پاسخ : ...::: فروش ویژه ی اکانت سایت اکسپرس لیج :::...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ARNE
خیر. فایرفاکس شروع به دانلود می کنه و با شروع شدن دانلود هم کپی کردن لینک ها سخت تر می شه و حوصله آدم رو سر می بره. هر بار باید دانلود رو کنسل کنم و لینک رو کپی کنم و ...
متاسفانه فعلا قرار نیست سیستم رو تغییر بدیم، کاربر ها اینجوری ترجیح میدهند چون دیگه نیازی ندارند که روی لینک کلیک کنند
سلام وقت بخیر
رپیدگیتور ، رپیدشیر،فایل فکتوری کار نمیکنند .
خواهشا رپیدگیتور رو سریعتر درست کنید
ممنون
e
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
onlinedays
سلام وقت بخیر
رپیدگیتور ، رپیدشیر،فایل فکتوری کار نمیکنند .
خواهشا رپیدگیتور رو سریعتر درست کنید
ممنون
قوانین سایت
کد:
http://expressleech.com/tos.html
مورد مربوطه
کد:
Users should NOT expect any sort of support from our team on any other website except then ExpressLeech.
مواردی که مربوط به سایت میشه رو ایمیل کنید به Support@expressleech.com
برای فایل فکتوری اگر لینک هاش مشکل داشت باز کنید لینک رو و بعد لینکه جدیدی که میره بهش رو بدین براتون Generate کنه
Depositfiles، Rapidgator, turbobit محدودیت روزانه دارند مثل قبل، برای همین وقتی سقفش پر بشه دیگه کسی نمی تونه ازش استفاده کنه
در مورد رپیدشیر هم هنوز اضافه نشده دوباره، سایت های ساپورت شده رو نگاه کنید دوست عزیز
http://www.shareyourimage.com/images/6TovU.jpg
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr_Parham
متاسفانه فعلا قرار نیست سیستم رو تغییر بدیم، کاربر ها اینجوری ترجیح میدهند چون دیگه نیازی ندارند که روی لینک کلیک کنند
مطمئن هستید کاربرا اینطور ترجیح میدن؟ خودم به شخصه فقط از سیستم شما برای لیچ فایل و انتقال فایل به دیگر آپلود سنترا استفاده میکردم که الان دیگه سایت بلا استفاده شده تقریبا ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sajad2745
مطمئن هستید کاربرا اینطور ترجیح میدن؟ خودم به شخصه فقط از سیستم شما برای لیچ فایل و انتقال فایل به دیگر آپلود سنترا استفاده میکردم که الان دیگه سایت بلا استفاده شده تقریبا ...
سیستم فعلی به نظرم غیر از سخت کردن کار برای کاربر هیچ مزیتی نداره. اینطور باشه دیگه من اکانتم رو تمدید نخواهم کرد. یعنی دیگه مورد استفاده ای برام نخواهد داشت که بخوام تمدید کنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sajad2745
بله مطمئن هستیم وگرنه برای ما که فرقی نمی کنه :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ARNE
سیستم فعلی به نظرم غیر از سخت کردن کار برای کاربر هیچ مزیتی نداره. اینطور باشه دیگه من اکانتم رو تمدید نخواهم کرد. یعنی دیگه مورد استفاده ای برام نخواهد داشت که بخوام تمدید کنم.
تصمیم با شماست :) کسی شما رو مجبور به تمدید نکرده!
=================
اگر درخواست های بیشتری باشه به حالت قبلی بر می گردونیم ولی فعلا فقط شما دو دوست عزیز بودید
نقل قول:
=================
اگر درخواست های بیشتری باشه به حالت قبلی بر می گردونیم ولی فعلا فقط شما دو دوست عزیز بودید
خوبه که قبلش گفتم سرویس به کارم نمیاد برای همین تمدید نمی کنم. من کی گفتم مجبورم کردید؟ این طرز برخورد شما با مشتری اصلا صحیح نیست. انتظار ندارید که برای خوشایند شما پولمون رو دور بریزیم و وقتمون رو تلف کنیم؟
مطمئن باشید هیچکس به خاطر 5000 تومان نمیاد وقتش رو تلف کنه. ما دو نفر هم چون در این انجمن فعال بودیم گوشزد کردیم. در هر حال تصمیم با شماست. شما بهتر از هر کسی به سیاست های بازاریابی شرکتتون آگاه هستید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr_parham
بله مطمئن هستیم وگرنه برای ما که فرقی نمی کنه :)
=================
lol
شما توی قوانین این مورد رو درج کردید که بخاطر مصرف زیاد پهنای باند این قابلیت غیر فعال شده و حالا دارید میگید بخاطر راحتی کار کاربرا؟
مگه یه لینک جنیریت کردن و کلیک کردن روش چقد زمان میبره که این همه برای کاربران استفاده از سایت سخت شده؟
در ضمن سیستم لینک جنیرتور سایتتون عالی هست اگر براتون مقدور هست بعد از رفع مشکلات این قابلیت رو از سیستم دوباره حذف نکنید :53: