لازم به توصيه شما نيست، چون خيلی وقته ديگه اصلا اين كار رو نميكنم. شما چرا حقيقت بهتون بر ميخوره؟
نمایش نسخه قابل چاپ
مگه شلوارته که میگی خصوصی هست ؟ پسر خوب سایت باز هست و جهانی.شما دانلود نکن شما دانلود کن شد حرف؟ مطمعن باش اگر ایراد نداشت کسی به شما حرفی نمیزد. خوب میشه بفرمایید از کجا بدونیم نباید از سایت شما دانلود کنیم؟ تابلویی چیزی زدید؟ تا وقتی دانلود نکنیم و تجربه نکنیم که خوب دیگه حرفی برای گفتن و شکایت نیست.یکبار دانلود کردیم به ... خوردن افتادیم. سایت و .. همه رو به فنا دادیم.هک شدیم. ضرر خوردیم.مشخصه دفعه دیگه کلاهمون هم بیفته دیگه بهش سر نمیزنیم. منتهی برای همین بار اول که ندونسته آمدیم این همه ضرر رو کی جبران میکنه؟ شما؟ اگر سایتت شخصی هست درش رو تخته کن بگو خصوصی!! اگر مطالبتون ایراد داره بنویس بالاش مسئولیت دانلود و.. با خودتون هست.. وقتی هیچی ننوشتی بعد آمدی میگی شما دانلود نکن؟ نه جان من تو رو خدا بزار بیایم سایتتون!!
در مورد قوانین مگر شما قانون گزاری؟ اصلا قانون رو خوندی که آمدی میگی کسی کاری نمیتونه کنه؟ بیکار شدی قوانین جرایم رایانه ای رو بخون.نصیحت برادرانه میکنم چون خودم درگیرش بودم و اتفاقا 20 روز سایت ما فیل بود که دیشب موضوع حل شد.. به خاطر یکی دو تا اسکریپت خودت رو دردسر ننداز.
نقل قول:
فصل سوم ـ سرقت و كلاهبرداری مرتبط با رايانه
ماده12ـ هركس به طور غيرمجاز دادههاي متعلق به ديگري را بربايد، چنانچه عين دادهها در اختيار صاحب آن باشد، به جراي نقدي از يك ميليون (1.000.000) ريال تا بيست ميليون (20.000.000) ريال و در غير اين صورت به حبس از نود و يك روز تا يك سال يا جزاي نقدي از پنج ميليون (5.000.000) ريال تا بيست ميليون (20.000.000) ريال يا هر دو مجازات محكوم خواهد شد.
ماده13ـ هركس به طور غيرمجاز از سامانههاي رايانهاي يا مخابراتي با ارتكاب اعمالي از قبيل وارد كردن، تغيير، محو، ايجاد يا متوقف كردن دادهها يا مختل كردن سامانه، وجه يا مـال يا منفعت يا خدمات يا امتيازات مالي براي خود يا ديگري تحصيل كند علاوه بر رد مال به صاحب آن به حبس از يك تا پنج سال يا جزاي نقدي از بيست ميليون (20.000.000) ريال تا يكصد ميليون (100.000.000) ريال يا هر دو مجازات محكوم خواهد
:دی شما دو تا قالپاق د ز د ها :دی اينقدر شهامت نداريد که با اسم واقعی خودتون و هويت شناخته شده کار کنيد.
فقط بلديد تهديد کنيد :دی بکن آقا، شما روز قيامت رو فراموش کردی :دی
بايد تک تک اين برنامه هایی که د ز د يدی رو بيای 2 3 برابرش رو پس بدی :دی
البته اون مال اون دنيا هستش در مورد اين دنيا هم قانون وجود داره که هر چی بيشتر دست و پا بزنی بيشتر تو گل فرو ميری!
بهتره حرف نزنيد و تلاش اضافه هم نکنيد :دی x رو هک کن و y رو هک کن :دی ميدونی چی ميشه :دی ؟؟؟؟ دشمنات بيشتر ميشن و شکايت زودتر به نتيجه ميرسه!
با تشکر
علی امیری
آخه جناب دلتا شما دیگه چرا؟ آخه برادر من یعنی شما خوشتون میاد یکی مثل مهدی رحیمی بیاد اسکریپت رایگان خارجی که به رایگان هم فارسی شده رو با کمی تغییرات که خودت هم میتونی همون تغییرات رو رو اعمال کنی رو به قیمت گزافی بهت بفروشه؟ فکر نکنم همچین کاری بکنی. در ضمن زمنی که من اسکریپت و قالب های مارکت ساز رو در گیگ اسکریپت پابلیک کردم، هنوز این آقا مارکت سازش رو ثبت نکرده بود. در ثانی من خودم اینو واسه چند نفر نصب کردم و مشکلی هم پیش نیومده، شل هم نداره، تازه این اسکریپت یه اسکریپت متن باز هستش که طبق قانون GNU باید رایگان پخش بشه، نه اینکه یه نفر بیاد یه تغییر جزئی بده توش و به اسم خودش ثبت کنه. در ضمن مگه اونیکه آقایی که اومده این اسکریپت رو به اسم این آقای رحیمی ثبت کرده چیزی از اسکریپت حالیشه؟ نه به خدا حالیش نیست
حالا خودت قضاوت کن کجای کار من غیر منطقی هستش
احتمالا در آینده ای نه چندان دور یه نسخه جدید از مارکت ساز طلایی رو که حاصل ویرایش چنتا از برو بکس p30vel هستش رو منتشر کنیم که هیچ ربطی به مارکت ساز و سایتش نداره چون کاملا سفارشی شده توسط خودمون خواهد بود و به رایگان هم منتشر میکنیم تا بلکه این جماعت از همه چیز بی خبر نرن گیر این کلاه برداران اینترنتی بیوفتن. خودت که بهتر میدونی 90% فروشگاه ساز هایی که در اینترنت بفروش میرسن نسخه ویرایش شده ای از shop script pro هستش که هر کدوم از این سایت ها دارن به اسم خودشون میفروشن. قبلا یه پستی زده بودم تو گیگ اسکریپت که این سایت ها رو معرفی کنید، که دریایی از فحش و ناسزا، ایمیل،پی ام،تلفن و sms به سوی من روانه شد که چرا داری میگی. خدا شاهده چندین بار تو اینترنت مشاهده کردم که همین مارکت ساز طلایی پابلیک شده در اینترنت به قیمت های مختلف بفروش میرسه. همین فامارکت رو چندین جا دیدم که که با عوض کردن اسمش دارن میفروشن.
بازم بگین این حرف ها دروغه.
البته همه میدونن که کار p30vel عیاری هستش ولی همیشه بهمون میگن dozd
ولی dozdan شریفی که دارن همین اسکریپت ها منتشر شده یا منتشر نشده رو میفروشن، شدن شرکت
میدوننین که همه این حرف ها واقعیت هستش چه قبول کنید چه نکنید
این ها رو گفتم و دیگه هم تکرار نمیکنم، چون این آخرین پستم تو این انجمن هستش و قضاوت رو به عهده خودتون میزارم.یا حق
با تشکر
بيزنس مدل شما مشخصه :دی
شما يکسری اسکريپت باگ دار رو تو p30vel منتشر ميکنيد و تو هر کدوم يکی دو تا شل ميزاريد.
بعد مياين به مدير سرور x يا مدير سرور y ميگيد آقا سرورت باگ داره يا بايد ماهی اينقدر تومان بهمون پول بدی يا هک ميشی :دی
چون رو هر سروری حداقل 2 3 تا از اسکريپت های منتشر شده توسط شما نصب شده.
اون مدير سرور بدبخت هم هر روز هک ميشه (چون پول نداره به شما بده) و شما هر روز مدعی تر ميشيد :دی
شما در راه رضای خدا اسکريپت منتشر نميکنيد، در راه پر کردن جيب خودتون از د ز د ی و هک کار ميکنيد.
راه حل مقابله با شما هم اين هستش که هيچ مدير سروری اجازه نده رو سرورش اسکريپت نال شده نصب بشه.
با تشکر
علی امیری
راستش من برای صمد بین احترام قائل هستم چون زمانی عضو تیم ما بودند و مشغله کاریشون باعث شد از تیم برند.من از اسکریپت گزاشته شده کلی ضرر خوردم اما ازش گزشتم چون خودم سایت دارم میدونم مدیریت یعنی چی. دوستان هم از صمد بین نارحت نیستند چون تمام گناه ها گردن آن نیست بالاخره مدیران و کاربران دیگر هم هستند که فعالیت میکنند.ولی چه کنیم که قانون میگه هر اتفاقی بیفته مسئول شخص سایت مورد اتهام هست. خود من یک هفته ارشاد بودم به خاطر پست چند تا کاربر!!تازه رفع فیل هم شدیم.
الان هم دوستان خواهش میکنم الکی هر کسی پست نده و شاکی نشه.. یکی هک شد و یکی شل آپلود کرد. یکی ویروس گرفت تو تمام سایتها هست. چه نرم افزاری چه اسکریپت..بالاخره هر سایتی شاکی و راضیانی داره.. با تهدید و ... هم خواهشن با هم حرف نزنید.تمام کسانی که اینجا هستند حرفه ای هستند..لطفا با هم به طور حرفه ای حرف بزنید..
فقط کسانی که خسارت دیدند تو این تاپیک نظر بدند تا شلوغ نشه و مشکلشون حل بشه..بهتره کسانی که خسارت واقعی دیدند با هم حرف بزنند تا مشکلشون حل بشه.. شکایت و دادگاه همیشه راه حل آخر هست. بهتره اول منطقی بحث بشه بعد..
اگر منطقی باشه نه اینکه با گردن کلفتی برخورد کنیم در پیایان هم یه توجیه به ظاهر منطقی ارائه بدیم !!!!
اولا ! شما سه روز رو جایی اعلام نکردید !!!
ثانیا ! خیلی ادعا دارید تشریف میاریم خدمتتون بزودی !!! فقط کمی صبر کنید و منتظر باشید !!! 5 شنبه داره نزدیک میشه ! بعد از اون کار شروع میشه و بعد از یک ماهیی خدمت کلیه عزیزان منطقی عرصه نرم افزاری Null !!!! خواهیم رسید ! بعد تشریف بیارید به سه روزتون فکر میکنیم بنده و دوستان !
از مافیایی مثل شما جز این انتظار نمیره ! اما مطمئن باشید حرکتی رو استارت زدید که دودش شاید تو چشم ما رفته باشه ولی ما که موندیم دیگه آبدیده ایم از مافیای جوجه ها هم ترسی نداریم چون اگه می ترسیدیم الان برنامه نویس لوکال بودم و برا چند تا شرکت کار میکردم و پولمو میگرفتم نه تو نت و با این اوضاع که حالا ایشون حق داره برناهه های ما رو نال کنه ولی ما حق نداریم اعتراض کنیم ! اینا جزء حقوقشونه ولی ما تهدید میشیم ! چون حق میگیم :-&
حالا دوستانی که تهدید کردنو بزودی تهدید هاشونو می بینیم ! :-& ولی مواظب باشید و بدونید خودتون شروع کردید !