پاسخ : افر استثنائی دیگر از لایوسرور×سرور های مجازی انگلستان با سخت افزار فوق قوی× منابع کاملا اختصاصی×پنل ریبوت حرفه ای×رم 512 فقط 19هزار ت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shafigh_red
من 1.5 ماه پیش ازشون سرور گرفتم که واسم کار نکرد و گفتن برگشت میدیم هرموقع هم تیکت میدم میگن شماره حساب بدین بعد از چند روز دوباره میگم چرا به حساب نریختین میگن شماره حساب شرکت بلوک شده چند بار دیگه تیکت دادم گفتن کارمندمونو اخراج کردیم دوباره شماره حساب بدین دوباره بعد از چند روز تیکت میدم میگن سرمون شلوغه و همینطور طول کشید تا 1.5 ماه شد امیدوارم مدیر عزیز پیام منو ببینن و رسیدگی کنن و یک موقع نگن که من قصد زدن تهمت و خراب کردن دارم چون تیکت ها موجود هستش خودشون بهتر میدونند 16 هزار تومان هیچ ارزشی نداره
دوست عزیز مدارک هم هنوز هست که حساب مسدود شده بود و نمیتونستیم کاری انجام بدیم !
سایت امشب در دسترس قزاز خواهد گرفت تیکت بدید تا برگشت بشه
پاسخ : افر استثنائی دیگر از لایوسرور×سرور های مجازی انگلستان با سخت افزار فوق قوی× منابع کاملا اختصاصی×پنل ریبوت حرفه ای×رم 512 فقط 19هزار ت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
e4lyas
علرغم صحبت تلفنی و قول دادن ارسال 2 ساعته اطلاعات برای من هنوز چیزی ارسال نشده است . .
زمان مکالمه : دیروز ساعت حدود 3 الی 4
بیش از نیمی از سرور ها تحویل شده است.
لطف کنید
ای پی سرور و پسورد رو برای بنده ایمیل یا از طریق ایدی ما پی ام کنید سریعا تقدیم شود.
دوستانی که هنوز موفق به دریافت سرور نشدندسریعا از طریق ایمیل و ای دی زیر اقدام کنند تا تقدیم شود.
Email: liveserver@att.net
ID: liveserver@att.net
دوست عزیز از پریروز پیگیر عودت مبلغ هستم . چندین بار هم تماس تلفنی گرفتم و هر سری جوابهای مختلف !!!
برادر من چرا اینقدر اذیت میکنی ؟؟؟
گفتی یاهو اعلام کنم یاهو انجام شد و خبری نشد
گفتین تماس بگیر گرفتم و خبری نشد
گفتین ایمیل بزن باز هم زدم و خبری نشد
آخرین تماس هم که امروز ساعت 15:16 بود اعلام کردین dns سایتتون ست شده تیکت بزنین و تا الان هم سایتتون بالا نیومده
چه نیازی به تیکت ؟
معنی و مفهوم تیکت چیه ؟
قصد اطلاع رسانی از عودت حساب و اطلاعات حساب بنده جهت واریز مبلغ هست که به طریقی به دست شما برسه و چندین روش به شما اعلام شده : یاهو , ایمیل و تماس تلفنی
دوست عزیز تا کی باید منتظر باشم ؟؟
لطفا همینجا یک ساعت مشخصی اعلام کنید که کار بنده رو انجام میدین تا بیش از این نه اعصاب شما خورد شه نه بنده .
به اندازه کافی بابت این قطعی های مکرر اعتبار و کارم زیر سوال رفته و کماکان جوابگوی مشتریانم هستم , دیگه حوصله این امروز و فردا کردن شما رو ندارم .
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
topservice
دوست عزیز از پریروز پیگیر عودت مبلغ هستم . ......
ممنون
دوست عزیز باید درک کنید دیگه طرز صحبتتون درست نیز عوض اینکه تو این وضعیت درکمون کنید.
الان فقط مادرگیر سایت هستیم بالا بیاد... واقعا اینقدر سخته ؟؟
درک کنید عزیزان بعد اینهمه تضرر ها و مشکلات باز هم ما بودیم که تونستیم از این مشکلات رد شیم
و همان لایوسروری باشیم که به پشتیبانی ۲۴ ساعته خود معروف بود..
امشب سایت بالا میاد عزیز به محض بالا اومدن درخواست شما هم پیگیری میشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
liveserver
دوست عزیز باید درک کنید دیگه طرز صحبتتون درست نیز عوض اینکه تو این وضعیت درکمون کنید.
الان فقط مادرگیر سایت هستیم بالا بیاد... واقعا اینقدر سخته ؟؟
درک کنید عزیزان بعد اینهمه تضرر ها و مشکلات باز هم ما بودیم که تونستیم از این مشکلات رد شیم
و همان لایوسروری باشیم که به پشتیبانی ۲۴ ساعته خود معروف بود..
امشب سایت بالا میاد عزیز به محض بالا اومدن درخواست شما هم پیگیری میشه.
وقتی مشکل پیش میاد طرفین آسیب میبینن .
فقط شما لطمه دیدین و ضرر کردین !؟
کنسلی های سروریس بنده برای شما مهم نیست ؟
مگه شرکت و تیم نیستین ؟ 1 نفر رو مشخص کنید عودت پول رو انجام بده . واقعا اینقدر سخنه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
topservice
وقتی...؟
برادر عزیز من کل تیم ما فقط الان درگیر انتقال سرور های یوروز ها و تحویل ای پی های جدید میباشد. و از همه مهمتر بالا اوردن سایت است.
احتمال ۹۹٪ امشب سایت اپ خواهد شد.
برای ما تمامی مشتریان مهم هستند که اینقدر صبر کردیم و متضرر شدیم برای اطلاعات عزیزان...
سایت در دسترس قرار گرفت به مدیریت مالی میگم سریعا کارتون پیگیری کنند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
liveserver
برادر عزیز من کل تیم ما فقط الان درگیر انتقال سرور های یوروز ها و تحویل ای پی های جدید میباشد. و از همه مهمتر بالا اوردن سایت است.
احتمال ۹۹٪ امشب سایت اپ خواهد شد.
برای ما تمامی مشتریان مهم هستند که اینقدر صبر کردیم و متضرر شدیم برای اطلاعات عزیزان...
سایت در دسترس قرار گرفت به مدیریت مالی میگم سریعا کارتون پیگیری کنند.
ممنون از لطف شما
خواهش میکنم
دوستان به امشب سایت در دسترس قرار میگیره ، این چند روز تحت فشار روحی و روانی زیادی سر قطعی این سرور ها بودم ، مشکلات سرور ها برطرف شد.
هرکس آی پی نگرفته لطف کنه ایمیل بده
انشالله بعد از رفع مشکلات اطلاعات دقیقی از اتقاقات افتاده شده خواهم گذاشت تا شفاف سازی کامل بشه برای بعضی از دوستان
با تشکر
برادر عزیز هنوز امشب نرسیده ؟
باز میگین تمام تیم دارین رو بالا آوردن سایت کار میکنید ؟
دیگه نمیدونم با چه زبونی با شما صحبت کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
topservice
برادر عزیز هنوز امشب نرسیده ؟
واقعا به یوزر هایی منثل شما باید ۱۰۰ افرین گفت چون تو جنگ روانی واقعا تبهر دارید و ابرو مردم به راحتی باز میکنید.
اقای عزیز لازم نیست هر دقیقه بیای اینجا پست بدی.
با بنده تماس بگیر اگه جواب ندادم بیا پست بزن
هم یاهو هستم هم گوشی جواب میدم
بنده زا دیشب تا الان خواب به چشمام نیومده.. هسات مشکلش حل شده کامل فقط منتظر دی ان اس ها هستم که ست بشه.