پاسخ : دامنه 8000 تومانی net com us info org ویژه سایتهای موزیک و غیره - با پنل مدیریت
پاسخ : دامنه 8000 تومانی net com us info org ویژه سایتهای موزیک و غیره - با پنل مدیریت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
XDiaries
هنوز دامنه ثبت میکنید ؟
بله دوست عزیز
داداش قیمتا فرق نکرده که ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ZXS
داداش قیمتا فرق نکرده که ؟
10 تومان از سال جدید میلادی شده دوست عزیز
با سلام
گرامی من هم تو این سایت بهت پیغام خصوصی دادم هم تو یاهو ...
دامنه ثبت نشده .... حدود 1 هفته گذشته ...
لطفا پاسخگو باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yebordi
با سلام
گرامی من هم تو این سایت بهت پیغام خصوصی دادم هم تو یاهو ...
دامنه ثبت نشده .... حدود 1 هفته گذشته ...
لطفا پاسخگو باشید
دامنه irancardshare2.com به حودتون هم گفته شده بود موقع ثبت که به خاطر داشتن کلمه ایران امکان برگشت دامنه وجود دارد . پشتیبانی ما نه از طریق یاهو هست نه از طریق ایمیل این وبسایت . domain@chaleshgar.com میل پشتیبانی هست . در صورتی که در جاهای دیگر پشتیبانی درخواست کنین متاسفانه جوابگو نخواهیم بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fausjus
دامنه irancardshare2.com به حودتون هم گفته شده بود موقع ثبت که به خاطر داشتن کلمه ایران امکان برگشت دامنه وجود دارد . پشتیبانی ما نه از طریق یاهو هست نه از طریق ایمیل این وبسایت .
domain@chaleshgar.com میل پشتیبانی هست . در صورتی که در جاهای دیگر پشتیبانی درخواست کنین متاسفانه جوابگو نخواهیم بود
سلام گرامی
خودتون هم خوب میدونید که این مسئله منطقی نیست ...
قصد جسارت ندارم ولی قبل از پرداخت پول که از طریق پیغام خصوصی همین سایت خیلی عالی پاسخ می دادید ؟ پس چه شد ؟
من مشکلی با ایمیل دادن ندارم برادر و شخصا خودم هم از آدم های منظم خیلی خوشم میاد
ایمیل هم داده شد ... امیدوارم طبق روش پیشنهادی خودتون حداقل پاسخو باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yebordi
سلام گرامی
قصد جسارت ندارم ولی قبل از پرداخت پول که از طریق پیغام خصوصی همین سایت خیلی عالی پاسخ می دادید ؟ پس چه شد ؟
من مشکلی با ایمیل دادن ندارم برادر و شخصا خودم هم از آدم های منظم خیلی خوشم میاد
الان ساعت 4:5 دقیقه صبح هستش یعنی انتظار دارید ایشون الان این ساعت پاسخ بدن به شما کسی این ساعت بیدار نیست که بخواد پاسخی بده
پینوشت : بنده نه ایشون میشناسم نه باشون کار کردم تا الان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yebordi
سلام گرامی
دوست عزیز شما که آدم منطقی هستین و از منطق حرف میزنین پس من اطلاعات پنل دامنه شمارو تو این وبسایت پیغام خصوصی کنم مشکلی ندارین دیگه ؟؟؟ بعدا دامنه منتقل بشه مشکلی ندارین ؟ بعدا دامنه هک بشه مشکلی ندارین ؟ بعدا اطلاعات شخصی شما لو بره مشکلی ندارین ؟ بعدا .......