-
پاسخ : ارائه درگاه پرداخت اختصاصی و واسطه با قابلیت مدیریت اطلاعات
-
یعنی پس دیگه س*اکس و وی*ی*ن تعطیل ؟ پس اینم در نظر داشته باشید که الان شما میگی روزانه 850 خورده ای تراکنش دارید مطمعن باشین این امکان قط بشه این تراکنشا روزی 85 تا هم نمیشه الان 80% سایتای س*اک*س و و*ی پی ان از سیستم شما استفاده میکنن
-
آقا من میخوام درگاه بانک ملت استفاده کنم چی کار باید انجام بدم؟
-
در ضمن آقا سپهر من تقریبا 5-6 نوع قالب آماده کردم که فقط کافیه فایل زیپ شده قالب رو در محل نصب unzip کرد قالب به راحتبپی تغییر می کنه و هیچ مشگلی پیش نمیاد اگه خواستید به من ایمیل بزنید .
payam_sts@yahoo.com
-
با سلام
با تغییر جدید اگر از کلمه هایی که گفتین استفاده نکنیم امکان فروش چیز پی ان هست رو درگاه شما؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
WhitePrince
سلام
من آخرین ورژن 0.9.2 رو دانلود و نصب کردم ولی وقتی تو قسمت کارت ها مشخصات وارد می کنم بعد از تحویل کالا اون چیزی رو که وارد کردم نشون نمیده .
باتشکر و احترام
دوست عزیز احتمالا شما محصول که اضاف کردین فید هارو خالی گذاشتید . باید در قسمت محصول اسمی برای فید ها بگذارید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
caspiannets
آقا من میخوام درگاه بانک ملت استفاده کنم چی کار باید انجام بدم؟
دوست عزیز هنوز سایت جی پاد درگاه بانک ملت رو اضاف نکرده . خودشون خبر میدن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepadl71
با سلام خدمت شما کاربر گرامی
در رابطه با سامانه پرداخت امن پاسارگاد ، حرف های شما صحیح است ، اما جی پال ، با روزی 3 الی 4 میلیون تومان تراکنش جاری ، برترین فروشنده پی پاد می باشد و هم اکنون در حال ایجاد تغییرات مفیدی در سامانه برای استفاده بهتر و سریعتر می باشیم
کارمزد ثابت ما 1.4درصد و 2.4درص می باشد، که درصورت دریافت کارمزد توسط بانک از ما ، این مقدار به کارمزد ما اضافه خواهد شد. لازم به ذکر است ، بیش از 50 درصد بانک های دیگر ، کارمزد دریافت نمی کنند ، که پس از اضافه شدن آنها ، کارمزدشان ثابت است
در رابطه با هزینه ماهیانه ، تنها برای کاربرانی می باشد که مایل به استفاده از درگاه اجاره ای می باشند. بدین صورت که با پرداخت فعلا" 36 هزار تومان در ماه ، کارمزد خود را نصف می کنند! که البته این درگاه (درگاه اجاره ای) فعلا" غیر فعال می باشد
سیستم کاری و نوع فعالیت ما بر روی این اساس بسته شده ، تا چند هفته دیگر ، جی پال حقوقی شده و با توجه به فعالیت های قانونی ما ، ما باید 5% از سود دریافت شده را بابت مالیات بپردازیم که از این رو 5 % به کل کارمزد ما (یعنی 5 قسمت از 100 قسمت 2.4درصد) اضافه شده و از آن طرف ما بابت مالیات می پردازیم
در آینده ای نزدیک ، سیستم های جدیدی را رونمایی می کنیم ، اما همیشه به صورت دقیق و منطقی کارمزد دریافت می کنیم
موفق و پیروز باشید
سلام و احترام
ولی به نظر خودتون بنده کاربر به عنوان مثال ،شما رو انتخاب میکنم که شرایطی که عرض کردید رو دارید مثلا کارمزد از 2 درصد بیشتر هست و در صورت دریافت کارمزد بانک از شما این بیشتر از 3 درصد هم خواهد شد ( استفاده از درگاه پرداخت پی پاد برای ارائه دهنده درگاه پرداخت جالب نیست ) امنیت و تضمین خرید برای خریدار صفر هست!
یا درگاهی رو انتخاب میکنم که کارمزد یک درصد هست و استفاده از سیستم رایگان هست و سیستم کاربری پیشرفته و ... داره ؟
خوب قطعا گزینه دوم که شما نیستید رو انتخاب میکنم
منظور بنده این هست که امکان جدیدی اضافه کنید که هیچ سرویس دهنده ای در حال حاظر ارائه نمیده
به عنوان مثال در همین تایپیک اعلام کردید بلافاصله بعد از خرید با کسر کارمزد به حساب پذیرنده واریز بشه
به نظر من ایده خیلی جالی هست!
و بزرگترین مشکلی که از نظر من دارید
سیستمی هست که برای کاربرتون طراحی کردید!!!
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepadl71
لطفا" اطلاعات فروشگاه + اطلاعات مدیریت + کلید رمز نگاری را با پیام خصوصی برای بنده ارسال کنید تا بررسی گردد
پیروز باشید
سلام
باتشکر از شما مشکل رفع شد .
-
سلام....
آقا هر چه زودتر این ملت و راه بندازید...
از دیروز 15 تا مشتری (70000 تومان) و سر این پاسارگاد از دست دادم.......
:109::109:
دمتون گرم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Download
اقای عادل
من میخوام اسکریپت شما را نصب کنم
ولی
قبلا فایل virtual.sql اسکریپ معمولی فریر را ایمپورت کردم نیاز هست که اون پاک بشه
نحوه پاک کردنش را توضیح دهید لطفا
با سلام خدمت شما
اگر شما قبلا" از ورژن اصلی استفاده می کردید و الآن میخواهید به ویرایش JayPalEdition تغییر دهید ، می توانید از دیتابیس سیستم قبلی خروجی sql دریافت کنید و آنرا در پوشه Installer و به جای virtual.sql قرار دهید تا هنگام نصب از اطلاعات دیتابیس قبلی استفاده گردد
لازم به ذکر است ، در مراحل نصب ، حتما" از کلید رمز نگاری قبلی استفاده نمایید. در غیر اینصورت دیتابیس شما غیر قابل خواندن می شود
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali.graph
یعنی پس دیگه س*اکس و وی*ی*ن تعطیل ؟ پس اینم در نظر داشته باشید که الان شما میگی روزانه 850 خورده ای تراکنش دارید مطمعن باشین این امکان قط بشه این تراکنشا روزی 85 تا هم نمیشه الان 80% سایتای س*اک*س و و*ی پی ان از سیستم شما استفاده میکنن
ما همه جور کاربر روی سیستممون داریم
همچنین هم اکنون برای درگاه پاسارگاد ، دامین *****ینگ در حال استفاده می باشد
همانطور که در ایمیل اعلام کردیم ، کنترل و ***** محتویات سایت ، تنها بر روی درگاه بانک ملت قرار داده خواهد شد
چون درگاه بانک ملت ما ، 1 بار مسدود شده بود و هم اکنون با تعهد نامه کتبی مجددا" فعال شد ، پس ما باید کلیه تراکنش های غیر مجاز به درگاه بانک ملت را مسدود کنیم ، چون تعهد ماست
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahabhost
سلام و احترام
ولی به نظر خودتون بنده کاربر به عنوان مثال ،شما رو انتخاب میکنم که شرایطی که عرض کردید رو دارید مثلا کارمزد از 2 درصد بیشتر هست و در صورت دریافت کارمزد بانک از شما این بیشتر از 3 درصد هم خواهد شد ( استفاده از درگاه پرداخت پی پاد برای ارائه دهنده درگاه پرداخت جالب نیست ) امنیت و تضمین خرید برای خریدار صفر هست!
یا درگاهی رو انتخاب میکنم که کارمزد یک درصد هست و استفاده از سیستم رایگان هست و سیستم کاربری پیشرفته و ... داره ؟
خوب قطعا گزینه دوم که شما نیستید رو انتخاب میکنم
منظور بنده این هست که امکان جدیدی اضافه کنید که هیچ سرویس دهنده ای در حال حاظر ارائه نمیده
به عنوان مثال در همین تایپیک اعلام کردید بلافاصله بعد از خرید با کسر کارمزد به حساب پذیرنده واریز بشه
به نظر من ایده خیلی جالی هست!
و بزرگترین مشکلی که از نظر من دارید
سیستمی هست که برای کاربرتون طراحی کردید!!!
موفق باشید
تمامی عرایض شما کاملا" درسته ، اما ما از بهمن ماه سال پیش همین روند رو پیش گرفتیم و بهتون قول میدم که تا چندین و چند سال دیگر ، کارمزد پایه و ثابتی داشته باشید
سیستم ما دارای کارمزد پایه و ثابتی است ، و از طرفی امکانات آن روز به روز در حال افزایش و عملکرد بهتر می باشد
بنده قبول دارم که درگاه های کم هزینه تری نسبت به ما هم وجود دارند ، اما اکانات فعلی و امکانات آینده ای که مرحله به مرحله به سیستم اضافه خواهد شد رو هم در نظر بگیرید
در رابطه با واریز وجه آنی ، به دلیل امکانات فعلی سامانه پرداخت امن پاسارگاد ، ما مجبوریم که از آن استفاده و واریز وجه را تنها به کارتهای بانک پاسارگاد داشته باشیم. البته در این زمینه ، محدودیت های زیادی هم داریم
در رابطه با ناحیه کاربری ، فکر نمی کنم مشکلی داشته باشد. ناحیه کاربری فروشندگان ما ، هم ایمن و هم کاملا" ساده و گویا می باشد. اگر کمی و کسری دارد ، شما باید اعلام کنید تا به سیستم اضافه شود ؛ ما از دید سرویس دهنده به ماجرا نگاه می کنیم
موفق و پیروز باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
h4w1d
سلام....
آقا هر چه زودتر این ملت و راه بندازید...
از دیروز 15 تا مشتری (70000 تومان) و سر این پاسارگاد از دست دادم.......
:109::109:
دمتون گرم
درگاه بانک ملت به زودی فعال می گردد
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepadl71
با سلام خدمت شما
اگر شما قبلا" از ورژن اصلی استفاده می کردید و الآن میخواهید به ویرایش JayPalEdition تغییر دهید ، می توانید از دیتابیس سیستم قبلی خروجی sql دریافت کنید و آنرا در پوشه Installer و به جای virtual.sql قرار دهید تا هنگام نصب از اطلاعات دیتابیس قبلی استفاده گردد
لازم به ذکر است ، در مراحل نصب ، حتما" از کلید رمز نگاری قبلی استفاده نمایید. در غیر اینصورت دیتابیس شما غیر قابل خواندن می شود
موفق باشید
مرسی از توضیح
ولی من دیتابیس قبلی را پاک کردم و نیازی بهش ندارم
گفتم اگر لازمه تغیراتی که فایل virtual.sql قبلی به وجود اورده را پاک کنم که روشش را بلد نیستم
-
سلام ماژول خروجی دادن ایمیل و شماره تلفن مشتری ها یادتون نره اقا سپهر
-
سلام
یک ایده دیگر به ذهنم رسید که در ورژن جدید که گفتید امکان ایجاد حساب کاربری برای کاربران وجود خواهد داشت قابل استفاده خواهد بود .
می توانید قسمت بازاریابی را در سیستم حساب کاربری قرار دهید که کاربر بتونه مشتری معرفی کنه و از فروش درصد بگیره مثله whmcs
همین طور قسمت تیکت و امکان مشاهده مشخصات کالاهای خریداری شده اضافه شود عالی می شود ، علاوه بر پیشنهاد سبد خرید که دادم .
باتشکر واحترام
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Download
مرسی از توضیح
ولی من دیتابیس قبلی را پاک کردم و نیازی بهش ندارم
گفتم اگر لازمه تغیراتی که فایل virtual.sql قبلی به وجود اورده را پاک کنم که روشش را بلد نیستم
خیر ، فایل های virtual.sql همه گی یک کار انجام می دهند
اما در زمان نصب ، حتما" باید Import شوند
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
WhitePrince
سلام
یک ایده دیگر به ذهنم رسید که در ورژن جدید که گفتید امکان ایجاد حساب کاربری برای کاربران وجود خواهد داشت قابل استفاده خواهد بود .
می توانید قسمت بازاریابی را در سیستم حساب کاربری قرار دهید که کاربر بتونه مشتری معرفی کنه و از فروش درصد بگیره مثله whmcs
همین طور قسمت تیکت و امکان مشاهده مشخصات کالاهای خریداری شده اضافه شود عالی می شود ، علاوه بر پیشنهاد سبد خرید که دادم .
باتشکر واحترام
در این رابطه ، همانطور که عرض شد ، باید برنامه ریزی هایی انجام شود
در رابطه با پنل بازاریابی هم ، مشکلات تسویه حساب و ... وجود دارد که باید پس از بررسی کامل و دقیق برنامه نویسی شود
سیستم تیکتینگ پشتیبانی هم به همین شکل
شاید در نسخه 1.0 اضافه نشود ، اما در نسخه های بعدی ، حتما" با برنامه ریزی اضافه خواهد شد
موفق باشید
-
با سلام خدمت تمامی کاربران گرامی و محترم انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
نسخه 0.9.3 از اسکریپت Virtual Freer ویرایش JayPalEdition با تغییرات زیر آماده دانلود ، نصب و استفاده می باشد :
اضافه شدن پلاگین ارسال ایمیل با GMail SMTP Server (لازم به ذکر است ، این پلاگین فقط برای ایمیل های @gmail.com و @googlemail.com می باشد)
قرار دادن پلاگین JayPal در بخش پلاگین ها
موفق و پیروز باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepadl71
با سلام خدمت تمامی کاربران گرامی و محترم انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
نسخه 0.9.3 از اسکریپت Virtual Freer ویرایش JayPalEdition با تغییرات زیر آماده دانلود ، نصب و استفاده می باشد :
اضافه شدن پلاگین ارسال ایمیل با GMail SMTP Server (لازم به ذکر است ، این پلاگین فقط برای ایمیل های @gmail.com و @googlemail.com می باشد)
قرار دادن پلاگین JayPal در بخش پلاگین ها
موفق و پیروز باشید.
لازم به ذکر است ،
اگر برای ورود به ایمیل خود ، از دو رمز استفاده می کنید ، باید پسوورد SMTP ایمیل خود را از لینک زیر دریافت نمایید : موفق باشید
-
اگه قالب اختصاصی داشته باشیم ؟ با طراحی شما بهم نمی خوره ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
VatanDC
اگه قالب اختصاصی داشته باشیم ؟ با طراحی شما بهم نمی خوره ؟
سلام
پیشنهاد میشه خودتون با یک طراح یا یک برنامه نویس ، قالبتون رو با روشی که در اینجا آموزش داده ایم به شکل یک قالب فابل نصب در آورده و پس از نصب این اسکریپت ، قالب ساخته شده خودتون رو روش نصب کنید.
پس از نصب ، به راحتی می توانید قالب خود را تعویض نمایید
موفق باشید
-
ما که 2 ماهه داریم استفاده میکنیم از این سرویسها کاملا هم راضی هستیم
فعلا هم منتظر آخرین ورژن هستیم :67:
-
سلام من اسکریپت شما که شامل درگاه امن پاسارگاد هست را نصب کردم ولی این ارور را موقع خرید اینترنتی میده.
خطایی در روند خرید رخ داده است. لطفاً مجدداً تلاش کنید. در صورت بروز مجدد خطا، با پشتیبانی پرداخت امن تماس بگیرید
لطفا پیگیری کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kaka22_milan
سلام من اسکریپت شما که شامل درگاه امن پاسارگاد هست را نصب کردم ولی این ارور را موقع خرید اینترنتی میده.
خطایی در روند خرید رخ داده است. لطفاً مجدداً تلاش کنید. در صورت بروز مجدد خطا، با پشتیبانی پرداخت امن تماس بگیرید
لطفا پیگیری کنید
بله به من هم همين خطا رو داد
-
مشکل از پاسارگاد هست از جی پال نیست
-
کسی جوابگو نیست؟ کی درست میشه؟
-
سلام کی میتونه این قالب رو برای فرر بزنه؟
فروشگاه آنلاين كارت شارژ ايرانسل|Irancell charge|خريد اينترنتي كارت شارژ ايرانسل
اقای سپهر ممیز عادل شما میتونید برای فرر همچین قالبی طراحی کنید من خوشم اومده از این قالب..
-
این قالب هم خوبه اگه برای فرر طراحی کنین ممنون میشم
فروش اینترنتی شارژ ایرانسل , شارژ همراه اول
-
سلام ممنون از سایت خوبتون که کار همه رو راه انداخت !
اما امروز یه مشکل برام پیش اومد اونم این که وقتی میخوام برم پشتیبانی سایت کلا از سایت خارج میشه و پول هم ایمیلش اومده که واریز شده اما تو حساب نیست
شرمنده اینجا پیام دادم چون پشتیبانی نرفت مجبور شدم - پوزش !
-
جناب عادل یه مورد بسیار مهمی که یادم رفته بود
امکانی رو ایجاد کنید که بشه فاکتور به صورت دستی وارد کرد .. مثلا بیایم فکتور بزنیم به مبلغ فلان .. که به طرف بدیم پرداخت کنه
البته این واسه موارد خاص هست ولی خیلی ضروریه
-
امکان ارائه ی کد تخفیف هم بزارید عالی میشه
-
کسانی که قالب خوب و حرفه ای می خواهند ایمیل بدن با قیمت مناسب انجام میدم
payam_sts@yahoo.com
-
امیدوارم این درگاه ملت زودتر را بیفته.... چون واقعا این پاسارگاد رو مخهههه
-
بانک پاسارگاد ارور میده!
خطااطلاعات ارسالی از سوی فروشگاه مربوطه نادرست است. لطفاً مجدداً تلاش کنید. در صورت بروز مجدد خطا، با پشتیبانی فروشگاه تماس بگیرید.:پایانه شناخته شده نیست. فروش اینترنتی شارژ
-
این تاپیک داره میشه مثل خیلی از سایتهای پشتیبان که فقط دارن مشکلات شخصیشونو میگن همه ، یه سری هم دارن فقط تبلیغ طراحی انجام میدن
یکم رعایت کنید ، به اصل سیستم توجه کنید بزارید پیشرفت کنه سیستم.
یه مدراتور نیست اینجا که رسیدگی کنه به بحث اصلی این تاپیک؟!
-
من جا داره از آقا سپهر یک تشکر ویژه کنم و از اینکه دارن وقت میزارن واقعا سپاس گذارم
دوستان هم این دو نکته رو گفتم عالی میشه اگه داشته باشه
امکان ارائه ی کد تخفیف
امکانی رو ایجاد کنید که بشه فاکتور به صورت دستی وارد کرد
و به نظرم قسمتی باشه برای تمدید کردن اشتراک های قبلیشون یه فیلد رو پر کنن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kaka22_milan
لطفا پیگیری کنید
این مشکل معمولا" از تنظیم اشتباه پلاگین جی پال می باشد
اگر از تنظیمات پلاگین اطمینان دارید ، قطعا" مشکل از سامانه پرداخت امن پاسارگاد می باشد
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vps118
سلام
چهارچوب این قالب ، به قالب اصلی اسکریپت نمی خورد
اما از دوستان درخواست کنید ، چیزی شبیه به اون رو براتون تولید کنند
موفق باشید