-
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
بابا ایشون که آدم آهنی نیست که انتظار دارید همیشه جواب همه رو بده هر کدوم از ما هم کلی گرفتاری های شخصی برای خودمون داریم که نمیتونیم هر روز هفته جواب هر کس که با ما تماس گرفت رو بدیم بنده که توی این چند روز بجز صبر و احترام و جواب های منطقی هیچ چیز دیگه ای از ایشون ندیدم ، پسر خالشون هم نیستم ، ماه دیگه هم حتما سرویسم رو تمدید میکنم...
-
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
بله - ایشون انسان محترمی هستند
اما از طریق email - sms - site میتونستند یک اطلاع رسانی کنند که نگرانی ما که برای اولین بار هست از ایشون خرید میکنیم برطرف بشه
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kaveh.s
آقای عزیز اگه واقعا فکر میکنی هر دو نفر من هستم آی پی ها رو اسکرین شات بده تا همه ببینن ، من تا الان فکر میکردم که عجله کردم واسه عصبانی شدن و پست دادن تو اینجا ولی الان میبینم که واقعا شخصیت نداری
آی پی که توسط آی دی shitoonn اعلام شد در پرتال ما متعلق به این فرد هست که عکسش رو گذاشتم .
حرفی برای گفتن دارید ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serkis
بابا ایشون که آدم آهنی نیست که انتظار دارید همیشه جواب همه رو بده هر کدوم از ما هم کلی گرفتاری های شخصی برای خودمون داریم که نمیتونیم هر روز هفته جواب هر کس که با ما تماس گرفت رو بدیم بنده که توی این چند روز بجز صبر و احترام و جواب های منطقی هیچ چیز دیگه ای از ایشون ندیدم ، پسر خالشون هم نیستم ، ماه دیگه هم حتما سرویسم رو تمدید میکنم...
متاسفانه دقیقا فکر میکنند ما ربات هستیم .
امروز 2 ساعت برای ما کاری پیش اومد ، تلفن ما هم خراب شد! 100 تا تهمت زدند .
-
همونطور که گفتم " مطمئنن فیکس میشه " همینطور هم شد !
واقعن متاسفم که اینقدر از لحاظ فرهنگی در سطح پایینی قرار داریم ، که سر همچین مشکلی میایم به دیگران تهمت میزنیم و ناسزا بهشون میگیم ! کلن زود قضاوت کردن شده فرهنگ ـمون :)
-
دوستانی عزیزی که می خوان آپتایم 100% داشته باشن برن از دیتاسنتر مستیم یه سرور 200$ خریداری کنن بشینن کارشون رو بکنن و به خاطر 1-2 ساعت نگن زندگی ما به فنا رفت ، ما باید جوابگو باشیم و ...
قطعی همیشه رخ میده مهم برطرف شدن اون هست .
هیچ کس نمی خواد سرورش قطعی داشته باشه و مشتری ها ناراضی باشن .
-
ذات ایرانی رو نمیشه عوض کرد!
البته حق هم میدم بهشون تا به حال هر کدومشون احتمالا یه سرور داشتن که همین جریان پیش اومده و طرف در رفته!!
به هر حال حداقل 12 ساعت صبر کنید خبری نشد تهمت بزنید!
پست هاتون هم پاک کنید بهتره
-
دوستان تمامی سرویس ها در دسترس هستند .
با اجازتون من تیکت هایی که در این زمینه داخل پرتال باز کردید رو میبندم .
با تشکر از صبوری شما ( البته نه همه! )
:53:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SV24.CO
آی پی که توسط آی دی
shitoonn اعلام شد در پرتال ما متعلق به این فرد هست که عکسش رو گذاشتم .
حرفی برای گفتن دارید ؟
اقا شرمنده .من حرفما پس میگیرم .دیدم تو این تایپیک دعواس گفتم شعلع را بیشتر کنم .همه استرسا بره بالا .من اصلا از ایشون سرویس ندارم .و اصلا نمیشناسم .با توجه به کلاه برداری های صورت گرفته .گفتم یه چیز بگم همه بریزند به هم .بخندیم .اون ای پی هم متعلق به من نیست و من اهل طهران هستم. از همه عذهر میخواهم .تایپیک باهالی بود .پر کله پوک:50: :71: :50: >:)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shitoonn
اقا شرمنده .من حرفما پس میگیرم .دیدم تو این تایپیک دعواس گفتم شعلع را بیشتر کنم .همه استرسا بره بالا .من اصلا از ایشون سرویس ندارم .و اصلا نمیشناسم .با توجه به کلاه برداری های صورت گرفته .گفتم یه چیز بگم همه بریزند به هم .بخندیم .اون ای پی هم متعلق به من نیست و من اهل طهران هستم. از همه عذهر میخواهم .تایپیک باهالی بود .پر کله پوک:50: :71: :50: >:)
عجب دیگه این نوعشه حتی از ایرانی جماعت توقع نمی رفت !
-
کله پوک تویی که با این همه سوتی که دادی به چیز خوردن افتادی به خاطر این که پولت نسوزه
تو قوانین سایت تیک عضویت بالای 13 سال هم باید گنجانده بشه....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shitoonn
واقعا متاسفم برای شما !
کاربرها جوابتون رو میدن کافیه ، بنده چیزی نمیگم .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kaveh.s
آقای محترم من فحش به شما ندادم و دلیلی هم نمیبینم که بخوام به شما بقبولونم که shitoon من هستم یا نه ، در حالی که شما به من توهین کردی و فرهنگ بنده رو پایین میدونی ، نمیدونم ملاک شما واسه اینکه من اون شخصی که فحش میده هستم چیه ، من ضعف پشتیبانی شما رو مطرح کردم شما که جنبه نداری اشتباع میکنی میای تو این کار ، تقریبا همه ی فروم با من موافقن که نباید تلفنتو خاموش کنی ، نباید آی دی های یاهوتو آفلاین کنی ، نباید تیکت ها رو بی جواب بزاری
پولی که من به شما دادم رو هر هفته به گدا هم میدم ، برو خوش باش
به قران ما یه نفر نیستیم .پوله این بنده خدا رو بک کن .از یه یوزرا پرسیدم ایپیت چیه منم چندتا پایینشا اعلام کردم. خیلی کله پوک داشت این تایپیک از فروشنده بگیر تا یوزر ابله .انقد خندیدم دارم میترکم .دم همتون گرم کله پوک های ابله:71: :50: =d> :103:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serkis
کله پوک تویی که با این همه سوتی که دادی به چیز خوردن افتادی به خاطر این که پولت نسوزه
تو قوانین سایت تیک عضویت بالای 13 سال هم باید گنجانده بشه....
=d> خیلی با حالید .ولی خاظر نیستم به خاطر شوخیام یوزری دیگه پولش بسوزه ..اخه کدوم احمقی میاد ای پی خودشو اعلام میکنه باقالی
-
اومدم که پست تمام انتقادی بذارم که وقتی جو حاکم بر تاپیک رو دیدم کلاً موندم چی بگم!
اینجوریشو دیگه ندیده بودم با احترام به فروشنده های معتبر قبلاً میگفتم تا طرف از ننش قهر میکنه میره یه سرور میخره ئو هاست و وی پی اس میفروشه الان باید گفت تا هر کی از ننش قهر میکنه میره یه وی پی اس و هاست میخره
آخه این دیگه چه بچه بازی ائی هست در عرض 4 5 ساعت راه انداختین؟ اومدیم اصلاً 4 5 ساعت با خانوادش رفته بیرون شکایت کردن حقتونه ولی دیگه اراجیف گفتن حق نیست
هیچ طرفداری هم از ایشون نمیکنم کارشون رو هم تو این زمینه تائید نمیکنم من دیروز سرویس از ایشون خریدم و همه چیز عالی بود و امروز مشکل پیش اومد که تقریباً یه چیز طبیعی هست قطعاً راه درستش این بود که حداقل یک ایمیل بهمون میزدن حالا به هر دلیلی نزدن ولی خداوکیلی بخاطر 4 5 ساعت همچین برخوردی خیلی زشته
دوستانی هم که میخوان دقیقه ائی جواب تیکتشون زده بشه و آپتایم 99.9 داشته باشن، قطعاً با همچین قیمتی هیچ جای دنیا سرویس مورد نظرشون رو نمیتونن پیدا کنن
دست رو بکنید تو جیب مبارک و سرویس مورد نظرتون رو سفارش بدین
بازم میگم کارشون به هیچ وجه قابل تائید نیستو نمیکنم ولی وقتی پستارو خوندم دلم براش سوخت
خیلی چیز نادری بود بخاطر 4 یا 5 ساعت تاپیک 13 صفحه جلو رفت!!!!!!!!!! هاست دی ال با اون ابهت ، عظمت ، خوش نامی و بی نظیر بودنش :53: {اسم هاست دی ال که میاد باید به احترامش کلاه از سر برداشت}) خبر جمع کردنش اومد همچین نشد :دی
تا قبل از این میگفتم بدبخت ما که با یه سری از این سرویس دهنده ها کار میکنیم ، الان میگم بدبخت این سرویس دهنده ها که باید با همچین افرادی سرو کله بزنن
و صحبتی هم با ایشون داشتم
بزرگوار یه فرهنگ غلطی بین ما جا افتاده که موقع مشکل، هیچ کس جوابگو نیست (حالا من اصلاً نمیدونم چرا جواب ندادین، چه موجه و چه غیر موجه و برای هر کدومه از ما هم ممکن هست مشکلاتی پیش بیاد که حتی نتونیم برطرفش کنیم {اینو در حالت کلی میگم}) کسی که سرویس رو میخره و هیچ مشکلی نداره که خوب چیز شاهکاری نیست طرف یه سرویس رو گرفته که به نحو احسنت ازش استفاده کنه و این که حتی توی یک سال همه چیز خوب باشه که کار خاصی نیست بایدم اینطور باشه طرف که هزینه یه سرویس خراب رو نداده ، اما اصل کار به زمانی بر میگرده که مشکلی پیش بیاد و حداقل چیز این هست که مشتری احساس کنه برای طرفش قابل احترامه خواه این مشکل حل بشه یا اصلاً حل نشه ولی چیزی که خیلی مهم هست همین احترام قائل شدنه
امیدوارم سری های آینده هنگام وجود مشکل برخورد مناسبتری صورت بگیره (البته دو طرفه نه مثل اینبار که نمیدونم چی راجع بهش بگم!!!!!!)
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sr.majid
اومدم که پست تمام انتقادی بذارم که وقتی جو حاکم بر تاپیک رو دیدم کلاً موندم چی بگم!
اینجوریشو دیگه ندیده بودم با احترام به فروشنده های معتبر قبلاً میگفتم تا طرف از ننش قهر میکنه میره یه سرور میخره ئو هاست و وی پی اس میفروشه الان باید گفت تا هر کی از ننش قهر میکنه میره یه وی پی اس و هاست میخره
آخه این دیگه چه بچه بازی ائی هست در عرض 4 5 ساعت راه انداختین؟ اومدیم اصلاً 4 5 ساعت با خانوادش رفته بیرون شکایت کردن حقتونه ولی دیگه اراجیف گفتن حق نیست
هیچ طرفداری هم از ایشون نمیکنم کارشون رو هم تو این زمینه تائید نمیکنم من دیروز سرویس از ایشون خریدم و همه چیز عالی بود و امروز مشکل پیش اومد که تقریباً یه چیز طبیعی هست قطعاً راه درستش این بود که حداقل یک ایمیل بهمون میزدن حالا به هر دلیلی نزدن ولی خداوکیلی بخاطر 4 5 ساعت همچین برخوردی خیلی زشته
دوستانی هم که میخوان دقیقه ائی جواب تیکتشون زده بشه و آپتایم 99.9 داشته باشن، قطعاً با همچین قیمتی هیچ جای دنیا سرویس مورد نظرشون رو نمیتونن پیدا کنن
دست رو بکنید تو جیب مبارک و سرویس مورد نظرتون رو سفارش بدین
بازم میگم کارشون به هیچ وجه قابل تائید نیستو نمیکنم ولی وقتی پستارو خوندم دلم براش سوخت
خیلی چیز نادری بود بخاطر 4 یا 5 ساعت تاپیک 13 صفحه جلو رفت!!!!!!!!!! هاست دی ال با اون ابهت ، عظمت ، خوش نامی و بی نظیر بودنش :53: {اسم هاست دی ال که میاد باید به احترامش کلاه از سر برداشت}) خبر جمع کردنش اومد همچین نشد :دی
تا قبل از این میگفتم بدبخت ما که با یه سری از این سرویس دهنده ها کار میکنیم ، الان میگم بدبخت این سرویس دهنده ها که باید با همچین افرادی سرو کله بزنن
و صحبتی هم با ایشون داشتم
بزرگوار یه فرهنگ غلطی بین ما جا افتاده که موقع مشکل، هیچ کس جوابگو نیست (حالا من اصلاً نمیدونم چرا جواب ندادین، چه موجه و چه غیر موجه و برای هر کدومه از ما هم ممکن هست مشکلاتی پیش بیاد که حتی نتونیم برطرفش کنیم {اینو در حالت کلی میگم}) کسی که سرویس رو میخره و هیچ مشکلی نداره که خوب چیز شاهکاری نیست طرف یه سرویس رو گرفته که به نحو احسنت ازش استفاده کنه و این که حتی توی یک سال همه چیز خوب باشه که کار خاصی نیست بایدم اینطور باشه طرف که هزینه یه سرویس خراب رو نداده ، اما اصل کار به زمانی بر میگرده که مشکلی پیش بیاد و حداقل چیز این هست که مشتری احساس کنه برای طرفش قابل احترامه خواه این مشکل حل بشه یا اصلاً حل نشه ولی چیزی که خیلی مهم هست همین احترام قائل شدنه
امیدوارم سری های آینده هنگام وجود مشکل برخورد مناسبتری صورت بگیره (البته دو طرفه نه مثل اینبار که نمیدونم چی راجع بهش بگم!!!!!!)
موفق باشید
با تشکر از شما
صداقت از همه چیز بهتر هست . بنده تو این چند ساعت که این اتفاق افتاد هم تلفن بنده خراب شد و هم دسترسی به اینترنت نداشتم ، همکار بنده هم که فعلا بنا به دلایلی فعلا نیستند ، یعنی همه چیز دست به دست هم داد تا این آبرو ریزی رو برای ما درست کنند! هرچند که بعضی ها آبروی خودشون رفت .
هنوز هم تلفن بنده خاموش هست . در طول تماس مشتری ها چند بار سعی کردم روشن کنم اما متاسفانه کلا از دست رفت !
-
Re: فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shitoonn
فقط میتونم بگم خیلی احمقی ، البته از اولش هم یکم به حرفای مفت شما کسی دقت میکرد مفهمید که یه بچه هستید
بقیه دوستان که حرف از پشتیبانی میزنن ، میخواستم ببینم تا حالا از کدوم شرکت ها و یا سایت ها سرور مجازی داشتید ؟؟ بعضی ها که دفعه اولشونه که بحثشون جداس و ایشالله که فهمیده باشن با چند ساعت قعطی سرورشون و نبودن مسئول ( دقت کنید چند ساعت نه چند روز !!) کسی تهمت کلاهبرداری و نه حتی پشتیبانی بد نمیزنه
خیلی دلم میخواد برید از جایه دیگه سرور مجازی بگیرید تا بفهمید به چه کسی داشتید تهمت پشتیبانی بد میزدید ، ایشالله میرید از یه جا دیگه می گیرید اونوقت میفهمید قطعی سرور و پشتیبانی یعنی چی
مثال میزنم ، تو همین انجمن من از خیلیا سرور داشتم ، و این حرف ها رو از شکم سیری نمیگم ، یکی که اصلا هارد سرور رو سوزوند رفت کلی سایت هم بیچاره کرد دیتا هم برنگشت ، و تنها کاری که کردن یه سرور جدید دادن بعد از چند روز ( دقت کنید چند روز !) و یه معذرت خواهی که ببخشید دیتاتون پرید حالا چند روز اضافه میکنیم به سرورتون !!
یکی دیگه که اصلا تیکت میخوای بزنی باید روی هفته بعد حساب کنی جواب بده
ایشون هارد سرور هاشو به صورت رید بسته و با اینکه ظرفیتش نصف میشه ولی برای اینکه مثل اون سایتی که زد اطلاعات مردم رو به باد نشه ، به صورت موازی از اطلاعاتتون بک آپ تهیه میشه
واقعا خیلی بی انصافید که فقط به خاطر چند ساعت در دسترس نبودن ایشون هر چی از دهنتون در اومد گفتین ، کاش فقط ۱ دقیقه فکر میکردید شاید براشون مشکلی پیش اومده و قطعا ایشونم از مشکلات با خبرن و دارن تمام سعیشون رو میکنن که سرور ها به حالت عادی برگرده ، ایشون توی دیتا سنتر ننشسته که بره دستی سرور رو تعمیر کنه ، مثل همه شما تو اینجاس و باید با پیگیری از انگلیس این مشکل رو حل کنه ، واقعا بعضی وقتا یکم انصاف و ادب هم چیزه خوبیه ، دیدید که یه احمق با حرفاش چه جوری شمارو عصبانی تر کرد و شما هم حرف یه بچه رو باور کردید که ایشون کلاهبرداری کردن ! ولی ۱ دقیقه اونطرف داستان که شاید اینجوری نباشه رو فکر نکردید ...
-
روشن شدن یه سری چیزا خیلی خوب شد ، آقای محترم پست های ارسالی منو بخون تا بفهمی هیچ توهینی به تو از طرف من نشده ، فقط به خاطر انتقاد از سرویستونه که این کار رو میکنید نه چیز دیگه ای
-
اول که سرور قطع شد و دو نفر اول پست زدن من داشتم می رفتم از منزل بیرون . الان اومدم می بینم تو این چند ساعت چقدر آدم بی ادب و بی طاقت وجود داره
این دو تا حدیث رو می زنم برای اون عده که صبر ندارن و آبروی هر کسی رو به راحتی می برن
نقل قول:
امام صادق (ع) فرمودند : مومن در سختیها صبور و در مقابل اضطرابها با وقار است ، بدانچه به او داده شده قانع است ، و گرفتاریها نزد او بزرگ نیست. بحارالانوار جلد 82 حدیث 133
نقل قول:
ریختن آبروی مومن = خروج از ولایت خدا و ورود در ولایت شیطان
عَنْأَبِی عَبْدِ اللَّهِ ع قَالَ : مَنْ رَوَى عَنْ مُؤْمِنٍ رِوَایَةًیُرِیدُ بِهَا شَیْنَهُ وَ هَدْمَ مُرُوءَتِهِ لِیَسْقُطَ مِنْ أَعْیُنِالنَّاسِ أَخْرَجَهُ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ مِنْ وَلَایَتِهِ إِلَىوَلَایَةِ الشَّیْطَان . {1}
امامصادق علیه السّلام فرمود: هر كه مطلبى را بازگو كند تا آبروى مؤمن رابریزد و خوارش سازد تا او را از چشم مردم بیندازد خداى گرامى و بزرگ او رااز ولایت و سرپرستى خویش درآورد و به ولایت شیطان واگذار كند
-
من چند ماهه که از ایشون سرور می گیرم و تا بحال هیچ مشکلی از طرف ایشون وجود نداشته
هر وقت هم سوال یا درخواستی داشتم از طریق یاهو و تیکت در دسترس بودند
-
واقعا متاسفم ! برای یه عده خیلی اندک بی فرهنگ که هر چی لایق خودشون و خانواده شون هست ....
از طرف خودم میگم ابله باباته اینم جواب بی ادبی که با بی ادبی بهت میدم
ممنون از جناب sv24 به خاطر سرویسهای عالیشون
-
لطفاً قابلیت افزایش موجودی رو هم به پنل اضافه کنید 100 گیگ هارد اضافه میخوام ولی نمیشه موجودی رو افزایش دادو باید حتماً فاکتور صادر بشه تا پرداخت رو انجام داد، این خودش زمان گیر هست ما باید منتظر صدور فاکتور بمونیم و شما هم منتظر واریز وجه
متشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sr.majid
لطفاً قابلیت افزایش موجودی رو هم به پنل اضافه کنید 100 گیگ هارد اضافه میخوام ولی نمیشه موجودی رو افزایش دادو باید حتماً فاکتور صادر بشه تا پرداخت رو انجام داد، این خودش زمان گیر هست ما باید منتظر صدور فاکتور بمونیم و شما هم منتظر واریز وجه
متشکر
با سلام
بانک ملت داستان درست کرده برای ما . اجازه بدهید مشکل درگاه رو برطرف کنیم اون رو هم چشم اوکی میکنیم .
-
ممنون سرور منم بالا اومد
ولی خداییش کاملا به خودم حق میدم. دقیقا چند روز قبل پول مارو اون یارو ایلما خورد فشار کارای خودم و یوزرها مجبورم میکرد سرور بگیرم زود.
اینو شب سفارش دادم فرداش که اومدم دیدم ای داد بیداد باز نمیشه. گفتم خب حتما هنگ کرده. حتی تیکت زدم قربان سرور من مشکل داره اوکی کنید.
اومدم تاپیک که اگر آنلاینید اینجا هم بگم سریع تر بررسی کنید که دیدم به به چه خبره
بعد نشستم گفتم بزار بیاد اینجا حداقل خودش یه حرفی بزنه تیکت که جواب نداد. بازم منتظر مونید دیدیم همه دارن میگن و خود شما هم نمیاین حرفی بزنید و گوشی و تیکت و همه تعطیل
پس حق داشتم بخوام ناراحت بشم یا هرچیزی. چون ما هم واسه خودمون یوزر داریم و ما هم فحش کم نمیخوریم داداش من.
به هرحال ممنونم.
از تمام ارائه دهندگان سرور خواهش میکنم. ازتون خواهش میکنم اگرم روزی هر کدومتون خواستید رسما دیگه کار نکنید یا هرچیزی حداقل یه کلام به آدم بگین آقا فلان موقع درست میشه یا کلا درست نمیشه تا ما هم بدونیم باید چیکار کنیم. به خدا ما هم آدمیم و کار میکنیم.
ممنون از دوستان. جو رو عوض کنید دیگه کش پیدا نکنه :x
-
با این اتفاقی که افتاد معلوم شد آقا مصطفی اینکاره نیست منم همیشه از ایشون سرور میگیرم
با تشکر از smart vps
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mohamad26
ممنون سرور منم بالا اومد
ولی خداییش کاملا به خودم حق میدم. دقیقا چند روز قبل پول مارو اون یارو ایلما خورد فشار کارای خودم و یوزرها مجبورم میکرد سرور بگیرم زود.
اینو شب سفارش دادم فرداش که اومدم دیدم ای داد بیداد باز نمیشه. گفتم خب حتما هنگ کرده. حتی تیکت زدم قربان سرور من مشکل داره اوکی کنید.
اومدم تاپیک که اگر آنلاینید اینجا هم بگم سریع تر بررسی کنید که دیدم به به چه خبره
بعد نشستم گفتم بزار بیاد اینجا حداقل خودش یه حرفی بزنه تیکت که جواب نداد. بازم منتظر مونید دیدیم همه دارن میگن و خود شما هم نمیاین حرفی بزنید و گوشی و تیکت و همه تعطیل
پس حق داشتم بخوام ناراحت بشم یا هرچیزی. چون ما هم واسه خودمون یوزر داریم و ما هم فحش کم نمیخوریم داداش من.
به هرحال ممنونم.
از تمام ارائه دهندگان سرور خواهش میکنم. ازتون خواهش میکنم اگرم روزی هر کدومتون خواستید رسما دیگه کار نکنید یا هرچیزی حداقل یه کلام به آدم بگین آقا فلان موقع درست میشه یا کلا درست نمیشه تا ما هم بدونیم باید چیکار کنیم. به خدا ما هم آدمیم و کار میکنیم.
ممنون از دوستان. جو رو عوض کنید دیگه کش پیدا نکنه :x
با سلام
متاسفانه برای 4 ساعت هرچی دلشان خواست پشت سر ما گفتند .
حالا بماند که چند نفر داشتن شلوغ میکردند تا بقیه رو عصبانی کنند . از این افراد نادان در جامعه ما کم نیست .
انشالا که این مسائل دیگر تکرار نشود از سمت هر دو طرف .
-
لطفا یک آی پی برای تست پینگ قرار دهید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HitM4N
لطفا یک آی پی برای تست پینگ قرار دهید
با سلام
پ.ح شد .
-
آفر ویژه رم 2 گیگابایت هنوز موجوده ؟ عجله داریم فقط
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HitM4N
آفر ویژه رم 2 گیگابایت هنوز موجوده ؟ عجله داریم فقط
با سلام
بله موجود هست .
میتونید از طریق سایت اقدام کنید .
-
خیلی زود هست که نظرمو رو راجع به سرویس دهی ایشون بگم ولی بخاطر اتفاقات دیشب این پست رو میگذارم ، چون واقعاً دور از انصاف هست همچین کیفیتی بازیچه دست چندتا بچه بشه و متضرر بشه
http://ups.night-skin.com/up-91-10/ap1a11.jpg
تو این دو روز سرویس دهیشون فوق العاده بوده و به جرات میگم سرویسی با این کیفیت حداقل دو برابر قیمتی که دارن میفروشن می ارزه ، دو روز گذشته 4 5 ساعت هم سرور دان بوده ولی من کار 6 7 روزم رو تو این دو روز انجام دادم هیچ چیزی رو محدود نکردن سرور هم مثل ساعت کار میکنه بدون هیچ مشکلی
اگر کیفیت سرور هاشون به همین شکل بمونه قطعاً تا وقتی که باشن بنده هم رو سرور های ایشون میمونم
میگم فعلاً فقط دو روز هست که از ایشون سرور گرفتم و خیلی زود هست راجع بهش نظر بدم ، ولی تو این دو روز همه چیز عالی بوده و به درخواست ها هم سریع رسیدگی میکنن
امیدوارم با حفظ همین روند هر روز رشد بیشتری داشته باشن
-
سفارش بنده رو در کمتر از 30 دقیقه تحویل دادند. تا الان که همه چیز عالی بوده . . .
با تشکر از ایشون :53:
-
مصطفی جان چقدر از سرور پر شده ؟ چندتا از دوستام رو میخوام معرفی کنم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mashomid
مصطفی جان چقدر از سرور پر شده ؟ چندتا از دوستام رو میخوام معرفی کنم.
سلام
یه تعدادی باقی مونده فعلا فروش ادامه داره فکر میکنم تا چند روز دیگه .
-
خسته نباشین
ایشالا دیگه ازین بد شانسی ها نیارین
خدا هم بتون صبر درست حسابی بده
احتمالا یه 4 گیگ سفارش بدم فقط مساله اینه ما 4 5 تا مشتری داریم اگه سایتاشون بالا نیاد بیچارمون می کنن با تلفن
ازین بابت که حتما یه راه تماس با شما همیشه باشه خیالمون راحت باشه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
negam48
خسته نباشین
ایشالا دیگه ازین بد شانسی ها نیارین
خدا هم بتون صبر درست حسابی بده
احتمالا یه 4 گیگ سفارش بدم فقط مساله اینه ما 4 5 تا مشتری داریم اگه سایتاشون بالا نیاد بیچارمون می کنن با تلفن
ازین بابت که حتما یه راه تماس با شما همیشه باشه خیالمون راحت باشه؟
با سلام
بله مشکلی نیست .
دقیقا فقط میتونم اسمش رو بدشانسی بزارم
-
من با اجازتون شمارتون رو می دم به یکی از دوستان واسه مسایل فنی و هماهنگی و سفارش باتون تماس بگیره
-
با سلام...پرداخت انلاین از طریق بانک ملت مشکل داره عزیز...لطفا درستش کنید...با تشکر:x
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ParnianHost
با سلام...پرداخت انلاین از طریق بانک ملت مشکل داره عزیز...لطفا درستش کنید...با تشکر:x
با سلام
متاسفانه 2 روز هست که درگاه ملت مشکل دارد با به پرداخت تماس گرفتیم میگن خراب هست . گفتیم پس ما چکار کنیم . گفتند نمیدونیم !
یک درگاه واسط اضافه کردیم فعلا موقتا از اون درگاه استفاده کنید تا مشکل برطرف بشه .
-
سلام
خسته نباشید
پنل هم دارد سرور ها
قیمت همیشگی است