پاسخ : جشنواره پاییزی سرور های سالانه - تخفیف 50 % به همراه یک نوت بوک دل استودیو 1558 به عنوان جایزه - سرور های 24 هسته ای
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
REXNET
شما هم اگر احساس کردی که من آدم مزخرف و عوضی ای هستم که با باد به هر سمتی میره، میتونی یه زنگ بهم بزنی یا با هم یک میتینگ ای بذاریم تا هم بیشتر آشنا بشیم هم در این مورد خصوصی بیشتر حرف بزنیم، مطمئنم نظرت عوض میشه.
موفق باشید :x
من هیچوقت به کسی که باهاش مشکل نداشته باشم بی احترامی نمیکنم. فقط برام این قضایا جالب بود و خواستم از یکسری سوءتفاهمات که برای یکسری از دوستان دیگر هم پیش آمده بود جلوگیری کنم. به هر حال من هم خوشحال میشم با شما آشنا بشم. شما هم موفق باشید.
پاسخ : جشنواره پاییزی سرور های سالانه - تخفیف 50 % به همراه یک نوت بوک دل استودیو 1558 به عنوان جایزه - سرور های 24 هسته ای
قابل توجه همهی دوستان از ساعتی دیگر تمامی وی پی اس ها شروع به انتقال خواهند کرد
از دیتا سنتر ایکس ال هاست
به دیتا سنتر کارو
تعدادی هم به سافت لیر
--
---------- Post added at 11:03 AM ---------- Previous post was at 09:33 AM ----------
حالا خوبه من نیستم 100 نفر شاکی !
کلی طرفدار و... پیدا کردم
پرونده اقای محمد رضا زینالی که بسته شده و مراحل تسویه حساب ایشون در حال پیگیری هست.
در مورد علی هم مثل دادشم مینونه و اگه چیزی بخوام بگم میشه تف سر بالا
-- طنز
ما ظرف 48 ساعت از عرش به فرش
از سرور خوب به سرویس افتضاح
به شورای انتظامی نظام صنفی
و... رفتیم و اومدیم
اقایونی که سایت خبری دارن و براشون مهم هست سایهاشون و الکسای زیر 1000 کاملا مارو درک کردن و تازه همکاریم کردن تا مشکلاتی که داشتیم حل بشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
giga
اولا که بهتره که مودب باشی و درست صحبت کنی
ایپی سرور دادن هم کاری نداره خودش میتونه بهت 3 تا ایپی سرور بده و مشخصات
خیلی دوست درای مدرک بده و ثابت کن
یه عکس از فیش واریزی همچنین یه ایمیل و یا تیکت که نشون میده مشخصات 3تا سرور برای شما ارسال شده
بزارید توی سایت عکسش را
من همرو با هم واریز نمیکنم که بخوام فیششو بزارم تو سایت
ضمنا لزومی نمیبینم شماهایی که تا قبل up شدن بیچاره محمدو کشتین و ازش شکایت هم کردین و بعد از up شدن دارین قربون صدقش میرینو قانع کنم چون اصلا تعادل روحی ندارین که قانع بشین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amircatalan
واقعا برا شماها متاسفم اگه میخواین آی پی سرور هایی که ازشون گرفتم رو بدم تا خفه شین و دیگه به کسی تهمت نزنید[-(
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amircatalan
من همرو با هم واریز نمیکنم که بخوام فیششو بزارم تو سایت
ضمنا لزومی نمیبینم شماهایی که تا قبل up شدن بیچاره محمدو کشتین و ازش شکایت هم کردین و بعد از up شدن دارین قربون صدقش میرینو قانع کنم چون اصلا تعادل روحی ندارین که قانع بشین
من با جناب 1eng.ir اشناییتی ندارم ولی شما هم لطف کنید ادب رو در یه فروم تخصصی حفظ کنید. مدیران این انجمن اینطوری ادعا ندارن که شما مدعی هستین!!! اینجا مدیر داره ناظم داره ادمین هم خدا رو شکر داره لازم نیست کاربران تازه وارد کسی رو خفه کنن!!!
وب هاستینگ تالک کودکستان هست ! برای همین هم هست هیچ شرکتی اینجا نمی یاد ، خود من برای خرید سرور اومده بودم پشیمون شدم .
گوگل باعث شد بیام و متوجه بشم وضع هاستینگ ایران به چه فلاکتی افتاده
آی پی 37 دوباره داون شد، کی درست میشه؟
همه ی دوستان تا ساعت 14 فردا دو شنبه وقت دارن که با بنده تماس بگیرن و اطلاعات تماسشون رو بدن و ای پی جدیدشون در دیتا سنتر کارو رو تحویل بگیرین -
ایول، من ایمیل زدم قبلا و شما هم جواب دادی که دریافت شد، آی پی من 37 هست، باید چیکار کنم؟
مرسی=p~
امین باهات تماس میگیرم خودم-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
LordVPS
همه ی دوستان تا ساعت 14 فردا دو شنبه وقت دارن که با بنده تماس بگیرن و اطلاعات تماسشون رو بدن و ای پی جدیدشون در دیتا سنتر کارو رو تحویل بگیرین -
:39: