:)) کجا ؟؟؟؟
کدوم تاپيک ؟؟؟ آدرسش رو بده منم ببينم ؟؟؟؟
عجب سوتی ای :))
نمایش نسخه قابل چاپ
:)) کجا ؟؟؟؟
کدوم تاپيک ؟؟؟ آدرسش رو بده منم ببينم ؟؟؟؟
عجب سوتی ای :))
به منم ایشون پیام خصوصی دادند ، در صورتی که مخاطب من ایشون نبودن و خود شخص باید پیام بده.
بگذریم .
واقعاً آقای samansystem برای شما با این سابقه و ... زشته که بخواین با چند تا یوزر از کارتون که فقط و فقط برای خودتون خوبه دفاع کنید.
در آغاز روند شروع شده برای خارج کردن تاپيک از مسير اصلی خودش رو برای شما ضميمه کردم. جالب اينجاست که مدير محترم وبسايت مذکور تا زمانی که فعاليت بر عليه زرين کارت بود هيچ درخواستی رو از کابران خودشون نداشتند و بعد ازينکه بعضی کاربران ما شروع به معرفی خدمات کارت کردند، تازه يادشون افتاد اين موضوع رو مطرح کنن که اين تاپيک مربوط به چيز ديگه ای هست :)
ابتدا ازينکه در تاپيک جهان پی دخالت ميکنم عذر خواهی ميکنم و از مديران درخواست دارم ساير مسائل مطرح شده خارج از حوزه فعاليت زرين پال رو در سريعترين زمان حذف کنن. هر چند که انتظار اين ميرفت تا اين موضوع پيش تر ازين توسط مديران رسيدگی ميشد و کار به ايجا نميرسيد. با برسی چند صفحه آخر اين تاپيک ميتونيد روند خارج شدن اين تاپيک از مسير اصلی خودش و تبديل شدن به محلی برای زير سوال بردن زرين پال و کارت اختصاصی زرين کارت رو مشاهده کنيد. خوشبختانه اين نشون ميده که ما در رسيدن به هدف خودمون در ارائه زرين کارت موفق بوديم که الان جو جهت داری رو بر عليه اون تشکيل ميدن. ما از بهمن ماه سال گذشته کارتی رو با عنوان زرين کارت در اختيار کاربران خودمون قرار داديم تا بتونيم به کاربران خودمون روی اين کارت تسويه حساب آنی و آنلاين (بدون دخالت نيروی انسانی) و بدون کارمزد (عدم کسر کارمزد از مشتری و فروشنده) رو بديم. اين کارت قابليت نقد شوندگی در شبکه شتاب (کليه خود پرداز های متصل به شبکه شتاب) و خريد از کارت خوان های متصل به شبکه شاپرک و درگاه های آنلاين کليه وبسايت ها رو داره. به اين صورت که شما ميتونيد در هر زمان و هر جائی که هستيد موجودی حساب زرين پال خودتون رو به کارت منتقل کنيد و بعد اون رو از خود پرداز دريافت يا از فروشگاه ها خريد کنيد. علاوه بر اين موضوع در رابطه با موردی که دوستمون asdadsdxz مطرح کردن و بد عادتی که ممکن هست برای شما بوجود بياد، برای کارت اين قابليت وجود داره که شما موجودی اون رو به کليه کارت های شتابی خودتون منتقل کنيد. سوالی که وجود داره اين هست که چطور ممکنه عزيزانی که از کارت استفاده نکردن يا دوستانی که از کارت به عنوان خلال دندون استفاده ميکنن به خودشون جرات اين رو ميدن که در مورد کارت اطلاعات اشتباه و غير واقعی بدن و واقعا چرا خودشون رو در حصاری بردن که ما نخوايم به اون وارد بشيم تا هر حرف دروغی رو بتونن بزنن. اگر واقعا شما در مورد کارت ميخواين اظهار نظر کنيد خوب خيلی شفاف بياين تو تاپيکی که برای کارت باز شده مورد و مشکل رو مطرح کنيد تا ما هم بتونيم پاسخ بديم. ورود شما در تاپيک ديگران نشون ميده شما قصدتون تنها تخريب هست و خوشبختانه اين تخريب ها بيشتر به نفع زرين پال بوده تا به امروز تا به ضرر اون تا جائی که خوشبختانه ما از ديروز چندين پيام خصوصی و تيکت در خصوص کارت داشتيم که باعث افزايش درخواست های کارت شد. در نهايت اگر در مورد کارت ابهامی باقی مونده تاپيک مجزا باز کنيد تا رفع بشه. در خصوص مولتی يوزر بودن يا هر مورد ديگه ای هم به مديران گزارش بديد ان شاء الله که رسيدگی ميکنن. دليلی وجود نداره بياين تو اين تاپيک دروغ و تهمت بزنيد و بعد انتظار داشته باشيد کسی حرفی نزنه.
در نهايت اگر سوالی در مورد زرين پال داريد مرکز تماس زرين پال با شماره 88636000 در حال راه اندازی هست که ان شاء الله از اين طريق در خدمتتون هستيم. همچنين تاپيک های مربوط به زرين پال و حتی زرين کارت داخل انجمن در دسترس هست که ميتونيد داخل اونها پيگيری کنيد. لطفا دقت کنيد ازين به بعد اگر موردی در خصوص زرين پال يا زرين کارت در اين تاپيک مطرح بشه من با همين شناسه کاربری شخصا پاسخ خواهم داد. ولی از شما درخواست ميکنم (خواهش ميکنم) که موضوع رو در تاپيک مربوط به خودش پيگيری کنيد از پيگيری در اين تاپيک خودداری کنيد. چون اين تاپيک زمين همکاران ما هست و ما دوست نداريم داخل زمين ديگران تبليغ کار خودمون رو که نه، بلکه از کار خودمون و کارتی که داديم و ميديم دفاع کنيم. بهتر هست هر موضوع در تاپيک مربوط به خودش پيگيری بشه.
جناب سامان سیستم اینم خدمت شما :))
http://up.vbiran.ir/uploads/5549142675880243135_93.zip
- - - Updated - - -
HTML
خدمت شما :)
:) فکر ميکنم کسی که به html و css آشنائی داره تو چند دقيقه ميتونه اين موضوع رو درست کنه :)
به هر حال اگر مايل هستيد تاپيک در حاشيه باشه و من پاسخ بدم در خدمتتون هستم :)
و اگر دوست داريد تاپيک در مسير اصلی خودش باشه ابتدا خودتون هستيد که بايد اين خواسته رو محقق کنيد و بعد ازون مديران انجمن هستند که بايد موارد متفرقه رو حذف کنن.
شما داريد روی html و css بحث ميکنيد در حالی که من برای شما موارد خارج شدن از تاپيک از دو روز قبل تا امروز رو ضميمه کردم ;)
فکر ميکنم بهتره يکمقدار حرفه ای تر و البته بزرگونه تر موضوع رو پيگيری کنيد.
لطفا مد نظر داشته باشيد در صورت ادامه رويه خروج از مسير اصلی تاپيک بنده به موارد ابهام مطرح شده پاسخ خواهم داد. ;)
من یک نگاه که کردم کد ها به نظر نمیومد که دستکاری شده باشن
به هر در انجمن ساز ویبولتین پیام ها پاک نمیشه و تو دیتابیس باقی میمونند.
اگر شما میفرمایید خمچین چیزی رو ارسال نکردید و این یوزر های شما نیستند کافی هست یکی از مدیران ضحمت بکشن چک کنن و پیام های پاک شده رو بازگردانی کنند.
با توجه به اينکه موضوع داره ادامه پيدا ميکنه سعی ميکنم به جای پاسخ به موارد مطرح شده (که در حيطه وظائف ما نيست و مديران بايد برسی کنن) موارد شبه سازی که از دو روز گذشته در خصوص زرين کارت مطرح شده رو پاسخ بدم و به عزيزان اين تضمين رو ميدم که هر زمان مايل بوديد تاپيک به مسير خودش برگرده ما هم از پاسخ به شبهات مطرح شده در همين تاپيک خودداری ميکنيم. دقت کنيد تنها به مواردی که در اين تاپيک در خصوص زرين کارت مطرح شده پاسخ خواهيم داد. مواردی که از دو روز گذشته ميبايست از ادامه اون جلوگيری ميشده و نشده.
- - - Updated - - -
اين پست اولين شبه ای بود که از دو روز گذشته در مورد کارت مطرح شده بود. (البته پيش ازين هم در همين تاپيک مواردی برای زير سوال بردن کارت مطرح شده بود که ان شاء الله در صورت ادامه تاپيک پاسخ داده ميشن.)
بزرگترين مزيت اين کارت تسويه آنی و بدون کارمزد هست که زرين پال به کاربران خودش ميده ;)
من نظرم رو تو تایپک http://www.webhostingtalk.ir/f216/124330/index4.html
بیان کردم که اگر مایل باشید اونجا ادامه بحث و تبادل نظر رو ادامه بدیم
نه شما درست ميگيد :)
هر ابهامی در خصوص زرين کارت، تسويه آنی، بدون کارمزد داريد در تاپيک
http://www.webhostingtalk.ir/f216/124330/index4.html
در خدمتتون هستيم.
از کلیه کاربران گرامی خواهشمندم مباحث بیهوده و بی فایده انجام ندهند .
ما کوردها یه ضرب المثلی داریم که هیچ کسی روزی اون یکی رو نمیخوره .
چه زرین پال چه جهان پی و چه همه سایتهای دیگه هر کدوم کاربران خاص خودشون رو دارند و بلطبع دلایل منطقی خودشون رو دارند برای استفاده از سیستمشون .
لذا این بحث وجدل های بیهوده جز اعصاب خوردی و ناراحتی آخر سالی ، چیزی برای همدیگه نمیذاره
آخر سالی همه به هم یه لبخند عیدی بدیم :)
پیشاپیش عیدتون مبارک
شمایی که تفاوت کارت بانکی با خلال دندون رو نميدونيد بهتره در مورد موضوعی که اطلاعی نداريد اظهار نظر نکنيد :)
قطعا اين مباحث باعث افزايش درخواست کارت ها شد و ابهامی که برای بساری از کاربران در مورد عدم دريافت کارمزد و تسويه آنی بود رفع شد.
عزيزانی مثل شما هم که قصد تخريب داشتند فقط خودشون جلو ديگران تخريب شدن و ما خوشحاليم بحث به اينجا رسيد که تونستيم ابهامات رو رفع کنيم.
دوست عزيز مودی که مطرح ميکنيد رو به مديران بگيد. بی دليل هی تاپيک رو ادامه نديد.
گدا گشنه ديگران رو مثل خودش گدا ميبينه ;)
و یه سوال ار جهان پی دارم ...
ممنون میشم در باره سیستم ussd توضیحاتی بدین تو چند صفحه قبل هم سوالاتی شده بود اما فک کنم سوالات رو ندید ...
برای فعال سازی این امکان چه شرایطی نیاز هست ؟
متاسفانه مجددا مجبور هستيم پاسخ يکی ديگه از ابهامات اين تاپيک رو بديم :)
اولا هدف درست هست نه حدف :)
دوما با ارائه اين کارت ما برای افزايش سود کاربران خودمون و عدم دريافت کارمزد های اضافه، بی دليل و بيهوده اقدام کرديم.
ضمن اينکه روش های تسويه قبلی نظير درخواست واريز به حساب بانکی هم مشابه همه سايت های ديگه وجود داره و اگر کسی از کارت خوشش نياد ميتونه مشابه همه سايت ها پول رو به حساب بانکی خودش انتقال بده.
اين انتخاب با خود کاربر هست که تصميم بگيره پول رو به زرين کارت منتقل کنه و کارمزدی ازش کسر نشه يا انتقال به حساب بانکی خودش تصميم بگيره. بنابراين هم روش تسويه حساب عادی وجود داره و هم انتقال به زرين کارت.
- - - Updated - - -
باور کنيد ما هم دوست نداريم اين بحث رو مطرح کنيم ولی عزيزان خودشون به صورت جهت دار تاپيک رو به اين سمت بردن که زرين کارت رو زير سوال ببرن و ما مجبور هستيم الان اين موارد رو شفاف سازی کنيم.
ضمن اينکه از مديران درخواست داريم موارد اضافه مطرح شده در مورد تسويه حساب آنی و بدون کارمزد زرين پال و زرين کارت رو از اين تاپيک حذف کنن.
جناب سامان سیستم شما چه رویی دارین با اینکه برای همه مولتی یوزر بودن شما مشخص شد باز دارین در تاپیک دیگران شرکت می کنید
شما پستی با آیدی post1301776 ارسال کردید که اونو پاک کردید میتونم بپرسم چرا ؟
بنده طبق این پست که مستندات را به صورت کامل گذاشتم به نظرم بهتره بیشتر از این خودتون را خراب نکنید :))
این تاپیک مرتبط با جهان پی هست نه تبلیغ سایت شما :))
http://www.webhostingtalk.ir/f216/99...ml#post1301783
http://up.vbiran.ir/uploads/32034142...0527_zarin.jpg
http://up.vbiran.ir/uploads/41293142...8547_00102.jpg
اینم HTML
دیگه این بحث را ادامه ندهید :)) :))
ظاهرا عزيزان قصد ادامه دارن و به جای ارائه توضيحاتشون به مديرا دوست دارن تاپيک همچنان در مسير ديگه ای پيش بره. بنابراين يکی ديگه از ابهامات مطرح شده در همين تاپيک رو پاسخ ميديم.
ميتونيد دقيقا توضيح بديد چرا فکر ميکنيد کاربران در اين روش در حال پيچونده شدن هستند ؟
دقيقا چه مشکلی با تسويه آنی و بدون کارمزد وجود داره که اين حس بوجود اومده ؟
- - - Updated - - -
از ابتدا تمايلی به بحث در اين تاپيک نداشتيم ولی ظاهرا دوستان ازين عدم تمايل ما سوء استفاده کردن و شروع به ارائه اطلاعات اشتباه در تاپيک کنن.
3 4 صفحه قبل همين تاپيک اين موارد شدت گرفته.
ضمن اينکه من برسی کردم از صفحه 35 و 36 اين تاپيک برخی کاربران در حال ارائه اطلاعات اشتباه در مورد زرين کارت بودن که شايد اگر همون زمان مديران برخورد ميکردن کار به اينجا نميرسيد.
باز هم سال نو رو تبريک ميگم و اميدوارم کسانی که دارن تاپيک رو راهبری ميکنن سعی کنن موضوع رو به جهت اصلی خودش برگردونن.
یعنی تا قبول دارید تا الان داشتید با یوزر های دیگه پست ارسال میکردید؟
چند ماه پیش هم این عمل رو تکرار کرده بودید البته در مورد شارژ زسیلر که بنده گزارش رو به مدیران دادم و یوزر جدید رو بن کردند و یه اخطار هم بهتون دادن پس این موارد که شما مولتی میاین دیگه برای ما عادی شده
کارت های بانکی شما هم جز سود برای شما هیچی نداره
وگرنه اون 10500 رو حذف میکردید و همچنین 8000 تومان فعال سازی
در تایپکی بهتون گفتم که یه درگاه واسط فقط نباید تسویه آنی و بدون کارمزد داشته باشه ، چه بسا کاربرهایی مثل من هستند که اگر این دو موارد رو نداشته باشه اما امکانات دیگری داشته باشه رو ترجیح میدن که جهان پی یکی از اونهاست ( اینکه بتونم راحت و سریع درگاهم رو بسازم و حداقل تستم رو انجام بدم نه اینکه یه درگاه درخواست بدم و چند ساعت منتظر فعال سازیش باشم)
والا برای یه شرکتی مثل سامان سیستم کیش که سایت های بزرگی داره بعیده که اینطوری بیاد تبلیغ سرویس های خودش رو انجام بده
سلام بهترین درگاه هستین از نظر پشتیبانی و تسویه حساب گرافیک کاربری خوبی هم دارین من با بیشتر درگاه ها کار کردم شما از نظر پشتیبانی و قوانین عالی هستین موفق باشید
شارژ ريسلر که لينک زير مجموعه گيری داره و کاربران ميتونن کاربران رو به سايت دعوت کنن و از فروش زير مجموعه خودشون سود داشته باشن :)
www.chargereseller.com
هر کسی به روشی که صلاح بدونه ميتونه تبليغات لينک زير مجموعه گيری خودش رو داشته باشه. فکر ميکنم اون موضوع خارج ازين تاپيک باشه ولی چون گفتيد موظف هستم پاسخ بدم که ابهامی نداشته باشه.
در مورد سود کارت هم بيشتر ازينکه بخواد برای ما سود داشته باشه برای کاربران ما سود داره چون به کمک اون ميتونن از تسويه آنی، آنلاين و بدون دخالت نيروی انسانی لذت ببرن و البته در طول اين پروسه هيچ کارمزدی هم پرداخت نکنن. شما و ساير عزيزان هم در انتخاب سايت سرويس دهنده خودتون مختار هستيد ولی اگر بياين و در تاپيکی بخواين کار يک مجموعه رو زير سوال ببريد يا اطلاعات اشتباه بديد ما، دوستان، کابران و همکارانمون موظف هستيم بيايم و شفاف سازی کنيم تا اين اطلاعات اشتباه به ديگران منتقل نشه. ما برای صدور کارت تنها هزينه 10500 تومانی کسر ميکنيم که اونهم برای هزينه پستی و ارسال هست و هيچ هزينه ديگه ای کسر نميکنيم. همين 8000 تومانی که ميفرمائيد کسر ميشه مصداق بارز ارائه اطلاعات اشتباه به ديگران هست. تنها و تنها 10500 تومان برای صدور و ارسال کارت کسر ميشه و کارت به آدرس پستی ثبت شده کاربران ارسال ميشه.
همونطور که ساير شرکت ها نميتونن کاربران شناخته شده خودشون رو کنترل کنن و اون کاربران اقدام به توهين و تهمت (بيان استفاده از کارت به عنوان خلال دندون) در اين تاپيک کردن و ميکنن ما هم نميتونيم کاربران شناخته نشده خودمون رو که در اين تاپيک از زرين پال و زرين کارت دفاع کردن، شناسائی و کنترل کنيم. بهترين کسانی که ميتونستن جلو اين آشوب رو بگيرن مديران انجمن، مدير سايت مذکور و ما بوديم که سعی ما اين بود در تاپيک دخالت نکنيم تا زمانی که ديگه کار از کار گذشت و تاپيک به وضعيت فعلی رسيد. بازم ازينکه در تاپيک ديگران مجبور هستيم از حق خودمون دفاع کنيم عذر خواهی ميکنيم و اميدواريم که به کمک شمائی که رعايت ميکنيد و سعی ميکنيد فقط در مورد موضوع اين تاپيک، پست ارسال کنيد هر چه سريعتر اين مشکل رو به صورت موقت و ان شاء الله با حضور مديران انجمن به طور دائم حل کنيم :)
با سلام
به تازگی با جهان پی آشنا شدیم و ثبت نام کردیم. امیدواریم همکاری طولانی مدتی با سایت تجارت الکترونیک جهان پی داشته باشیم. تحقیقاتی صورت گرفته که از بین رقبای پرداخت الکترونیکی جهان پی در امکانات و فناوری پیشتازتر هستند و ما از همینجا یک خدا قوت بهشون میگیم و امیدواریم همیشه اینگونه باشند.
باتشکر از تجارت الکترونیک جهان پی
مدیریت کمیاب دانلود
www.kamyabdl.com
جناب samansystems
لطف کنید برای معرفی خدمات خود تاپیک دیگری باز کرده و اخلاق بچه گانه و غیر حرفه ای خود را نیز کنار بذارید
متوجه شدید یا خیر
یا دوست دارید دقیقا مانند شما با شخص شما برخورد شود؟
جناب Jahan Pay Co
زمانی که کاربران شما دارن در مورد موضوعی اظهار نظر ميکنن من و همکاران و کليه کاربران وظيفه خودمون ميدونيم که شفاف سازی کنيم.
اگر احساس ميکنيد اين اخلاق بچه گانه هست که قطعا هم هست ازين بچه هایی که دارن تاپيک رو به بيراهه ميکشونن خواهش کنيد که بحثی در موردزرين کارت، تسويه آنی، کارمزد و سود زرين پال نکنن و هر مشکلی در اين باره دارن در تاپيک مجزا مطرح کنن.
ضمنا تاريخچه تاپيک رو هم يکدور برسی کنيد و ببينيد چه شخص يا اشخاصی ابتدا در مورد زرين پال و زرين کارت در تاپيک اظهار نظر کردن و اگر شما از ابتدا به اون کاربران تذکر ميداديد الان نياز به شفاف سازی از سمت ما نبود.
ضمن اينکه من باز از شما عذر خواهی ميکنم که تاپيک شما به بيراهه رفته ولی بايد به شما اين اطمينان رو بدم تا زمانی که کاربرانی در اين تاپيک بخوان موردی رو در رابطه با خدمات زرين پال مطرح کنن ما وظيفه خودمون ميدونيم شفاف سازی لازم رو انجام بديم.
اگر دقت هم کنيد مشاهده ميکنيد ما فقط پست هایی که مخاطب اونها رو ما قرار دادن پاسخ ميديم و برای بقيه پست ها حق نداريم حرفی بزنيم ;)
جناب samansystems
اولا شما حق توهین به هیچ کاربری را ندارید
دوما شخص شما بله دقیقا شخص شما اومدین با یه یوزر دیگه پست بدین و کاربرا را به تاپیک شرکت خودتون هدایت کنید ولی متوجه نشدید که با یوزر اصلیتون هستین بعد سریع اونو حذف کردید. حتما اینم می فرمایید کاربرای ما بودند!؟
http://up.vbiran.ir/uploads/32034142...0527_zarin.jpg
سوما از ساعتی که مولتی یوزر هاتون مشخص شد هیچ کدام فعالیت نداشتند چرا ؟
چهارما بیشتر از این خودتون و شرکتون را زیر سوال نبرید چرا که ادامه فعالیت شما در این تاپیک منجر به این خواهد شد تا کاربرای فهیم انجمن بهتر با فعالیت"غیر حرفه ای" شما آشنا شوند :)
سالی خوبی داشته باشید.
اول: ديگران حق توهين دارن :) حق دارن زرين کارت رو بکنن تو دهنشون خلال بکشن ولی ما حق نداريم جوابشون رو بديم ؟ اين حق رو کی به ما ميده ؟ شما ؟
دوم: اين موضوع رو به مديران گزارش کنيد. بی دليل هی تکرار مکررات نکنيد که لازم نباشه ما هم جواب تکراری بديم.
سوم: ميخواين بگم بيان دوباره فعاليت کنن ؟ :) سوال منم از شما اينه که چرا اون کاربرایی که زرين کارت هاشون رو قورت دادن ديگه در تاپيک جواب نميدن ؟؟؟
چهارم: اتفاقا سوالاتی که برای ديگران بوجود اومده مثبت بوده و باعث شده خيلی از کاربرانی که از بدون کارمزد زرين پال مطلع نبودن الان مطلع بشن :) با وجود اينکه اينکار غير حرفه ای در اين تاپيک و توسط کاربران مشخصی شروع شد ولی نتيجه اون به ضرر خودتون شد :)
پيشنهاد ميکنم يک آبی هم به صورت بزنيد تا فارغ از عصبانيت بتونيد يکبار تاپيک رو مرور و ريشه مشکل رو متوجه بشيد ;)
سال نو شما هم مبارک و ان شاء الله سعی کنيد ازين به بعد هم شما و هم بقيه کاربران در حيطه موضوع اين تاپيک فعاليت کنن تا لازم نباشه از سمت ما شفاف سازی صورت بگيره.
بخدا زرین پال نمیخواد اینجوری تبلیغ کنید شما چرا انقدر تبلیغ میکنید اونم در تاپیک جهان پی خیلی بچه گانه هست حرف هاتون و کاراتون قبلا به دلایلی بلاک شدید در انجمن الانم دارید با مولتی یوزر های خود بازی میکنید صحبت میکنید لطف کنید اینجا ادامه ندید ما همه کل ایران فهمیدن شما کارموزد 0% میدید و زرین کارت این حرف ها بس کنید خواهشند برای زرین پال اصلا خیلی افت داره این همه تبلیغ و این حرف ها ول کنید این انجمن و این حرف های تکراریتون من هرجا میبینم صحبت درگاه بانکی میشه شما پست میزارید دختر کبریت فروش انقدر تبلیغ کبریت نمیکنه بس کنید خواهشن با تشکر شرمنده از جهان پی عزیز که دخالت کردم خیلی وقت بود میخواستم این حرف ها را به ایشان بزنم . با تشکر .
جناب samansystems
در پست قبل عرض شد بیشتر از این خودتون را خراب نکنید :))
انشالله مدیران عزیز بزودی مستندات بهتری را قرار خواهند داد .
جناب Jahan Pay Co
در پست قبلی خدمتتون پاسخ دادم که
چهارم: اتفاقا سوالاتی که برای ديگران بوجود اومده مثبت بوده و باعث شده خيلی از کاربرانی که از بدون کارمزد زرين پال مطلع نبودن الان مطلع بشن :) با وجود اينکه اينکار غير حرفه ای در اين تاپيک و توسط کاربران مشخصی شروع شد ولی نتيجه اون به ضرر خودتون شد :)
بيشتر ازين تکرار مکررات نکنيد تا پاسخ تکراری هم دريافت نکنيد.
همیشه سکوت نشانه ی تایید حرف طرف مقابل نیست ، گاهی نشانه ی قطع امید از سطح شعور اوست !
ما هم اگر اول در اين تاپيک به شما و دوستان شما پاسخ نداديم همين فکر رو در مورد شما داشتيم.
ولی تفاوت ما با شما اين بود که ما به شما بی احترامی ای نکرديم ولی شما و دوستان شما به صورت علنی اينکار رو کرديد و ميکنيد :)
نمونه اون هم ادبيات فعلی شماست.
به هر حال شان و شخصيت هر کدوم از ما بخوبی در اين تاپيک ها مشخص ميشه ;)
با وجود بی احترامی ای که شده بازم از شما خواهش ميکنم يک آبی به صورت بزنيد و بدون عصبانيت و خشم يکبار تاپيک رو مرور کنيد.
ببخشید این بیت هم من کنار بیت جهان پی اضافه کنم :
samansystems عزیز
تا وقتی وزیر دارید با سرباز پیش جهان پی کیش ندید .
در این دنیا از دو راه میتوان موفق شد:یا از طریق هوش خود یا از طریق نادانی دیگران !!!
پاسخ جمله شما رو با جمله خودتون ميدم:
در این دنیا از دو راه میتوان موفق شد:یا از طریق هوش خود یا از طریق نادانی دیگران !!! ;)