الان بنده تو یاهو هستم پی ام بدید ما مشکل رو حل کنیم.
نمایش نسخه قابل چاپ
خوب اگه اینجا کسی پی ام نده بقیه از کجا بفهمن سرویس دهیتون خوبه یا بد ؟ :| چطور پی ام های تشکر رو قاب میکنید میزنید اول پست حالا پی ام کسی نیاد پی ام انتقادی بده ؟ gl
دوست عزیز در هر کاری همیشه مشکلاتی هست من از ایشون 2 ماهه سرور گرفتم توی این دو ماه فقط توی این ماه که مشکل خوردن سرورهاشون مشکلی من ندیدم همیشه هم به موقع جواب تیکت می دادن دیروز هم بعد تماس به همراه شون و بیان مشکل سریع بهم سرور مجدد دادن اینکه بخوایم همه چیز رو از چشم مسئول سرور ببینیم درست نیست باید به ایشون هم حق بدیم وقتی کلی کار یه دفعه بریزه سرش خب ساپورت بسیار ضعیف میشه ولی من نسبت به جند جایی که قبلا سرور داشتم نمی خوام اسم بیارم ایشون یه پله بالاتر هستن نسبت به اونایی که سرور داشتم ازشون انشالله ما باز مزاحم شون میشم برای تمدید
آقا از این آماتور ها سرویس نگیرین ها. تو این دو ماه پدر من رو در آوردن.الان هم که 48 ساعته باز هم(دقت کنین میگم باز هم)کلیه تشکیلاتشون پایین هست.سرویسشون خیلی مسخره هست
حاجی کدوم تشکیلاتش پاینه؟ فقط یه سرور ovh که بعضی از یوزر ها روش بودن من 6تا سرور دارم هیچ کدوم مشکلی نداره
اگر شما یوزر ما هستید مشخصات کاربریتون رو بدید
ما تا صبح ساعت 6 رو هاست کار میکردیم و هاست از ساعت 7 در دسترس بود.. دروغ دیگر شما.
درضمن اگر ما آماتور بودیم مثل سایر دوستان همون روز اول که مشکل پیش اومد همه چیزو جمع میکردیم و میرفتیم.
همکاران عزیز اطلاع دارند دیتاسنتر ovh وقتی سروری رو برای بار دوم میبنده دیگه باز نمیکنه !
ولی ما اونقدر به خاطر مشتری هامون پیگیری کردیم که باز کرد!
این همه کار برای چی بود ؟
برای اینکه شما که مشتری ما هستی به ما اعتماد کردی اطلاعات رو دادی دست ما ، اطلاعات شما از بین نره !
این یعنی حس مسئولیت پزیری !
درضمن وقتی از چیزی اطلاع ندارید اکلی اظهار نظر نکنید!
دوستان سایت در دسترس است.
این شما هایی که میاد و تهمت میزندی اینو بدونیم هر کاری کنید و ایمیل های تهدید امیز بفرستید ( عکس میل در پست صفحه های قبل گذاشته شده بود) با یاری خدا ادامه میدیم اونقدری هم مشتری خوب و با فهم داریم که همیشه با پشتیبانی اون ها داریم ادامه میدیم و ادامه خواهیم داد ...
حال هرچی دوست دارید شما میتونید بد بگید و تهمت بزنید.. اجرکم عندالله
یا حق
دوست عزیز نمیخوام از خودمون تعریف کنیم ولی اونقدر اعتبار داریم کعه خودمون هم جواب ندیم مشتری هامون جواب میدند.. بنده همیشه انتقاد دوست داشتم و برام مهم بوده از من انتقاد شه..
ولی انتقاد و تهمت از زمین تا اسمون فرق دارند.. کسی که مشتری ما نیست میاد میخواد مارو خراب کنه اینجا مثل ایمیل های تهدید امیزی که میفرستند با ایشون باید برخورد شه.
اگه کسی واقعا مشتری ماست و انتقادی داره بیاد مدرک ارایه کنه از یوزر های ماست بنده انتقاد ایشون رو روی تخم های چشام میزارم نه اینکه رقیبامون با مالتی یوزر هاشون بیاند مارو خراب کنند.
مشتریان ما هم اونقدر فهم و شعور دارند که بد و خوب و راست و دروغ رو تشخیص بدند.
یا حق
ما دو تا سروریس داشتیم هر دوشون چند روز پیش منتقل شدن. کنسولشون هم تحویل داده شد. کیفیتشونم متوسط به بالاست.
فشار وارده توی این چند روز به تیم liveserver و شونه خالی نکردن از زیر بار مسئولیت نشوون دهنده اینه که میشه بهشون اعتماد کرد.
خدا رو شکر این وسط اطلاعات کسی از دست نرفت و تنها مسئله down شدن موقت سرور ها بود که بر طرف شد.
اگه oversell نکنن و کیفیت افت نکنه من حالا حالا ها با ایشون سرویس هامو تمدید خواهم کرد
لطفا بگید تکلیف این روزهایی که سرور down بوده چی هست.
سایتتون همچنان کار نمی کنه.
ایمیلتون آیا همین هست که در signature گداشتید یا چیز دیگری هست, اگر چیز دیگری هست لطفا pm کنید برای من.