پاسخ : تاخییر ovh در تحویل سرورهای سری جدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Reza68
ای بابا ماله منم هستم دقیقا 29 پرداخت داشتم که میشه 11 روز دقیق فول تایم گذشته البته می گم 29 بگو 28 چون ساعت اولیه نیمه شب بود.
شخصا چندتا سرور می خواستم شانس آوردم 1 کی گرفتم. بجاش رفتم رد استیشن سرور گرفتم زیر 12 ساعت تحویل گرفتم . به نظر من بهتره واقعا .
در ضمن دوستان آفر جدید رداستیشن عالی هستش که بنده گرفتم.
هارد 12*4 ترابایت
سی پی یو 5620 دو تا
رم 96 گیگ
پورت 10 گیگ پهنای باند نامحدود گارانتی 1.5 گیگ
من تست کردم تست اسپید واسه لینک پورت 1 گیگ بود سرور تستم 110 مگ رو فول دادش و قیمتشم نسبتا مناسب در میاد حدود 1.700.000 که فکر کنم عالی باشه.
لود و بارگذاری هم در حد طوفان سایت بالا میاد
سلام
به نظر من اگه عجله تو کار نباشه او وی اچ فرانسه خیلی سرتره !!! ارزش انتظار یک ماه هم داره !
کیفیت پورت او وی اچ قابل مقایسه با رداستیشن نیست !!!
ضمن اینکه او وی اچ هم کیفیت بهتری داره و هم قیمت کمتری داره !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eneah
سلام
به نظر من اگه عجله تو کار نباشه او وی اچ فرانسه خیلی سرتره !!! ارزش انتظار یک ماه هم داره !
این رو هم باید اضافه کنم که قبل از این آفرهای جدید سرور رو سر موقع اعلام شده تحویل میدادن و پاسخ گویی نسبتاً منطقی داشتن ، ظاهراً با این آفرهای جدید و تقاضاهای بالا این مشکلات پیش اومده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eneah
سلام
سلام
دوست گرامی کیفیت فقط به اینکه پورت بهتری داره نیست
در مواردی مثل سرور پشتیبانی دیتاسنتر و پاسخگویی هم بسیار مهم هست
این دیتاسنتر کیفیت و پورت بهتری را ارائه میده خب حالا درست ولی سال گذشته یک مشکلی برای ما ایجاد شده بود که تیکت ما را بعد از 4 روز پاسخ دادند و مشکل ما راحل کردند
4روز سرور دان بود!!!!! خب حالا بهترین کیفیت پورت جهان هم ارائه بده ولی وقتی پشتیبانی انقدر ضعیف و به خریدار این طور بی احترامی بکنند به نظر شما بازم میشه تحمل کرد؟جواب خسارت و بی اعتمادی مشتری که به مدیر سرورشده را با پورت بهتر می توان توجیه کرد؟
11 روز شده و هنوز خبری از این سرور ها نیست که نیست دوستان تکلیف چیه اصلا تحویل می دن یا نه ؟! الاف نشیم بیش از این ضرر جایز نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ertebat7
سلام
خب این دیتاسنتر کیفیت و پورت بهتری را ارائه میده خب حالا درست ولی سال گذشته یک مشکلی برای ما ایجاد شده بود که تیکت ما را بعد از 4 روز پاسخ دادند و مشکل ما راحل کردند
4روز سرور دان بود!!!!! خب حالا بهترین کیفیت پورت جهان هم ارائه بده ولی وقتی پشتیبانی انقدر ضعیف و به خریدار این طور بی احترامی بکنند به نظر شما بازم میشه تحمل کرد؟جواب خسارت و بی اعتمادی مشتری که به مدیر سرورشده را با پورت بهتر می توان توجیه کرد؟
فرمایش شما کاملا صحیح میباشد
اما به نظر شما تا الان برای هیچ یک از مشتریهای هتزنر این مشکل پیش نیومده !!!
نصبت به قیمت ها به نظر من از لحاظ پشتیبانی زیاد فرقی ندارن اگه پشتیبانی لحظه ای نیاز باشه باید بریم سراغ لیزوب!
البته بسته به نوع نیاز کاربر انتخاب دیتاسنتر و برتری دیتاسنتر کاملا متفاوته !
بعد از 13 روز برای ما تحویل دادن
با توجه به قیمت و کیفیت به نظر من می ارزه به صبرش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ertebat7
سلام
این دیتاسنتر کیفیت و پورت بهتری را ارائه میده خب حالا درست ولی سال گذشته یک مشکلی برای ما ایجاد شده بود که تیکت ما را بعد از 4 روز پاسخ دادند و مشکل ما راحل کردند
حرف دوستمون تایید میشه..
ردیستیشن واقعاً پشتیبانی فوق العاده ای داره....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rashed.rafiee
شما کدوم سرور را سفارش دادید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rashed.rafiee
کی سفارش دادین؟ چه روزی تحویل گرفتین(شنبه دوشنبه)؟
با تشکر فراوان
حق دارند این بنده خدا ها.
15000 KS-2G in 10 days. Thank you! Deliveries between tonight and 4-5 weeks. For 30k more orders, we wait Intel to confirm the delivery time.
See https://twitter.com/olesovhcom/statu...34044354048000
We will keep you updated in this thread.