پاسخ : فروش ویژه تابستان *** از سه کشور آمریکا - انگلیس - هلند *** تخفیف دائمی - منابع اختصاصی - از 4 دیتاسنتر معتبر جهان ***
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
بله متاسفانه مجبور شدیم از کلود فلیر استفاده بکنیم
الان هم تحت اتک هستیم ولی حداقل کمی دیر باز می شه ولی باز می شه
اول اینکه قربان من از این دیتاسنتر بیشتر از 12 تا سرور دارم
خیلی طبیعی هست که برای من هم خیلی ارزون تر بیافته
در ضمن من هیچ موقع 128 گیگ رم نمی گیرم چون همونطور که گفتید هم کیفیت می اد پایین و هم قیمت می ره بالا
بنده 32 گیگی می گیرم که هم تعداد سرور اختصاصی برای گرفتن تخفیف بیشتر باشه + هزینه برای هر سرور می اد پایین
در مورد ارتقا به پرت 1 گیگ برای ما در حدود 10 دلار می افته ماهیانه
اگر واقعا در خرید سرورتون مصمم هستید بفرمایید تا براتون قیمت بکنم
سلام
ممنون از پاسخگویتون
اما باز هم اون 34 که میفرمائید دیگه هزینه هر گیگ رم میشه 7 دلار حداقل با احتساب هزینه سابنت /27 + پورت 30 دلاری برای تبدیل 100 مگ به یک ترابایت اینجوری اگر شما سود هم نکنید دی سی باید 40% رو هر سرور به شما تخفیف بدن درسته؟ و اگر نیست بفرمائید کجاش دارم اشتباه میکنم
درمورد خرید سرور بله 100 البته لازم دارم چقدر زیر قیمت دیتا سنتر میتونید بدین به ما؟(میزان تخفیف که میتونید ارائه بدین)
پاسخ : فروش ویژه تابستان *** از سه کشور آمریکا - انگلیس - هلند *** تخفیف دائمی - منابع اختصاصی - از 4 دیتاسنتر معتبر جهان ***
قربان تا الان شما چقدر از این دیتاسنتر تخفیف گرفتید ؟ (بیشترین تخفیف رو ما داریم از این دیتاسنتر می گیریم)
به طوری که می شه گفت برای هر سرور در حدود 80-100 تومن هم سود می کنیم
حالا ما سود کمتر می کنیم ولی توی تعداد بیشتر سود بیشتر می شه
نوع پردازنده تون رو انتخاب بکنید بهم بگید بهتون تخفیف خوبی می تونم بگیرم
از ایشون 35 عدد وی پی اس از آمریکا دارم به هیچ عنوان اورسل نمی کنن
خیلی نگران این موضوع بودم اوایل اما بعد از گذشت حدود 3 ماه هنوز سرویس ها با همون کیفیت روز اول هستند و تایید میشن
این هم اسکرین
http://upload.tehran98.com/upme/uplo...7773573b21.jpg
با سلام
آقای مددیان تأیید میشن از جانب بنده هر جند بنده در حال حاضر مشترک ایشون نیستم ولی طی این 4 سال اخیر به مراتب از ایشون سرویس داشتم هم از نحوه برخوردشون و پاسخگویی و پشتیبانی ایشون راضی بودیم نه تنها بنده بلکه تعدای از دوستانم که معروفشون بنده بودم تا به الان...
در هر صورت هدف از ارسال این پست این بود که ایشون رو مورد تأیید قرار بدم و در آخر هم یک انتقاد کوچلو داشتم از ایشون بعد از مدت ها که به انجمن سر زدم با آفر ایشون مواجع شدم دقیقا همانند سابق در افرهاشون به صورت پیش فرض مقدار هارد رو خیلی کم قرار میدن ...
و اینکه یکی از دلایل اصلی بنده این هست که قسمت نشد مشترک ایشون بمونم همین مورد بود , در هر صورت امیدوارم در افر های آیندشون شاهد فضای بیشتری در سرورهاشون باشیم ؛
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kyko
سایت ارور 403 میده
سلام
با وجود بستن ای پی های خارجی جالبه که بدونید کلا الان داریم بد جور اتک می شیم
سرعت سایت بسیار کند هست و فعلا داریم با دوست خوبمون از اسیاسازان هماهنگی های لازمه رو انجام می دیم
ولی از ای پی های ایرانی به خوبی در دسترس هست و مشکلی نداره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amir_amd
ممنون از شما
شما نسبت به ما لطف دارید - نگرانی شما کاملا طبیعی بود
خوب خدا رو شکر تونستیم از رضایتتون رو جلب بکنیم
در نظر داشته باشید که ما تعداد زیادی سرور از امریکا و یا هلند داریم
و لزوما با توجه به تعداد وقیمت هایی که برای ما محاسبه می شه نیازی نیست اورسل بشه
من در خدمتتون هستم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PiterBishab
با سلام
آقای مددیان تأیید میشن از جانب بنده هر جند بنده در حال حاضر مشترک ایشون نیستم ولی طی این 4 سال اخیر به مراتب از ایشون سرویس داشتم هم از نحوه برخوردشون و پاسخگویی و پشتیبانی ایشون راضی بودیم نه تنها بنده بلکه تعدای از دوستانم که معروفشون بنده بودم تا به الان...
در هر صورت هدف از ارسال این پست این بود که ایشون رو مورد تأیید قرار بدم و در آخر هم یک انتقاد کوچلو داشتم از ایشون بعد از مدت ها که به انجمن سر زدم با آفر ایشون مواجع شدم دقیقا همانند سابق در افرهاشون به صورت پیش فرض مقدار هارد رو خیلی کم قرار میدن ...
و اینکه یکی از دلایل اصلی بنده این هست که قسمت نشد مشترک ایشون بمونم همین مورد بود , در هر صورت امیدوارم در افر های آیندشون شاهد فضای بیشتری در سرورهاشون باشیم ؛
موفق باشید
ممنون از شما
ولی قربان شاید من میزان هارد اولیه رو که برای هر پلان مشخص شده هست کم تر در نظر بگیرم ولی هزینه هارد اضافی با حجم بالا رو می تونم بگم به بهترین قیمت برای همه ارائه می دیم
ولی به هر حال با توجه به قیمت ها کمی میزان هار هم باید پایین باشه تا برای ما حداقل صرفه اقتصادی داشته باشه
به هر حال از شما دوست گرامی تشکر می کنم
سایتتو باز نمیشه جناب مددی ؟
http://d30qud0z97zpeb.cloudfront.net...nt/working.jpgBrowser
Working
http://d30qud0z97zpeb.cloudfront.net...nt/working.jpgCloud Protection
Working
http://d30qud0z97zpeb.cloudfront.net...ront/error.jpgHost
Error
What Happened?
The backend server is unreachable and dont respond to Cloud Protection request, it maybe backend server blocked Cloud Protection IP addresses or is down.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m-r-r
از صبح مشکلی نداشتیم ؟
الان هم همین مشکل رو داریم
در ضمن به خاطر اینکه اتک در اکثر موارد از فرانسه هم بود
ای پی های فرانسه رو بستیم
سلام یک دونه سرور مجازی سفارش دادم
من سرور هلند میخوام تورنت مشکل نداره کارم دانلود آپلود هست سرعت بالا هست کیفیت بالا هست امکان تست هم دارین