بله بنده اطلاع دارید ایشون کدوم عزیز هستند
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=171432&page=3
امیدوارم همه چیز به شرایط عادی خودش برگرده
موفق باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
بله بنده اطلاع دارید ایشون کدوم عزیز هستند
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=171432&page=3
امیدوارم همه چیز به شرایط عادی خودش برگرده
موفق باشید
اینقدر سر ملت کلاه گذاشتین که همه چیزو قاطی کردین.
بنده جز این یوزر هیچ یوزر فعالی ندارم اینجا..
شماهم انگار تازه واردی با این تاریخ عضویتت ؟!
بعد فکر نکنم خرید از کاربرای اینجا ربطی به تاریخ عضویت در این سایت داشته باشه؟
ربطشو توضیح بده..
بعد من مولتی و تازه وارد چه نفعی میبرم این کامنتارو میزارم؟که میایی اینجا کاراگاه بازی در میاری؟
:) عزيزم من ٣.٥ ساله كه ديگه سرويسي ارائه نميدم و خدا رو شكر به حلال و حرام به شدت معتقدم ، پس هيچوقت سر هيچ كس (حتي يك نفر ) رو كلاه نگذاشتم و نخواهم گذاشت.
ايشالله كه ايدى استارتر نيستيد كه با وي پي اس يا قند شكن ثبت نام كرده.
بنده ٤ سال پيش اينجا عضو شدم با يك اكانت و اي پي ديگه كه به دلايلي ( با مديريت هم هماهنگ شده ) اين اكانت جديد رو ساختم و از اكانت قبلي استفاده اي نميشه.
ربط بسيار بسيار زيادي داره اتفاقا. وقتي شما عضو نباشي ، آفر ها رو نميتوني ببيني ، آفر هارو هم ببيني ، لينك هارو نميبيني ، پس سفارش نميشه بدي :) + شما با اين همه خريد و ناراضي بودن از همه سرويس دهنده ها ، جا داره بگم مشكل از سمت شما بوده. + اگر واقعا خريد داشتيد و راضي نبوديد ، ميتونستين زير تاپيك اون سرويس دهنده اعلام كنين كه الان شكي وجود نداشته باشه
پاسخ اين سوال رو در پاراگراف ٢ دادم. شما استارتر هستي و سعي داري با اين كار ، بگي كه نه و كيفيت ما خيلي خوبه و اين حرفا ولي بايد عرض كنم مدارس به زودي شروع ميشه و تو اين ٢-٣ روز نميتونيد زياد مشتري جلب كنيد قربان. ضمنا كاراگاه بازي هم در كار نيست ، شما اين حرف هارو جلوي يك نابينا هم قرار بدي همين حرفارو نتيجه ميگيره حتى ، اونقدرها پيچيده نيست.
با احترام ، پيروز باشيد
Sent from my iPhone using Tapatalk
جلوی نابینا بزارم شاید ولی جلوی ادم دانا بزارم هیچوقت عجولانه تصمیم نمیگیره!
بنده چون اینجا فعالیتی انجنانی ندارم و فقط برای خرید سرور میام و الان 3ه ساله سرورامو از اینجا تهیه میکنم برای همین هربار یوزرمو فراموش میکنم و یوزر جدید میسازم.یوزرم جدیده دلیل نیست که خودمم جدید باشم اینجا.یا اینکه نتونم خریدی کنم!
شما اومدی فقط یه چیزی بگی و بری! حرفات پر از تناقضه..اگر من استارتر باشم پس نباید جدید باشم اینجا؟؟ها؟؟پس قدیمی هستم اینجا و حرف من درسته که سرورای زیادی اینجا گرفتمو و سالها اینجا بودم!
و اگر من کاربر جدیدی هستم اینجا چطور میتونم همزمان استارتر هم باشم؟؟
و اینکه شما از کجا میدونید من تو تاپیکها اعتراض نکردم؟ بنده یک موردشو اومدم اینجا اعتراض کردم متاسفانه از اینجا بن شدم! داخل سایتی که سرورم گرفته بودم تمام تیکتها و غیره رو یارو حذف کرد که من نتونم مدرک ارائه کنم!اون زمان مدیریت به شدت از این فروشنده ها دفاع میکرد و نمیشد اینجا شکایتی کنی!
شما با این حرفای پر تناقض و حرفایه عجولانه و یه طرفه قشنگ معلومه تاحالا سر ملت کلاه نزاشتی.!
بنده بید عرض کنم خودمم یکی از اونام که از این فروشنده سرور گرفتمو پولم رفته!دلیلی نمیبینم از ایشون بخوام دفاع کنم. فقط دارم حقیقتو میگم که نه تنها ایشون بلکه خیلهای دیگه کلاه برداری میکنن فقط گنده ایشون بالا اومده.
اینو هم بگم فروشنده های خیلی محترم و با خدایی هم بودن و هر مشکلی داشتم برام رفع کردن.همیشه همه جور فروشنده ای بوده و خواهد بود این ماییم که کورکورانه نباید از چیزی حمایت کنیم یا چیزیو تخریب کنیم
شما هم دوست عزیز به جای داشتن ذهن کاراگاهانه و قضاوتهای عجولانه یکم از این به بعد یاد بگیر یه طرفه نری جلو و قضاوت نکنی..
هربار یوزرمو فراموش میکنم و یوزر جدید میسازم.یوزرم جدیده دلیل نیست که خودمم جدید باشم
جمله بالا معني دقيق مولتي يوزر هست :)
اگر من استارتر باشم پس نباید جدید باشم اینجا؟؟ها؟؟
به راحتي ميشه از اكانت خارج شد ، با اكانت جديد وارد شد :) البته قند شكن و پاك كردن كوكي يادتون نره ( هرچند كه شما ديگه اينقدر اينكار رو كرديد استاد هستين ديگه :)
اگر من کاربر جدیدی هستم اینجا چطور میتونم همزمان استارتر هم باشم؟؟
پاسخ اين سوال هم داده شد ٥-٦ خط بالاتر
اون زمان مدیریت به شدت از این فروشنده ها دفاع میکرد و نمیشد اینجا شکایتی کنی!
اين حرف هارو جاى ديگه نزنين دوست عزيز. مديريت وب هاستينگ تاك ، تا به همين لحظه در هيچ تاپيك اعتراضى شركت نكرده و طرف هيچ كس رو نگرفته. فقط يك بار به چشمم خورد ( مطمئن نيستم ) كه راهكار رو توضيح دادن . البته لازم به ذكر هستش كه هنوز هم تاپيك هاى اعتراضى تا جايى كه بشه حذف ميكنند.
شما با این حرفای پر تناقض و حرفایه عجولانه و یه طرفه قشنگ معلومه تاحالا سر ملت کلاه نزاشتی.!
شما در حد و اندازه اى نيستى كه بخوام باهات بحث كنم يا دليل بيارم. خدا رو شكر تو همين انجمن ، افرادى هستن كه باهاشون دارم كار ميكنم و خودشون به چشم ديدند كه تابحال ريال هم ازشون اضافه نگرفتم و حتى بعد از زمانى كه ميخواستم باهاشون قطع همكارى كنم هم پولشون تا ريال آخر براشون واريز شده. بازم عرض كنم شما كوچك تر از اين حرفا تشريف دارى كه بخوام برات توضيح بدم ( توضيح بالا جهت شفاف سازى هاى ذهن مخدوش شما براى عموم بود :)
بنده بید عرض کنم خودمم یکی از اونام که از این فروشنده سرور گرفتمو پولم رفته!دلیلی نمیبینم از ایشون بخوام دفاع کنم. فقط دارم حقیقتو میگم که نه تنها ایشون بلکه خیلهای دیگه کلاه برداری میکنن فقط گنده ایشون بالا اومده.
شما اگر سرت كلاه رفته ، بايد درك كنى كسايى كه سرشون كلاه رفته چه بلايى به سرشون اومده نه اينكه از راه نرسيده دفاع كنى.
شما هم دوست عزیز به جای داشتن ذهن کاراگاهانه و قضاوتهای عجولانه یکم از این به بعد یاد بگیر یه طرفه نری جلو و قضاوت نکنی..
انشالله كه بنده در اشتباه هستم ولى كاربران انجمن ميدونن خودشون ;)
---
در ادامه عرض كنم ، شما دارى از كسى كه كلاهبرداريش اثبات شده دفاع ميكنى ، ولى درتاپيك جناب عبيد مينويسى مارو مسخره كردي! شما هنوز نه پولى پرداخت كرده بودى و نه هيچ چيز ديگه! تازه جناب عبيد ( viasky )داره با قدرت كار ميكنه ، اونوقت ميايى از ايشون دفاع ميكني ؟
فك نميكنم نيازى به توضيح بيشترى باشه
ديگه هم اين موضوع رو كش نده دوست عزيز ، به ٢ دليل :
١- نه حوصله و نه وقت دارم كه جواب شما رو بدم
٢- از اسپم خوشم نمياد و شما كه تازه اومدى ، خوشم نمياد به خاطر شما يا هركس ديگه اى ، سابقم خدشه دار بشه
پيروز باشيد
Sent from my iPhone using Tapatalk
چند سالته شما؟؟ فکر نکنم بالا بیست سال باشی..
خب شد معنی مولتی یوزرم فهمیدیم! مولتی یوزر یعنی سرملت کلاه بزاری نه مثل من که ازارش به کسی نرسیده هیچ حقشو هم خوردن!
کجبور نیستی وقتی جوابی نداری الکی یه چیزی سرهم کنی بگی!
((((((
اگر من استارتر باشم پس نباید جدید باشم اینجا؟؟ها؟؟
به راحتي ميشه از اكانت خارج شد ، با اكانت جديد وارد شد :) البته قند شكن و پاك كردن كوكي يادتون نره ( هرچند كه شما ديگه اينقدر اينكار رو كرديد استاد هستين ديگه :)
اگر من کاربر جدیدی هستم اینجا چطور میتونم همزمان استارتر هم باشم؟؟
پاسخ اين سوال هم داده شد ٥-٦ خط بالاتر))))))))))
الان اینا یعنی چی که گفتی؟ من میگم حرفات پر از تناقضه.شما روشهای ثبت نام رو به من میگی؟؟
منظور از مدیریت ناظرایی هستن که بر تاپیکها مدیریت میکنن! مدیریت کل که بیکار نیست بیاد اینجا حرفای مارو گوش بده.
یک کم هم شعور ندارید شما باید همه چیزو قشنگ توضیح بدم !
بنده در اون حد اندازه نیستم و برام تومار مینویسی؟ شما یه ریال از ملت کلاه برداری نکردی اما میلیونها به ملت توهین کردی و بهشون تهمت زدی.نمونش من!
شما که بنده صالحی هستی و همه رو هم مورچه میبینی. چه دلیلی داره با من داری بحث میکنی ؟مگه اول حرفم با شما حرف زدم که پریدی وسط جواب منو دادی؟ برو با اندازه خودت بحث کن.
من از این فروشنده دفاع نکردم.ذهن بچه گونه شما اینطور برداشت کرده. من گفتم ایشون یکاری کرده گندش در اومده. بقیه نیان اینجا ماهیگیری کنن. خیلیها اینجا کلاه میزارنو اما گندش در نمی یاد! خیلها سرورای ارزان میدن و من استفاده کردمو راضی هم بودم. اما بعضیها میان میگن مگه نگفتم سرور از ایشون نخریدو ..!
بازم میگم شما بچه ای و بد برداشت میکنی من از ایشون دفاعی نکردم! بلکه از اونایی که برای ماهیگیری میان اینجا انتقاد کردم.
هیچ دلیلی نمیبینم کسی که سر ملت کلاه میزاره ازش دفاع کنم..
سعی کن خودت بزرگ شی به جای اینکه پاچه بزرگارو بگیری...اینجور بزرگ نمیشی!
شماهم حرفی نداری لطف کن اسپم نده و دنبال خودنمایی نباش.کسی با شما بحثی نداره!!
اقا نخرید.کلاه برداره
- - - Updated - - -
اقا نخرید.کلاه برداره
بهتر نیست پست اول تاپیک ویرایش بشه که باعث فریب کاربران نشه؟
آقا مصطفی سرویسی که ازتون خریداری شد هزینه ای نداشت . کلا به فنا رفت . منم بخشیدم . ولی ازت گله دارم . به اسم خدا و قران اومدی سر مردمو کلاه گذاشتی . فقط بخاطر اینکه با قسم و اسم خدا اومدی خدا ازت نگذره . دوستان یک توصیه شدیدا دارم برای همتون . اینماد تضمین کننده خدمات نیست . ولی ابدا اصلا از کسی که اینماد نداره سرویس نگیرید . اقا مصطفی خدا ازت نگذره
تعداد تشکر ها ازimostafa به دلیل پست مفید