سایت ما قسمت اخبار داره و اونجا اطلاع رسانی شده !!!!!
چی باید شفاف بشه ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
فدات شم اینجا هم یه سر بزن
http://www.webhostingtalk.ir/f118/51422/index2.html
سلام
سوال من اینجاس درگاه ملت كه فعال شدن دیروز اول 150 تومان كارمزد كم شد و بعد از چند ساعت شد 415 تومان میگیم شما گفتین كارمزد جدید 400 تومان این 15 تومان اضافه چرا كسر كردین؟
من قبلا روی درگاه شما بودم و اولین نفر هم بودم ولی دیگه هیچوقت برنمیگردم چون به نزرم این نوعی .... هست شما خوب میدونین تراكنش های روی درگاه شما به طور میانگین 3000 تومان هست و به جای استفاده از درصد هزینه ثابت در نظر گرفتین تا خودتون بیشتر سود كنین
راه 100 ساله خواستین در 1 شب طی كنین و كارمزد طی 3 ماه از 1 درصد به 400 تومان برای هر تركنش بردید كه معلوم نیست چرا از من 415 تومان كسر كردین
بدرود
عكس ضمیمه شد 300 ریال كارمزد برای درگاه واسطه هست
1500ریال درگاه مستقیم ولی یهو میشه 4150 ریال
بنده هم امروز یک پرداخت داشتم 420 کم شده! یعنی باز هم افزایش؟ درست اینجا پشتبانی نیست دوست عزیز ولی شما فرض کنید بجای این گلایه ها میومدن ازتون تشکر میکردن باز هم شما میگفتید چرا اینجا تایپیک میزنید؟؟!!
این كار نوعی ..... هست :| چرا بدون دلیل كارمزد زیاد گرفته شده و باز هم میگم چرا طی 3 ماه اینقدر افزایش داشته
در حالی كه مدیر سایت میدونن بیشرتین تراكنش های سایتشون 3000 تومان هست به جای استفاده از درصد از كارمزد ثابت استفاده كرده یعنی 14% برای هرتراكنش كارمزد میشه بگین دلیل 14% چی هست و شما چه كار خاصی به غیر از ارائه درگاه میدین؟ و چرا باز بدون دلیل و خبر زیاد كردین :|
با سلام
فكر مي كنم يك مشكلي پيش اومده توي سيستم چون كامرز هاي ما هم در حد 15-50-100 تومان اشتباه محاسبه شده!
اینکه گفتید
قالب درگاه واسط تغییر خواهد کرد و استفاده از درگاه واسط بسیار ساده میشود .
این تغییر تا کی انجام میشه ؟
جواب سوال ما هنوز داده نشد چرا 415 420 410 یا نرخ های دیگر از كاربران كسر كردین :| واقعا كه
کارمزدهای بنده هم اشتباه محاسباتی درش وجود داره
متاستفانه تک پرداخت به چند دلیل دیگه قابل استفاده نیست:
1-افزایش کارمزدها به نحو غیر قابل توجیه و منطقی (به قول دوستان طی کردن ره 100 ساله در یک شب شاید دلیلش باشه)
2-کسی نمیگه تک پرداخت د_ز_د اما درصد خطای اشتباهات محاسباتی کارمزدها و بی توجهی کم کم غیر قابل توجیه هست
3-اعمال سیاست های بیش از حد خشک و غیر منعطف به نحوی که گویا فقط تک پرداخت داره درگاه میده تو کل دنیا!!!!!
4-با افزوده شدن استفاده کنندگان از تک پرداخت هم دیده شد هیچ اهمیتی به مشتری مثل سابق نمیدن
5-تصور می کنند ما در یک بازی بچه گانه هستیم و هیچ کسی اهمیت نداره! بی خیال و راحت هرکاری دوست دارند می کنند!! درگاه ها رو چندین روز قطع می کنند!!! تصمیم کسر پول به عنوان کارمزد بدون هماهنگی می گیرند!!!!! این بازی نیست این پول مردم هست
من از اولین استفاده کنندها و کسایی بودم که تو همین انجمن درگاه شما رو به بیش از 25 نفر معرفی کردم
و حالا هم شروع می کنم به خراب کردن اسم درگاه شما تا جایی که بتونم و حق شما باشه و هرکسی چه در این انجمن چه در جای دیگه از شما و ... سوال کرد بدون شک میگم این درگاه.....
چون مشتری هاتون زیاد شد دلیلی وجود نداره یک دفعه هرکاری دوست داشتید انجام بدید
همانطوری که کارتون خوب بود و مشتری جلب کردید به همون نحو هم مشتری از دست خواهید داد (و تا حالا هم دادین)
كسی اینجا نیست كه جواب ما بده :| شماره موبایل هم كه جواب نمیدین پس چرا تو سایت زدین
1 - افزایش کارمزد غیر منطقی نبوده و افرادی که محصولی داشتند که سود کمی داشت ما کارمزد را برایشان کم کردیم .
2 - هیچ خطایی رخ نداده 400 تومان + 0.5% هست .
3 - چندین بار در اخبار سایت اعلام کردیم که اشخاصی که محصولات عبور از *****ینگ میفروشند با سیستم تسویه کنند و ما کاربر را مسدود نمیکنیم اما بعضی از اشخاص اصلا توجه نکردند و مجبور به سختگیری شدیم .
4 - ما به تمام کاربران اهمیت میدهیم و به هیچ شخصی بی احترامی نکردیم و مشکلاتی که در سیستم پیش آمده بخاطر بعضی کاربران بوده که داریم حلش میکنیم .
5 - چند روز قبل از تغییرات در کارمزد در سایت اعلام میشد تا کاربرانی که با کارمزد موافق نیستند اعلام کنند و هنگامی که کاربری با این وجود از تک پرداخت استفاده میکنید مشخص است با کارمزد موافق بوده .
تلاش ما استفاده کاربران از درگاه واسط میباشد که از ابتدا تا الان حتی یک روز هم قطع نبوده !!!! تنها درگاه مستقیم به دلیل مشکلاتی قطع شده .
چرا دارین بهانه میارین گفتین هر تراكنش 400 تومان بدون هیچ كارمزدی دیگه ای الان %0.5 دقیقا كجا نوشته؟ ما تراكنش 3000 تومان هست هرچی به شما گفتیم سود نیست شما گفتین نمیشه 400 تون بعد اومدیم 415 كم كردین :| این حرفها بهانه هست لینك اخبارتون هست زدین 400 تومان بدون هیچ كارمزدی
اون كاربری هم كه داره 400 تومان هزینه تراكنش میده حتما تراكنشش بالای 30.000 تومان هست كه 400 تومان براش چیزی نیست شما اصلا منطقی نه برخورد كردین نه عمل كردین همین
فكر نكنم دیگه كسی روی درگاه شما باشه بیشتر افراد به Shetab.biz رفتن كه بدون هیچ مدرك و با هزینه برداشت 200 تومان كلا كار میكنن هیچ درصد هم در كار نیست :|
تقریبا تمام میباشد .
اسکرین شات را میتونید ببینید
فایل پیوست 6823
حالا جالب اینجاس دارین درگاه سامان با كارمزد 2 درصد میدین میشه بگین چرا برای كاربرای سایتتون 400 تومان برای هر تراكنش حساب كردین؟
متن خبر كارمزد
از تاریخ 1391/3/30 کارمزد درگاه مستقیم برای تمام کاربران یکسان خواهد شد و به ازای هر تراکنش 400 تومان محاسبه خواهد شد .قابل ذکر است کارمزد درگاه غیر مستقیم تنها 1% میباشد و این تغییرات تنها به علت مشکلاتی میباشد که برای درگاه مستقیم و شرکت پیش آمده است و هیچگونه پیامی در این مورد پاسخ داده نخواهد شد .ضمنا تا اطلاع ثانوی درگاه مستقیم به کاربران جدید داده نخواهد شد و لطفا درخواست نفرمایید .با تشکر
دوستانی که نمیتونن بدن خوب مگه مجبورا از درگاه مستقیم استفاده کنند؟ ما استفاده میکردیم نصرفید عادی کردیمش تراکنش هم خوبه راضیم هستیم تا حالا هم هیچ مشکلی نداشتیم
دستشونم درد نکنه
یا علی
عزیز من ایشون وقتی درگاه مستقیم دارن ارائه میدن دستشون درد نكنه ولی چرا تراكنش ها درصدی كردن ثابت؟ چرا به هر تراكنش 400 الان گفتم 400+%0.5 درحالی كه هیچ جا نگفتن
10 با پیام قرار دادن كه این دیگه كارمزدش تغییر نمیكنه نمونه همون 5% كه قرار شد تغییر ندن باز تغییر دادن
1-کارمزد برای خود بنده کم شد و دست شما درد نکنه اما این نکته رو هم توجه داشته باشید با برداشت کارمزد بالای ناگهانی از مانده حساب و چند روزی که تا توافق ما با شما تکمیل بشه نزدیک به 10هزار تومان کارمزد کسر شد که با احتساب سود اندک ما تقریبا 3هزارتومان ضرر کردیم. درسته کارمزد رو کم کردید دستتون درد نکنه اما کسر نگهانی کارمزدها خشک و تر رو با هم سوزوند و مارو دچار ضرر کرد
2-عکسی که در تاپیک ضمیمه شده رو نگاه کنید دوست عزیزم کارمزد ها 5درصد بود و در بعضی تراکنش ها حتی تا سقف 265 تومان در این عکس اشتباه محاسباتی وجود داشته یکی از تراکنش های 3هزار تومانی یکجا 150 تومان و درجای دیگه 415 تومان!!!!در پنل خود بنده هم میتونم بهتون اسکرین شات بدم که تا سقف 15 الی 100 تومان خطای محاسباتی در کسر کارمزد بیشتر وجود داشته!!!!!!!!
3-بله این امر متاستفانه شایع شده بود که هرکسی فروشنده ***** بود از درگاه شما استفاده می کرد اما خوب شرایط رو برای افراد دیگه هم سخت کردید به عبارتی خشک و تر رو با هم سوزوندید که ما هر روز دغدغه داشته باشیم امروز تک پرداخت چه تصمیم تازه ای گرفت!!!!
4-من جسارت نکردم و نگفتم شما بی احترامی کردید عرض کردم توجه شما به مشتری ها کمتر شده توجهی که روزهای اول به مشترکین و راه انداختن کارهاشون داشتید امروز ندارید منظور نشستن پای صحبت تک تک افراد نیست اما طی این یک دو ماه اخیر اگر اشتباه نکنم سیاست هاتون خیلی جدا از مشتری بوده و توجهی به آه و ناله مشتری نداشتید که با تغییرات شما چه اتفاقاتی داره می افته
5-این مورد تقصیر شما نیست اما هیچ وقت هیچ اطلاع رسانی کامل انجام نمیشه و تقریبا طرف دوم مقصر هست که باید مطلع بشه!!
در مورد تلاش به استفاده از درگاه غیر مستقیم هم ما مشکلی نداریم یا عقده نداریم بگیم درگاه مستقیم داریم و کارمزد کلان بدیم
اما در کاری استفاده کننده خاص خودش رو داره
شخصا مشتری هایی دارم که حتی نمیدونن پرداخت اینترنتی چیه و باید کلی توجیه کنم چطور پرداخت کنند
در مقابل اگر بخوام از درگاه غیر مستقیم استفاده کنم دردسر خودم بیشتر هست که باید مشتری رو بیشتر توجیه و قانع کنم که چیکار کنه
کاری با سایر عزیزان و مشتری هاشون که همه استاد هستند ندارم
اما مشتری های بنده اکثرا آشنا و معرفی شده هستند که واقعا اطلاعات و دقت کافی در حد درگاه غیر مستقیم و دنگ و فنگ هاش رو ندارند
پس فکر کنم هرکسی بنا بر نیازش از امکانات حق استفاده داره و تشویق کردن جریان متفاوتی داره
اقا میشه اینقدر صفحه پرداخت رو شلوغ نکنید
این اطلاعات پذیرنده اصلا به درد مشتری نیمخوره یا این امتیاز فروشنده
فقط الکی صفحه خرید پر شده و گیج کننده تره
همون قبلی از این بهتره خواهشا با این عوض نکنید
منم موافقم اصلا کل مشکل رو همین صفحه پرداخت که شلوغش کردید نمیشع چند تا گزینه باشه که فقط با کدون بانک پرداخت بشه؟
بازم هر دو درگاه قطع شد کی فعال میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام
بنده الان 4 روزه داخل سایتتون تیکت زدم ولی هنوز جواب ندادید
چرا جواب نمیدید
در صورتی که اینجا جواب میدید
آقا احیانا این سایت دیگه جمع شده که هیچکسی پاسخ نمیده !!!!!!!!!!!
خیلی داره جالب میشه قضیه
فکر نمیکنم مشکلی باشه تا 5 تیر که فعال بودن امروز فعالیتی نبوده که باید صبر کرد انجام میشه
اگرم نشه که شرکت هستند مشکلی نداره
اخه من الان دیگه 6 روز شده تو سایتشون تیکت زدم ولی هیچ رقمه جواب نمیدن , این جواب ندادن ادمو نگران میکنه
واقعا جای تعجب داره چون تا قبل از این خیلی خوب پاسخگو بودن ولی نمیدونم چرا یهو اینقد داره طول میکشه
6 روز برای یه تیکت ؟؟؟؟؟
چون اونجا جواب ندادن گفتم اینجا بگم ولی اینجا هم کسی جواب نمیده
....
----------
.....................................
....................