پاسخ : |فروش ویژه ی سرور مجازی ایران|رم 1 گیگ فقط 25 تومان|پهنای باند نامحدود|دیتاسنتر شهراد|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
یعنی یکی از دوستان تحویل نگرفته ؟ :-|
این 5 تا به کی تحویل شده ؟
تماس گرفتید شهراد ؟
به کی تحویل داده؟تحویل نداده
این اقای نصیری هم فکر کرده ما از پشت کوه اومدیم و هیچی سرمون نمیشه که میگه من هیچ کارم
فکر کرده با این 2 تا حرف میتونه خودشو تبرئه کنه
بنده فقط تا امروز منتظر می مونم اگر بیاد جواب بده پول من و همه کاربرانرو برگشت بزنه که هیچ
اگر این اتفاق نیافته شنبه صبح پیگیر یه نوع شکایتی میشم که بعد از چند روز اون وقت متوجه میشید که همینجوری خودتو می کشی کنار فکر می کنی زرنگی رو ببینم اون موقع هم همین حرف رو میزنی یا خیر
چند روزا منتظر موندم انگار نه انگار حد اقش این بود بیای عذر خواهی کنی و گردن بگیری
شما نه تنها چیزی گردن نمیگیری بلکه طلبکارم هستی انگار همه کاربرانی که به اسم شما خرید کردن بدهکارن به شما
میخوای تهدید بگیر می خوای نگیر من فقط امروز صبر میکنم شده 300 برابر پولی که برای سرور هزینه کردم و میکنم اما نمیزارم امثال شما فکر کنید ما... هستیم هر کاری میخواهید می کنید
پاسخ : |فروش ویژه ی سرور مجازی ایران|رم 1 گیگ فقط 25 تومان|پهنای باند نامحدود|دیتاسنتر شهراد|
خدایش خیلی خوب شد باید این اتفاق توی اینجا رخ می داد تا برخی بدونند نامحدود نیست
نامحدود نیست نیست نیست نیست هرکی میگه دروزغ میگه هرکی هم گفت ما می دیم شماهم دروغ می دید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrdad.
چه شیک و مجلسی خودتی می کشی کنار !!!میخوای دسته جمعی ما از شما معذرت بخوایم که با این اقا پول ماره گند زدید بهش ?مثل اینکه بدهکارم شدیم
نه عزیز من شما باید پیگیر باشی.شما بدون ضمانت همکار گرفتی خودت باید جواب گو باشی ما مسئول بی دقتی شما نیستیم خودتو می کشی کنار
با بچه حرف نمیزنی پولی که رفته علف خرس نبوده اقای به اصطلاح زرنگ
داداش من خودمم مثل تو اگه باور نداری از این صادق بپرس که انجمنه Sadegh_kzadeh@yahoo.com
شما شنبه برو شکایت منم یه شاکی یا مجرم حاظر میشم ولی این وسط فعلا که سایت دان شده ، و کلا به مشکل خوردم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsan23
خدایش خیلی خوب شد باید این اتفاق توی اینجا رخ می داد تا برخی بدونند نامحدود نیست
نامحدود نیست نیست نیست نیست هرکی میگه دروزغ میگه هرکی هم گفت ما می دیم شماهم دروغ می دید
نیازی نیست شما تو این تاپیک بیای پسته عبرت اموز بدی
اینجا کسانی خرید کردن و متضرر شدن حالا شما میگی خوب شد که این اتفاق افتاد!!!
واقعا که
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrdad.
به کی تحویل داده؟تحویل نداده
این اقای نصیری هم فکر کرده ما از پشت کوه اومدیم و هیچی سرمون نمیشه که میگه من هیچ کارم
فکر کرده با این 2 تا حرف میتونه خودشو تبرئه کنه
بنده فقط تا امروز منتظر می مونم اگر بیاد جواب بده پول من و همه کاربرانرو برگشت بزنه که هیچ
اگر این اتفاق نیافته شنبه صبح پیگیر یه نوع شکایتی میشم که بعد از چند روز اون وقت متوجه میشید که همینجوری خودتو می کشی کنار فکر می کنی زرنگی رو ببینم اون موقع هم همین حرف رو میزنی یا خیر
چند روزا منتظر موندم انگار نه انگار حد اقش این بود بیای عذر خواهی کنی و گردن بگیری
شما نه تنها چیزی گردن نمیگیری بلکه طلبکارم هستی انگار همه کاربرانی که به اسم شما خرید کردن بدهکارن به شما
میخوای تهدید بگیر می خوای نگیر من فقط امروز صبر میکنم شده 300 برابر پولی که برای سرور هزینه کردم و میکنم اما نمیزارم امثال شما فکر کنید ما... هستیم هر کاری میخواهید می کنید
دادش می تونی شکایت کنی ، من به کاری که خودمم این وسط کاریه نبودم ، بیاد با هم به payline.ir تیکت بزنیم اونا اطلاعات این اقا رو دارن مثل کارت ملی و شماره های ثابت ، و یا اگه می خوای شکایت کن ، و مدیر انجمن میتونه ای پی هارو چک کنه سایت منم به زودی روی iran-data.ir بالا میاد .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
code_2219
نیازی نیست شما تو این تاپیک بیای پسته عبرت اموز بدی
اینجا کسانی خرید کردن و متضرر شدن حالا شما میگی خوب شد که این اتفاق افتاد!!!
واقعا که
اقا شما درست میگید ولی اگه سایت ماله من بود چرا payline.ir به علیرضا موسوی درگاه داده ، مگه اونا سایت رو با دارنده حساب چک نمی کنند ؟ چرا تسویه حساب انی دارن ؟ که طرف راحت کلاه برداری می کننه پولو براش میریزند طرف حساب شما payline هست که پولو به اونا واریز کردین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NaSRI
اقا شما درست میگید ولی اگه سایت ماله من بود چرا payline.ir به علیرضا موسوی درگاه داده ، مگه اونا سایت رو با دارنده حساب چک نمی کنند ؟ چرا تسویه حساب انی دارن ؟ که طرف راحت کلاه برداری می کننه پولو براش میریزند طرف حساب شما payline هست که پولو به اونا واریز کردین
آقا یه حرفی میزنیا
شما بهش یوزر پسورد هاست دادی
شما بهش ساب دامنه دادی
شما گزاشتی با نام شما سایت بزنند
بعد میگی من مقصر نیستم؟
پس من مقصرم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Black_Team
آقا یه حرفی میزنیا
شما بهش یوزر پسورد هاست دادی
شما بهش ساب دامنه دادی
شما گزاشتی با نام شما سایت بزنند
بعد میگی من مقصر نیستم؟
پس من مقصرم؟
من تو این سیستم نقش یه سرمایه گذار بودم و چیزی عملا دست من نبود کارای مالی ، خرید سرور و لایسنس سی پنل اینارو انجام میدادم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NaSRI
من تو این سیستم نقش یه سرمایه گذار بودم و چیزی عملا دست من نبود کارای مالی ، خرید سرور و لایسنس سی پنل اینارو انجام میدادم .
این حرفیه که شما میزنی , ولی شواهد و مدارک چیزه دیگه ای نشون میده و شنبه که رفتم برای تنظیم شکایت چون دقیقا قرار اسم شمارو اونجا بنویسم کاملا با مدارک موجود شما مقصری حتی اگه پول ها به حساب شما نیومده باشه , شما حتی اگه راست بگی بستر مناسب برای کلاه برداری رو مهیا کردی و تا وقتی که اون طرف اصلی پیدا نشه شما میشی مسئول تمام این قضایا و باید تمام خسارات رو بدی و پرونده برات درست میشه , دفعه اولمون نیست که این بچه بازیا پیش میاد برامون , از شنبه به بعد که پرونده افتاد رو روال قانونی ( خیلی هم زود این شکایات رو بررسی میکنن چون خیلی واضحه ) اونوقت بیا بگو من مقصر نیستم ولی قانون چیزه دیگه میگه ( حتی اگه واقعا نباشید که هستید ) قول بهت میدم هم مجبور میشی کل پول ها رو برگردونی هم برات پرونده میشه و باید کلی تعهد بدی شاید شاکیات راضی بشن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NaSRI
اصلا جدا از مسائل قانونی اگر سرمایه گزاری باید خسارت هم بدی دیگه
مگه فقط تو سود باید شریک باشی؟
تو ضرر هم شریکی