-
پاسخ : سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور
-
پاسخ : سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pasargad-it
هی روزگار راست میگی
اشتباه کردم قبول دارم
نمیزنم زیرش ولی خب حامد نباید این کارو میکرد.من دوست ندارم به عبید توهین بشه همرم درک میکنم مخصوصا مشتری هارو ممنون از یاد آوریت:53:
میحواستم کامل توضیح بدم که چی شده که خدا رو شکر متوجه شدی :d
متاسفانه همین جناب عبید که میگید محترم هست قبلا هم سابقه ی اینجور کار ها رو داشتن . من تو تاپیک اختصاصی فروش آسمان شرق خیلی سعی کردم بگم این آدم اونطوری که وانمود میکنه نیست ولی نشد . متاسفانه این جناب داوود خان وقتی سرور اجاره میدن به کسی همیشه چششون دنبال مشتری های روی اون سرور هست . دوست عزیز شمایی که میگی من ایشون رو از یک سال پیش که دستش تنگ ... میشناسم باید خدمتت عرض کنم که متاسفانه دنیای هاستینگ اینجوری شده که آدم ها رو تغییر میده . وقتی فروشنده میبینه با پس ندادن حق مشتری هیچ اتفاقی نمیوفته همین روند رو ادامه میده .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
we1o
شما به بنده نفرمودید رم 256 تهیه کردید
یا شاید بنده دقت نکردم
هزینه تهیه سرور و بفرمایید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Metalik
این جور تاپیک های فروش رو باید آرشیو کنیم و به کسانی که دنبال سرویس ارزون می گردن لینک بدیم تا بخونند شاید یه مقدار آگاه شدند...
افراد حرفه ای، شرکت های حرفه ای هیچ وقت ارزون فروشی نمی کنند. از نظر من هم هر دو کلاهبردار هستند.
از این تاپیکها تو این فروم زیاد بوده . تو این چند سالی که اینجا بودم و کلی هم سرور مجازی از این و اون خریداری کردم، کلی از این کلاهبردارا دیدم و چند باری ام سرم کلاه رفته، یکی از معروفتریناشون فردی بود بنام محمد خطیبی که خیلی ها رو ترکه کرد و جیم شد.
من مدتهاست که واسه سایتهام و اطلاعات مهمم اصلا از فروشنده های این فروم سرویس و سرور تهیه نمیکنم و همیشه از شرکتهای معتبر سرویس میگیرم، الآن هم از هاستیران و هم از میهن وب هاست سرویس نمایندگی هاست دارم و از همین میهن وب هاست وی پی اس 1 گیگ دارم که بابتش ماهی 69 هزار تومن میدم ولی خیالم همه جوره راحته. از فروشنده های اینجا معمولا همیشه چند تایی وی پی اس دارم واسه کارهای دم دستی و داون و آپ و اجرای چند برنامه، که برای این کارها معمولا از هرکی ارزونتر بده سرویس میگیرم ف چون بیشتر وقتها مشکلی پیش نمیاد و گاهی هم که مثل این مورد مشکلی پیش بیاد زیاد خیالی نیست واسم.
-
جهت اطلاع تمام دوستان عرض کنم
بنده 300 هزار تومان به ایشون دادم
نه برای کاربرای ایشون
300 تومان پرداخت شد به این منظور که اجازه بدن با نام کلون سرور بنده با کاربران در تعامل باشم
وگرنه سرور های شما به دلیل عدم پرداخت سرور اصلی هفته گذشته باشید کاملا خاموش می شد
بنده 300 هزار تومان به ایشون دادم - مدیریت ادمین سایت در اختیار بنده قرار گرفت
که به برخی از دوستان سرویس و به برخی دیگر نیز بک آپ داده بشه
بنده اصلا بابت هیچ کاربری هزینه ای پرداخت نکرده ام و نسبت به کسی هم مسئول نیستم تا قبل از برقرار ارتباط با ما
این و خدمت یکی از دوستان هم عرض کردم
در واقعیت همون دیشب کل سرور ها باید فرمت و واگذار میشد
که بنده ظاهرا اشتباه کردم و بک آپ تهیه کردم از سرویس های شما.....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
we1o
حامد پر !
تاپیک پر !
همه ... پر!!
-
دوستان که ساده نظر میدن
یک لحظه فکر کنن لطفا
چرا بنده باید بابت سروری که مال خودم هست و در اختیار من هست هزینه ای پرداخت کنم؟
می تونستم راحت سرور و از دسترس ایشون خارج کنم به کاربران هم اعلام کنم.....
ولی بنده 300 هزار تومان بابت مدیریت کلون سرور پرداخت کردم به بتونم به تیکت شما عزیزان جواب بدم
دوباره عرض میکنم
اگر در اون شرایط بنده به ایشون پول نمیدادم
چون عجله داشتن - سرور ها یا کنسل می شد یا اصلا معلوم نبود دست کی می افتاد.....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
شما به بنده نفرمودید رم 256 تهیه کردید
یا شاید بنده دقت نکردم
هزینه تهیه سرور و بفرمایید
تو پيام خصوصی مشخصات و تاريخ فاکتور رو ارسال کرده بودم توجه نکرديد؟
نقل قول:
مشخصات سرور بنده
آيپی: 192.208.189.194 سرويس رم 1
تاريخ فاکتور: 03/12/2013
مبلغ: 15,000 تومان
فايل های روی سرور خيلی برام مهم هستند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
we1o
تو پيام خصوصی مشخصات و تاريخ فاکتور رو ارسال کرده بودم توجه نکرديد؟
فايل های روی سرور خيلی برام مهم هستند
سرویس شما هم باز شد قربان
مقدار رم حدود 250 مگابایت بهتون رایگان دادم که اگر خواستید انتقال اطلاعات داشته باشید به مشکل نخورید
موفق باشید
-
وای خدای من تاپیک پاک شد یعنی مدیرای سایتم اره با چه سرعتی پا کردن 5 دقیقه هم نشد خدا میدونه توی wht چه خبره
-
وای خدای من تاپیک پاک شد یعنی مدیرای سایتم اره با چه سرعتی پا کردن 5 دقیقه هم نشد خدا میدونه توی wht چه خبره
http://www.webhostingtalk.ir/f41/100036/#post948924
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sina
حامد پر !
تاپیک پر !
همه ... پر!!
جالبه مديران سايت در سريع ترين صورت ممکن نصبت به پاک کردن تاپيک اقدام ميکنند اما درمورد کلاه برداری هايی که تو سايت خودشون انجام ميشه سلب مسئوليت ميکنند و هيچ برخوردی با شيادين نميکنند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
دوستان که ساده نظر میدن
یک لحظه فکر کنن لطفا
چرا بنده باید بابت سروری که مال خودم هست و در اختیار من هست هزینه ای پرداخت کنم؟
می تونستم راحت سرور و از دسترس ایشون خارج کنم به کاربران هم اعلام کنم.....
ولی بنده 300 هزار تومان بابت مدیریت کلون سرور پرداخت کردم به بتونم به تیکت شما عزیزان جواب بدم
دوباره عرض میکنم
اگر در اون شرایط بنده به ایشون پول نمیدادم
چون عجله داشتن - سرور ها یا کنسل می شد یا اصلا معلوم نبود دست کی می افتاد.....
چقدر با معرفت شدی تو ؟ شما 300 تومن دادی به خاطر این جمله :
نقل قول:
حدود 50-60 تا یوزر و ماهانه بیشتر از 1 میلیون تومان درامد داره
http://www.webhostingtalk.ir/f160/99950/
چون فکر میکردی سرور ها که ماله خودته یه 50-60 تا مشتری گیرت میاد . یعنی اینقدر با معرفتی 300 میدی تا تیکت بزنی بگی بیاید اطلاعاتتون رو بر دارین ؟ هدفت زورگیری بود که تا دیدی دستت رو شده سره کیسه رو شل کردی .
-
من ۲ تا سرور داشتم که ۱۰ روز مونده بود تا تموم بش - الان باید چیکار کنم ؟
از صبح تا الان قطعه سرویس - نه سرویس جایگزینی داده شده نه پشتیبانی خوبی ارائه شده -
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza*
عزیزم این حرف شما کاملا بی اساس هست
راست گفته
1 میلیون در ماه در می آورده اما ماهی فقط 980 تومان پول سرور می داده
شما واقعا فکر کردی چرا گذاشت و رفت؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
عزیزم این حرف شما کاملا بی اساس هست
راست گفته
1 میلیون در ماه در می آورده اما ماهی فقط 980 تومان پول سرور می داده
شما واقعا فکر کردی چرا گذاشت و رفت؟
عزیزم جمله ی زیر رو بخون
نقل قول:
سایت دارای 2تا سرور اختصاصی هست. حدود 50-60 تا یوزر و ماهانه بیشتر از 1 میلیون تومان درامد داره و قیمت سرورها هم با آی پی ها حدود 800 هست جمعا. پشتیبان هم فعلا خودم بودم . میتونید استخدام کنید.
1 میلیون درامد با 1میلیون فروش تفاوت داره . 800 تومن با 980 تومن فرق داره . شما که میدیدی ایشون دروغ میگه چرا همون جا جلوشو نگرفتی ؟
اینم عین پست شما
http://www.webhostingtalk.ir/f160/99...tml#post948019
نقل قول:
1 میلیون تومان سود
وارد جزئیات نشو
دروغ گویی حد و مرزی داره . همه رو هالو فرض کردی ؟ دوستان سریعا بک آپ بگیرید از جای دیگه خرید کنید . دروغگویی واضح تر از این ؟
-
آقا یکیم به من بگه چه خبر شده ؟ متاسفانه از صبح تا حالا سرورم کانکت نمیشه ! اصلا کلا خاموشه ! خلاصه خیلی ناراحتم حاصل دو سه ماه زحمتم تو آپلود خراب شده !
و دوباره متاسفانه به شماره که زنگ میزنم و حتی تیکت هم که میزنم کسی جواب نمیده ! :'(
ما که کاری از دستمون بر نمیاد از اوناشم نیستیم که بخوایم بی احترامی کنیم ! فقط به خدا قسم که این فایلام واسم مهمه اگه میشه یه کاری بکنید :((((( خیلی ناراحتم
-
هيچی نشده کلاه برداری شده پول يه 40 نفری هم هاپولی شده اين وسط هيچی نيست نگران نباش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ramtin895
آقا یکیم به من بگه چه خبر شده ؟ متاسفانه از صبح تا حالا سرورم کانکت نمیشه ! اصلا کلا خاموشه ! خلاصه خیلی ناراحتم حاصل دو سه ماه زحمتم تو آپلود خراب شده !
و دوباره متاسفانه به شماره که زنگ میزنم و حتی تیکت هم که میزنم کسی جواب نمیده ! :'(
ما که کاری از دستمون بر نمیاد از اوناشم نیستیم که بخوایم بی احترامی کنیم ! فقط به خدا قسم که این فایلام واسم مهمه اگه میشه یه کاری بکنید :((((( خیلی ناراحتم
عزیزم ناراحتی نداره فایلای شما سرجاشه فقط باید پول زور بدی همین شما زحمت میکشی ما به تفاوتش به اقای "فردین" حیف اسم فردین میدی سرورتونو بهتون میده
-
-
هیچی عزیزم اگر شما 15 تومن دادی یه 4 تومن دیگه میدی با این تفاوت رم 256 هارد 20
تحویل میگیری فقط همین اگر اطلاعاتتو میخوایی اگر که نمیخوایی مثل منو بقیه سرت کلاه رفته
-
من منتظر جواب این پستم :-w
http://www.webhostingtalk.ir/f15/979...tml#post948992
به فکر ویرایش هم نباش عکس گرفتم .
دوستان نگا کنید ببینید با کی طرف هستین .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza*
عزیزم جمله ی زیر رو بخون
1 میلیون درامد با 1میلیون فروش تفاوت داره . 800 تومن با 980 تومن فرق داره . شما که میدیدی ایشون دروغ میگه چرا همون جا جلوشو نگرفتی ؟
اینم عین پست شما
http://www.webhostingtalk.ir/f160/99...tml#post948019
دروغ گویی حد و مرزی داره . همه رو هالو فرض کردی ؟ دوستان سریعا بک آپ بگیرید از جای دیگه خرید کنید . دروغگویی واضح تر از این ؟
دقیقا این آقا همه رو هالو فرض کرده این کارو کردن که درمقابل اطلاعاتت پول بدی واقعا حروم خوری برای بعضی عادت شده کسی که ادعا میکنه سودش یک میلیونه چطور با 300 هزار تومن راضی میشه شما بگین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fardfard
هیچی عزیزم اگر شما 15 تومن دادی یه 4 تومن دیگه میدی با این تفاوت رم 256 هارد 20
تحویل میگیری فقط همین اگر اطلاعاتتو میخوایی اگر که نمیخوایی مثل منو بقیه سرت کلاه رفته
1- هارد تغییری نمیکنه
2- اگر قصد تهیه بک آپ هم داشته باشن سرور بدون هزینه تا پایان شب باز خواهد شد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
1- هارد تغییری نمیکنه
زحمت میکشین ترو خدا هاردم تغییر بدین آخه اینجوری نمیصرفه دارین ضرر میکنین
-
این آقا حامد هم متاسفانه یه اسکریپت vip قراره واسه ما نصب کنه 90 تومن بهش دادم یه اسکریپت واسم نصب کرده که کلا کار نمیکنه ! این شکایت اول !
شکایت دوم ! fardfard جان ! بنده 120 گیگ اطلاعات آپلود کردم ! البته پشتیبانی کلون سرور همیشه ضعیف بود و بنده هم همیشه احساس میکردم که ممکنه روزی این مشکل پیش بیاد ! اما چه کنیم حالا اون روز رسیده ! حد اقل این که میگی اطلاعات بر میگرده امیدی شد واسم ! فقط گفتی 20 گیگ هارد میده با توجه به این که من 120 گیگ اطلاعات دارم؟ :/
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
1- هارد تغییری نمیکنه
جسارتا تا جواب نگیرم پست میزنم .
من منتظر جواب این پستم :-w
سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور
به فکر ویرایش هم نباش عکس گرفتم .
دوستان نگا کنید ببینید با کی طرف هستین .
وقتی سوتی میدی دیگه جواب نمیدی ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza*
در جواب شما
مجموع سرویس های موجود 55 عدد هست
تمام دوستان رم یک تهیه کردن با مبلغ ماهیانه 15 هزار تومان
55x15 =825
825 هزار تومان
هزینه تمام شده هر دو سرور = 980 هزار تومان
1. بفرمایید از 825 هزار تومان چجوری 1 میلیون تومان سود در خواهد اومد
بنده اون مطلب هم که گفتم 1 میلیون سود... به کنایه گفتم
2. هیچ کس حاضر نمیشه 1 میلیون تومان سود و کاربرا و نام تجاری خودش و که اعتبار کسب کرده فقط 300 هزار تومان بده و برای همیشه کنار بکشه از این موضوع
پس در نتیجه جواب شما هم مشخص هست
خیلی هم ساده عرض کنم - تصمیم گیرنده نهایی بنده هستم نه شما و هیچ کس دیگه هم در این مورد دخیل نخواهید بود
شما هم خودتون از اونایی هستید که سرور میگیرید و مثل ایشون قیبتون میزنه
شما که کاربر خود بنده بودی دیگه چرا.....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ramtin895
این آقا حامد هم متاسفانه یه اسکریپت vip قراره واسه ما نصب کنه 90 تومن بهش دادم یه اسکریپت واسم نصب کرده که کلا کار نمیکنه ! این شکایت اول !
شکایت دوم ! fardfard جان ! بنده 120 گیگ اطلاعات آپلود کردم ! البته پشتیبانی کلون سرور همیشه ضعیف بود و بنده هم همیشه احساس میکردم که ممکنه روزی این مشکل پیش بیاد ! اما چه کنیم حالا اون روز رسیده ! حد اقل این که میگی اطلاعات بر میگرده امیدی شد واسم ! فقط گفتی 20 گیگ هارد میده با توجه به این که من 120 گیگ اطلاعات دارم؟ :/
90 تومن بیخیالش مالیده شد رفت جوابتونو دادن
امیدوارم تا پایان شب بتونی 120 گیگ بک آپ بگیری یا نتونستی باید خدادتومن پول بدی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ramtin895
هزینه پرداختی شما در ماه چقدر بوده بزرگوار؟
آی پی و منابع سرور خودتون هم بفرمایید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
در جواب شما
55x15 =825
825 هزار تومان
2. هیچ کس حاضر نمیشه 1 میلیون تومان سود و کاربرا و نام تجاری خودش و که اعتبار کسب کرده فقط 300 هزار تومان بده و برای همیشه کنار بکشه از این موضوع
خیلی هم ساده عرض کنم - تصمیم گیرنده نهایی بنده هستم نه شما و هیچ کس دیگه هم در این مورد دخیل نخواهید بود
تماما 55 تا 15 تومن مارو ساده گیر اوردی همین الان این کاربر ramtin895 گفت اسکریپت vip قراره واسه ما نصب کنه 90 تومن هاردش 120 بازم میگی 15 تومن بابت هر سرور تورو قران خالیم میخوایی ببندی درست ببند
-
آقا اين طور نميشه بايد برخورد بشه با دو کلاه بردار
نصف روز از وقتتون تو بزنيد و همه با هم شکايت کنيم به جای اينکه پول حرام بزاريم تو سفره اين کلاه بردار ها بخدا اينکيه بريم زير حرف زور و مبلغی هرچند کم رو تو حلق اينها بريزيم به خودمون و بقيه ضلم کرديم با اين کار فقط تعداد کلاه بردار ها زياد ميشه و حق ما خورده
خودم حتماً در سدد شکايت از داوود عبيد و حامد رشنو هستم بقيه هم اگه مايل به همکاری هستند پيام خصوصی ارسال کنند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
هزینه پرداختی شما در ماه چقدر بوده بزرگوار؟
آی پی و منابع سرور خودتون هم بفرمایید
بازم دستت درد نکنه جواب میدی ! بقیه که هیچی به هیچی دیگه خیلی به هم ریخته بودم چون کسی جوابمو نمیداد !
من 120 گیگ داشتم ماهی 40 که همین 2 روز قبل 10 تومن دادم که 100 گیگ اضافه بشه ! متاسفانه اضافه نشد فکر کنم به خاطر همین مشکلات !
آی پی هم این بود : 192.208.189.220
ممنون میشم راهنمایی کنید برای درست شدن سرورم !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ramtin895
بازم دستت درد نکنه جواب میدی ! بقیه که هیچی به هیچی دیگه خیلی به هم ریخته بودم چون کسی جوابمو نمیداد !
من 120 گیگ داشتم ماهی 40 که همین 2 روز قبل 10 تومن دادم که 100 گیگ اضافه بشه ! متاسفانه اضافه نشد فکر کنم به خاطر همین مشکلات !
رم سرور هم بفرمایید
-
عجب تاپیکی شد این تاپیک!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ramtin895
دستت درد نکنه چیه همه مشکلات زیر سر این آقاست همین الان آقا داره میگه 55 تا سرور بود که همه 1 گیگ که میشه هر کدومش میشه 15 تومن اونوقت شما چطوری ادعا میکنی 40 ماهی میدادی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
در جواب شما
55x15 =825
825 هزار تومان
خیلی خوب میبافی ؟ با فرض بر اینکه حرفات درسته چرا تو اون تاپیک نگفتی ؟ اومدیم و کسه دیگه میخرید . همه که مثله شما بزرگوار نیستن 300 تومن بدن به خاطر بک آپ دادن به مشتری . اونوقت تکلیف اونی که از حامد خرید میکرد چی بود ؟ رسما داشتی باهاش همکاری میکردی پس .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza*
خیلی خوب میبافی ؟ با فرض بر اینکه حرفات درسته چرا تو اون تاپیک نگفتی ؟ اومدیم و کسه دیگه میخرید . همه که مثله شما بزرگوار نیستن 300 تومن بدن به خاطر بک آپ دادن به مشتری . اونوقت تکلیف اونی که از حامد خرید میکرد چی بود ؟ رسما داشتی باهاش همکاری میکردی پس .
هیچ کس حاضر نشد سرور و از ایشون بگیره بخاطر همین حساب و کتاب ها
زمانی که صبحت از کنسل کردن سرور شد بنده خودم قبول کردم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
رم سرور هم بفرمایید
هاردم 120 گیگ
رمم 4 گیگ
بچه ها من زیاد خبر ندارم چی شده اما به جای جنگ و دعوا بیاید با هم دیگه یه راهی بسازیم تا مشکلمون حل بشه !
یکمی ما راه بیایم ! یکمی هم اینا راه بیان با ما ! به خوبی و خوشی تموم بشه !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ramtin895
هاردم 120 گیگ
رمم 4 گیگ
بچه ها من زیاد خبر ندارم چی شده اما به جای جنگ و دعوا بیاید با هم دیگه یه راهی بسازیم تا مشکلمون حل بشه !
یکمی ما راه بیایم ! یکمی هم اینا راه بیان با ما ! به خوبی و خوشی تموم بشه !
1. یک گیگ از رم شما کسر شد
2. مجدد 100 گیگ هارد به سرور مجازی شما افزوده شد
لطفا برای فعالسازی در پیام خصوصی به بنده اطلاعات و بدید
3. انتقال سرویس شما کاملا انجام شد
با توجه به اینکه الان رم شما 3 شد هزینه ای لازم به پرداخت نیست
چون روی سرور های ما هم هزینه این پلن حدودا همین مقدار خواهد شد ( البته با کمی تخفیف)
سرویس روشن هست
می تونید استفاده بفرمایید و اگر مایل به تمدید بودید ماه بعد هزینه تمدید تغییری نخواهد کرد
ولی حتما باید ماه بعد ثبت سفارش مجدد بشه که پشتیبان اختصاصی خودتون و انتخاب بفرمایید