پاسخ : VDS-VPS HDD:50 GB | RAM:256 | CPU:Xeon Westmere 5620 | port: 1Gbit Dedicated قیمت: 12000 تومان اروپا-سوئیس
منم حتما دیگه مشتری نوین نیستم دیگه اخه تا کجا آقا نوین
نگفتم
با رویش ناگزیز جوانه چی می کنی
دیدی عزیز یکی یکی دارن می ان باور کن خوشحال نیستما آخه من که مثل شما مال مردم... نیستم باور کن ته دلم برات متاسفم وقتی صداقت تو کارت نباشه فکر می کنی زرنگی عزیز قطره قطره اینجوری جمع می کنی بعد یه بلایی نازل می شه دیدی یهویی چند میلون از دستت رفت خودتم نمی دونی برای چی ولی اون روز منو یادت می یاد
penoil عزیز تا چند هفته دیگه شما هم دیگه یوزر این آقا نیستی گفتم که ایشون با 7 تا سرور مشتری خارجی زیاد داره و مشتری داخلی براش ... نیست
پاسخ : VDS-VPS HDD:50 GB | RAM:256 | CPU:Xeon Westmere 5620 | port: 1Gbit Dedicated قیمت: 12000 تومان اروپا-سوئیس
من با اجازه ی صاحب سایت نوین ، ارشیو رو چک کردم
شما مدعی شدید که به شما قبلا پرسنل قبلی هیچ سرویس بکاپی ندادند ! ( هیچ !؟ )
این فکر کنم تیکت شما در 6 ماه پیش هستش که
http://www.pars-pic.com/viewer.php?f...srdmyj48fn.jpghttp://www.pars-pic.com/files/owlg7uh55tsrdmyj48fn.jpg
---------- Post added at 02:25 PM ---------- Previous post was at 02:23 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SatSat
منم حتما دیگه مشتری نوین نیستم دیگه اخه تا کجا آقا نوین
نگفتم
با رویش ناگزیز جوانه چی می کنی
دیدی عزیز یکی یکی دارن می ان باور کن خوشحال نیستما آخه من که مثل شما مال مردم... نیستم باور کن ته دلم برات متاسفم وقتی صداقت تو کارت نباشه فکر می کنی زرنگی عزیز قطره قطره اینجوری جمع می کنی بعد یه بلایی نازل می شه دیدی یهویی چند میلون از دستت رفت خودتم نمی دونی برای چی ولی اون روز منو یادت می یاد
penoil عزیز تا چند هفته دیگه شما هم دیگه یوزر این آقا نیستی گفتم که ایشون با 7 تا سرور مشتری خارجی زیاد داره و مشتری داخلی براش ... نیست
کسانی که در بالا هستند 2 نفر اصلا مربوط به مشترکین ما نیستند ! و مروبط به پرسنل جدید پشتیبانی نیست ! مدارک رو ارائه دادم اگه عاقل باشد می فهمید که
1- بکاپ داده شده ! حتی به شما ! اقای حسین صالحی !
http://www.novinupload.com/do.php?img=8386
2- ایشون شاید 7 ماه پیش مشتری نوین بودند !
رامین جان تازه از خواب زمستانی/تابستانی بیدار شدند
اینم مدرک که ایشون اصلا مربوط به تیم قبلی بودند ! به تاریخ ها خوب دقت کنید
http://www.pars-pic.com/files/7emqiqtyi8eqmu1ds904.jpg
البته اینم فکر خوبیه ها هر بار یکی ای دی نوین رو می گیره می یاد بالا همه پرسنل عوض می شن
یه بار آقای نظری که انصافا بود کار نوین خوب بود من که راضی بودم انصافا
بعد شد آقای عباس زاده
بعدم که الان اون آقا عباس زاده نیست این بابا اومده میگه منم منم ...
جالبه قضیه هر سری یه عده اطلاعاتشون می ره رو هوا کل پرسنل نوین وی پی اس عوض می شن و خوب البته بهشون ربطی هم نداره که سر قبلی ها چه بلایی اومده
اینم روش نوینی هست برای کلاه... نوینی ها
آقا در ضمن این عکسی که گذاشتی برای منه یا برای دیگرانه جریان چیه شما یه سرویس رو مگه به چند نفر دادی اون عکسو برای من گذاشته بودی الان زیر پست یه بابای دیگه گذاشتی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SatSat
البته اینم فکر خوبیه ها هر بار یکی ای دی نوین رو می گیره می یا بالا همه پرسنل عوض کی شن
یه بار آقای نظری که انصافا بود کار نوین خوب بود من که راضی بودم انصافا
بعد شد آقای عباس زاده
بعدم که الان اون آقا عباس زاده نیست این بابا اومده میگه منم منم ...
جالبه قضیه هر سری یه عده اطلاعاتشون می ره رو هوا کل پرسنل نوین وی پی اس عوض می شن و خوب البته بهشون ربطی هم نداره که سر قبلی ها چه بلایی اومده
اینم روش نوینی هست برای کلاه... نوینی ها
اگه واقعا فهم داشتید از عکس زیر می فهمیدید که کم کاری از خودتون بوده اقای صالحی ! 12 هزار تومان پول مگه چیه اخه که شخصی یا نفری بخواد کلاهبرداری کنه !
من یکی از فروشنده های اینجا هستم که باید بگم خیلیه اتون که الا در این تاپیک هم حضور دارید الا سر این قضیه مشتری من هستید !
من فقط در غیاب اقای عباس زاده چون حضور ندارند چند روزی تصمیم گرفتم پشتیبانیشون رو انجام بدم تا خودشون بیان
و اگر نه هیچ مدیریتی عوض نشده ! بیخود از خودتون توهمات فانتزی نسازید
ممنون
نقل قول:
آقا در ضمن این عکسی که گذاشتی برای منه یا برای دیگرانه جریان چیه شما یه سرویس رو مگه به چند نفر دادی اون عکسو برای من گذاشته بودی الان زیر پست یه بابای دیگه گذاشتی
این عکس فقط و فقط خطاب به شماست ! که از رو نمیرید !
نه شخص دیگری. نکنه الا باز میخواید شروع کنید به توهمات؟8-|
آقای عزیز نماینده نوین وی پی اس جانشین بر حق آقای عباس زاده ای بزرگ ای با سواد ای عقل کل نوین وی پی اس ای دارنده 7 تا سرور و کلی مشتری خارجی
اعتبار می فهمی چیه یا نه سواد که داری یادت هست یارو رو می گفتن قبلا تو بازار سبیل گرو می زاشت یعنی چی می دونی اعتبار چیه دیگه همونی که تو الان نگرانی با این گندی که زدی از دست بره
شماره حساب بده من بازم برات 12 هزار تومن رو واریز کنم پیگیرش رو هم می زارم همینجا همه ببینن
من بحثم از اول سر پول نبود و نیست بحث اعتبار کاری یه نفره نگرفتی بگو بازم برات توضیح بدم
در ضمن اونی که نمی فهمه من نیستم عزیز شما رو رو نمی دونم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SatSat
آقای عزیز نماینده نوین وی پی اس جانشین بر حق آقای عباس زاده ای بزرگ ای با سواد ای عقل کل نوین وی پی اس ای دارنده 7 تا سرور و کلی مشتری خارجی
اعتبار می فهمی چیه یا نه سواد که داری یادت هست یارو رو می گفتن قبلا تو بازار سبیل گرو می زاشت یعنی چی می دونی اعتبار چیه دیگه همونی که تو الان نگرانی با این گندی که زدی از دست بره
شماره حساب بده من بازم برات 12 هزار تومن رو واریز کنم پیگیرش رو هم می زارم همینجا همه ببینن
من بحثم از اول سر پول نبود و نیست بحث اعتبار کاری یه نفره نگرفتی بگو بازم برات توضیح بدم
باز هم عکس رو براتون کپی بفرستم ؟
بحث اعتبار کردید ، نیازی نیست شما نگران نوین باشید ،
Today's Orders 8
Today's Completed 7
با ارزوی موفقیت روز افزون شما
اون عکس رو نگه دار یه روزی به بچه ها نشون بده بهشون بگو باباتون اینجوری پول در می آرود که دیگه قدیمی شده
شما روشهای نوین تری برای کلاه... به کار ببرید
از این آمار ها هم بازم نگه دار به همون بچه ها ارائه کن عزیز به در من نمی خوره
شرمنده که دارم تند جوابتو می دما ولی واقعا لایقش هستی
خدایش اینقدر داغونی که نمی خونی اصلا من صحبتم سر چی هست
من منظورم اعتبار هر کی هست که شما اینجوری اطلاعاتش روو رو هوا می دی نه نوین وی اس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SatSat
اون عکس رو نگه دار یه روزی به بچه ها نشون بده بهشون بگو باباتون اینجوری پول در می آرود که دیگه قدیمی شده
شما روشهای نوین تری برای کلاه... به کار ببرید
از این آمار ها هم بازم نگه دار به همون بچه ها ارائه کن عزیز به در من نمی خوره
شرمنده که دارم تند جوابتو می دما ولی واقعا لایقش هستی
دشمنتون شرمنده باشه
انشالله مشکلتون حل بشه !
دلیل نمیبینم که دیگه با شما ادامه بدم بحث رو ، باید به مشترکین رسیدگی کنم
ما که مشکلی نداریم عزیز کسی که مال مردم رو بالا نکشه که باکی از محاکمه نداره به لطف یکی از دوستان قدیمی تو سایت ... سرور گرفتم به تمام مشتری های که روی سرور شما بود 1 ماه رایگان دادم فقط برای همین مسئله که به همشون ثابت کنم من پول رو با نامردی به دست نمی یارم و نمی خورم
زیادی تو توهمی
:))
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinvps.com
1-
2-
3-
بازم مدرک بیارم که به همه قبلش سرویس جایگزین داده شد؟
انشاالله از خواب زمستانی بیدار بشید
تا جایی که من میدونم در دوره ی بعد از شما کلیه ی پرسنل نوین عوض شدند !
از این مدارک زیاد آورده شد .هر کس کنجکاو بود و خواست باز از این آقایون سرویس تهیه کنه باید اینو خوب درک کند که کمتر از 1 یا 2 ماه که از تهیه سرویس از این به اصلاح شرکت بگذرد .یک روز صبح که از خواب بیدار شدید مشاهده میکنید اصلا سروری وجود نداره.همون لحظه تیکت ارسال میکنید جواب میدن>> eeeeeeeeeeee پس هنوز شما منتقل کردید چرااااااااااااااااااا؟:-o:-o ما از 60 روز پیش برای شما سرویس جایگزین در نظر گرفتیم و ایمیل ارسال کرده بودیم :-o:-o آخه چراااااااااااااااااا منتقل نکردید؟:-o
حالا شما 100 بار برای این آقایون که خودشون را زرنگ فرض میکنند قسم میخوری که اصلا ایمیل و تیکتی ارسال نشده .در جواب به شما میگن >>>> دیتا سنتر ما را تحریم کرده و همه ی سرور ها آف شدند کوتاهی از شما بوده ( حالا ممکنه برای شما این یک جمله تفاوت پیدا کرده باشه .مثلا برای سرور جدید گفته شده هارد سوخته ;))
بعد از این مرحله اگر زیاد اسرار کنید و متوجه بشن اطلاعات خیلی زیاد برای شما اهمیت داره گفته میشه >>>>
http://www.webhostingtalk.ir/f15/161...tml#post205715
یعنی پول ودهههههههه بیاد تا اطلاعات بگیری اینجا حرف حرف ما هستش .:78:
اگر شما با این انجمن آشنایی داشته باشید ممکن هست بیایید اینجا و پست ارسال کنید و شاکی بشوید .در این حالت شما را تهدید میکنند و به شما گفته میشه : اگر انتقاد با هر مشکلی دارید تیکت ارسال کنید .( کسی کی اینو اینجا پست میده تاکید میکنه : من خودن شخصا پیگیر تیکت شما هستم ) شما دوباره تیکت ارسال میکنید یا جواب نمیدن یا با لحن بسیار بسیار بدی جواب میدن .اگر زیاد سماجت کنید و اینجا دوباره پست بدید کلا اکانت شما در سایت نوین حذف میشه و نابود و دیگه حتی سرویس جایگزین هم که مکن بود 1 ماه بعد به صورت صفر به شما تحویل داده بشه خبری نیست به جرم اینکه برای دفاع از حق خودتون سماجت کردید >>>
http://www.webhostingtalk.ir/f15/161...tml#post205746
بعد از چند روز به دلیل حجم زیاد شاکی های و ... یوزر نوین در این انجمن بن میشه به مدت 1-2 هفته و تاپیک بسته میشه >>
http://www.webhostingtalk.ir/f15/16114/
بعد از تمام شدن مدت محرومیت تاپیک جدیدی با سرور های جدید باز میشه .دفعه اول آمریکا بود .تاپیک فعلی سوئیس و احتمالا تاپیک بعدی کانادا .و این چرخه مجددا تکرار میشه .قسمت جالب تر ماجرا >>>>> روز اول که این تاپیک باز شد بنده چیزی نگفتم فقط یک پست دادم .خودتون ببینید>>
http://www.webhostingtalk.ir/f15/25387/#post242812
و حالا پیش بینی بنده دقیقا و عینا تکرار شد =D>
و همچنین ذکر کنم باید در ساعات آینده منتظر چند یوزر جعلی باشید که در این تاپیک سروع به دفاع میکنند و بیان میکنند >>> نهههههههههههه:-o به ما سرویس بک اپ داده شده بود :-o.آقای رامین چرا دروغ میگی؟:104:
همانطور که در تاپیک بالا این ماجرا وجود داشت .
جهت کشب هر گونه اطلاعات بیشتر به تاپیک زیر مراجعه کنید >>
http://www.webhostingtalk.ir/f15/16114/index28.html
از صفحه 28 با دقت زیاد شروع به خواندن کنید ( از صفخه 1 تا 28 تعریف و تمجید / از صفحه 28 تا پایان فقط انتقاد و پست شاکی ها / شبیه همین تاپیک :))
ممکنه برای بعضی از دوستان سوال پیش بیاد که هدف بنده از این پست چی بود ؟؟ و برای بنده چه سودی حاصل میشه ؟ در جواب باید عرض کنم بنده 4-5 سال که در نت حضور داشتم حاصل زحمات شبامه روزی من و چند نفر دیگر ( تیم ما ) چند سایت بود که به راحتی یک کلیک توسط این آقایون نابود شد .صبح از خواب بیدار شدیم سروری وجود نداشت :) این آقایون هم حق دارند خودشون را زرنگ فرض کنند .حق دارند الان به من بگن >> آقای رامین الان از خواب زمستونی بیدار شدی؟
اگر همون موقع شکایت کرده بودم و اگر روز اول جلوی لین قبیل کلاهبرداری ها ایستاده بودم مثل ستارت همین تاپیک جدید الان به ما لطف نمیکردند و نمی خندیدند :)
نمی دونم چرا آقایون مدیر از این افراد جابن داری می کنند؟چرا با وجود مدارک و شاکی های زیاد واثبات کلاهبرداری مجددا آفر جدید میدن؟ چرا پست های شاکی ها پاک میشه؟؟و ای کاش ایرانی نبودیم .ای کاش فرهنگ همه چیز وجود داشت و همه جا بند پ نبود :)
اگر اشتباه تایپی وجود داشت به بزرگی خودتون ببخشید .سریع تایپ کردم .امیدوارم منظور منتقل شده باشه