متاسفانه استفاده از ssl باعث کندی سایت می شود ولی با این حال گزینه ثبت نام و لاگین با ssl ست شده است.
کاربر میتواند به دلخواه از هر دو آدرس استفاده کند.
نمایش نسخه قابل چاپ
سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی | Jahan Pay در این قسمت بهم ریختگی داره امروز نگاه کردم و پلاگین ها کامل تفکیک شده این ها نیست و غلط املائی هم دارد مثلا اسکریپت Vritual Freer رو نوشتند Virtual Free :| لطفا اون کسی که مسئول هست بگید درست به نحو احسن انجام بده منظم همه تفکیک شده یک جا اتوماتیک یکجا ...
4 & 5 درگاه بانکی که فعال دارید را تفکیک شده در همه نوع اسکریپت ها بذارند و اتوماتیک را . Full Update
[QUOTE=مینا-صیفی;1208849]سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی | Jahan Pay در این قسمت بهم ریختگی داره امروز نگاه کردم و پلاگین ها کامل تفکیک شده این ها نیست و غلط املائی هم دارد مثلا اسکریپت Vritual Freer رو نوشتند در همین تاپیک قبلا اعلام شد منوی پلاگین ها در حال بروز رسانی می باشد /
چون امروز دیدم اظافه شده عناوین ها فکر کردم بروزرسانی شما تموم شد ....
اما الان که فرمودید ظاهرا پس کار داره در انجام کامل و اپدیت شدن هست متشکر
لازم به ذکر هست حدود 1سال هست کار میکنم با جهان پی خلاصه مثله خودمون میدونیم دوست دارم که انتقاد میکنم گاهی .
البته آقای قادر انگار از انتقاد خوشش نمیاد :d یه بار بدجوری حال منو گرفت @-)
مجموعا" درگاه جهان پی درگاهی عالی و با برکت و مدیران و پرسنلش همگی نمونه و حرفه ای هستند و در این مدت حدود یکسال که از *** درگاهمو به جهان پی انتقال دادم کاملا" راضی هستم .
امیدوارم هرچه زودتر سایر امکانات مثل همکاری در فروش شارژ و ... که تو منوی امکانات رویت میشه هم فعال بشن
برای مجموعه مدیران و پرسنل و کاربران این سامانه آرزوی سلامت و توفیق روزافزون دارم :53:
Jahan Pay Co
امکان معرفی پرسنل مثل آقای قادر هست ؟
بلاخره کاربران باید اشنایی داشتن باشن با پرسنل شما !
خوبه همین رویه رو ادامه بدید موفق باشید
Jahan Pay Co
دوست عزیز علت این که درخواست معرفی اقای قادر رو داشتم ایشون مکرر با کاربران برخورد بسیار زشت و زننده ای داشتن و در چند پیغام خصوصی هم برام ارسال شده این موضوع ! میخواستم بدونم مشکل ایشون چیه که برای هر انتقادی با کاربران اینطور برخورد میکنن ؟
سطح تحصیلات ایشون چیه ؟
این پست در ارتباط با نظر ما در مورد سیستم شما و ارائه یک سوال بود
باتشکر از شما
یک قاعده کلی هست که میگن هر چی بکارید همونقدر درو میکنید .
البته جسارت نباشه یه ذره ضرب المثله تند بود :)
خیلی پیش اومده به شخصه خود من با تیکت هایی روبه رو میشم که کاربران با لحن بسیار تند و نا مناسبی مطلبی که مورد نظرشون هست رو ابراز میکنن مسلما با خواندن چنین تیکت هایی ، جواب دادن بهشون پر از موج و انرژی منفی میشود .
بسیار پیش اومده سر یک مسئله که حق هم باکاربر بوده برخورد تنی از کاربر دریافت نموده ایم و مسلما این روی نحوه نگارش متن تیکت ها تاثیر خواهد گذاشت .
لذا متن و لحن تیکت هایی که از جانب کاربران میاد مسلما روی بازخورد پاسخگویی تاثیر میگذارد و فکر کنم تمامی همکاران این مساله را تایید کنند .
rezaonline.net
mhiizadi
دوستان طرف سخن بنده به هیچ وجه شما نبودید و از شما هیچ سوالی پرسیده نشد ! پس لطفا اسپم ارسال نکنید
Jahan Pay Co
کاربر محترم
شخصی به نام آقای -قادر که در زیر مجموعه شما کار میکنه و مشخص نیست ایشون مدرک تحصیلیشون چیه و در چه سطحی در مجموعه شما کار میکنن مکرر به کاربران توهین کرده اتفاقا کاربران هم هیچ توهین خاصی نکرده بودن شاید یک انتقاد کرده بودن یا سوال یا یک درخواست اون هم کاملا مودبانه و بدون هیچ گونه توهینی ! اسکرین شات های پیام ها هم موجوده اگر لزومی داره در اینجا قرار بدم !
مطمئنم اگر اون کاربر ها خودشون رو در این تایپیک معرفی کنن شما درگاهشون رو مسدود میکنید ! البته خود یوزر Jahan Pay Co معرفی نشده که توسط چه شخصی داره استفاده میشه.
بنده منتظر ارسال هیچ پاسخی از طرف شما نیستم فقط جهت اطلاع رسانی این متن رو ارسال کردم مطمئن بودم پاسخی ندارید ارسال کنید
لطف کنید ادامه ندید
موفق باشید
بنده پشتیبان فنی جهان پی هستم ، تاپیک هم متعلق به مجموعه جهان پی میباشد .نقل قول:
rezaonline.net
mhiizadi
دوستان طرف سخن بنده به هیچ وجه شما نبودید و از شما هیچ سوالی پرسیده نشد ! پس لطفا اسپم ارسال نکنید
اگر لازم میدانید ایمیلتان و همچنین مدارکتان را برای بنده ارسال کنید تا شخصا پیگیری کنم .نقل قول:
کاربر محترم
شخصی به نام آقای -قادر که در زیر مجموعه شما کار میکنه و مشخص نیست ایشون مدرک تحصیلیشون چیه و در چه سطحی در مجموعه شما کار میکنن مکرر به کاربران توهین کرده اتفاقا کاربران هم هیچ توهین خاصی نکرده بودن شاید یک انتقاد کرده بودن یا سوال یا یک درخواست اون هم کاملا مودبانه و بدون هیچ گونه توهینی ! اسکرین شات های پیام ها هم موجوده اگر لزومی داره در اینجا قرار بدم !
والا ما یک بار یه مبلغ دو میلیونی به حسابمون واریز شد و عجله ای و باید سریع برداشت میکردیم از شانس ما من ایمیل قدیمی رو یادم رفته بود. با شماره داخل سایت تماس گرفتم و یک دوشیزه بسیار خوش برخورد و کار راه انداز جواب بنده رو دادند و حتی بنده وقتی با ایشون موضوع رو مطرح کردم و دلیل عجله رو گفتم بلافاصله درخواست واریز وجه بنده پس از فشردن دکمه ی درخواست تایید و واریز شد.
من اسم این سرکار محترم رو یادم رفت بپرسم ولی کمال تشکر رو از ایشون و تیم پشتیبانی دارم.
Sent From My iPhone 5s Via Tapatalk
ایمیل بنده در مجموعه جهان پی
programmer@jahanpay.com
خواهشمندم با بنده در ارتباط باشید
بنده تا حالا سعادت همکاری با جهان پی رو نداشتم ولی یه چیز میخواستم بگم اینه که کاربر و کارمندان پشتیبانی هر دو طرف باید همدیگر رو محترم بشمارن در بعضی اوقات ممکنه کاربر با لحن تندی با پشتیبان مکاتبه کنه ولی به نظر بنده باید پشتیبان فردی صبور باشه به هر حال این موارد پیش میاد البته این نظر بنده هستش فقط نظرم رو گفتم انشالله موفق باشید
لطفا نظرات و پینشهادات و انتقادات را با رعایت اصول ادب و احترام ، عدم توهین و تهمت به دیگران در تاپیک ارسال فرمائید !
مطرح نمودن موارد بی ارتباط به موضوع تاپیک نیز مجاز نمی باشد
برای سایت هایی که امکان استفاده از درگاه مستقیم رو ندارن بسیار خوبه
سیستمی بسیار کامل و جامع هست که ایده هایی نو و پشتیبانی عالی هم داره.
انشاءالله همینطور ادامه بدن.
از جهان پی برای امکانات خوبشون سپاس گزارم
فقط دکمه پرداخت شکیل تر و زیبا تر بشه خیلی عالی میشه
با سپاس فراوان
یه مشکلی جدیدا توی جهان پی هست که مربوط به قالبه ....
در بخش پرداخت مهمان نمیشه کادر هارو به راحتی مشاهده کرد !
سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی | Jahan Pay - پرداخت مهمان
لطفا کمی کادر هارو پررنگ تر کنید و بارشون حاشیه بزارید.
--------------
به پنل دست رسی ندارم و نتونستم از داخل پشتیبانی بگم .
اگه هزینه درگاه هم رایگان بشه خلی خوب میشه (اختصاصی)
من یک انتقادی به جهان پی کردم 6ماهی میشه که انجام ندادند اون رو که خیلی هم مفید هست بارم میگم خواهش میکنم این امکان رو اظافه کنید قبلا هم به خود مدیرش گفتم
مثلا تو پنل کاربری مبلغ دلخواه بزنیم بعد لینک پرداخت بده که ما اون رو به مشتری بدیم دکمه پرداخت فکر کنم میگن بهش اما ماله جهان پی این دکمه رو داره اما هرکاری میکنم لینک پرداخت نمیده چیز دیگه میده معلوم نیست اون چیه ...
این امکان در جهان پی از روز اول تاسیس فعال بوده و هست !
اگر میخواید دکمه رو باری کسی ایمیل کنید یا بهش بدید :
بعد از گرفتن کد داده شده دکنه اونو توی یه فایل مثل txt بریزید و با فورمت .htm یا .html ذخیره کنید ... بعد میتونید اون فایلو به هرکسی بدین و با اجرا کردن اون در مرور گر شروع به پرداخت کنن ...
اگر میخاوید در سایت باشه :
تیکه کد داده شده را در جای مناسب قرار بدید ...
در سیستم های مدریتی محتوا هم میتونید با رفتن به ویرایش گر متنی یا همون حالت کدی کد های داده شده رو جای گزین کنید
کی میره این همه راه رو این که پر از دردسر هست .
شارژ ایران دکمه پرداخت داره خیلی راحت و جالب هست فقط مبلغ میزنی یدونه لینک مستقیم میده انقده جالبه من اونجوری منظورم هست .
اینی که شما میگی من تو سایت خودم فاکتور دلخواه بزنم سریع تر به نتیجه میرسم تا این .
من اصلا نمیتونم با اون کار کنم بلدم نیستم نمیفهمم شاید من نفهمم
اوایل کار مثله همه شرکت ها خوب بودید ولی بعد که مشتری زیاد شد:
خیلی دیر به تیکت ها جواب میدادید.
لحنی که تو تیکت ها استفاده میکنید خوب نیست.
پرداخت ها خیلی دیر اتفاق میافته حتی شتاب
گیر دادن های الکی هم وجود داره متاسفانه.
به همین دلایل ما که حدود 30 یا 40 میلیون تراکنش داشتیم تو چند ماه تصمیم گرفتیم از درگاه دیگری استفاده کنیم.
موفق باشید.
من زیاد از پشتیبانی جهان پی راضی نیستم اما باید خدمتتون بگم که :
1 - تیکت هارو معمولا بین 10 دقیقه تا 4 ساعت پاسخ میدن .
2 - لحنشون مشکلی نداره اما یهکمی بی حوصله هستن !
3 - من تا همین 1 ماه پیش روزی چند بار درخواست برداشت میدادم زیر 1 ساعت واریز میشد البته شتاب .... و حواله بانکی هم معمولا کمتر از 1 ساعت مبلغ رو حواله میکنن و دیگه واریز کردن حواله به حساب دست بانک هست که کی انجام بده ...
4 - تا امروز جهان پی گیری به بنده نداده !! نمیدونم منظور شما از گیر دقیقا چی هست ! اگه فعالیت شما غیر مجاز باشه خوب اگه گیر بدن حق دارن ... زیرا به سایت های غیر مجاز خدماتی طبق قانون کشوری نباید داده بشه ...
خیر خواهش میکنم این چه فرمایشی هست؟ اصلا چنین منظوری نداشتم. قرار نیست که همه در هر موردی به صورت کامل اطلاعات داشته باشن.
(هر فردی با هر میزان اطلاعات در هر سنی باز نیاز به گسترش اطلاعاتش داره. یعنی همه. حال هر فرد بسته به علاقه خود دنبال علم جدید و تکمیل کردن دانسته هاش هست.)
اگه تمایل داشتید کد دکمه پرداخت خودتان و کد قالب قسمتی که می خواهید دکمه در آنجا قرار بگیره رو برای من پیغام خصوصی کنید تا در صورت امکان راهنمایی کنم.
سلامنقل قول:
گیر دادن های الکی هم وجود داره متاسفانه.
بعضی از تراکنشهای مبالغ بالا ، (به جهت بررسی و صحت از اینکه مورد کلاه برداری نبوده) بررسی میگردند و همچنین بعضی تراکنشها بصورت رندم مورد بررسی قرار میگیرند .
این اسمش گیر دادن نیست :)
حجم تیکت ها بالاست و در نتیجه باید خیلی سریع به همه تیکت ها رسیدگی کرد ، لذا سریعا مورد لازم مطرح میگردد و این ممکن است کمی بصورت صریح بیان گردد که کاربران فکر میکنن لحن تند هست .نقل قول:
لحنی که تو تیکت ها استفاده میکنید خوب نیست.
که البته حق با شماست باید همیشه انرژی مثبت فرستاد در هر کلام .
مشکلی که شتاب داره ، برای هر حساب محدودیت روزانه اعمال کرده لذا با توجه به تعدد تسویه ها ، خیلی زود سقف حواله شتاب حسابهای جهان پی مصرف میگردد به همین علت است .نقل قول:
پرداخت ها خیلی دیر اتفاق میافته حتی شتاب
حواله پایا استفاده کنید موردی ندارد .
جناب rezaonline.net خودشون ظاهرا دقیقا منظور منو فهمیدن و جواب دادن به همه موارد و منصفانه تر از شما البته. انقد واضح که نمیخوام توضیح اضافه ای بدم.
راجع به کار مجاز یا غیرمجاز نیست مبلغ که میره بالا برای تسویه مشکل بوجود میاد که خودشون قشنگ توضیح دادن دلیلش رو.
خودشون گفتن که با شتاب به دلایلی مشکل وجود داره انوقت شما میگی مشکل نداره عجب شده داستان کاسه و ...
امیدوارم کارشون توسعه پیدا کنه و ماهم استفاده کنیم. البته بعضا این درگاه ها از درگاه خود بانک ها بهتر بودن چون ما درگاه اختصاصی هم تو سایت های دیگمون داریم تقریبا از تمام بانک ها (سداد، ملت، سامان، پارسیان، پاسارگاد، اقتصاد نوین) پشتیبانی سامان و پاسارگاد بهتر بوده و به پرداخت ملت از همه بدتر و سداد هم کلا تعطیل تشریف دارن.
من دکمه پرداخت میرم مبلغ میزنم به جای اینکه لینک پرداخت بده به من کد میده یعنی چی خوب این هنوز این رو درست نکردند . یا گفتیم اقا پلاگین ها را اپدیت کنید تو سایت نیست هنوز درست نکردند میگن در حال بروز رسانی 10روزه من واسه دوستم خواستم پلاگین دانلود کنم نتونستم از ماله خودم از هاست خودم به دوستم دانلود کردم دادم دوستم گفت این همه تعریف میکنی یه پلاگین تو سایت ندارند ما دانلود کنیم ... موندم من چی بگم متصفانه جهان پی ضعیف شده خیلی حالا ساده بگم من خودم کار میکنم اما یک چیز های ساده رو درست نمیکنند یا طول میدند از این شرکت بائید هست .
سلام
اگر از اسکریپت آسان پرداخت استفاده میکنید این نسخه رو استفاده کنید .
jahanadwords.com/epay/jahanpay_form2.zip
در مورد پلاگینها هم درست شده منوش ، هفته پیش درست شد فکر کنم یک روز بعد از اطلاع شما (شب نخوابیدم درستش کردم :) )
سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی | Jahan Pay
در مورد خود پلاگینها هم ، چون بنده هیچ کدام از این پلاگینها را نساختم ، بعنوان پشتیبانی فنی نمیتونم نظری در موردشون بدم و مشکلشون رو حل کنم . خود برنامه نویسای پلاگینها هم متاسفانه همکاری نمیکنن
از یک ماه پیش هم فراخوان اعلام شده جهت طراحی پلاگینهای جدید برای سیستم . که به مرور دوستان پلاگین ارائه میدهند .
در هر صورت اگر شما پلاگین خاصی مد نظرتان هست و خودتان یا برنامه نویسی میشناسید که بتواند چنین پلاگینی پیاده سازی کند لطفا اقدام کنید و بعد از اتمام کار ارجاع بدید به جهان پی تا در مورد دستمزد برنامه نویس توافق گردد و پلاگین به سایت اضافه گردد .
سلام
حقیقتا من از تاپیکتون مورد دکمه پرداخت رو متوجه نشدم . (چون شما هاست دارید و اسکریپت نصب میکنید فکر نمیکردم این مورد رو استفاده کنید )
پلاگین تفکیک ها منظورتون تفکیک شده بانکهاست ؟
به مدیریت اطلاع میدم اضافه کنند . :)
باور کنید من اصلا مسئولیتی ندارم که جواب تاپیک ها رو بدم اینجا ، حتی مدیر جهان پی هم اطلاع نداره که من دارم در تاپیکشون فعالیت میکنم و اصلا وظیفه بنده چیز دیگه ایست .نقل قول:
اصلا ولش کنید اقا نخاستیم ارزش اعصاب خورد کردن نداره . بنده هیچ انتقاد یا چیزه دیگه ای نمیکنم bye
لذا وقتی من به سوالات کاربران جهان پی پاسخ میدم ، حالا نگیم توقع تشکر ولی لااقل توقع یه برخورد با انرژی منفی رو ندارم حقیقتا !