پاسخ : ارائه درگاه پرداخت اختصاصی و واسطه با قابلیت مدیریت اطلاعات
اقا سپهر درگاه جدیدتون چقد طول میکشه کاراشو انجام بدین؟
ملت که کار نمی کنه .پاسارگادم از بعد ازظهر تراکنش ناموفق میده الانم به کل خطا میده:110:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepadl71
با سلام خدمت شما کاربران گرامی،
پیگیری و بررسی تراکنش ها وظیفه تیم پشتیبانی می باشد
و بنده هم اطلاعات را ارجاع دادم تا پیگیری شود
شرمنده اگر کوتاهی شده و پاسخی دریافت نکردید
شخصا" در اسرع وقت بررسی شده و خدمتتان اطلاع رسانی خواهد شد
موفق باشید
سلام
چی شد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsan227
سلام
چی شد؟
سلام،
همانطور که مشاهده می کنید، "سامانه پرداخت امن پاسارگاد" به کل دچار مشکل شده و تا اطلاع ثانوی در سیستم قطع شده است.
تراکنش های نا موفق اعلام شده پس از راه اندازی سریع درگاه های بانکی جدید، پیگیری خواهند شد.
لطفا" صبر کنید
موفق باشید
Re: ارائه درگاه پرداخت اختصاصی و واسطه با قابلیت مدیریت اطلاعات
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepadl71
سلام،
همانطور که مشاهده می کنید، "سامانه پرداخت امن پاسارگاد" به کل دچار مشکل شده و تا اطلاع ثانوی در سیستم قطع شده است.
تراکنش های نا موفق اعلام شده پس از راه اندازی سریع درگاه های بانکی جدید، پیگیری خواهند شد.
لطفا" صبر کنید
موفق باشید
حدود 35 تراکنش نا موفق با کسر مبلغ از دیروز ساعت 5 بعد از ظهر تا 10 وجود داشته پیش از اینکه ما درگاه رو عوض کنیم. آیا لازمه تک تک شماره فاکتورها رو ایمیل کنم یا خودتون پیگیری خواهید کرد ؟
پاسخ : Re: ارائه درگاه پرداخت اختصاصی و واسطه با قابلیت مدیریت اطلاعات
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
noyfound
حدود 35 تراکنش نا موفق با کسر مبلغ از دیروز ساعت 5 بعد از ظهر تا 10 وجود داشته پیش از اینکه ما درگاه رو عوض کنیم. آیا لازمه تک تک شماره فاکتورها رو ایمیل کنم یا خودتون پیگیری خواهید کرد ؟
+1
منم این سوال رو دارم ...باید دونه دونه فاکتورهارو از مشتری بگیریم و براتون بفرستیم ؟چون خیلی هاشون قسمت اطلاعات رو ذخیره نکردن ...
با سلام و خسته نباشید.
ما ایمیل میدیم کسی جواب نمیده. مجبوریم اینجا پیام بدیم. این چهار تراکنش از حساب مشتری کسر گردیده و به حساب شخص واریز نشده است. تقاضا داریم در اسرع وقت پیگیری نمایید.
23:12:23 |
13051823122349620653 |
150000 |
نشده |
23:06:16 |
13051823061624519103 |
150000 |
نشده |
22:57:44 |
13051822574417187913 |
150000 |
نشده |
22:16:51 |
13051822165161135343 |
150000 |
نشده |
با سپاس و احترام
آقای عادل توجه داشته باشید که پیگیری این تراکنش های ناقض خیلی میتونه تاثیر بزاره رو اینکه یوزراتون سیستم جدیدتون رو در آینده استفاده کنن یا نه ...اگر سریعتر این تراکنش ها پیگیری نشه من یکی که در آینده دیگه از jaypal استفاده نخواهم کرد ...
الان 7 روز هست که به پشتیبانی ایمیل زدم و جوابی دریافت نکردم ...و سه روز هم هست به ایمیل خودتون replay دادم که باز هم جوابی دریافت نکردم ...
چرا این سایت های درگاه پرداخت اینقدر زیاد شدن ؟؟
جدیدا هرکس با ننش قهر می کنه یا میره خواننده میشه . یا هاستینگ میزنه یا سایت درگاه ! با عرض معذرت از استارتر عزیز . منظورم کسای دیگه ای هستن که تو این انجمن هم نمونش موجوده
سلام
من یک سوالی داشتم
حدود 10 تا از مشتری ها تراکنش هاشون مشکل داشته و ناموفق بوده. در پنل جی پال به حساب من اضافه نشده !
و به حساب اون ها هم برگشت نشده
خوب اصلا تو سیستم شما امکانش هست که مبلغ به حسابتون واریز بشه ولی به حساب کار بر واریز نشه ؟
10 نفر این طور گزارش دادند پس نمیتونه مشکل وجود نداشته باشه یک هفته صبر کردند پولی براشون بر نگشته
هیچ کدوم حاضر نیستند به بانک برند و شماره پیگیری و... بگیرند . من هم که هیچ اطلاعاتی ندارم
باید چه کرد ؟
سلام
این درگاه بانک پاسارگاد جی پل 3-4 روزه قطعه خطا میده
این برنامه ش چیه ؟ کی درست میشه ؟ چیز دیگهع نداره بشه ازش استفاده کرد ؟