پاسخ : نیرا کلاود | سرور مجازی بخرید ؛ اینترنت آسیاتک هدیه بگیرید !! | سرور با رم ۱ فقط ۱۴۵۰۰ از ایکاتل هلند !
چون اسم من به شکل پیشفرض در hamed madadian هست در اکانت تلگرام شخصی ام , فکر کردم اکانت فیکی چیزی باشه ! که شما http://niracloud.com رو زدی !
این یک اکانت شخصی هست و اصلا و ابدا در هیچ کجای سایت و ... گفته نشده که باید ما به این تلگرام پاسخ بدیم و جزو وظایفمون هست و ...
اگر شما نمی فهمی بفهم و متوجه باش تنها راه ارتباطی فقط و فقط تیکت هست و از اونجایی که شما ظاهرا فراموشی مزمن داری نمی تونی این موضوع رو به یاد داشته باشی
همونطور که گفتم حماقت شما همچنان بی حد و مرز هست حتی تلاش نمی کنید یکبار بخونی اینجا چی نوشته شده !
این تاپیک مربوط به 2016 هست می فهمید ؟
2016
2016
2016 !!!!!
دو سال پیش و عملا به خاطر یک فرد ناراضی بالا اورده شده !!!!! ما دو سال بود که در این تاپیک هیچ فعالیتی نداشتیم
این تاپیک قدیمی هست ! نمی فهمم چی زدید یا ساقیتون کی بوده ولی این رو لطفا در مغزتون فرو بکنید این تاپیک قدیمی بوده و اطلاعاتش دیگه معتبر نیست چرا که برای دو سال پیش بود !!!!
متوجه هستید این قسمت رو یا خیر ؟ برای دو سال پیش !!!! دو سال پیش !!!!! برای یک الکلی اصولا وقتی 10 بار یک چیزی رو توضیح بدی حداقل یه چیزی یادش می مونه شما نمی دونم الان چی زدید که این یادت نمی مونه !
این تاپیک برای 2 سال پیش هست !
دیگه اینطوری که من نوشتم یک هروئینی تاره زده هم باید بدونه که این تاپیک برای دو سال پیش هست و طی این دو سال که هیچ فعالیتی نداشتیم بنابراین اطلاعاتی که ارائه شده از دو سال پیش تا الان معتبر نیست !!!
تازه اخه جوری اسکرین می گیرید که انگار ما عمدا بلاک کردیم و می خواستیم پولتون رو بخوریم ! شما از اخر چتتون هم اسکرین بزارید بد نیست که چه چیز هایی نوشته بودید و چه فحش هایی داده بودید بنابراین لطفا دفعه بعد قبل از زدن هر چیزی با عقل سالم اقدام به پاسخگویی بکنید !
پاسخ : نیرا کلاود | سرور مجازی بخرید ؛ اینترنت آسیاتک هدیه بگیرید !! | سرور با رم ۱ فقط ۱۴۵۰۰ از ایکاتل هلند !
نقل قول:
چون اسم من به شکل پیشفرض در hamed madadian هست در اکانت تلگرام شخصی ام , فکر کردم اکانت فیکی چیزی باشه ! که شما
http://niracloud.com رو زدی !
حوب اینکه مشخص شد که فعالیت تو تلگرام داری و ایدی خودت بوده و این چرت پرتا تو تلگرام جواب نمیدیم رو برا خودت نگه دار
نقل قول:
این یک اکانت شخصی هست و اصلا و ابدا در هیچ کجای سایت و ... گفته نشده که باید ما به این تلگرام پاسخ بدیم و جزو وظایفمون هست و ...
خوب اگه جزو وظایفت نبوده و اکانت شخصیت هست اصلا نباید جواب مربوط به خرید سرویس شرکت رو میدادی ،، که دادی :))
نقل قول:
این تاپیک مربوط به 2016 هست می فهمید ؟
ربطی نداره من اصلا تیکت نزدم به جاش بهت پی ام و مراحعه به سایتت و خرید سرویس کردم ( اسم و رسم و مشحصاتت که فرق نکرده ) :))
نقل قول:
از اخر چتتون هم اسکرین بزارید بد نیست که چه چیز هایی نوشته بودید و چه فحش هایی داده بودید
جواب ملت رو ندی ، پاسخ ندی، سرویس ندی ، پول ملت رو برای سرویسی که نداری بگیری ، همینه داداش ، قرار نیست ازت تشکر کنن ،
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
denjoores
حوب اینکه مشخص شد که فعالیت تو تلگرام داری و ایدی خودت بوده و این چرت پرتا تو تلگرام جواب نمیدیم رو برا خودت نگه دار
این اکانت فعالیت شخصی هست و هیچ ارتباطی به تلگرام اصلی نداره - انگار شما ای دی یکی از کارکنان شاتل رو پیدا کردی داری هی بهش پیغام می دی هیچ ارتباطی نداره که بنده اونجا به شما پاسخ می دم یا خیر
شما زمانی می تونی مدعی باشی که به ای دی اصلی ما پیغام داده باشی و ما جواب نداده باشیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
denjoores
خوب اگه جزو وظایفت نبوده و اکانت شخصیت هست اصلا نباید جواب مربوط به خرید سرویس شرکت رو میدادی ،، که دادی :))
چشم دفعه بعد یادم می مونه و کلا همه چیز رو عوض می کنم که دیگه اینطوری افرادی مثل شما تشریف نیارند و انتظارات بی خود داشته باشند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
denjoores
ربطی نداره من اصلا تیکت نزدم به جاش بهت پی ام و مراحعه به سایتت و خرید سرویس کردم ( اسم و رسم و مشحصاتت که فرق نکرده ) :))
شما اشتباه کردی که این کار رو کردی , انگار من به جای اینکه به یه isp مثل شاتل (یا هر جای دیگه ) به جای زنگ زدن و درخواست پشتیبانی برم دم در خونه یکی از کارمنداش بگم اقا بیا لطفا مشکل منو حل کن !
هر چیزی یه روندی داره حالا اینکه شما این رو متوجه نمی شی یا نمی خوای متوجه بشی متاسفانه/خوشبختانه تقصیر ما نیست !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
denjoores
جواب ملت رو ندی ، پاسخ ندی، سرویس ندی ، پول ملت رو برای سرویسی که نداری بگیری ، همینه داداش ، قرار نیست ازت تشکر کنن ،
شما از طرف خودت حرف بزن نه ملت
شما اصلا درخواستی ندادی که پاسخ نگرفته باشی ! هر موقع درخواست دادی (از راه و روش خودش) و ما پاسخ گو نبودیم اون موقع تشریف بیار و ادعا داشته باش
شما خودت اشتباه کردی برای اشتباه خودتم داری به ما فحش و بد بیراه می گی , بعد انتظار داری از شما تشکر بشه ؟
دوستان دیگه همه چیز رو با سند برای خرید خودم اینجا گفتم ، ایشونم جواب دادن و دیگه خوتون قاضی باشید،
وقتی هم دیگه برای بحث با ایشون نیست،
بحث کردن با نادون،مثل نقاشی روی آبه، هر چقدر هم اثبات و سند بیاری ،بازم نتیجه ای در بر نداره.
توصیه می کنم به ایشون:
0. برن در مورد حلال و حروم یه تحقیق بکنن
1. برن در مورد وجدان و تعهد یه تحقیق بکنن
2. برن در مورد دروغ و هاشا یه تحقیق بکنن
3. یه دکتر اعصاب و روان برن
4. در مورد مشتری مداری و مشتری ناراضی مطالعه کنن
و در آخر:
مده پاسخ به گفتار سفیهان / همان بهتر به خاموشی بکوشی
مگر نشنیده ای این نکته نغز / جواب ابلهان باشد خموشی
بزرگواران شاکی؛
اگر حق با شما هست چرا شکایت نمیکنید؟
چند نفر هستید دیگه، شکایت کنید و به نتیجه برسونید و نذارید بقیه هم متضرر بشن
یا اینکه صبر کنید طبق صحبتشون که گفتن بعد از ۷ تا ۱۲ روز پول رو برگشت میدن، اگه برگشت ندادن حمله کنید بهش ...
فروشنده محترم؛
واقعاً یه سرویس دهنده باید اینجوری با مشتریش صحبت کنه؟
مشتری هر چقدر هم بد صحبت کنه، شما این حق رو نداری که اینجوری باهاش صحبت کنی (البته اصول حرفهای اینو میگه!)
شما وقتی نمیتونی سرویس بدی چرا از مشتری سفارش میگیری؟ الان هم که نمیتونی سرویس بدی باید تو کمترین زمان ممکن پولشو برگشت بدی نه قانونی که برای خودت گذاشتی و ۲ هفته قراره معطلشون کنی! خوب معلومه که میان بهت فحش میدن و بد و بیراه میگن! کاملاً هم حق دارن!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
denjoores
دوستان دیگه همه چیز رو با سند برای خرید خودم اینجا گفتم ، ایشونم جواب دادن و دیگه خوتون قاضی باشید،
بسیار عالی که قضاوت رو به عهده دوستان می گذارید ! ما حتی در این حد نتونستید کاری بکنید که از روی تنبلی یا عدم سواد فنی در اون مدتی که بنده به شما در تلگرام شخصی پاسخ نمی دادم یه تیکت بدید!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
denjoores
وقتی هم دیگه برای بحث با ایشون نیست،
در این مورد ازتون تشکر می کنم که وقت ما رو هم بیشتر ازین نمی گیرید و اجازه می دید به دیرگران رسیدگی بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
denjoores
توصیه می کنم به ایشون:
0. برن در مورد حلال و حروم یه تحقیق بکنن
1. برن در مورد وجدان و تعهد یه تحقیق بکنن
2. برن در مورد دروغ و هاشا یه تحقیق بکنن
3. یه دکتر اعصاب و روان برن
4. در مورد مشتری مداری و مشتری ناراضی مطالعه کنن
حتما این توصیه ها رو بررسی کرده و در صورت لزوم اقدام می کنم و ازتون به خاطر اینکه عقایدتون رو بدون فحاشی فرمودید ممنونم
توصیه های بنده به شما :
1- حتما در ابتدا قبل از خرید و ... دقت کنید که پست - افر - تاپیک - اطلاعات و ... برای کی هستند
2- قوانین جایی که ازش خریداری می کنید رو بخونید و با روندش اشنا بشید ! چرا که اگر این کار رو نکنید شرکت موظف نیست که با روند شما و راه های شما جلو بره - شما موظف هستید که با روند و راه های شرکت جلو برید چرا که در ابتدا وقتی قصد همکاری با شرکت رو دارید قوانینش رو قبول کردید !
3- کامل و درست بخونید تا بتونید به درستی پاسخ بدید
4- قبل از پاسخ دادن فکر بکنید و بعدش با دلیل لازم و کافی اقدام به پاسخ گویی بکنید
5- اخرین و مهم ترین نکته اینکه : ادب هر انسانی نشون دهنده تربیت خانوادگی اوست و نشون دهنده شخصیتش ! ما اینجا اگر هم کسی ادعای نادرست دارد و یا کلا طلبی ازش داریم و ... بهش فحش نمی دیم !!! فکر نکنید که با فحش دادن کسی حق می شه یا حرفش (چه درست و چه غلط) درست برداشت می شه !
روزتون خوش
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
بزرگواران شاکی؛
اگر حق با شما هست چرا شکایت نمیکنید؟
چند نفر هستید دیگه، شکایت کنید و به نتیجه برسونید و نذارید بقیه هم متضرر بشن
یا اینکه صبر کنید طبق صحبتشون که گفتن بعد از ۷ تا ۱۲ روز پول رو برگشت میدن، اگه برگشت ندادن حمله کنید بهش ...
حرف حق
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
فروشنده محترم؛
واقعاً یه سرویس دهنده باید اینجوری با مشتریش صحبت کنه؟
مشتری هر چقدر هم بد صحبت کنه، شما این حق رو نداری که اینجوری باهاش صحبت کنی (البته اصول حرفهای اینو میگه!)
عزیز جان من واقعا دیگه نمی دونم چطوری صحبت بکنم ؟ از اول این مشکلاتی که برای ما پیش اومده تا همین الان از همه, از شاکی, از حمایت کننده و از هر کسی چه کسی که فحش داده و چه کسی که مثل انسان برخورد کرده عذرخواهی کردم هر طوری بگید! توی پست هام مشخص هست !
کاملا درست می فرمایید رفتار حرفه ای به همون شکلی هست که شما می فرمایید. و سعی هم بر همین منوال بوده ! ما تا الان از کسی که فحاشی کرده تا بقیه افراد که حتی مشتری 5-6 سالمون هستند و عملا به نوعی دوستمون محسوب می شن "تو" نگفتیم
ولی واقعا بعضی مواقع واقعا دیگه با وجود اینکه ما توضیحات رو می دیم دوستان یا نمی خونند یا دلایل و علل کامل بی ربط و یا تاریخ گذشته می دن ! من هر چی توضیح می دم با دلیل و مدرک یا واقعا سواد لازم رو ندارن برای خوندن یا واقعا نمی خوان متوجه بشن ! من دیگه واقعا اخرش کم اوردم !
با وجود اینکه برای بیشتر از حداقل 10 بار طی همین تاپیک گفته شده که تایپک برای 2 سال پیش هست ! و عملا ما اینجا فروشی نداشتیم و الان اومده بالا و دیگه اون اطلاعات معتبر نیست ! باز اومده می گه من خرید کردم شما اول تاپیک خودت نوشتی شماره تماست فلانه !
عزیز جان بالفرض اگر هم از همینجا خرید کردی باید کل تاپیک رو می خوندی و به زمانش هم توجه می کردی ! دیگه اینکه توجه نکردند مشکل بنده نیست ! ایشون حتی به خودشون زحمت ندادند که یک تیکت برای اینکه براشون برگشت وجه زده بشه ایجاد بکنند ! حتی نخواستند در این حد ساده هم پیگیر باشند !
بعد اومدند در اکانت شخصی بنده کلی فحش ناموسی دادند ! مشکلی که مرتبط به ما نیست رو به گردن ما می اندازن ! ما به تمامی مشتریان بدون استثنا توضیح دادیم و قطعا براشون جبران کردیم !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
شما وقتی نمیتونی سرویس بدی چرا از مشتری سفارش میگیری؟ الان هم که نمیتونی سرویس بدی باید تو کمترین زمان ممکن پولشو برگشت بدی نه قانونی که برای خودت گذاشتی و ۲ هفته قراره معطلشون کنی! خوب معلومه که میان بهت فحش میدن و بد و بیراه میگن! کاملاً هم حق دارن!!
این رو یکم دارید تندروی می فرمایید . هر طور که باشه همونطور که فروشنده باید رفتار حرفه ای داشته باشه , خریدار هم باید رفتار حرفه ای بکنه ! در متن قوانین سایبری , فحاشی خریداران به هر دلیل و علتی در صورتی که فروشنده اقدام به شکایت بکنه قابل پیگیری هست ! بنده خودم گفتم مشکل از سمت ما بوده و ما برای مدتی و به هر دلیلی موجود نداشتیم و مشکلاتی هم در سیستم مدیریت و نرم افزار هامون به وجود اومده بود و سفارش رو دریافت کردیم (توضیحات رو کامل دادم قبلا می تونید تشریف ببرید و بخونید !) الان سه تا راه دارند یا صبوری بکنند (که برای اکثر افراد تحویل داده شده , این گفته برای زمانی بود که ما مشکل داشتیم) یا درخواست برگشت وجه بدند که یه عده هم همین کار رو کردند و یا اگر فکر می کنند ما دله *د*ز*د و کلاه بردار و .... هستیم و حرف ما رو قبول ندارند تشریف ببرند شکایت بکنند ! که یکی دو نفر هم همین کار رو کردند ! فحاشی در اینجا معنی نداره ! همه چیز کاملا مشخص شده.
اما سرجمع نکته ای که قابل توجه هست پاسخ گویی به این دوستان در اینجاست , در جایی که ما تقریبا هیچ فعالیت تجاری دیگه نداریم نشان از این دارد که این وقت نسبتا بالایی که برای پاسخگویی و تایپ صرف می شه به این خاطر هست که بهشون اهمیت داده می شه و بهشون احترام گذاشته می شه وگرنه خیلی ساده از اونجایی که هیچ وظیفه ای هم نسبت به این دوستان در طی تاپیک و ... نداریم خیلی ساده همه چیز رو اینجا بدون پاسخ می گذاشتیم و مطمئن باشید که برای ما هیچ مشکلی چه از بابت مالی و چه از بابت اعتبار و ... مشکلی به وجود نمی اومد !
پس ما داریم احترام می گذاریم چه در حرف و چه در عمل و به اشتباه خودمون هم اعتراف می کنیم ولی فحاشی کردن به این نوع رفتار بی منطقی و غیر عقلانی بودن فرد رو نشون می ده !
به هر حال دوستان هزار جای دیگه در حال فروش همین سرویس هستند
و از خیلی جاها با اینکه قیمت بالاتری دارند به خاطر حرفه ای بودن، برخورد دوستانه و مناسب، پیگیری مشکلات خریداران و مشتری مداری ازشون خرید میشه
علمیش میگه یه مشتری ناراضی که دسترسی به اینترنت و شبکه های اجتماعی داره حداقل 300 مشتری رو میپرونه.
میگن همیشه حق با مشتریه ، حتی اگه حق هم با مشتری نباشه، اونم به علت بازار رقابتی و فروشندگان فراوان.
من از چند نفر دیگه تو همین انجمن خرید کردم قبلا و چقدر هم راضی بودم مخصوصا ساپورت و پاسخگوییشون،
حالا ایندفعه از ایشون به صورت تست خرید شد که تست هم مشخصه دیگه واسه همین مواقع هست.
ایشون یه سره میگن این تیکت قدیمیه
والا ما به سایتت اومدیم http://NIracloud.com ، اصلا چه ربطی به این تیکت داره
** سایتت که دیگه قدیمی نیست احیانا؟
سرویس رو انتخاب کردیم و خرید کردیم، ( اگه نداشتی باید عدم موجودی میزدی مثل همه فروشندگان دیگه)
بهت پی ام دادیم ، جواب دادی، بعد خرید بلاک کردی
جواب مویایل و تلفن، نمیدی، میگی ما فقط تیکت حواب میدیم
و ...
حداقل کاری که میتونستی بکنی:
تو همون پنلی که داری ازش استفاده می کنی میتونی سریع به تمام کاربران تیکت بزنی و آگاه سازی برای مشکل به وجود آمده انجام بدی .
الان هم یه هفته هست پول رو تو حسابت نگه داشتی به جای این صحبتا پول ملت رو کارت به کارت کن ،
حرف اضافی هم نزن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
denjoores
به هر حال دوستان هزار جای دیگه در حال فروش همین سرویس هستند
و از خیلی جاها با اینکه قیمت بالاتری دارند به خاطر حرفه ای بودن، برخورد دوستانه و مناسب، پیگیری مشکلات خریداران و مشتری مداری ازشون خرید میشه
علمیش میگه یه مشتری ناراضی که دسترسی به اینترنت و شبکه های اجتماعی داره حداقل 300 مشتری رو میپرونه.
میگن همیشه حق با مشتریه ، حتی اگه حق هم با مشتری نباشه، اونم به علت بازار رقابتی و فروشندگان فراوان.
من از چند نفر دیگه تو همین انجمن خرید کردم قبلا و چقدر هم راضی بودم مخصوصا ساپورت و پاسخگوییشون،
حالا ایندفعه از ایشون به صورت تست خرید شد که تست هم مشخصه دیگه واسه همین مواقع هست.
ایشون یه سره میگن این تیکت قدیمیه
والا ما به سایتت اومدیم
http://NIracloud.com ، اصلا چه ربطی به این تیکت داره
** سایتت که دیگه قدیمی نیست احیانا؟
سرویس رو انتخاب کردیم و خرید کردیم، ( اگه نداشتی باید عدم موجودی میزدی مثل همه فروشندگان دیگه)
بهت پی ام دادیم ، جواب دادی، بعد خرید بلاک کردی
جواب مویایل و تلفن، نمیدی، میگی ما فقط تیکت حواب میدیم
و ...
حداقل کاری که میتونستی بکنی:
تو همون پنلی که داری ازش استفاده می کنی میتونی سریع به تمام کاربران تیکت بزنی و آگاه سازی برای مشکل به وجود آمده انجام بدی .
الان هم یه هفته هست پول رو تو حسابت نگه داشتی به جای این صحبتا پول ملت رو کارت به کارت کن ،
حرف اضافی هم نزن
عزیز شما فعلا تشریف ببرید تفاوت تاپیک و تیکت رو متوجه بشید و بعد تشریف بیارید و اقدام نویسندگی بفرمایید
لطفا توصیه های 3-4 بنده رو جدی پیگیری بفرمایید
شما سرویس رو خریداری کردی باید قوانین رو هم می خونید ! وقتی متوجه مشکلی شدید هیچ ارتباطی من جمله ارتباط شخصی و ... ملاک نیست ! من براتون حتی مثال هم زدم ولی اگر شما نمی خواهید متوجه بشید دیگه تقصیر بنده نیست
شما خرید رو از سایت کردی چرا پشتیبانی رو از سایت نمی خواید ؟ اومدید به اکانت شخصی بنده فحش می دید ؟ مگه از اکانت شخصی بنده خریداری کردید ؟
به تمامی کاربران جدید بدون استثنا از طریق میل سرورمون ایمیل عدم موجودی و مشکلات ارسال شده است !
شما فعلا حرف های اضافه و محمل خودتون رو جمع و جور کنید به حرف های اضافه دیگران کاری نداشته باشید ! هر موقع شما به من کارت به کارت می کردید انتظار کارت به کارت داشته باشید ! اگر نمی دونستید بدونید پول های شما در کارت و حساب شخصی بنده نیست که بنده براتون کارت به کارت بکنم
شما می تونید برای توضیحات بیشتر از صفحه 6 - 7 - 8 همین تاپیک مراجعه کرده و کامل در این مورد بخونید !
اوکی،
---
کارت درسته شما ، دمتگرم ، شماره یک فروش وی پی اسی شما،
شماره کارت هم یه هفته پیش برات تلگرام شد، تو سایتت هم تیکت شد،
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
denjoores
اوکی،
---
کارت درسته شما ، دمتگرم ، شماره یک فروش وی پی اسی شما،
شماره کارت هم یه هفته پیش برات تلگرام شد، تو سایتت هم تیکت شد،
یک هفته پیش رفتار شما باعث شد که بلاک بشید ! و ارسال شماره کارت شما در طی تلگرام حتی اگر هم تلگرام اصلی ما بود این اجازه رو به ما نمی داد که بتونیم کاری بکنیم - درخواست ها باید به شکل کامل و مکتوب در طی تیکت مطرح بشه !
شما امروز تیکت زدید و بهتون در نهایتا در 10 دقیقه ابتدایی پاسخ داده شد و همونطور که گفته شد در روند برگشت قرار گرفته است ! لطفا منتظر بمونید خدمتتون مبلغ برگشت خواهد خورد !