پاسخ : Hetzner.de فروش ویژه سرورهای هتزنر(بدون پرداخت هزینه ستاپ)
ای کاش مدیران تاپیک رو از صفحه 80 به بعد پاکسازی میکردن .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasa_de
شما صحبت نکنید بهتر هست، آبروی ایرانی ها رو بردید اونجا، حواله رسیده چون پرداخت های سایر دوستان هم اکی شده. اگر فقط شما بودید نه به ما اطلاع می دادند و نه فاکتور ما رو Paid می زدند.
شما جمع حوالهات به اندازه حواله 1 هر ماه من نمیشه باز واسه من دور برندار .
مدیرانمن دوتا یوزر دارم در این سایت دوتشو ببندین
razavihost
routervps
این پست رو هم تا زمانی که من با دوستانی که کمک کردن تسویه میکنم باز باشه بعد از اون اطلاع میدم ببندینش.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pardishosting
این پرداخت اقای خسروی بود که باز شد ؟
حواله آقای خسروی نبوده، ایمیلی که از خانم Anja Herzog گرفتیم و همینطور پرداخت سایر فاکتور ها در این حواله این مسئله رو اثبات میکنه.
سید درست صحبت کن با این آقای بیگی. دوتاتون پیش من عزیزید ! مشکل رفع شده. تا ساعتی دیگر همم علوم میشه پول از کجا رفته به حساب . ولی فکر کنم در نهایت آقای بیگی انجام وظیفه کردند و پول درست توی حساب دیتا سنتر نشسته
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasa_de
حواله آقای خسروی نبوده، ایمیلی که از خانم Anja Herzog گرفتیم و همینطور پرداخت سایر فاکتور ها در این حواله این مسئله رو اثبات میکنه.
دوست عزیز صبر کنید تا من موجودی مستر رو بگیرم بعد خودم اعلام میکنم.من حتی به حواله های قبلی هم اعتماد ندارم میترسم اون ها هم بک بخوره
صبر کنید فعلا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ERfan.Taleghani
سید درست صحبت کن با این آقای بیگیو دوتاتون پیش من عزیزید ! مشکل رفع شده. تا ساعتی دیگر همم علوم میشه پول از کجا رفته به حساب . ولی فکر کنم در نهایت آقای بیگی انجام وظیفه کردند و پول درست توی حساب دیتا سنتر نشسته
اثبات این قضیه برای بنده بسیار راحت هست، استعلام یک فرم از بانک و پابلیک کردن آن که روز دوشنبه هفته آینده انجام خواهم داد.
متاسفانه هدف از اول کامل مشخص بود. نوع ادبیات و ... هم که مشخص هست، من روز شنبه در این مورد تصمیم گیری خواهم کرد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
routervps
شما جمع حوالهات به اندازه حواله 1 هر ماه من نمیشه باز واسه من دور برندار .
مدیرانمن دوتا یوزر دارم در این سایت دوتشو ببندین
razavihost
routervps
این پست رو هم تا زمانی که من با دوستانی که کمک کردن تسویه میکنم باز باشه بعد از اون اطلاع میدم ببندینش.
اینجا من پست رو ختم کردم.
دیگه کسی پست نده
حتی کسانی که کمک کردن تا من اعلام کنم و در این مورد تایپیک میدم
سلام
جناب بیگی فاکتور های ما مثل همیشه و بدون مشکل پرداخت شده با تشکر از شما و زحماتی که میدیم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasa_de
اثبات این قضیه برای بنده بسیار راحت هست، استعلام یک فرم از بانک و پابلیک کردن آن که روز دوشنبه هفته آینده انجام خواهم داد.
متاسفانه هدف از اول کامل مشخص بود. نوع ادبیات و ... هم که مشخص هست، من روز شنبه در این مورد تصمیم گیری خواهم کرد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
routervps
دوست عزیز صبر کنید تا من موجودی مستر رو بگیرم بعد خودم اعلام میکنم.من حتی به حواله های قبلی هم اعتماد ندارم میترسم اون ها هم بک بخوره
صبر کنید فعلا
اونها هم؟!
این حواله ای که بنده برای شما زدم اگر بک خورده بود که الان کل سرور ها دوباره بسته بود.
واقعا من نمیدونم با کدوم منطق دارید صحبت میکنید.
از آنجایی که حواله های در حواله های قبلی هم به اصرار خودتون قدرالسهمی حواله زدید این حواله ها و فاکتور های دیگری در آن نیز بوده است، این حواله بک نخواهد شد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasa_de
اونها هم؟!
این حواله ای که بنده برای شما زدم اگر بک خورده بود که الان کل سرور ها دوباره بسته بود.
واقعا من نمیدونم با کدوم منطق دارید صحبت میکنید.
از آنجایی که حواله های در حواله های قبلی هم به اصرار خودتون قدرالسهمی حواله زدید این حواله ها و فاکتور های دیگری در آن نیز بوده است، این حواله بک نخواهد شد.
من با منطق صحبت میکنم که صبر کنید تا من دقیق بدونم از کجا خورده.چرا عجله دارین !
من عجله داشتم شما خون سرد بودی میگفتی فردا باید پیگیری بشه من خون دل میخورم چیزی نمیگفتم.
اما این دفعه شما صبر کنید