پاسخ : ثبت دامین های بین المللی و ملی با قیمت استثنایی ( همراه با کنترل پنل و امکان انتقال و تمدید)
یه دامنه .com خریدم.
پشتیبانیشون عالیه برا همین هاستم از خودشون گرفتم.
پیروز باشید
پاسخ : ثبت دامین های بین المللی و ملی با قیمت استثنایی ( همراه با کنترل پنل و امکان انتقال و تمدید)
سلام
ممنون 3 تا دامنه ثبت کردم
سلام
یک دامنه .ir رو برامون با تخفیف تمدید کردن>:D<
واقعا خوش برخورد هستن.
کارشون بیسته.
ان شالله که روز به روز موفق تر باشن
سلام
اول از جناب کامران کمال تشکر میکنم بابت راهنمایی که کردن
همینطور که دوستان بزرگوار میدونن اصل اول در صنعت هاستینگ کیفیت و پشتیبانی خوب هستش
ان شالله که با جناب کامران فعالیت متداوم داشته باشیم ، تا اینجا که هم پشتیبانی خوب انجام دادن و هم بزرگواری کردن راهنمایی کردن امیدوارم که از این به بعد هم به همین صورت باشه.
موفق و یپروز باشید
از بتینا یه دامین گرفتم که با پنل ریسلو(هاست کنترل) به صورت آنی تحویل دادن و بهخاطر یه موضوعی مشکل داشتم که اون رو هم خیلی سریع از طریق پشتیبانی واسم توضیح دادن.
ممنونم از سرویس دهی خوبتون و امیدوارم این سبک سرویس دهی رو تا همیشه ادامه بدید :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
emadian
خیلی وقت بود می خواستم از ایشون تشکر کنم اما بن بودم که دیگه فایده نداشت
واقعا قیمت و پشتیبانی خوبی دارند به ویژه ثبت آنی شون خیلی خوبه و راضیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadco
توی یک کلام باید بگم فوق العاده در پشتیبانی قوی و پشت مشتری هستن ، هزار برابر از این هاستینگ های معتبر و معروف بهترن دستشون درد نکنه قیمتاشنونم ک عالی ، موفق باشید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alismt
با سلام
ازشون نمایندگی دامنه گرفتم
بسیار عالی با امکانات خوب
و پشتیبانی بسیار عالی دارند
انشاالله موفق باشن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arshiyan
یه دامنه .com خریدم.
پشتیبانیشون عالیه برا همین هاستم از خودشون گرفتم.
پیروز باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
D3v1ls
سلام
ممنون 3 تا دامنه ثبت کردم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sina.click
سلام
یک دامنه .ir رو برامون با تخفیف تمدید کردن>:D<
واقعا خوش برخورد هستن.
کارشون بیسته.
ان شالله که روز به روز موفق تر باشن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pouria1247
سلام
اول از جناب کامران کمال تشکر میکنم بابت راهنمایی که کردن
همینطور که دوستان بزرگوار میدونن اصل اول در صنعت هاستینگ کیفیت و پشتیبانی خوب هستش
ان شالله که با جناب کامران فعالیت متداوم داشته باشیم ، تا اینجا که هم پشتیبانی خوب انجام دادن و هم بزرگواری کردن راهنمایی کردن امیدوارم که از این به بعد هم به همین صورت باشه.
موفق و یپروز باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aminnobakht
از بتینا یه دامین گرفتم که با پنل ریسلو(هاست کنترل) به صورت آنی تحویل دادن و بهخاطر یه موضوعی مشکل داشتم که اون رو هم خیلی سریع از طریق پشتیبانی واسم توضیح دادن.
ممنونم از سرویس دهی خوبتون و امیدوارم این سبک سرویس دهی رو تا همیشه ادامه بدید :)
با تشکر از دوستانی که لطف داشتند و حمایت کردند ... امیدواریم همکاری بیشتری با این عزیزان داشته باشیم
قیمت ها در پست اول آپدیت شد
دامنه .نت خریدم
کاملا راضی ام
سرعت عمل و پشتیبانیشون فوق العاده س
به دوستان دیگه هم پیشنهاد میکنم
یک دومین دات کام خریدم پشتیبانی خیلی خوب قیمت هم خیلی خوب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ho3yn_sha2
دامنه .نت خریدم
کاملا راضی ام
سرعت عمل و پشتیبانیشون فوق العاده س
به دوستان دیگه هم پیشنهاد میکنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TheHost
یک دومین دات کام خریدم پشتیبانی خیلی خوب قیمت هم خیلی خوب
با تشکر از دوستانی که لطف داشتند و حمایت کردند
نمایندگی دامنه از بتینا هاست گرفتم به پیشنهاد ایشون چون تعداد ثبتم بالا رفته
بازم ممنونم از ایشون که با صبر و حوصله همه مواردو بهم گفتن با این قیمتای خوبشون