سرور بنده هنوز مسدود نشده و هیچ مشکلی ندارد . آقای پارسیان گفته بودند تا تاریخ تمدید مشکلی ایجاد نمی شود که تا این لحظه همین طور بوده است ... !
نمایش نسخه قابل چاپ
سرور بنده هنوز مسدود نشده و هیچ مشکلی ندارد . آقای پارسیان گفته بودند تا تاریخ تمدید مشکلی ایجاد نمی شود که تا این لحظه همین طور بوده است ... !
سلام امروز يعني پنج شنبه 1391/6/1391 اين پس ميزارم که بدونن جديد هست
1-بنده به ايشون تماس گرفتم واسه انتقال دامنه ج ندادن بعد تماس گرفتم رد تماس دادن و کلا خط من رفت رو رد تماس حالا بين همون ساعت زنگ زدم که گفته بودن 9تا 1 من 11:30 زنگ زدم چندين بار
2- هاست من چند وقته بالا نمايد تيکيت ميزنم ج نميدن
3-گفتم تيکت اصلا ناحيه کاربري من ميگه رمز اشتباه ولي تو کوکي من رمز درسته ميرم قسمت فراموش کردن رمز ميزنم ايميل مياد واسم ميگه لينک اشتباه هست
4-حالا.... رفتم دوباره ثبت نام کردم تيکيت زدم مشکلات بالا رو گفتم انگار نه انگار من دارم تيکيت ميزارم
5-سايت ايشون چند روز پيش هک شد کي هک کرد؟ نميدونم
اربر 10/09/2012 11:25
با سلام
براي فکر کنم بار 5 دارم نامه ميدم ولي رسيدکي نميشه البته از ايميل بود چون وارد ناحيه کاربري نميشه
من هاست دارم ولي نميتونم وارد ناحيه کاربري بشم دليلشم اينه که ميگه پسور اشتباه هست ولي توي کوکي درسته به هر حال زدم بازيابي رمز ولي وقتي روي لينک که اومده تو ايميل ميشگه اين لينک نا معتبر هست چند باز امتحان کردم hector_1365@yahoo.com
ايميل اصلي منه ولي مجبور شدم يه بار ديگه ثبت نام کنم
مشکل اصلي من اينه وارد هاست نميتوم بشم ............... اين لينکي هست که خودتون داديد ولي الان ديگه چند روز وصل نميشه حتي با **** زدم وارد نشد
به دوستان هم دادم وارد نشد
لطفا ايندفعه ديگه ج بدين
لطفا مشکل ناحيه کاربري و هاست بنده رو حل کنيد
----------------------------
کاربر 11/09/2012 12:27
انگار اصلا کسي نيست تا ج بده ................
کاربر 12/09/2012 10:06
سلام کسي نيست ج بده؟ تو رو خدا ج بديد
کاربر
خواهشا ج بديد من چيکار کنم ميدونم با اينهمه تيکت خسته هم شديد اما به من حق بديد من هر کاري ميکنم وارد هاست نميشم خو چيکار کنم کمک کنيد
اصلا توهين کردم که حلا ج منون نداده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ با بهرتين نحو ممکن با ايشون برخورد کردم که نگن توهين کردي فلان و فلان مدرکم کاملا حق با منه
6- شرمنده اينو ميگم مدير فرانتفورک ولي بنده به سايت فتا شکايت کردم دلايلمش معلومه
دوستان عزيز با اين همه پستي که گذاشتيد هيچ فايده نداره
کلا من رو هم رفته 21000ت پول هاست و دامين من شده اصلا مسئله پول نيست کلا من هاست ديگه دارم کارمم دارم انجام ميدم ولي
مسئله مهم ايشون با رفتارشون دارن توهين ميکنن
اره عزيز شکايت کردم واسه چي؟
چیزی درست نمیشه و به جای ختم نمیشه با شکایت از خود پلیس یا فتا پلیس یا هر کسی دیگه . نیازمند اخبار جدید هستیم که بررسی پرداخت های مشکل دار دیتا سنتر به کجا رسیده است :|
اگه منظورتون این لینک هست:
ثبت شکایت | پلیس فتا - پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران
خیلی وقته بسته است :
کاربر گرامی؛ به اطّلاع میرساند که سامانهی دریافت شکایات به علّت اجرای پارهای تغییرات تا اطّلاع ثانوی در دسترس نمیباشد. لذا خواهشمند است برای طرح شکایات خود از جرایم رایانهای و اینترنتی، ضمن مراجعه به دادسرا، طرح شکایت و دریافت مرجوعهی قضایی، به پلیس فتای استان متبوع خود مراجعه نمایید.
پلیس فضای تولید و تبادل اطّلاعات ناجا
چرا همه میخوان بیان تخریب؟ اونم با یک پست
خير عزيز يعني چي تخريب چرا از موضوع خبر ندارين الکي ميگين تخريب؟
https://www.cyberpolice.ir/forms/online-shopping-report
از اينجا فروشگاه اينترينتي
چون اون قسمت بسته بود اول مطمين بشين بعد بگين تخريب اوکي؟
به هر حال بايد از يه جايي شروع کنم به اونجا هم ميرسم يا به حقم ميرسم يا خير تا خدا چي بخواد
آقای پارسیان کسانی هستند که پولشون رو میخوان آقا جان تمدید نمیخوام ! هزینه رو برگشت بزنید !
فعلا هزینه کسانی که پولشون رو میخوان لطف کنید واریز کنید !! اینقدر هم نندازین عقب!!!
از دادن هزینه فرار میکنید و هرگز هم جواب نمیدید ! جواب ایمیلم هم نمیدید !
هزینه رو کسانی هستند که لازم دارند اما شما انگار نه انگار !.
آقای پارسیان بهتر است اگر خبر جدیدی دارید بزارید و یا مطرح کنید
اره چرا ديگه ازشون خبري نيست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هميشه پاسخگو بود اما الان چند وقته انگار ما داريم واسه ديوار حرف ميزنيم
حتما ميبينه اما جواب نميدن
چند روز پيش هم سايت ايشون هک شد الان هم که ........ من ميخوام دامنه منتقل کنم بد جور گيرم پنل دامين هم دست شرکته بايد اونا منتقل کنند اونا هم هه هه هه ...............
خدا بخير کنه اخرشو
اعتبارات افراد و دیگران در حال منقضی شدن است
و اگر امروز خبری نشود . دوشنه هفته دیگه هم خبری نخواهد شد و نیازمند آخرین گفتگو دیتا سنتر هستم . وگرنه ان الله راجعون بشم بهتر است
منقضی شدن رو خیلی وقته که بیخیال شدم و سرور گرفتم منتقل کردم !!!
اما هزینه ای که ریختم تمدید شه هنوز به من برگشت داده نشده ! و همان روز که ریختم گفتند سرور جدیدی میدم ندادند بعدش گفتم آقا ما چیکار کنیم گفتند شماره کارت بدید دادم که بریزند ایشون گفتند شنبه واریز میشه بعد دوشنبه بعد هم نمیدونم ایشالله که منظورشون هست !!!!
لطفا هزینه واریزی رو بریزید آقای پارسیان ! لطف کنید سریعتر
دلتون خوش 46 صفحه اومده جلو یک هفته بیشتر سر کارید وامروز و فردا میکنید. دنبال چی میگردید
من که در صفحه 45 نگا کنيد شکايت کردم حالا يا به جايي ميرسه يا نه ولي حداقل کاري کردم
:55:
دوستان دلم نیومد کاری نکنم این آقا پول همتونو خورده یه آبم روش من که میگم یورو هکی اینام همش داستانه (اطمینان ندارم حدس ) کسایی که خیلی ضرر کردن این آدرس آقای پارسیانه :d
من وقتشو ندارم پولیم که ازم رفته چیزی نیست که پیشو بگیرم دوستانی که ساکن مشهد هستید آدرس ایشون تینه برید پولاتونو بگیرید ، صفت و شلی که میگفتم اینه فرانتورک خداشو شکر کنه من فول تایم پرم
آدرس محل کار آقای پارسیان : احمد آباد ، خیابان بابک ، نبش بابک 11 ، پلاک 29
هرکی مشهده پوله منم گرفت 70 به 30 :d
بابا خورد که خورد نوش جونش ...گناه داره اذیتش نکنید ...به بنده خدا استرس وارد نکنید میره ازتون شکایت میکنه ها!=))
(یکی ازم 500 تومن کلاه برداری اینترنتی کرد از طریق فتا به جای نرسیدیم از طریق اشنا بانکی ادرسشا گرفتم رفتم زدمش بد شکایت کرد فزداش 2 میلیون دیه براش بریدند بد تازه افتادیم دسو پاش دمت گرم اقای کلاه بردار ..کلاهمونا نخاسیم جان عزیزت رضایت بده ;)8-}
لینک دیدی اصلا؟!!!!!
https://www.cyberpolice.ir/forms/online-shopping-report
نوشته میزان خسارت
میزان پاسخگویی فروشنده
اونوقت شما میگین خلاف قوانین جمهوری اسلامی بفروشه ؟!!!!!!!
بهتره از همین لینک اقدام کنین حتما به نتیجه میرسین ادرشونم که هست
نمیدونم واقعا به این اقا چی باید گفت!
یه حرفی زدی ما هم ادم حساب کردیم گفتیم روی حرفت وا میسی صبر کردیم الان نزدیک 10 روزه!
2 روز هم که گفته بودین گذشت رفت...جواب زنگ و ایمیل و پیام هم که نمیدی!
گفتی 2 روز دیگه سرور ها باز میشن تو شهر شما 2 روز چند روز حساب میشه؟
اقای پارسیان لطفا سرور ها رو که گفته بودین باز کنید اطلاعات لعنتی رو برداریم !
نزارید جور دیگه ای باهاتون رفتار شه! اگر اشتباه کردیم و به شما وقت دادیم بگید که مثل خودتون رفتار کنیم!
وقتی به جرم کلاهبرداری بیان دنبالتون دیگه اون مدارکی که دارید به درد نمیخوره!هرچند شک دارم چیزی داشته بشید
حرف هاي من شايد حرف هاي خيلي هاي ديگه باشه
( بماند كه آقاي پارسيان 1-2 ماه پيش توي يه پست مقايسه شما و يك عرضه كننده ديگه بود دوستمون نظر مي خواستن و من نظرم رو اعلام كردم شما اومدين گفتين
ما فلانيم ما بيساريم . ما سابقه داريم . هيچ كس از ما دلخور نبوده هركي بوده خسارت داديم و..... حالا بگذريم )
يك مطلب خوندم توي همين پست ها كه زده بود ايشان بايد مبلغي رو به ديتاسنتر بدن . و خيلي از دوستان اينجا اعلام كردن هزينه رو برگدونيد .
اصلا نبايد به اين موضوع فكر كرد ! خيلي سخت هست آدم همچين مبلغي رو ديتا سنتر بده ! ايشون هزينه ها رو بازگشت نداده بعد بياد به ديتا سنتر....!!!! حالا هرچي شايد ايشون داره ميده!
اما اصل حرف من اين هست
شمايي كه مي گين پشتيباني دارين
شما كه ميگين پاسخگو هستين
بياييد يك جواب درست - حتمي - واقعي و قانع كننده بدين مشتري هاي شما ساكت بشن .
شما اگر مشتري هاتون براتون مهم نيستند و نمي خواهيد جوابشونو بدين . اصلا بهشون اهميت نميدين . حتما يكي از همين مشتري هاتون بايد به چند نفر ديگه پاسخگو باشه
اين درست نيستش شما جواب درست نمي دهيد.
tagsire khodetoone ke az bache dabestani kharid kardid
آره دیقه بودند که این همه مردم رو بیچاره کردند نه جواب مردم رو می دند نه پولشون رو پس می ده با دلار هکی پرداخت کردند.در ضمن من بیش از 8ساله تو کاره هاستینگ هستم نیازی ندارم تعداد پست ها مو به 100برسونم. هنوز بشینین صبر کنین که حاجتی شه;)
در چندین ایمیل و پ .خ . و پست های چند روز قبل هم عرض کردم که با این حرف آقا موافقم . ایشان باید بیان از خودشون دفاع کنن و جواب بدن هر چند به ضرر دیگران باشه . اینطوری مفقود اثر که نمیشه
به راحتی تکلیف همه ر ومشخص کنن و بره و تمام بشه حتی اگر بسیار مسئله ساز تر از این موضوع بشه . سه حالت پیش میاد . یک به ترتیب اولویت هزینه دوستان در چند ماه آینده واریز و برایشان چک صادر شود و پست شود . در صورت امکان البته
دوم : سرور ها مشکل و از بین رفته است که طبق یه اصولی غرامت داده شود . هر چند که قابل جایگزینی با پول نیست
سوما :سرور ها در یک هفته دیگه بررسی و باز خواهد شد که بازم طبق روال باید در این سه هفته غرامت سنگین مالی و اعتباری به کاربران داده شود
خدا کنه نیتتون 100تا پست نباشه(باشه قبول کردیم شما هشت ساله تو کار هاستینگ هستین)
عزیز برین یک دوری به پست هایی که بنده خدا زده ببینین چه قدر مردم از ایشون میگفتن خوبی هاشون همه جا بود
الان یه کاری شده دلار هکی هم تا جایی که میدونم ایشون پرداخت نمکرده یکی دیگه پرداخت کرده یا جلودار بودش یا اقا کوهی دقیق نمیدونم
شما هم مثل بقیه اعضای تازه وارد به انجمن میاین فقط تخریب
دیگه ادامه ندیم بهتره
به نظر من ایشون وقت میخاستن تا برن یه جایی
چون تا اینجایی که من فهمیدم مبلغ دودره کرده ی ایشون مبلغ قابل ملاحضه ای بوده
تازه اینا در نظر بگیرید به یوزر های تو ی شهرشون + شرکتهای دیگه + فورام های دیگه + ... که از ایشون سرویس خریدن پول قابل توجهی نصیبشون شده .من از روز اول تو جریان مستقیم کار بودم .به نظرم از روز اول داشت زمان میخرید ... ادرسشم قطعا جعلیه یا شاید اجاره ..میخاید مطمین شید
یه اشنا قطعا هرکی تو بانک داره بگید بهش پرینت 20 روز اخر حسابشو بهتون بده شاید از اعدادش حرفا مو بیشتر متوجه بشید چون بزرگترین نکته ای که توش خودنمایی میکنه اینه که الان خالیه ...اگه خالی بود قطعا کلاه برداره شک نکنید .:66:
نقل قول:
فورام
----------------------------------------------------------------نقل قول:
مطمین
با یک حساب سر انگشتی میبینید که اگر براشون مشکلی نقل قول:
یوزر های تو ی شهرشون + شرکتهای دیگه + فورام های دیگه + ... که از ایشون سرویس خریدن پول قابل توجهی نصیبشون شده
پیش نمیومد خیلی خیلی بیشتر از اینا درآمد داشتن . . .شمانقل قول:
چون بزرگترین نکته ای که توش خودنمایی میکنه اینه که الان خالیه
پرینت حسابشون رو دیدین ؟!!!میشه برای ما ماجرا رو تعریف کنی آقای 4 نقل قول:
من از روز اول تو جریان مستقیم کار بودم
پسته . . . ( شما از اول ماجرا حتی تو فروم هم نبودی چه برسه به ما جرا . . . !!!!
برام سواله ..
مبین خان همیشه 7/24 داخل وب هاستینگ تاک بودند ؛ حالا چرا اثری ازشون نیست؟
http://www.webhostingtalk.ir/f41/579...tml#post539568
باشه ما ساده ایم . . .
موفق باشید
دوستان بياييد عاقلانه نگاه كنيم و يك حساب دو دوتا ساده بكنيم
الان اينجا اين فرضيات وجود داره
1- يا ايشون واقعا قصدش كلاه برداري بوده ( با نرخ دلار امروز و مشكلاتي كه خودشان داشتند و ما خبر نداريم ) كه خوب با فرضيات اين امر عاقلانه هست و با عقل جور در مي آيد.
2- واقعا ايشون با ديتاسنتر مشكل داره ( به غير از پرداخت هكي ) , مشكلي ديگر كه در حال حل آن هستند و يا بي خيال شدند و دوباره كار هاشونو از نو دارند جمع آوري مي كنند
( كه اصلا عاقلانه نيست چون ديتاسنتر شركت و ... نيست كه مراحل اداري داشته باشه 2 طرف مي خواهند مشكل سريع حل بشه )
3- يا واقعا مشكل ايشون همون پرداخت هكي و... هست كه ديتاسنتر ايشونو به 10.000 يورو جريمه كرده . كه اين قضيه باز با عقل همخواني دارد ( اما مقدار عدد نه! )
كه ايشون درگيره جمع كردن جريمه و پرداخت آن به ديتاسنتر هست و يا كلا بيخيال جريمه شدن چون بالاخره 30.000 ميليون تومان عدد كمي نيست و در ادامه به همون فرضيه اول
ربط داده ميشه!
نتيجه گيري ---> ايشون ( البته جسارت نباشه ) اما قصد بازگشت پول ندارند و يا اصلا مشكل چيز ديگري هست كه ما خبر نداريم و فاش نخواهد شد .
من اميدوارم فقط مشكل زود تر حل بشه . چون آدم هايي كه از ايشون سرويس دارند بايد خودشون جوابگو باشند و بخاطره يك نفر ديگه آبروي خودشون تحت خطر هست.
( 8-} كسي ازشون انتقاد مي كرد بلافاصله مي گفتند از اين فروشنده هاي دبستاني و تابستاني هست . اما غافل از اينكه كار هاي خودشونو نتونستم جمع كنند )
نتورک پلاس که پیچید به بازار..
فرانتورک معلق !
نتورک پلاس = فسخ شده
فرانتورک = در انتظار
روند whmcs صادق هست داخلش
اینم میزارم دوستان ببنیند تو جریان باشن کا امروز این پارسیان بوده جواب بعضی از تیکت هارو مثل مال ما 20 روز پیش بوده داد ولی کلا ... خودتون قضاوت کنید به ما که کلا سرور تحویل نداده فقط پول گرفته دیگه جواب نداده به کم زیاد بودن پ.ل کاری ندارم دوباره دوستان نگن 120 تومن بوده 130 تومن بوده قصد اطلاع رسانی بود
کد:قا ما ایمیل زدیم شماره کارتم دادم لطفا هزینه سرور 130,000
تومن برگشت بدین
شماره کارت :
6104337058865161
به نام محمدرضا وحیدی
----------------------------
IP Address: 91.98.221.120
مبین پارسیان -مدیر شرکت
کارمندان
10/09/2012 09:10
با سلام تا شب صبر کنین
================
مبین پارسیان - سمت مدیریت شرکت
تنها كسانی كه مارا میرنجانند. عزیزانی هستند كه همیشه كوشیده ایم از ما نرنجند.
فرا نتورک آرزومند آرزوهایتان
امتیاز شما به این پاسخ چند است؟
ضعیف
عالی
kohrang mv
کاربر
10/09/2012 12:17
ی پارسیان ما سرور نمیخوایم که بعد دو روز گفتی تا شب صبر کنید مجانی دیگه سرور بدی به ما نمیخوایم پول سرور برگشت بزنید
مبین پارسیان -مدیر شرکت
کارمندان
12/09/2012 16:48
با سلام سرور های آقای کوهی طبق گفته خودشون برگشت وجه فقط در مقابل سرور هست...سرورها هم تا 1 یا 2 روز آینده ایشالاه وصل میشه
================
ضعیف
عالی
kohrang mv
کاربر
12/09/2012 19:12
من سرور جدید از خود شما خریدم شما تحویل ندادین الانم بعد 15 روز میگید 1-2 روز دیگه آقا پ.ل سرور برگشت بزنید من از خود شما سرور خریدم به کوهی چه ارتباطی داره
مبین پارسیان -مدیر شرکت
کارمندان
14/09/2012 14:39
دوست عزیز شما به ما پولی ندادین که از ما طلب دارین! آقای کوهی دادند که قرار شده برگشت وجه در مقابل تحویل سرور باشه! شما هم صبر کنید تا مشکل حل بشه
================
ضعیف
عالی
kohrang mv
کاربر
14/09/2012 14:43
من 130 تومان برای سرور جدید از طریق سایت شما واسه یه سرور جدید پرداخت کردم که تحویل ندادین پول مارو برگشت بزنید
kohrang mv
کاربر
14/09/2012 14:46
زود تر پول مارو برگشت بزنید الان 15 روزه گفتین برگشت میزنید که نزدین
kohrang mv
کاربر
14/09/2012 14:58
اینم ایمیلی که بعد پرداخت برام اومد
Dear kohrang mv (mv.com),
This is a notice that an invoice has been generated on 27/08/2012.
Your payment method is: پرداخت آنلاین توسط درگاه بانک ملت
Invoice #2064
Amount Due: 144,998تومان
Due Date: 27/08/2012
Invoice Items
Kimsufi 24GB - ks28308.kimsufi.com (27/08/2012 - 26/09/2012)
تعداد آي پی ها مورد نیاز رو انتخاب کنید: 1 عدد آی پی رایگان
سسیستم عامل مورد نیاز خوب را انتخاب کنید:: VMWARE ESXI 4.1 144,998تومان
------------------------------------------------------
جمع جزء: 144,998تومان
اعتبار: 0تومان
کل: 144,998تومان
You can login to your client area to view and pay the invoice at فرا نتورک - صورتحساب #2064
فرانتورک آرزومند آرزوهایتان
kohrang mv
کاربر
14/09/2012 14:59
گردش حسابم هست اگه میخواین
kohrang mv
کاربر
14/09/2012 15:00
Dear kohrang mv (mv.com),
This is a payment receipt for Invoice 2062 sent on 27/08/2012
kimsufi 24gb vmware 130,000تومان
جمع جزء: 130,000تومان
اعتبار: 0تومان
کل: 130,000تومان
Amount: 130,000تومان
Transaction #: 6681050708
Total Paid: 130,000تومان
Remaining Balance: 0تومان
Status: پرداخت شده
You may review your invoice history at any time by logging in to your client area.
Note: This email will serve as an official receipt for this payment.
فرانتورک آرزومند آرزوهایتان
kohrang mv
کاربر
14/09/2012 15:02
فاکتوری که پرداخت کردم گذاشتم لطفا برگشت بزنید
مبین پارسیان -مدیر شرکت
کارمندان
14/09/2012 15:05
دوست عزیز پس چرا میگی آقای کوهی؟؟؟ در مورد شما هم طبق قوانین گفته شده مشکلات دیتاسنتری به ما ارتباطی نداره! باید صبر کنید پنل ما باز بشه بعدش هزینه رو دیتاسنتر که برگشت کرد ما هم برگشت میکنیم
================
ضعیف
عالی
kohrang mv
کاربر
14/09/2012 15:09
شما به ما گفتین 48 ساعته الان 17 روز شده لطفا هزینه رو برگشت بزنید مشکل دیتا سنتر با شما بوده ما پول کامل به شما پرداخت کردیم لطفا هزینه رو طبق گفته خودتون برگشت بزنید هر جی زودتر.
شما هم طبق قوانین گفته شده مشکلات دیتاسنتری به ما ارتباطی نداره! باید صبر کنید پنل ما باز بشه بعدش هزینه رو دیتاسنتر که برگشت کرد ما هم برگشت میکنیم
================
این آقا بعد20 روز که اصلا سرور تحویل ندادن این جواب دادن . مشکلات پرداخت این آقا به ما ربط داره پس اگه به پارسیان ربط نداره !!
نمی دونم چه فکری میکنه این حرف میزنه!