سلام
لطفا بررسی کنید
شماره تیکت 125818
ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
ساپورتتون افتضاح هست ! 2 روزه سرورتون از دسترس خاموشه! شماره موبایل رو که جواب نمیدید ! شماره ثابت هم همیشه کسی جواب نمیده !
با این وضعیت من قید سرویسم رو میزنم و بار آخرم بود با شما کار میکنم
وضعیت پاسخگوئی در حد 0 است
با این اوضاع در آینده هیچ مشتری نخواهید داشت !
X-(
سلام دوست گرامی من دیشب بهشون تیکت زدم گفتند مشکل فنی تو سرور 2 اتفال افتاده در حال بررسی هستند
به خدا من هم صبح تا حالا همش یه دستم تلفن هست من هم کم از مشکل شما ندارم به شما پاسخی ندادند ؟
سلام
دوستان مشکل سرور بعد از 2-3 ساعت توسط خود دیتاسنتر حل شد ! با این حال دیتاسنتر خیلی خوب مشکل رو حل کرد ! چون در تعطیلاتشون به سر میبرند ممکن بود بیشتر از این زمان طول بکشه !
دوستانی که مشکلشون پابرجاست تیکت بزنند
نه اینکه اینجا بیان کنند ،اینجه پاسخ داده نمیشه !
در مورد عدم پاسخ تماس تلفنی اقایی نظری اعلام کردند در پست های قبلی نمی تونند جوابگو باشند منتظر باشید تلفن جدید ارسال بشه
سلام منظور من در پست بالا تلفن جناب نظری نبود چون به گفته شما ایشون در پست بالا توضیح دادند ببخشید اگر منظور خودم رو بد رسوندم باز هم شرمنده
سلام
بدون آقای نظری نوین وی پی اس یعنی هیچ. از دیروز تا به حال هیچ کس نتونسته مشکل من را حل کند!!!! اما آقای نظری به 10 دقیقه همیشه حل می کرد.
مشکل که هیچی ، من 3 روزه پرداخت کردم هنوز تحویل بهم ندادن . این مدلیشو دیگه ندیده بودیم ..
سلام
اقای نظری در بخش دیگری در حال فعالیت هستند و در بخش هاستینگ سرور فعالیت دیگر نمی کنند
شما لطف کنید شماره تیکتتون ارسال کنید تا جواب بقیه حرفتونو بدم
پ ن : جواب شمارو تو تیکتتون داده شد
سلامنقل قول:
مشکل که هیچی ، من 3 روزه پرداخت کردم هنوز تحویل بهم ندادن . این مدلیشو دیگه ندیده بودیم ..
همینطوری که همکاران ما عذر خواهی کردنند بابت تاخیر به خاطر عدم دریافت ایپی از طرف دیتانستر بود
و در حال حاضر ایپی به دست ما رسیده اما جوابگو نیستند روت نشدند ! سفارش شما هم برخورد کرد با تعطیلات اخر سال میلادی
در این حال چه کاری از دست ما بر میاد ؟