خیر قطعه ای بود برای یافتن منبع بوی گند!
نمایش نسخه قابل چاپ
خیر قطعه ای بود برای یافتن منبع بوی گند!
نیرنگ کلاود | سرور مجازی بخرید ؛ هیچی تحویل نگیرید | سرور با رم ۱ فقط در خواب
سلام خدمت دوستان و همراهان عزیز!
بعد از اینکه نام تجاری جدیدمون رو خدمتتون معرفی کردیم، با خبر جدیدی خدمتتون هستیم، یه خبر ویژه!!
طبق قراردادی که بین نیرنگ کلاود و خودمان بسته شده از این پس با خرید از ما هیچی بهتون تحویل نمیدیم
بر طبق این قرار، بسته به نوع پلنی که شما از نیرنگ کلاود خریداری میکنید کلاه سرتون میزاریم
۱۴,۵۰۰ تومان ماهانه کلاه پشمی ساده
۱۷,۵۰۰ تومان ماهانه کلاه لبه داره
۲۱,۰۰۰ تومان ماهانه کلاه ایمنی
۳۱,۰۰۰ تومان ماهانه کلاه کاسکت
سرورهای مجازی نیرنگ کلاود وجود خارجی ندارند و صرفا جهت کلاه گذاشتن سر شما میباشد
نکتهای که شاید تفاوت نیرنگ کلاود با سایر ارائهدهندهها مشخص بشه، اینه که کلاهبرداره
دیتاسنترهای نیرنگ کلاود :
FDC Servers در انگلیس، آمریکا و آلمان پول هایی که از شما به جیب زدیم رو صرف عیش و نوش میکنیم
Ecatel در هلند با پول های شما خوش میگزرانیم
MyLoc در آلمان با پول های شما عشق میکنیم
نکته قابل توجه این که ما پول از شما میگیریم و هیچ سرویسی هم ارائه نمیدیم پولتون رو هم پس نمیدیم و شما میتونی بری از طریق مراجع قانونی شکایت کنی، ما پررو تر و مال مردم خورتر از این حرفا هستیم که بخوایم پول کسی رو پس بدیم
دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت , معدن و تجارت هستیم و هر غلطی میخوایم میکنیم
فایل پیوست نپیوست
در صورتی که سوالی دارید، میتوانید در همین تاپیک از ما بپرسید، پیغام خصوصی بزنید، به ما تیکت بزنید تا چرت و پرت بهتون تحویل بدم
تجربهای متفاوت از کلاهبرداری اینترنتی
NiraCloud.com
ایمیل : Info@NiraCloud.com
تلفن مثلا شرکت:33365263(041)
همراه : 09146922765
- - - Updated - - -
مدارک به اندازه کافی اینجا ارائه کردم کسی جز شما حرفی برای گفتن نداشت، کسی که خوابیده رو میشه بیدار کرد ولی کسی،که خودشو زده به خواب رو نمیشه این مثل در مورد جنابعالی صدق میکنه، جنابعالی،کاملا محکوم هستی هر چیزی،که من اینجا گفتم جهت اطلاع رسانی به دیگران بوده و هدف انجمن هم همینه من گفتم شما کلاه منو برداشتی و مدرک ارائه کردم ولی،جنابعالی نتونستی ثابت کنی که من چیزی جز حقیقت گفتم چون واقعا شدنی نیست حالا هرچقدر میخوای اینجا یا توی دادگاه زور بزن تا بتونی حرفهای منو رد کنی
ببین عزیز شما با این کار نه چیزی رو اثبات می کنید نه با توجه قوانین انجمن انتقاد می کنید و نه ...
شما تا صبح اینطوری بنویس هی بگو با این طور نوشتن من دارم اثبات می کنم و ....
این فقط لودگی شما رو نشون می ده و بس !
و من واقعا نیازیز نمی بینم که به شما بیشتر از این وقت بگذارم - چون دیگه قبلا که داشتید فحش می نوشتید الان هم که دارید لوذگی و دلقک بازی در می ارید !
و ما هم واقعا نیازی به همچین افرادی اصولا بها نمی دیم
hpnn.wm عزیز؛
همیشه همینجور بوده که مشتری تا پول میده دنبال سرویسه، اگه به هر دلیلی به سرویسش نرسه عصبانی میشه و ممکنه فحاشی کنه ...
قوانین جرایم رایانهای هم تو ایران بیمعنیه! مخصوصاً که الان رسماً جنگ داخلی داریم و ثانیهای همه چی داره بالا و بالاتر میره! ونزوئلا میشیم به زودی ایشالا!!
من جای شما باشم، اگه بتونم سرویس بدم به مشتری سرویس میدم.
یا سرور خالی ندارم، یا IP خالی ندارم ...
تهیه میکنم و سریع به مشتری سرویس میدم
اگه هم در حال حاضر شرایط سرویسدهی مهیا نیست و مشتری نمیتونه صبر کنه یه کم قوانین خودم رو دور میزنم و سریع پولش رو برگشت میدم.
مشتری پولش رو سریع پس بگیره، نه میاد اینجا اعتراض کنه، نه توهین میکنه، نه فحاشی میکنه، و نه وقت شما گرفته میشه.
برگشت بده بره، قال قضیه رو بکن
دوستان من درخواست رو توی سایت پلیس فتا ثبت کردم:
https://www.cyberpolice.ir/node/1391/done?sid=2072061
شما هم ثبت کنید پیگیری کنیم
دوست من وقتی تا 12 فرصت می دید لطفا در طی تیکت ابتدا در جریان بگذارید چه در مورد روند برگشت و چه در مورد تحویل
شما وقتی حتی به خودتون زحمت ندادید که قبل از شکایت یک تیکت ثبت شماره کارت جهت برگشت بدید! واقعا انتظار دارید از هوا ما شماره کارت / حساب شما رو بدونیم ؟
بعد تازه تشریف بردید در فتا هم شکایت کردید !
برادر ایشون حالا به هر دلیلی که ارائه سرویس براش محیا نیست مهم نیست اما همچنان داره اقدام به فروش میکنه با اینکه خودش میدونه نمیتونه الآن سرویس ارائه بده پس چرا داره اقدام به فروش میکنه؟ از همه اینا بگذریم پول رو گرفته سرویس هم نمیده پول رو هم پس نمیده و میگه هر کار میخواید بکنید دیگه دلیلی از این واضح تر وجود نداره که بگیم ایشون کلاهبرداره. ایشون گفته 12 روز طول میکشه پول به رو برگشت بزنه چون شرکته و از این حرفا در صورتی که پول مستقیما به حساب ایشون واریز شده و برگشت پول کمتر از یک دقیقه براش زمان میبره اما ساعت ها اینجا تایپ کرده و جواب ما رو داده
از همه مسخره تر ایشون میگه توی قوانین سایتشون امده که برگشت پول 12 روز طول میکشه درصورتی که اصلا توی قوانینشون همچین چیزی ذکر نشده (ضمن اینکه از پست های قبلی میتونید پی ببرید یکی از دوستان 1 ماه هست منتظر برگشت پولشه و ایشون هنوز پس نداده)!
مبلغ واریزی من چیزی نبود منو گدا یا ایشون رو سرمایه دار بکنه اگه نیت بدی نداشت و واقعا مشکل مالی براش پیش اومده توی تیکت میتونست بگه برادر من فعلا پول ندارم مبلغ شما رو برگشت بدم یا گذشت کن یا صبر کن وقتی تونستم برمیگردونم مبلغ هم مبلغی نبود که نشه گذشت کرد. نه اینکه با قوانین من در آوردی و دروغ مارو بپیچونه و با کمال پررویی بگه برو هر کار میخوای بکن.
بقیه رو نمیدونم من به شخصه این قضیه رو تا تهش پیگیری میکنم.
ضمنا 4 روز از قوانین من درآوردی ایشون گذشته 8 روزه کاری دیگه زمان باقی مونده بعد از پایان این 12 روز کذایی اگر رسیده برگشت وجه رو اینجا مستند نکرد اونوقت همه چیز برای همه روش میشه
نقل قول:
دوستان من درخواست رو توی سایت پلیس فتا ثبت کردم:
https://www.cyberpolice.ir/node/1391/done?sid=2072061
شما هم ثبت کنید پیگیری کنیم
منم دیشب ثبت کردم منتهی دسترسی به پیام خصوصیم محدود بود نتونستم جوابتون رو بدم
دوست عزیز
1- ما مثل انسان باهاتون حرف زدیم گفتیم مشکل به وجود اومده یا صبر بکن یا درخواست برگشت وجه بکن
شما اون موقع صبر نکردی تقصیر ما نیست !
2- در حال حاضر ما از لوکیشن های خاص موجود داریم و از اون ها داریم فروش می کنیم - شما از کجا می گی که ما نداریم ؟
3- پول رو به این خاطر پس نمی دیم که شما کلا خواستی گولاخ بازی دربیارید ما گفتیم سر 12 روز کاری نهایتا برگشت می خوره ! شما توی تیکت گفتی من فلان کار می کنم , من بیسار می کنم و .... !
ما هم گفتیم اگر شما می خواهید این کار رو بکنید پس خودتون مختارید و از این راه ساده یعنی 12 روز نمی خواهید صبر بکنید - پس از همون راهی که دوست دارید و اقدام کردید پیگیر باشید !
4- باز هم حرف مفت : شما از کجا استعلام کردی که پول به حساب بنده واریز می شه - وقتی من می گم کل حرفاتون صرفا پوچ و تو خالی بدون سند و مدرک هست باز بدون سند و مدرک ادعا دارید که حرف درست می زنید !
5- هر طور راحتی اقدام کن - همه در اینجا هم حرف های من رو دیدند هم حرف های شما رو
اگر اینجا می نویسی که دیگران در جریان باشند و قاضی که خودشون الان دارند قضاوت می کنند
مابقی موارد هم می مونه برای پیش مراجع اجرائی و قضایی
ای *** کثیف دروغگوی پست
شماره کارت 6104337861681938 بانک ملت به نام
حامد مددیان
- - - Updated - - -
1 - من نباید هم صب کنم دلیلی وجود نداره و این حق رو ندارید لازم بدونید من صبر کنم
2 - پس غلط کردی از لوکیشن هایی که نداری فروش انجام میدی
3 - گولاخ خودتی و هفت جد و آباد ***ت
4 - توی رسید پرداخت و فاکتور نام نیک شما درج شده
5 - :113: