به صورت دستی میریزیم
از روزه 4 به بعد شما نه به ایمیل ما جواب میدید نه تفلن های ما البته تو این چند روز با بیش از 20 خط زنگ زدیم که به هیچ کدوم پاسخ ندادید
ولی خب بعد از اون روز همه رو تصفیه کردید همانند قبل از شما تشکر داریم حتی درگامون رو هم به احترام همکاریمون تا الان عوض نکردیم
چون مطمئنیم مشکلی پیش آمده و جای هیچ فکر دیگه ای رو به خودمون راه نمیدیم
لطفا هر چه زودتر پیگیری کنید خواهشا اعتماد سایت ما همه زیر سوال رفته
شماره پذیزنده :2767
با سلام خدمت شما کاربر گرامی،
اوامر شما کاملا" صحیح است.
تماس های تلفنی یک هفته ایست پاسخ داده نمی شود و پشتیبانی فقط از طریق ایمیل انجام می شود.
با توجه به خودکار بودن ثبت و واریز درخواستهای واریز وجه و تعطیل بودن روزی که عرض کردید و مشکلات اینترنت بانک و... درخواست شما انجام نشد.
شما خودتان عرض میکنید تمامی واریز وجه های بعد از آن انجام شده... پس مطمئن باشید مشکلی در واریز وجود دارد...
بنده هم اکنون مجدد به صورت دستی از اینترنت بانک ملت و پارسیان انتقال را بررسی کردم که متاسفانه انجام نشد!
باز هم در ساعات میانی روز شخصا" انتقال را برای شما انجام خواهم داد...
موفق و پیروز باشید