پاسخ : Hetzner.de فروش ویژه سرورهای هتزنر(بدون پرداخت هزینه ستاپ)
بله دیگه. باید هم سر من خراب شه !
سرور x5 رو سفارش زدم 162 تومان. پرداخت کردم. بعد از 10 روز گفتی یک ex10 هست 3 روزش گذشته یکی مخواست براش تمدید کردی. طرف نخواست سرورو. گفتم بذار بگذره کسی نخواست من ورش میدارم. سرور 4 روز گذشت تا زن سیتریکس روش نصب شد. یک هفتش گذشتو گفتی کلا 309 تومان پات درومده. من سرور اکس 5 رو به یکی از دوستام دادم ایشون هم 215 تومان با فلکسی و غیره به شما پرداخت کرد ! پس تا اینجا من یک مبلغی دادم. اون روز هم تماس گرفتید من 50 تومان براتون کارت به کارت کردم. دوباره بهت گفتم ! بعد از 4 روز گفتم فلانی. یک اکس 4 برام بگیر. مشتری هم داشتی برای این رد کن بره. به درد من نمیخوره. بعد از اون گفتی فلانه بهمانه حالا کاری ندارم. میخوای تقصیر کارو بندازی گردن من کاری ندارم. گفتم برام آی پی بگیر. بعد از چند روز گفتی آی پی اومد با فلکسی. به من که چیزی ندادی. تیکتشک نیست ! خلاصه. گفتم آقا جون ورش دار نمیخوام این رو. مشتری هم براش پیدا کردم که پروندیش .
کلا بگذریم. الان به خاطر 200 تومان فاکتورو حواله شما برگشت خورد به قول شما ؟ سرور رو من صد بار گفتم مشتری اومد رد کن بره ! ولی هیچ کسی نیومد دنبالش ! بازم بگذریم. آقای بیگی گفتند شما 900 کم داشتید بار اول. این به من چه ! به احترام دوستیمون دیگه ادامه نمیدم. اگر هم به شما بدهکارم سر موقع پرداخت می کنم 200 تارو ! که اونم راضی نیستم. شبت بخیر. ایشالا خوب بخوابی. امیدوارم مسائل کاری و با ... قاطی نکنی . خوب میدونی چی میگم. شب بخیر !
دوستان خواهش میکنم ازتون دیگه پست ندید
بحث رو ادامه ندید
برید به فکر جبران کردن باشید تا تهمت زدن و اعتبار کم کردن بیشتر!
هر چی بوده دیگه تموم شده
تا دوشنبه صبر کردن هم راهیه واسه کش دادن موضوع
فکر کنم کاملا همگی از همه چیز خبردار شدن!
حرف منطقی همونی بود که تو پست قبلی زدم
بیشتر از این تخریب نکنید
امیدوارم دیگه دوستان پست ندن و قضیه رو همینجا تمومش کنن
سلام
من یک طرف این موضوع هستم ولی هنوز دلیل این همه بحث و این همه ارائه مدرک و غیره رو نمیفهمم. موضوع از چیزی که فکر میکنید ساده تر هست
من حتی نمیفههم اصلا اینکه مشکل از کجا حل شده چرا این قدر مهم شده واسه آقای بیگی و آقای موسوی.
جریان خیلی ساده است !
طبق اعلام مشکلی که توسط آقای موسوی به بنده شد من سریعا گروه همکارم که شامل دوستان خارجی و ایرانی هست رو رو کنار هم جمع کردم و موضوع رو اعلام کردم بهشون.
برنامه ریزی شد که ما برای حل این مشکل ابتدا سریعا پول رو به دست هتزنر برسونیم تا سرورها باز بشه و با توجه به برخی ارتباطاتی که داریم سند ارائه شده توسط آقای بیگی رو هم به نتیجه برسونیم.
متاسفانه امکان ارائه اطلاعات بیشتر در این یک مورد مقدور نیست. در مورد اینکه از کارت کسر شده و یا حواله رسیده زیاد برای من شخص من مهم نیست و خدا رو شکر میکنم که مشکل پیش اومده حل شده.
دوستانی که تا حالا با من کار کردند میدونند پشت یوزرهامون می ایستیم و کمکشون میکنیم. الان هم از همه دوستان خواهش میکنم کمی صبور باشند.
اگر سوالی هست از شخص بنده لطفا به صورت پیام خصوصی در ارتباط باشید.
با احترام
محمد خسروی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smartieuser
سلام
من یک طرف این موضوع هستم ولی هنوز دلیل این همه بحث و این همه ارائه مدرک و غیره رو نمیفهمم. موضوع از چیزی که فکر میکنید ساده تر هست
من حتی نمیفههم اصلا اینکه مشکل از کجا حل شده چرا این قدر مهم شده واسه آقای بیگی و آقای موسوی.
جریان خیلی ساده است !
طبق اعلام مشکلی که توسط آقای موسوی به بنده شد من سریعا گروه همکارم که شامل دوستان خارجی و ایرانی هست رو رو کنار هم جمع کردم و موضوع رو اعلام کردم بهشون.
برنامه ریزی شد که ما برای حل این مشکل ابتدا سریعا پول رو به دست هتزنر برسونیم تا سرورها باز بشه و با توجه به برخی ارتباطاتی که داریم سند ارائه شده توسط آقای بیگی رو هم به نتیجه برسونیم.
متاسفانه امکان ارائه اطلاعات بیشتر در این یک مورد مقدور نیست. در مورد اینکه از کارت کسر شده و یا حواله رسیده زیاد برای من شخص من مهم نیست و خدا رو شکر میکنم که مشکل پیش اومده حل شده.
دوستانی که تا حالا با من کار کردند میدونند پشت یوزرهامون می ایستیم و کمکشون میکنیم. الان هم از همه دوستان خواهش میکنم کمی صبور باشند.
اگر سوالی هست از شخص بنده لطفا به صورت پیام خصوصی در ارتباط باشید.
با احترام
محمد خسروی
با سلام،
امروز طی یک تماس تلفنی مشکلات بین بنده و جناب موسوی بیان و حل شد،
وجه اگر از کارت کسر شده باشه، در پنل اینترنتی بانک نشان خواهد داد که میتوان تماسی با دیتاسنتر داشته و تقاضای ریفاند یا دیپوزیت آن را کرد. موردی که به راحتی حل شدنی هست.
قصد اسپم ندارم
خدا شفا بده
سلام
بعد از گذشت يک هفته از بسته شدن server ها درخواسته ما به datacenter جهت اين که چی باعث شد که باز بشن و اين سؤال رو من به کرات سؤال کردم که آخرش چی بود که اين ها باز شدن.
datacenter اعلام کرد که حواله بوده و مستر کارت کار نکرده حتی واسه فاکتر دوره 15 که دورزه پيش بود هم جواب نداد.
دوسته آقای خسروی ميگفت که پرداخت ها با دايرک دبيت انجام شده.
اما اينو هم datacenter تاييد نکرد.و گفت که حواله بوده باز.
هنوز من دارم تحقيق ميکنم ببينم که داستان چيه که گريبان گيره من شده .
در مورده کمکی که دوستان به من کردن لطفاً به email من شماره حساب بدن تا در هفته جديد من از خجالته هم در بيام
ممنون
email : sina.moosavi.a@gmail.com
شماره کارتی که به حساب من ریختین بدین که باز سوءتفاهم نشه.
راستی یادم رفت که من از آقای بیگی عذرخواهی کنم و هر کاری واسه جبران از دستم بر بیاد انجام میدم میدونم که جبرانش سخته.
نکته بعدی من دیگه با این یوزر بالا نمیام تا یوزر اصلی من از بن خارج بشه و دیگه دگران نگن که من مولتی یوزر میام بالا.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ERfan.Taleghani
بله دیگه. باید هم سر من خراب شه !
سرور x5 رو سفارش زدم 162 تومان. پرداخت کردم. بعد از 10 روز گفتی یک ex10 هست 3 روزش گذشته یکی مخواست براش تمدید کردی. طرف نخواست سرورو. گفتم بذار بگذره کسی نخواست من ورش میدارم. سرور 4 روز گذشت تا زن سیتریکس روش نصب شد. یک هفتش گذشتو گفتی کلا 309 تومان پات درومده. من سرور اکس 5 رو به یکی از دوستام دادم ایشون هم 215 تومان با فلکسی و غیره به شما پرداخت کرد ! پس تا اینجا من یک مبلغی دادم. اون روز هم تماس گرفتید من 50 تومان براتون کارت به کارت کردم. دوباره بهت گفتم ! بعد از 4 روز گفتم فلانی. یک اکس 4 برام بگیر. مشتری هم داشتی برای این رد کن بره. به درد من نمیخوره. بعد از اون گفتی فلانه بهمانه حالا کاری ندارم. میخوای تقصیر کارو بندازی گردن من کاری ندارم. گفتم برام آی پی بگیر. بعد از چند روز گفتی آی پی اومد با فلکسی. به من که چیزی ندادی. تیکتشک نیست ! خلاصه. گفتم آقا جون ورش دار نمیخوام این رو. مشتری هم براش پیدا کردم که پروندیش .
کلا بگذریم. الان به خاطر 200 تومان فاکتورو حواله شما برگشت خورد به قول شما ؟ سرور رو من صد بار گفتم مشتری اومد رد کن بره ! ولی هیچ کسی نیومد دنبالش ! بازم بگذریم. آقای بیگی گفتند شما 900 کم داشتید بار اول. این به من چه ! به احترام دوستیمون دیگه ادامه نمیدم. اگر هم به شما بدهکارم سر موقع پرداخت می کنم 200 تارو ! که اونم راضی نیستم. شبت بخیر. ایشالا خوب بخوابی. امیدوارم مسائل کاری و با ... قاطی نکنی . خوب میدونی چی میگم. شب بخیر !
جالبه تمام این موارد رو من از فاکتورتون کسر کردم و یه فاکتور 78 یورو شد!
بعد هم گفتین روش آی پی میخوام من هم دیدم پول سرور ندادین امدم با خودم فکر کدم که اینو هم نمیده و گفتم که گیرم 50 تومن بده که فقط هزینه فلکس پک شد اون پول
در کل موفق باشین انشاالله.
ما گذشتیم چو رود
از مدیران خواهش دارم که این پست رو پاک سازی کنید تا من بتونم نه مثل قبل اما کمرنگتر فعالیت داشته باشم.
ممنون